Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , kate82 είπε:

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σου pik! Λοιπον στις εξόδους η μικρή μου τρώει είτε φαγάκι σπιτικό (υπάρχουν θέρμος φαγητού για να το παίρνεις μαζί σε μια λογική θερμοκρασία) είτε έτοιμο γεύμα σε βαζάκι. Δεν γίνεται συχνά οπότε δεν θεωρώ ότι βλάπτει. Άλλο σύστημα που εφάρμοσα είναι να αλλάζω την σειρά των γευμάτων και να της δίνω όταν είμαστε έξω γιαούρτι (το οποίο κανονικά θα έτρωγε το απόγευμα) και το φαγητό της όταν επιστρέψουμε. Κοινώς δοκιμάζεις και βλέπεις τι σε βολεύει. Για τα ρούχα χρησιμοποιούμε σαλιάρα, δεν είναι πάντα αρκετή κι έτσι αν χρειαστεί αλλάζουμε μπλουζάκι. Τώρα για το αλλάγμα, αν δεν είμαστε κάπου που να υπάρχει ειδικός χώρος, ξαπλώνουμε το καρότσι και την αλλάζουμε εκεί.
καλημέρα κι απο μένα! καλως μας ξανάρθες pik!γιατι έχεις χαθεί κι εσύ?μας λείψατε!

όσο για τη βόλτα,εγώ ακόμα δεν έχω αρχίσει φαγητό,αλλά την κρέμα ας πουμε παιρνω μαζί θερμός με νεράκι και την κάνω επι τόπου!και το κανονικό φαγητό οι φίλες μανούλες εδω το βάζουν σε θερμό και ταίζουν έξω όταν είμαστε μαζί!ε,τωρα αν γίνουν χάλια,αλλάζουμε ένα μπλουζάκι μωρέ,σιγά!

Δεσποινάκι και Θάλεια καλημέρα φίλες :-)

Βάλια και Άντρια θα ξανα αναρωτηθώ,που είστε τόσες μέρες???

Μου δίνετε ιδέες καλές! Συχνά όμως ο Κωνσταντίνος γινεται τόσο χάλια που και το παντελονάκι του πρεπει να το αλλάζω... Οσο για το φαί στο θερμός εννοείτε εκείνο το θερμός της κικο? Μου είχαν φέρει δώρο ένα στη βάπτιση και το έκανα αλλαγή (τότε δεν έτρωγε ακόμη φαγητό) γιατί δεν είχα ακουσει για κάποια μαμά που να το χρησιμοποιεί :(

vrowp3.png

cwGLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μου δίνετε ιδέες καλές! Συχνά όμως ο Κωνσταντίνος γινεται τόσο χάλια που και το παντελονάκι του πρεπει να το αλλάζω... Οσο για το φαί στο θερμός εννοείτε εκείνο το θερμός της κικο? Μου είχαν φέρει δώρο ένα στη βάπτιση και το έκανα αλλαγή (τότε δεν έτρωγε ακόμη φαγητό) γιατί δεν είχα ακουσει για κάποια μαμά που να το χρησιμοποιεί :(

Κι εγώ αυτό το θερμός έχω και με εχει βολέψει πολύ! Να πας να το ξανααγοράσεις :tongue::tongue::tongue:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

και αυτό που πρέπει να ναι καλό,και εχει ακομα και στο Σκλαβενίτη (αυτα τα μεταλλικά θερμός )!παίρνε ένα φορμάκι μαζί σου κι αν γίνει χαλια,μια δυο,τον αλλάζεις!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Κι εγώ αυτό το θερμός έχω και με εχει βολέψει πολύ! Να πας να το ξανααγοράσεις :tongue::tongue::tongue:
και αυτό που πρέπει να ναι καλό,και εχει ακομα και στο Σκλαβενίτη (αυτα τα μεταλλικά θερμός )!παίρνε ένα φορμάκι μαζί σου κι αν γίνει χαλια,μια δυο,τον αλλάζεις!

Το θερμός νερού λες angelina μου? Για κατατόπισέ με μήπως και γλυτώσω την αγορά του κικο-θερμός.

(σήμερα τρίτο ποστ! τι να πω, μου αξίζουν συγχαρητήρια!)

vrowp3.png

cwGLp3.png

Διαφημίσεις

Το θερμός νερού λες angelina μου? Για κατατόπισέ με μήπως και γλυτώσω την αγορά του κικο-θερμός.

(σήμερα τρίτο ποστ! τι να πω, μου αξίζουν συγχαρητήρια!)

Άντυ με εκπλήσσεις!!! μα γιατι έχεις χαθεί τοσο καιρό?????!!

ναι,απλό θερμό έχει στο σκλαβενίτη και κάνει 3 ευρω κι έχει και στο τζάμπο αντίστοιχα!ίδια δουλειά κάνουν!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Καλημέρα και από εμάς!!!!

Ξυπνήσαμε κοντα στις 11μιση...έχουμε μπει σε πρόγραμμα...το μπεμπάκι λυπάται τη μανούλα!!!!Φυσικά πάντα στις 7 πίνουμε και το γαλατάκι μας!!!!

Λίγο αρ΄γαμιση φάγαμε και την φρουτόκρεμα!!!!Μια χαρά η μπουμπού!!!!Σκόρδα και μπιπ!!!!

Είπα ότι θα σιδερώσω σήμερα ε;;;;Ναι καλά...δεν έχω κάνει τίποτα..κάθομαι και βαριέμαι μέχρι και καφε να βάλω.....Τεμπέλα μάνα!!!

Εβγαλε και ο Κωνσταντίνος μου 2 δοντάκια εδώ και 3 εβδομάδες, μπουσουλάει εδώ και άλλες τόσες και εδώ και 10 μέρες σηκώνεται στο πάρκο και στην κούνια του. (στην κούνια σήκωσα πλέον το κάγκελο ψηλά)

Εδώ και καιρό χτυπάει παλαμάκια και κάνει και τον 'ιδιάνο' με το χεράκι του.

Μπράβο στο μπεμπάκι!!!!

Μεσημεριανό έξω...σε θερμό του καφέ...(ιδέα Δημητρούλας)...ρούχα δεν είχα πάρει να σου πω την αλήθεια...αλλά ευτυχώς δεν χρειαστήκαμε...αλλά θα έπρεπε να έχω....και την αλλάζω κανονικά στο καρότσι...

Αυτά προς το παρόν!!!!!Φιλάκια και ελπίζω στο επόμενο ποστ να έχω ξεκινήσει το σίδερο....:roll:

μπράβο στην Αννούλα που τρωει το φαγάκι της!! εμένα κοιμάται ακόμα και φρούτο δεν έχει φάει..ρε σεις τι θα γίνει με αυτο το σύστημα? ξυπνάει το πρωί,τρώει απο το ένα ζιζί και ξανα κοιμάται...μετά ξανα ξυπνάει,την αλλάζω κτλ,θέλει παιχνίδια και το άλλο μου ζιζί είναι τούμπανο και πονάει (καθε μέρα αυτό τώρα).άρα της δίνω γιατι δε μπορώ να κάνω αλλιώς!κι έτσι χάνει την φρουτόκρεμα της εκείνη την ώρα που θα μπορούσα να τη δώσω..και ξανα κοιμάται..μετα να της τη δίνω μεσημέρι? ουφ..ανάποδο παιδί!

ΑΝΝΥ,ΒΙΚΑΚΙ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΑ που είστε οεο??????

8yrVp3.png

WAy0p2.png

χα χα χα χα!!!Κικάκι κάποια θα μπει,δε μπορεί! την έχουν δει νοικοκυρές και είναι όλες για άπλωμα,μαγείρεμα και σίδερο! εσείς τι κάνετε?

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Καλά Άντζυ μου.

Είμαι στη δουλειά και έχω τον Κωνσταντίνο στη μαμά μου!

Αυτές τις μέρες δεν είμαστε και πολύ καλά παιδιά.

Βγάζουμε το 4ο δόντι και μουρμουρίζουμε όλη μέρα

μπράβο στην Αννούλα που τρωει το φαγάκι της!! εμένα κοιμάται ακόμα και φρούτο δεν έχει φάει..ρε σεις τι θα γίνει με αυτο το σύστημα? ξυπνάει το πρωί,τρώει απο το ένα ζιζί και ξανα κοιμάται...μετά ξανα ξυπνάει,την αλλάζω κτλ,θέλει παιχνίδια και το άλλο μου ζιζί είναι τούμπανο και πονάει (καθε μέρα αυτό τώρα).άρα της δίνω γιατι δε μπορώ να κάνω αλλιώς!κι έτσι χάνει την φρουτόκρεμα της εκείνη την ώρα που θα μπορούσα να τη δώσω..και ξανα κοιμάται..μετα να της τη δίνω μεσημέρι? ουφ..ανάποδο παιδί!

ΑΝΝΥ,ΒΙΚΑΚΙ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΑ που είστε οεο??????

Φίλη μην ανησυχείς!!!!Το ζιζί δεν θα το έχει για πάντα...επομένως άστη να το ευχαριστηθεί...φρούτα και κρέμες και κρέας θα τα έχει πάντα!!!!!:wink:

Κάποια μου είχε πει ότι μόνο στα 4 πονάνε. (έτσι της είχε πει ο παιδίατρος)

Άλλος πάλι μου είπε ότι το δικό του πονούσε πάρα πολύ στους κυνόδοντες

Εγώ κρατάω το πρώτο γιατί με συμφέρει!

Καλά Άντζυ μου.

Είμαι στη δουλειά και έχω τον Κωνσταντίνο στη μαμά μου!

Αυτές τις μέρες δεν είμαστε και πολύ καλά παιδιά.

Βγάζουμε το 4ο δόντι και μουρμουρίζουμε όλη μέρα

Καλημέρα Κική!!!!

Το τέταρτο δοντάκι το μπεμπάκι.....ΜΠΡΑΒΟ!!!!!

Εγώ υποτίθεται ότι σιδερώνω!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Αααααααααααα και φτιάχνω και φασολάκια!!!!!χαχαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...