Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοίτα καλικαντζαράκι μου! πέρα απο την πλάκα που κάνουμε, και γω όπως ήταν οι εξετάσεις μου πριν την καμπύλη δεν θα το συζητούσα θα έτρωγα και 2 γλυκάκια την βδομάδα στάνταρ ενα το ΣΚ και ένα μεσοβδόμαδα αλλά τώρα με τις απαντήσεις της καμπύλης δεν το διακυνδυνεύω τον έφαγα τον γαϊδαρο άλλωστε....εβελπιστώ με την σχετική διατροφούλα που κάνω τώρα η επόμενη εξέταση να βγεί καλύτερη και έτσι θα το γιορτάσω με ένα πελώριο, γευστικότατο, ζουμερό προφιτερολ απο το ζαχαροπλαστείο Παυλάκης στα Ταμπούρια......!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Άντε, άντε μακάρι! Τον κ.Παυλάκη δεν τον ξέρω βέβαια, αλλά για να το λες εσύ...!

Είμαι η μόνη που δεν της αρέσει το προφιτερόλ;! :confused::shock:

Σου έμεινε ένα δεκάλεπτο και σπίτι ε;!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Irev, άντε βρε που αγχώνεσαι έτσι, από συνήθεια! Όλα καλά είναι χαλάρωσε!

Χριστίνα, τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς, μην υποκύψεις σε λιχουδιάσεις! Θα τα καταφέρεις!

Χα, αυτό με το μέλι πολύ αστείο! :D:P Κι εγώ από εδώ και πέρα θα λέω: "Πωπω... να' χαμε τώρα μια κουταλιά μέλι!!!" και θα μου τρέχουν τα σάλια!

Με τα ψώνια δεν τέλειωσα ακόμη. Δεν έχουμε αποφασίσει για στρώμα γιατί δεν ξέρουμε τί είναι καλύτερο... Ο κάθε γιατρός λέει τα δικά του! Διάβαζα στο parents σχετικό θέμα και δεν έβγαλα άκρη... Άλλος λέει κοκοφοίνικα, άλλος λάτεξ, άλλος στην αρχή μαλακό, άλλος σκληρό... Ε, τί να κάνω κι εγώ!? Θα πάρουμε 5-6 και θα τα αλλάζουμε κάθε μέρα!

ΚΟΥΙΖ: Ποιά έχει πάρει στρώμα; Και γιατί πήρε αυτό που πήρε;

Σε καρεκλάκι έχουμε καταλήξει, ελπίζω να μην αλλάξουμε γνώμη μόνο!

Αυτό: http://www.maxi-cosi.com/ot-en/carseats/baby/pebble

Το οποίο έχει μια κοινή βάση isofix με το καθισματάκι της επόμενης κατηγορίας και δεν χρειάζεται να παίρνουμε άλλη. Επίσης είναι και port bebe και επειδή μπαινοβγαίνει εύκολα στη βάση isofix θα είναι πρακτικό όταν πηγαίνουμε κάπου αλλά και στο σπίτι για να τον έχουμε πέρα δώθε!

Είπαμε στο καθισματάκι επειδή είναι θέμα ασφαλείας να μην σκεφτούμε τα λεφτά... και μετά από ψάξιμο καταλήξαμε σε αυτό...

Έβλεπα πριν τη σελίδα ενός ζευγαριού παιδιάτρων και αναρωτιόμουν, πώς τους διαλέγουμε; Πάμε για επίσκεψη από τώρα ή παίρνουμε τηλέφωνο; Δε θέλω να περιμένω να γεννήσω... Εσείς πώς το σκέφτεστε;

Iωαννα μου και εγω αυτο το καθισματακι αυτοκινητου εχω παραγγειλει

και περιμενω να ερθει απο Ολλανδια.Ειχα παει σε 3-4 μαγαζια εδω πριν το

παραγγειλω και μου ειχαν πει οτι ειναι το καλυτερο απο θεμα ασφαλειας

και δεν το συζητησα παραπανω!

Οσο για το στρωμα ο παιδιατρος στην αρχη μου ειπε να παρω κοκοφοινικα

αλλα μολις του ειπα οτι το κρεβατακι που πηρα ειναι μεχρι 5 χρονων

μου ειπε να παρω με ελλατηρια γιατι ο κοκοφοινικας θα τριφτει και θα χαλασει.Τωρα απο κει και περα δεν ξερω να σου πω κατι αλλο περι του θεματος.

Τωρα για τον παιδιατρο εγω θα εχω αυτον που εχει η κουνιαδα μου ο

οποιος ειναι τσεκαρισμενος σε διαφορες καταστασεις και τον βρισκεις οποιαδηποτε ωρα και σε γιορτες και σε αργιες κτλ....

Θα σου ελεγα να ρωτησεις και τον γιατρο σου μηπως εχει καποιον να σου

συστησει.Η ρωτα και γνωστους με παιδακια αν εχεις, ολο και καποιος θα ξερει.Μετα μεσα απο το μαιευτηριο οταν με το καλο γεννησεις......

Άντε, άντε μακάρι! Τον κ.Παυλάκη δεν τον ξέρω βέβαια, αλλά για να το λες εσύ...!

Είμαι η μόνη που δεν της αρέσει το προφιτερόλ;! :confused::shock:

Σου έμεινε ένα δεκάλεπτο και σπίτι ε;!

ναι ασε πιστεύω να μην καθυστερήσει ο Πάνος (ο άντρας μου) και να με περιμένει το σοφεράκι μου για να φύγουμε γρήγορα....!!!πείνασα και η καψερή με τόσα που είπαμε σήμερα περι γλυκών....ευτυχώς έχω σπίτι χορταράκια απο Κέρκυρα (απο την θεία μου) και μπιφτεκακια για σήμερα

να πάμε να τα τσακίσουμε και όποια θέλει της κάνουμε και το τραπέζι και αν δεν θέλετε χόρτα θα βάλουμε τον αφέντη μου να σας φτιάξει πατατούλες τηγανιτές με σαγανάκι:wink:;-):wink:;-)

Ιωαννίτσα έχω την τύχη εκτός απο γυναικολόγο συγγενή να έχω και 2 παιδίατρους συγγενείς ο ένας απο την μεριά μου και ο άλλος απο τον σύζυγο οπότε εγω δεν θα μπω στην διαδικασία να ψάξω.

Πάντως αν δεν είχα κάποιον δικό μου θα έβρισκα κάποιον απο τώρα για να μην έχω το άγχος μετά. Ξέρεις όμως τι σκέφτομαι...μπορεί και στο μαιευτήριο να μας συστήσουν κάποιον! για ψαξτω και απο κει...όταν βέβαια καταλήξεις και συ που θα γεννήσεις..χιχιχιχ!!!:P:p:p

Καλά, κι εσείς στο σόι, ειδικότητα δεν αφήσατε ε?! :D Μια χαρά!

Δεν ρωτάς Χριστίνα, έναν από τους δύο για το στρώμα να μας πεις κι εμάς; ;):D Το έχεις πάρει ή το Σάββατο;

Το απόγευμα αν ο αντρούλης δεν είναι πτώμα θα πάμε στον "Άγιο Λουκά" για ξενάγηση... Καλή η ιδέα σου πάντως... Μπορώ να ρωτήσω και σήμερα με ποιούς συνεργάζονται!

ΕΦΥΓΕΣ!!!! ΚΑλή ξεκούραση!

angel τι τούρτα είπες?????? l a c t a ????αμαν....ποιός τη φτιάχνει??πές μου και όταν θα μπορώ να φάω θα πω στον αδερφο μου που μένει Αθήνα να μου φέρει!!

Φιλενάδα είναι οοολλλααα τα λεφτά!!!!!!!!

Είναι Lacta όπως το ακούς όχι απομίμηση και δεν μπορώ να ξεκολλήσω από το ψυγείο. Η καλύτερη τούρτα που έχω φάει!!!

Την φτιάχνουν αποκλειστικά στο Papagallino. Να δοκιμάσεις!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Δεν ρωτάς Χριστίνα, έναν από τους δύο για το στρώμα να μας πεις κι εμάς; ;):D Το έχεις πάρει ή το Σάββατο;

Το απόγευμα αν ο αντρούλης δεν είναι πτώμα θα πάμε στον "Άγιο Λουκά" για ξενάγηση... Καλή η ιδέα σου πάντως... Μπορώ να ρωτήσω και σήμερα με ποιούς συνεργάζονται!

Το Σάββατο ναι θα πάω για την κούνια κλπ οπότε θα πάρουμε και το στρώμα δεν μου πέρασε να σου πω απο το μυαλό να ρωτήσω την ξαδέρφη μου (την γιατρό) γι αυτό αλλά εμείς μάλλον κοκκοφοίνικα και λάτεξ που είναι μαζί θα πάρουμε....αυτά με τις σούστες δεν τα εμπιστεύομαι και το αν χαλάνε επειδή θα το κρατήσουμε το κρεββατάκι μέχρι τα 5 χρόνια του παιδιού, σιγά μωρέ? πόσο βάρος να έχει το παιδάκι για να το χαλάσει???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μου ειπε να παρω με ελλατηρια γιατι ο κοκοφοινικας θα τριφτει και θα χαλασει.Τωρα απο κει και περα δεν ξερω να σου πω κατι αλλο περι του θεματος.

οποιος ειναι τσεκαρισμενος σε διαφορες καταστασεις και τον βρισκεις οποιαδηποτε ωρα και σε γιορτες και σε αργιες κτλ....

συστησει.Η ρωτα και γνωστους με παιδακια αν εχεις, ολο και καποιος θα ξερει.Μετα μεσα απο το μαιευτηριο οταν με το καλο γεννησεις......

Πόσο σου βγαίνει το καθισματάκι από το site? Εμάς για το καθισματάκι μόνο (χωρίς τη βάση) μας είπε ο Ναρλής 180?.

Πολύ καλή η παρατήρηση για τη φθορά του κοκοφοίνικα! Κι εμάς η κούνια γίνεται παιδικό κρεβάτι και θα το έχει για κάποια χρόνια...

Αυτό είναι το καλύτερο για να βρεις γιατρό, να σε στείλουν άνθρωποι που εμπιστεύεσαι την κρίση τους! Τυχεροί είστε!

Το Σάββατο ναι θα πάω για την κούνια κλπ οπότε θα πάρουμε και το στρώμα δεν μου πέρασε να σου πω απο το μυαλό να ρωτήσω την ξαδέρφη μου (την γιατρό) γι αυτό αλλά εμείς μάλλον κοκκοφοίνικα και λάτεξ που είναι μαζί θα πάρουμε....αυτά με τις σούστες δεν τα εμπιστεύομαι και το αν χαλάνε επειδή θα το κρατήσουμε το κρεββατάκι μέχρι τα 5 χρόνια του παιδιού, σιγά μωρέ? πόσο βάρος να έχει το παιδάκι για να το χαλάσει???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Χριστίνα, πλέον δύσκολα βρίσκεις σούστες σε στρώμα, που όντως δεν είναι κι ό,τι καλύτερο! Αλλά τα ελατήρια είναι πολύ αξιόπιστα και βολικά!

Για τον κοκοφοίνικα πάντως δεν έχω και την καλύτερη άποψη... Κάπως μου έχει κάτσει και σκέφτομαι επειδή είναι φυσικό υλικό μήπως από τη χρήση και τα χρόνια όντως τριφτεί αν είναι το μόνο υλικό μέσα στο στρώμα...

Γειά σας κοριτσάκια! Σχόλασα και εγώ και μπηκα να δω τα νέα σας, αφού έβαλα το κοτοπουλάκι μου να ψήνεται! Μου ανοίξατε την όρεξη άτιμες με τα γλυκά σας!

nicole καλώς ήρθες στην παρέα μας, για ότι χρειαστέις είμαστε εδώ!

angel09 πολύ χάρηκα με τα νέα σου, απόλαυσε τις κλωτσίες του μπέμπη σου και όλα θα πάνε καλά.

irev μου για το ΙΚΑ ότι και να πω θα είναι λίγο....κατα τα άλλα έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με εσένα φοβάμαι να χαρώ. Ενώ γενικά είμαι πολύ αισιόδοξη τελευταία βλέπω΄πάντα την αρνητική πλερά των πραγμάτων και σκέφτομαι πάντα το κακό. Ελπίζω να έιναι φάση και να μας περάσει.

Iwanna ενώ έχω καταλήξει σε παιδίατρο μέτά απο έρευνα που έκανα σε φίλους, γνωστούς κτλ δεν ξέρω και εγώ αν θα πρέπει να την επισκεφτώ ΄πριν ή μετά τη γέννα. Θα ήθελα να την δω και πριν , για να σχηματίσω και δική μου άποψη αλλα μήπως με περάσει για τρελή????

Δεσποινάκι λυπάμαι για το σκυλάκι σου, το ξέρω ότι είναι δύσκολο, είχα και εγώ σκυλο για πολλά χρόνια, όμως τώρα να είσαι χαρούμενη για το αγοράκι σου! Καφεδάκι βεβαίως και να κανονίσουμε, δίπλα έμαστε!!!!!:tongue:

Τα πράγματα της πεταλουδίτσας μας λέμε να τα πάρουμε απο τοπικά καταστήματα, αλλά ακόμη δεν έχουμε καταλήξει.

Σήμερα έλεγα να πάω να ρίξω μια ματιά αλλά εδώ ρίχνει ψιλο χιονάκι και έχει πολύ κρύο. Βεβαία επειδή νευριάζω όταν μου χαλάνε το πρόγραμμα μου μάλλον δεν θα του κάνω τη χάρη του καιρου:tongue:

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλό απόγευμα κορίτσια...φεύγω πάω σπιτάκι αν δεν κοιμηθώ μετά θα ξαναμπώ απο το σπίτι...Φιλάκια...σήμερα δεν είχα και δουλειά και σας ευχαριστήθηκα!!!

Διαφημίσεις

κοριτσάκι σε τι τιμή το βρήκες το καθισματάκι;Είναι πολυ πιο ακριβό απο κάποιο κατάστημα εδώ;

ntesehjufpgrhgvn.png

ποιο απογευμα καλε?αντε σηκω ντυσου να παμε στην συνατηση!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ποιο απογευμα καλε?αντε σηκω ντυσου να παμε στην συνατηση!

XAXAXA!!!

Κάνω μια σαλατούλα κι ένα ντουζάκι και σας έρχομαι!!!

Είπα μια που θα είμαι Πανόραμα μετά αν μπορεί και το εργαζόμενο νιάτο του σπιτιού να πάμε μια βόλτα κι από εκεί!

Τι κάνετε βρε κορίτσια? Χαμός πάλι με τα μηνύματα!

Angie είσαι απαράδεκτη! Οτι γλυκά έχω φαει τα εχω ζηλέψει από εσένα! Θα πάρω τον άντρα μου να μου φέρει προφιτερόλ οπωσδήποτε!

Δέσποινα λυπάμαι για το σκυλάκι σου..

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

ΔΕ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ...ΕΙΜΑΙ ΓΛΥΚΑΤΖΟΥ!!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ??

ΩΡΑΙΑ ΔΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ 2,000? ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΥΝΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΑΜΕ Ο,ΤΙ ΜΩΡΟΥΔΙΑΚΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΑΝΕ???

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...