Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

friend-winnie-pooh-pc.gif

Γειά σας και από εμένα... Με όλα όσα γίνανε εδώ μέσα είπα να απέχω για λίγο γιατί ενοχλήθηκα πολύ... Δεν θα επεκταθώ όμως στο θέμα.

Σας ευχαριστώ που με ψάξατε...

Είσαστε όλες καλά;

Αντζυ να χαίρεσαι την μπισκοτίνα σου για χθες!! :tongue:

Βάσω πως είναι ο Γιωργάκης; Ελπίζω να είναι καλύτερα.

Ιωάννα μπράβο για τις εξετάσεις σου!

Ελισσαβετ ευχομαι να μην χρειαστεί να είσαι πάλι μακρυά απο το παιδάκι σου!!!

Μαρια είσαι καλύτερα; Η πίεσή σου;

Αννα μου η μικρούλα σου πως πάει;

Βικάκι, Δήμητρα, Αλεξάνδρα, Κική, Αντυ, Δεσποινούλες, Αννη, Θάλεια, Τάνια, Μαρία, Νικόλ και όλα τα κοριτσάκια που λογικά ξεχνάω εύχομαι να είσαστε καλά...

Δεν θυμάμαι τίποτα απο τα παλιά να σχολιάσω :?:???:

Αννη μου θα περιμένουμε νέα απο το φίλο μας το Δημητράκη που θα πάει στην παιδίατρο!!! ;)

bebos καλως ήρθες στην παρέα μας και να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!

anastasiaa με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Εμείς είμαστε μια χαρά! Ο Κωνσταντίνος μου μεγαλώνει και μας τρελαίνει! :tongue::tongue::tongue: (με την καλή έννοια ;))

Σερνόμαστε στο πάτωμα και μας αρέσει αλλά πάει συνέχεια και ανοίγει τα συρτάρια της κουζίνας με αποτέλεσμα να πιανει τα δαχτυλάκια του. :roll::roll:

Από δόντια ακόμα τίποτα :twisted::twisted::twisted:

Να δω ΠΟΤΕ θα βγούνε.

Λέμε κι εμείς να στολίσουμε αυτό το Σαββατοκύριακο. Είναι νωρίς αλλά δεν πηράζει. Του αγόρασα και Αγιοβασιλιάτικη στολη!!! :lol::lol::lol:

Δουλειά δεν έχουμε ΚΑΘΟΛΟΥ και δεν αντέχω άλλο... Δεν έχω να κάνω ΤΙΠΟΤΑ ολη μέρα...

Δεν θυμάμαι τι άλλο μπορεί να ήθελα να πω... Συγνώμη...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστω! Με ολο αυτο που περασαμε, καταλαβα πως το μονο που μετραει ειναι η υγεια. ΔΕν εχει σημασια αν μας κουραζουν, μας ξενυχτανε, μας ταλαιπωρουν, μας νευριαζουν, μονο να ειναι καλα. Ο μικρος εμενα ειναι πολυ ζορικος γενικα, παρα πολυ νευρικος(ισως εξαιτιας του προβληματαος του) και καθολου του υπνου. Καθε μερα το αργοτερο στις 7 το ματι γαριδα. Και τη νυχτα τουλαχιστον 3-4 ξυπνηματα. Ωστοσο οταν παω να δυσανασχετησω, σκεφτομαι πως μονο το να ναι καλα, μονο αυτο μετραει, χαλαλι ολα τα αλλα.

7rEQp3.png

fnlVp3.png

Χμ, αν σας εχω ψυχολογησει... Δυσκολο μεσα απο το διαδικτυο. Το μονο σιγουρο ειναι οτι βλεπω μια πολυ δεμενη και ενωμενη ομαδα, που αποτελειται απο πραγματικα α φοσιωμενες μανουλες.

7rEQp3.png

fnlVp3.png

bebos (πως σε λένε?αν θες πες μας) δεν κατάλαβα τι έιχε ο μικρός,αλλά ελπίζω να ναι περαστικά! :-) όσο για γκρίνια και ξυπνήματα αν μας διάβαζες θα χεις δει οτι τα 3-4 είναι μια χαρά!!χααχ!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ΘΥΜΗΘΗΚΑ!!!!!!!!!!

Θέλω την βοήθειά σας. Την Τρίτη ορκίζεται η αδερφούλα μου! Πέρνει το πτυχίο της.

Τι δώρο να τις πάρουμε; Τα λεφτά είναι καλή λύση; Και αν ναι, πόσα λέτε;

Aντζυ ΜΠΡΑΒΟ στην μικρή σου!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

ΝΑι βαλια, δικιο εχεις για τα ξυπνηματα, δεν αντιλεγω. Η μικρη μου μεχρι και τωρα, τοσες φορες ξυπναει, μπορει και παραπανω. Γενικα τα παιδια μου δε βγηκαν υπναρουδικα, δε μοιασαν στη μαμα τους...Ο μικρος εχει κρυφη παλλινδρομηση, του ανεβαινουν οι γουλιες αλλα δεν κανει εμετο, του καψαν ομως τον οισοφαγο και του καναν οισοφαγιτιδα. Αυτο ειχε σαν αποτελεσμα απο 30 ημερων να αρνειται με καθε τροπο να φαει γιατι πονουσε αφορητα, τον εβαζα στο στηθος να θηλασει, επινε μια δυο γουλιες ο καημενος και σπαραζε στο κλαμα χωρις εμεις να καταλαβαινουθμε τι φταιει. Δεν επαιρνε βαρος, μπηκαμε νοσοκομειο αλλα ακομα και με φαρμακο δε διορθωνοταν η κατασταση γιατι ειχε μεγαλη ζημια ο οισοφαγος και οι γουλιες συνεχως ανβοκατεβαιναν. Να μην τα πολυλογω, μπηκαμε 3 φορες νοσοκομειο γι αυτο το λογο, στο βαρος μειναμε πολυ πισω( γεννηθηκε 3720 και τωρα ειναι 7600 και 8 μηνων) και τελος παντων υπεφερε. Τωρα ειναι λιγο καλυτερα, αν και το ταισμα εξακολουθει να ειναι μαρτυριο, αλλα ακομα τον ακουω να πνιγεται πολλες φορες μεσα στη μερα απο τις γουλιες. Α, μεσα σ ολα αυτα ξεχασα, με λενε Νανσυ.

7rEQp3.png

fnlVp3.png

Για την αδερφουλα σου τα λεφτα νομιζω ειναι μια καλη σκεψη, αλλα θα ελεγα παρτε της κι ενα μικρο συμβολικο δωρακι επιπλεον, ετσι για να της μεινει και να το θυμαται. Ισως καποιο πενακι η ενα οχι ιδιαιτερα ακριβο κοσμημα. Και μια καρτουλα ισως με τις ευχες σας.

7rEQp3.png

fnlVp3.png

Σας διαβάζω από την αίθουσα (υπαγορεύω ορθογραφία) αλλά εννοείται πως δεν προλαβαίνω να γράψω και να σχολιάσω. Καλως ήρθατε νέες μανούλες. Θα σας δω το βράδυ.

mU4Ep3.png

Μπράβο στο Μπισκοτάκι που έφαγε!!!!!

Σχετικά με το δώρο για πτυχίο...επειδή έχω λατρεία με τα Swarovski υπάρχει κάτι σχετικό με πτυχίο!!!Αλλά δεν μπορώ να το βρω....δεν είναι πολύ ακριβό....αν καταφέρω ποτέ να πάρω πτυχίο αυτό θα πω στον Χ. να μου παρει...είναι ΤΕΛΕΙΟ!!!!:lol:

γεια σας μανουλινια κ απο εμας!!!

Νανσυ καλως μας ηρθες!!!!γελασα με την ''κατασκοπεια'' σου!:wink:

Αναστασια με το καλο να ερθει το μωρακι σου!

Βαλια κ Αννη χαθηκατε!Βαλια κ εγω λεφτα θα της εδινα με ενα μικρο συμβολικο δωρακι.εκτος αν της χρειαζεται ενα μινι λαπτοπ....

Ρικ γεια σου ξανα!να ερχεσαι πιο συχνα!

μου δωσατε κ μενα ιδεα για το κανονικο θερμος!δεν το ειχα σκεφτει!

Αντζυ θαυματουργο το κουταλομπουκαλο ε???μηπως να το παρουμε κ εμεις???

Αλεξ εισαι η θεα Καλη !!πως τα κανεις ολα μαζι???

εμεις ευτυχως μετα απο τα 45:shock: ξυπνηματα ως τη 1,που πηγα κ εγω για υπνο,κοιμηθηκαμε σερι ως τις 7:30,οπου γελουσε κ επαιζε διπλα μου στο κρεβατι.τελικα σηκωθηκαμε κατα τις 9 κ πηγαμε βολτες γυρω γυρω στην γειτονια.αγορασα κ μια καινουργια τσαντα για το καροτσι(γιατι καπου επρεπε να ξοδεψω:?)

τωρα φαγαμε κ η Κλειω παιρνει τον μεσημεριανο της υπνο..ο καιρος παει να χαλασει παλι κ με νευριαζει!

κ εγω για σ/κ λεω να στολισω,αν κ μενα μου φαινεται νωρις αλλα μ αρεσει το κλιμα γενικα!

τι ξεχναω?

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Καλησπέρα φίλες μου!!

γουέλκομ Νάνσυ, καλά έκανε και μπήκες για καλησπέρα, σου εύχομαι να είναι σύντομα περαστικά, σίγουρα τώρα με τις στερεές θα είναι καλύτερα σταδιακά. Κρυφή ΓΟΠ ήταν δλδ? αν ναι, ευτυχώς που το πήρατε εγκαίρως είδηση....είναι πολύ ύπουλη.

Φίλες μου και εδώ η μικρή Λου κάτι κάνει με το φαγάκι, συνεχίζει να ανοίγει το στόμα και τρώει αρκετό φαγητό. Τώρα προσπαθώ να διαβ'άσω το βιβλίο που πήρα να δω τί άλλο πρέπει να γίνει..

εντιτ μην χαλάσω την διάθεση κανενός.....

GaiGp3.png

Καλησπέρα φίλες μου!!

γουέλκομ Νάνσυ, καλά έκανε και μπήκες για καλησπέρα, σου εύχομαι να είναι σύντομα περαστικά, σίγουρα τώρα με τις στερεές θα είναι καλύτερα σταδιακά. Κρυφή ΓΟΠ ήταν δλδ? αν ναι, ευτυχώς που το πήρατε εγκαίρως είδηση....είναι πολύ ύπουλη.

Φίλες μου και εδώ η μικρή Λου κάτι κάνει με το φαγάκι, συνεχίζει να ανοίγει το στόμα και τρώει αρκετό φαγητό. Τώρα προσπαθώ να διαβ'άσω το βιβλίο που πήρα να δω τί άλλο πρέπει να γίνει..

εντιτ μην χαλάσω την διάθεση κανενός.....

αχ Βικακυ μου κ εγω δεν ξερω αν θα χω δουλεια απο το νεο ετος.τα πραγματα ειναι χαλια γενικοτερα κ απο Γεναρη λενε οτι θα χειροτερεψουν κ αλλο!κ εγω δεν ξερω τι θα κανουμε με ενα μισθο μειον!

κ κατι ασχετο.

Για ΘΗΛΑΖΟΥΣΕΣ

http://www.babyspace.gr/Article/breastfeeding-and-food/129-2950.html

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλησπέρα μανούλες!

Δεν κατάφερα όλη μέρα να μπω αφού από το πρωί που ξυπνήσαμε βάλθηκα να καθαρίσω όλο το σπίτι...Τα κατάφερα αλλά τα παιξα. Ο Νικόλας παραδόξως κοιμήθηκε 2 ώρες σερί 12-2 αλλά από εκείνη την ώρα δίνει ρεσιτάλ. Επίσης έφαγε περίπου 5 κουταλιές λαχανικά με κρέας! Εχουμε μια μικρή πρόοδο.

Καλωσήρθες bebos! Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου κι ελπίζω να είναι γρήγορα περαστικό το προβληματάκι.

Βίκυ, φιλενάδα πάρε με τηλέφωνο να τα πούμε!!

X4pTp3.png

ΘΥΜΗΘΗΚΑ!!!!!!!!!!

Θέλω την βοήθειά σας. Την Τρίτη ορκίζεται η αδερφούλα μου! Πέρνει το πτυχίο της.

Τι δώρο να τις πάρουμε; Τα λεφτά είναι καλή λύση; Και αν ναι, πόσα λέτε;

Aντζυ ΜΠΡΑΒΟ στην μικρή σου!!!

Οπωσδήποτε λουλούδια να έχετε να της προσφέρετε μετά την ορκωμοσία. Τι σπούδασε μήπως μας βοηθήσει λίγο στις ιδέες.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...