Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλησπερα φιλες!!

Καλως μας ξαναρθες Pik!!Μην χανεσαι να μπαινεις να μας λες νεα σου!

Αντζυ μου να χαιρεσαι το μπισκοτακι για εχθες!Το μυαλο που δεν την παλευει!

Εμεις ειχαμε ενα πολυ καλο βραδυ και ξεκουραστικα επιτελους!Συνεχιζουμε κανονικα την αντιβιωσουλα μας.Δουλεια δεν πηγα σημερα και ετσι με επιασε η νοικοκυροσυνη μου και εκανα γεμιστα μετα απο ποοοοοσο καιρο!

Κατι ακομα ηθελα να πω!Δεν θυμαμαι τιποτα.....:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα Κική!!!!

Το τέταρτο δοντάκι το μπεμπάκι.....ΜΠΡΑΒΟ!!!!!

Εγώ υποτίθεται ότι σιδερώνω!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Αααααααααααα και φτιάχνω και φασολάκια!!!!!χαχαχαχαχαχα

Καλημέρα φιλενάδα!!!!

Σιδερώνεις ε??? και μαγείρεμα??? και pc???

Κορίτσια βρήκαμε τη γυναίκα θαύμα!!!

Καλημέρα Κική!!!!

Το τέταρτο δοντάκι το μπεμπάκι.....ΜΠΡΑΒΟ!!!!!

Εγώ υποτίθεται ότι σιδερώνω!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Αααααααααααα και φτιάχνω και φασολάκια!!!!!χαχαχαχαχαχα

Συγγνώμη που παρεμβαίνω.....αλλά τελέιωνε το σίδερο γιατί έχουμε πολλές δουλειές απο βδομάδα........:lol::lol::lol:

Κοριτσακια μου γεια σας! Ειμαι μια μανουλα Μαρτιου που ομως ειχα ΠΗΤ 4 Απριλιου, και παρακολουθω το καφε σας απο την αρχη, αλλα δεν μπορω να γραφω συχνα και δε συμμετειχα, ειπα ομως επιτελους να σας πω ενα γεια, καθως τοσο καιρο τωρα εχω δεθει μαζι σας, ζω τις αγωνιες και τις χαρες σας κι ας μη συμμετεχω. Ε, να ξερετε οτι υπαρχει ενας "κατασκοπος" αναμεσα σας! Ελπιζω να τα λεμε ποτε ποτε και να χαιρεστε τα υπεροχα μωρακια σας.

7rEQp3.png

fnlVp3.png

Συγγνώμη που παρεμβαίνω.....αλλά τελέιωνε το σίδερο γιατί έχουμε πολλές δουλειές απο βδομάδα........:lol::lol::lol:

Ρε τι δουλειά έχεις εσύ εδώ;;;;;Εδώ είναι καφέ για Μανούλες Απριλίου 2010...πάρε τα μπογαλάκια σου και πήγαινε στο καφέ για Μανούλες Δεκεμβρίου 2010!!!!....και θα υποσχεθείς στις φίλες μου ότι για να κάνουμε δουλειές θα έχεις κι εναν υπολογιστή για να μπορώ να τους μιλάω....:tongue:

Διαφημίσεις

Καλη σας ημέρα κορτσούδια!

Ελισσάβετ να σου ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου περαστικά και να μην ξαναχρειαστεί ποτέ να απομακρυνθείς από το ζουζούνι σου. Με το καλό και η βάφτιση. Πότε βαφτίζετε; Εμείς την άλλη Κυριακή.

Κι εμείς την άλλη Κυριακή βαφτιζόμαστε!!!!!!!!!!!!!!!

Άντε με το καλό να πάρουν την ευλογία τα μωρουλίνια μας.

Κι ελπίζω να έχει καλό καιρό......

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Κοριτσακια μου γεια σας! Ειμαι μια μανουλα Μαρτιου που ομως ειχα ΠΗΤ 4 Απριλιου, και παρακολουθω το καφε σας απο την αρχη, αλλα δεν μπορω να γραφω συχνα και δε συμμετειχα, ειπα ομως επιτελους να σας πω ενα γεια, καθως τοσο καιρο τωρα εχω δεθει μαζι σας, ζω τις αγωνιες και τις χαρες σας κι ας μη συμμετεχω. Ε, να ξερετε οτι υπαρχει ενας "κατασκοπος" αναμεσα σας! Ελπιζω να τα λεμε ποτε ποτε και να χαιρεστε τα υπεροχα μωρακια σας.

Γεια bebos!!!Καλως ήρθες!!!!

Έχεις αγοράκι ή κορίτσακι;;;Το πρώτο σου είναι;;;;

Δεν θα ρωτήσω παραπάνω...σαν "κατάσκοπος" θα ξέρεις τι άλλα στοιχεία θα πρέπει να δώσεις...:tongue:

Πλάκα κάνω φυσικά!!!!Κάνω τα πάντα για να μην κάνω δουλειές....

Χα χα! Σωστα, τι κατασκοπος θα ημουν αλλιως? Λοιπον, το μωρακι μου ειναι αγορακι. Εχω ομως και ενα κοριτσακι δυο χρονων, αρα δεν εχω και πολυ χρονο ελευθερο. Να σας πω οτι σε ολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης σας διαβαζα, αλλα την περασα τοσο χλια ψυχολογικα που δεν ειχα κουραγιο να γραψω. Ειχα ενα ασχημο προαισθημα, πως να το πω, και εν μερει δυστυχως βγηκε αληθινο, γιατι το μωρακι μου ταλαιπωρηθηκε παρα πολυ απο τη γεννηση του. Οχι τιποτα φοβερο ευτυχως, μια πολυ δυσκολη περιπτωση παλλινδρομησης, αλλα με νοσηλειες και φαρμακα και πολλη στεναχωρια. Ουφ, γραφω και πολυ αργα, τωρα ομως που ηρθα θα σας πω κι αλλα!

7rEQp3.png

fnlVp3.png

έλα χριστέ και παναγία!!καλέ μας κατασκοπεύουν!!χαχα! καλως ήρθες bebos,να σου ζήσουν και τα 2 σου παιδάκια και αυτοσυστήσου μας οταν θες!! καλά πως ένιωθες αλήθεια να μας παρακολουθείς και να μη γράφεις? είναι σα να μας ξέρεις ε? πω πω περίεργο μου φαίνεται!!:confused:

με το καλό να έρθει το μωράκι σου Αναστασία !! :-)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

0511-0809-2903-2810_Cartoon_of_a_Surprised_Woman_Cooking_clipart_image.jpg

εχω μείνει σπιτσλες!!!!!χαχαχα!! το παιδί μου αφού ξύπνησε,της έκανα φρουτόκρεμα (ναι,για μεσημεριανό!!) και έβαλα 1 μπανάνα,1 αχλάδι και 2 μανταρίνια,τηνέβαλα στο μαγικό μας κουταλομπούκαλο και ήταν 150 ml...

THN ΕΦΑΓΕ ΟΛΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! δεν εχει ξανα συμβεί αυτό!γι αυτό είμαι τόσο ενθουσιασμένη!! καλέ κατάπινε και άνοιγε το στόμα και γλυφόταν! ναι ναι ,το ίδιο παιδί που μέχρι προχτές γύρναγε απο την άλλη το κεφάλι!!

αχ Αλεξάνδρα μου πόσο σε ευχαριστούμε!!!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Στ αληθεια ειναι σαν να σας ξερω. Απλα οπως σας ειπα, η ψυχολογια μου ηταν τοσο στα ταρταρα που ενιωθα πως αν σας γραψω θα σας ριξω κι εσας, και πολλες απο σας ησασταν και πρωτη φορα μανουλες και δεν ηθελα. Μετα, οταν γεννηθηκε ο μικρος, αρχισαν τα αλλα μας προβληματα, οποτε διαβαζα ποτε ποτε μονο για να ξεχνιεμαι αλλα που διαθεση να γραψω. τελευταια φαινεται μια μικρηη ακτινα φωτος στον οριζοντα, φτου φτου, τον βλαπεω λιγο καλυτερα, οποτε ειπα να σας πω εστω ενα γεια.

7rEQp3.png

fnlVp3.png

Γεια σας κοριτσαρες, ευχομαι να ειστε ολες καλα και τα μωρακια σας καλυτερα, μπαινω γρηγορα στο θεμα μου γιατι με καιει..στην επαφη με τον συζυγο μετα την γεννα και λογω θηλασμου απο οτι λενε χρησιμοποιω λιπαντικο διοτι αλλιως παπαλα, ομως σαν να μη μου καθεται καλα (πολλα υγρα δυσοσμα),για να μην μπαινω σε λεπτομερειες, μηπως καμια φιλη εχει το ιδιο θεμα με εμενα; Για να ξερω εαν φταιει το λιπαντικο ή εχω καμια κολπιτιδα (πριν τη γεννα ειχα πολλες απο δαυτες..)

Andria σε περιμενουμε...

Συγνωμη αν σας φερνω σε δυσκολη θεση που ειπα οτι σας διαβαζα...

Μπα καλέ μην το σκέφτεσαι! Σε δύσκολη θέση θα έρθουμε άμα αποφασίσει κανείς να μας τυπώσει κ να μας εκδώσει!!:D:D

Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου κι από μενα! Να ναι όλα περαστικά και να μην ξαναταλαιπωρηθείτε!

mWsZp3.png

Συγνωμη αν σας φερνω σε δυσκολη θεση που ειπα οτι σας διαβαζα...

καλέ γιατί η πρώτη είσαι ή η τελευταία? αλλά πραγματικά επειδή δεν έχει ξανα τύχει να μιλήσω με κοπέλα που να μας ξέρει ενώ δε μιλάμε,ήθελα να μας πεις πως σου χουμε φανεί και αν έχεις ψυχολογήσει καποιες απο μας !

ελπιζω με το γιόκα σου να ναι όλα καλά και υγεία πάνω απ όλα!

Γεια σας κοριτσαρες, ευχομαι να ειστε ολες καλα και τα μωρακια σας καλυτερα, μπαινω γρηγορα στο θεμα μου γιατι με καιει..στην επαφη με τον συζυγο μετα την γεννα και λογω θηλασμου απο οτι λενε χρησιμοποιω λιπαντικο διοτι αλλιως παπαλα, ομως σαν να μη μου καθεται καλα (πολλα υγρα δυσοσμα),για να μην μπαινω σε λεπτομερειες, μηπως καμια φιλη εχει το ιδιο θεμα με εμενα; Για να ξερω εαν φταιει το λιπαντικο ή εχω καμια κολπιτιδα (πριν τη γεννα ειχα πολλες απο δαυτες..)

Andria σε περιμενουμε...

εγω δεν είχα ποτέ κολπίτιδα φίλη,αλλά οπως κι εσύ χρησιμοποιώ ακόμα το λιπαντικό σε κάθε επαφή! δε μου χει μυρίσει άσχημα..ούτε υγρά έχω περίεργα.αλλά λέω σαν 1η φάση αλλαξε το μπας και δεις διαφορά.απο άλλα συμπτώματα παίζει κάτι?φαγουρα?

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...