Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Neverstop είπε:

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Εμείς δίνουμε 800 και το καλοκαίρι ανανεώνουμε συμβόλαιο οπότε περιμένω τι θα ακούσουμε. Σύνολο ως τώρα όλα έχουν φύγει σίγουρα 15k.  Και ναι αυτό τον εσωτερικό μονόλογο που από τη μια μουντζώνομαι κ μετά το παίρνω πίσω το κάνω κ εγώ. 😂 Βέβαια δε φανταζόμουν ποτέ πως θα είναι ΤΟΣΟ δύσκολο για εμάς να αποκτήσουμε ένα παιδί. Είμαστε κ μαζί 13 χρόνια, θα μπορούσε να έχει γίνει κ νωρίτερα αλλά δε θα μπορούσαμε να το υποστηρίξουμε.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αντζούλα μου, να σου ζήσει το μπισκοτάκι! Να εκατομμυριάσει τους μήνες και η αρχή που έγινε με το φαγητό να συνεχιστεί και να μην σε ταλαιπωρεί.

Βικάκι, να χαίρεσαι την μανούλα. Μπράβο και στο Λουσάκι που άρχισε να τρώει σιγά σιγά. Φτου μην την ματιάσουμε!

Ελισάβετ, όλα καλά από δω και πέρα κοριτσάκι. Η μόνη φορά που θα αποχωριστείς για λίγο το μωράκι σου να είναι όταν θα πας στο μαιευτήριο να του φερεις το αδερφάκι του. Μιλώντας για αδερφάκι, κι εμείς θέλουμε. Και τώρα να γινόταν δεν θα μας χάλαγε καθόλου. Το οικονομικό είναι το μόνο θέμα, αλλά θα έχουν τόση αγάπη και θα προσπαθήσουμε να τα μεγαλώσουμε έτσι ώστε να μην νιώσουν στέρηση. Άλλωστε κι εμείς μεγαλώσαμε χωρίς πολλά πολλά, αλλά είμασταν μια χαρά ευτυχισμένοι. Μας έχουν βάλει στο λούκι του υπερκαταναλωτισμού, ενώ μπορούμε να περνάμε τέλεια με τα βασικά. Αγάπη και καλή θέληση να υπάρχει και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα σπίτι γεμάτο παιδάκια. Βέβαια δεν μας βλέπω για περισσότερα από δύο και λόγω ηλικίας (έχω κλείσει τα 35) αλλά και λόγω ανντοχών σωματικών δικών μου, αλλά δεν θα με χάλαγε να υιοθετούσα και μερικά. Βέβαια ο Κ. δεν θέλει υιοθετημένα αλλά ίσως αργότερα να το σκεφτεί κι αυτός. Τι πιο ωραίο απ´το να δώσεις οικογένεια σε ένα ορφανό παιδάκι? Και πόση χαρά παίρνεις ως αντάλλαγμα! Τέλος πάντων...

Μαρία, περαστικά βρε κορίτσι μου. Τι ήταν πάλι κι αυτό? Απ´την κούραση? Καλά, ο Λευτεράκης όλα τα λεφτά! Μπράβο του!

Μπράβο και σ'ολα τα μωράκια που σηκώνονται, και μπουσουλάνε, και χτυπάνε παλαμάκια και όλα τα καλά. Τρέλα είναι! Να'ναι πάντα γερά όλα!

Βασ32, περαστικά στο μπεμπάκι σου. Ελπίζω να ήταν που παράφαγε. Δεν καταλαβαίνου κι αυτά πότε γεμίζει το στομαχάκι. Κι εγώ αναρωτιέμαι πόσο πρέπει να τρώει σ'αυτή την ηλικία γιατί όσο και να της βάλουμε δεν λέει όχι. Θα ρωτήσω την γιατρό την άλλη βδομάδα.

Με το καλό και οι δύο βαπτίσεις που πλησιάζουν. Ο καιρός να είναι τέλειος και να περάσετε υπέροχα!

Δεν θυμάμαι άλλα, συγχωρέστε με.

Φιλάκια μανουλίτσες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα μανουλίτσες!!!

Εμείς σήμερα όλη τη μέρα είμαστε έξω!!!!!Όλο βολτίτσες η μπουμπού!!!

Πήγαμε και στο Village με την εορτάζουσα μπισκοτίνα και πολύ ωραία περάσαμε...η μπουμπού κοιμόταν και η μπισκότ μες στην ενέργεια!!!!

Τρώει και καλά!!!!Μια χαρά είμαστε!!!!

Μπισκοτάκι χαρούμενα μηνογενεθλιάκια!!!!!Μπράβο που έφαγες την κρεμούλα σου!!!!!Α ρε κουταλομπούκαλο θαύματα κάνεις!!!!!

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1110206&itmid=1367274

Περιμένω νέα και από το φαγάκι αύριο!!!!;)

Βασιλική περαστικά στο μπεμπάκι!!!Σήμερα είναι καλύτερα ε;;;;

Βασούλα έπεσε ο Γιωργάκης;;;Πωπω τρομάρα πάλι!!!!

Μαρία περαστικά σου!!!Άτιμο πράγμα η πίεση!!!!

Ιωάννα μπράβο για τα θετικά αποτελέσματα!!!!Ηρέμησες έτσι;;;;

Α ρε το Κλειουλίνι το σακάτεψε το κεφαλάκι του!!!Και πάντα οι μπαμπάδες εμάς κατηγορούν...δεν μπορώ να το καταλάβω!!!!

Για 2ο δεν το σκέφτομαι καν...εδώ δεν ξέρω τι θα γίνει τελικά όταν θα ξεκινήσω τη δουλειά τον Ιανουάριο...το επικρατέστερο πάντως είναι ο Βρεφονηπιακός...δυστυχώς!!!!Θα είναι πολύ μικρή αλλά μάλλον δεν θα έχω άλλη λύση!!!!Θα δείξει...

Σας ζάλισα πάλι!!!Αλλά αφού μπαίνω βράδυ έχω πολλά!!!Κι ελπίζω να μην ξέχασα τίποτα....:oops:

Να μαι κι εγώ. Όλα καλά από το μεσημέρι και μετά και ο Λευτεράκης το ίδιο. Κοιμήθηκε πολύ καλά κι εγώ έκατσα να ξεκουραστώ. Έχω απίστευτα πολλές δουλειές αλλά δεν με βλέπω να τελειώνω οπότε δεν θα κάνω τίποτα σήμερα. Αύριο λέω να πάω στον γιατρό για εξετάσεις αίματος και ούρων να δω αν είναι όλα καλά γιατί αυτό το σημερινό είχε επαναληφθεί το Σάββατο το απόγευμα αλλά σε πιο ήπια φάση. Οπότε δεν το αφήνω να περάσει έτσι. Επίσης το τραγικό της ημέρας ήξερα ότι είχα παχύνει αλλά δεν περίμενα να έχω πάρει τόσα πολλά κιλά. Νόμιζα έφτασα τα 75 αλλά κορίτσια η ζυγαριά έδειξε 79!! Έλεος είμαι απαράδεκτη. Το μεσημέρι που πήγα δουλειά μετά τις λιποθυμίες αγόρασα από τον φούρνο μελομακάρονα και έφαγα 6-7 μαζεμένα! Τεσπά, φτιάχνω κάτι να τσιμπήσω και επιστρέφω να δω αν μπορέσω να σχολιάσω τίποτα.

mU4Ep3.png

Να μαι κι εγώ. Όλα καλά από το μεσημέρι και μετά και ο Λευτεράκης το ίδιο. Κοιμήθηκε πολύ καλά κι εγώ έκατσα να ξεκουραστώ. Έχω απίστευτα πολλές δουλειές αλλά δεν με βλέπω να τελειώνω οπότε δεν θα κάνω τίποτα σήμερα. Αύριο λέω να πάω στον γιατρό για εξετάσεις αίματος και ούρων να δω αν είναι όλα καλά γιατί αυτό το σημερινό είχε επαναληφθεί το Σάββατο το απόγευμα αλλά σε πιο ήπια φάση. Οπότε δεν το αφήνω να περάσει έτσι. Επίσης το τραγικό της ημέρας ήξερα ότι είχα παχύνει αλλά δεν περίμενα να έχω πάρει τόσα πολλά κιλά. Νόμιζα έφτασα τα 75 αλλά κορίτσια η ζυγαριά έδειξε 79!! Έλεος είμαι απαράδεκτη. Το μεσημέρι που πήγα δουλειά μετά τις λιποθυμίες αγόρασα από τον φούρνο μελομακάρονα και έφαγα 6-7 μαζεμένα! Τεσπά, φτιάχνω κάτι να τσιμπήσω και επιστρέφω να δω αν μπορέσω να σχολιάσω τίποτα.

ρε Μαρία απο περίοδο πως πας?λεω μηπως αντι για αίματος να κανες κανα τεστ ??:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Όχι Αντζούλα, πριν 15 μέρες είχα και την Πέμπτη πάω για ΠΑΠ. Σήμερα δεν αμέλησα να σου ευχηθώ για το μπισκότο σου! Απλά δεν προλάβαινα να βρω ωραία φωτό. Δες μια γλυκούλα

9780060283551.jpg

7th-birthday-badge-large.jpg

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανουλίτσες! Πως σας ζηλεύω! Κάθε μέρα λέτε τα νέα σας, είστε κανονικές φιλεναδίτσες! Και το καφέ απρίλιος 2010 είναι το μεγαλύτερο όλων των καφέ!!

Ας σας γράψω κι εγώ μερικά νέα. Πριν 5 μέρες κάναμε το τελευταίο εμβόλθιο για φέτος, επόμενο στους 14 μήνες. Κι επόμενη επίσκεψη στο γιατρό στους 10 μήνες, που ελπίζω να μην έρθει νωρίτερα να μην αρρωστήσει το μικράκι μου.

Εβγαλε και ο Κωνσταντίνος μου 2 δοντάκια εδώ και 3 εβδομάδες, μπουσουλάει εδώ και άλλες τόσες και εδώ και 10 μέρες σηκώνεται στο πάρκο και στην κούνια του. (στην κούνια σήκωσα πλέον το κάγκελο ψηλά)

Εδώ και καιρό χτυπάει παλαμάκια και κάνει και τον 'ιδιάνο' με το χεράκι του.

να ρωτήσω αλήθεια!

έχει καμιά άλλη μπλέντερ ή όλες μούλτι για το άλεσμα?βάζετε νερό στα φρούτα?το κλμήλο δεν αλέθεται αν δε βάλεις νερό...

και στη χορτόσουπα πόσο ζουμάκι βάζετε????

και κάτι ακόμα!όσες δίνετε ξένο έχετε άλλη κατσαρόλα για το βράσιμο του νερού και άλλη για το μαγείρεμα του φαγητού?εγώ έχω μια δική της και τα κάνω όλα εκεί.

μαγειρευετε κάθε μέρα ή δίνετε και δευτερη μέρα το ίδιο κρεατάκι-σούπα????

ευχαριστώ!!!!!!!!

Εγώ μούλτι χρησιμοποιώ. Βάζω όλα τα φρούτα μαζί (μηλο βάζω 1/3) και βάζω και πορτοκάλι στυμένο οπότε έχει υγρά για να αλεστούν καλά τα φρούτα.

Στην χορτοκρεατόσουμε βάζω όσο νερό χρειάζεται με το μάτι για να είναι ωραία η υφή της κρέμας. Οσο για κατσαρόλα χρησιμοποιώ μια μικρή. Μαγειρευω κάθε δεύτερη μέρα κ ότι περισσεύει συχνά το τρώω εγώ γιατί μου αρέσει :mrgreen:

Θα προσπαθώ να γράφω πιο συχνά. Φιλάκια από μένα κορίτσια καλη μέρα να έχουμε!

vrowp3.png

cwGLp3.png

Kαλημέρα μανούλες!

Η κόρη μου σήμερα αποφάσισε να ξυπνήσει από τις 7 το πρωι!:twisted::twisted::twisted: Όσο και αν προσπάθησα να την κρατήσω στο κρεββάτι αυτή άρχισε να στριφογυρνάει και να σκαρφαλώνει οπότε σηκωθήκαμε. Χθες πήγαμε βολτίτσα εξπρες αλλά πολύ το διασκέδασα αν και εγώ κόντεψα να μην παω, καθως ο Γ μου είχε πάρει τα κλειδια του αυτοκινήτου!

Άντζυ χθες δεν πρόλαβα να σου ευχηθώ για τα μηνογέννεθλια σας. Εύχομαι το μπισκοτάκι σας είναι πάντα γλυκό και λαχταριστό!

Μαρία περαστικά σου, ελπίζω τα αποτέλεσματα των εξετάσεων να βγουν μια χαρά.

Όσο για τα φαγητά της μικρής, εγώ τα φτιάχνω σε ατμομάγειρα. Βέβαια το κρέας το βράζω λίγο πριν σε ένα κατσαρολάκι και πάντα πετάω το πρώτο βράσιμο και τους αφρούς που βγάζει. Στα φρούτα δεν βάζω νερό αλλά επειδή βάζω αχλάδι πάντα βγαίνει λίγο νερουλή. Για να τα χτυπάω έχω εκεινο στο σύστημα που μπορεί να μπει και σε κατσαρόλα ή σε πιάτο και τα κάνει αλοιφή, δεν αφήνει καθόλου κομμάτια. Τη λαχανόσουπα την κάνω για δύο μέρες και για να την χτυπήσω βάζω περίπου 5 κουταλιες της σούπας από το νεράκι και ενα κουταλακι του γλυκού λάδι και βγαίνει σχετικά πηχτή.

Αυτά λοιπόν να έχουμε μια υπέροχη μέρα!!!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Καλημέρα μανούλες!

Μαράκι περαστικά σου, κι εγώ εγκυμοσύνη φαντάστηκα από τα συμπτώματα που έγραψες;)

Ελισάβετ σου εύχομαι κι εγώ να μην ξαναχρειαστεί να αποχωριστείς το μωρό σου και γρήγορα ένα δεύτερο παιδάκι και για εσένα και για τις υπόλοιπες μανούλες που το θέλουν.

Μαράκι και για έμενα η υιοθεσία είναι η πιο γενναιόδωρη πράξη που μπορεί να κάνει κάποιος, ειδικά αν έχει ήδη δικά του παιδιά, μακάρι να σας πάνε όλα καλά και να μπορέσετε αν το θέλετε.

Θάλεια μου πρωινή η μικρή ε; Αυτό το σύστημα που λες καλό ακούγεται, σκέφτομαι να το πάρω και να δώσω το μούλτι μου στην κυρία που κρατάει την μπούμπι, η οποία της φτιάχνει την φρουτόκρεμα παραδοσιακά με τον τρίφτη.

Για το φαγητό χρησιμοποιώ κι εγώ 2 μικρά κατσαρολάκια που έχω.

Αν σας επιτρέπουν οι παιδίατροι (αν κ λογικά πλέον όλες είμαστε σε φάση που επιτρέπονται δημητριακά) δοκιμάστε να ρίξετε μέσα στο ζουμάκι που μένει από την σούπα δυο-τρεις κουταλιές κουάκερ και να το αφήσετε να πάρει μια βράση. Γίνεται μια πολύ ωραία βελούδινη κρέμα που μπορεί κάλλιστα να φαγωθεί για απογευματινό από τα μωράκια.

mWsZp3.png

Μια ερώτηση για τις μανούλες που βγαίνουν έξω τα μεσημέρια: πως ταίζετε το μωράκι σας έξω; Δηλαδή παίρνετε μαζί σας ζεσταμένο το φαγάκι και το ταίζετε ή η έξοδος είναι μετά το φαί; Και εάν τρώει έξω το μωράκι σας τα ρούχα του μένουν ανέπαφα; Και με το άλλαγμα πως τα καταφέρνετε έξω;

vrowp3.png

cwGLp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου pik! Λοιπον στις εξόδους η μικρή μου τρώει είτε φαγάκι σπιτικό (υπάρχουν θέρμος φαγητού για να το παίρνεις μαζί σε μια λογική θερμοκρασία) είτε έτοιμο γεύμα σε βαζάκι. Δεν γίνεται συχνά οπότε δεν θεωρώ ότι βλάπτει. Άλλο σύστημα που εφάρμοσα είναι να αλλάζω την σειρά των γευμάτων και να της δίνω όταν είμαστε έξω γιαούρτι (το οποίο κανονικά θα έτρωγε το απόγευμα) και το φαγητό της όταν επιστρέψουμε. Κοινώς δοκιμάζεις και βλέπεις τι σε βολεύει. Για τα ρούχα χρησιμοποιούμε σαλιάρα, δεν είναι πάντα αρκετή κι έτσι αν χρειαστεί αλλάζουμε μπλουζάκι. Τώρα για το αλλάγμα, αν δεν είμαστε κάπου που να υπάρχει ειδικός χώρος, ξαπλώνουμε το καρότσι και την αλλάζουμε εκεί.

mWsZp3.png

καλημέρα κι απο μένα! καλως μας ξανάρθες pik!γιατι έχεις χαθεί κι εσύ?μας λείψατε!

όσο για τη βόλτα,εγώ ακόμα δεν έχω αρχίσει φαγητό,αλλά την κρέμα ας πουμε παιρνω μαζί θερμός με νεράκι και την κάνω επι τόπου!και το κανονικό φαγητό οι φίλες μανούλες εδω το βάζουν σε θερμό και ταίζουν έξω όταν είμαστε μαζί!ε,τωρα αν γίνουν χάλια,αλλάζουμε ένα μπλουζάκι μωρέ,σιγά!

Δεσποινάκι και Θάλεια καλημέρα φίλες :-)

Βάλια και Άντρια θα ξανα αναρωτηθώ,που είστε τόσες μέρες???

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημέρα,

μόλις ανέβασα μια φωτό με την τελευταία δόση της τράπεζας που τελικά θα πάει στον υπόνομο. Κρίμα. Πάντως αν κάτι γίνει και δεν έχω γάλα για το μωρό θα προτιμήσω να δώσω ξένο παρά αυτό το χρονίσιο που βρωμοκοπάει. Μακάρι να ήταν καλύτερης ποιότητας και να το κρατούσα.

mU4Ep3.png

Καλημέρα! τι κανετε μανούλες?

εγω πινω ένα καφεδάκι μπας και ανοίξει το μάτι μου! Χτες το βράδυ είχαμε ολονυχτια μέχρι τις 3 και ξύπνημα στις 7, φυσικα η Θεοδώρα τώρα αναπληρώνει τον χαμένο της ύπνο!!

Με το φαγητο μας μια είμαστε έτσι μια αλλιώς , τη μια μερα τρώμε με γελια και χάρες και την επόμενη με κλάμματα, αυτο που έχω καταλάβει πια είναι ότι δεν έχει πρόβλημα με το φαγητο αλλα θέλει να απασχολείται με κατι εκείνη την ώρα! οποτε ζητείται ανιματερ( το μιλάω το εγγλέζικο δεν μπορείτε να πείτε):tongue:

Λεω σιγα σιγα να αρχισω να διαβάζω λιγάκι πάλι για τη δουλειά γιατι όταν θα γυρίσω δεν θα ξέρω τι να κάνω, έχω βεβαια ακόμα αλλα λίγη προετοιμασια δεν βλάπτει, οχι τίποτα άλλο τώρα που έγινε και ο γάμος μου έχει μείνει πολύς έλεύθερος χρόνος...

Δεντράκι πότε λέτε να στολίσετε? εγω σκέφτομαι για το σκ που έχετε, είναια λίγο νωρίς αλλα ου αρέσουν πολύ τα χριστούγεννα και ένα παραπάνω φέτος!!!

Καβαλιώτισσες ξανθιώτισσες κανονίστε καφεδάκι!!!

Ελισάβετ μου και γω εύχομαι ΄να μην χρειαστέι να νοσηλευτεις ξανά και αν αφησεις το αγοράκι σου!!! Με το καλό η βαπτιση σας!!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλημέρα κοτίτσια μου!!! Είδα ότι με ψάχνατε! Κι εμένα μου λείψατε :D:D:D Μόλις εφαγε φρουτοκρεμα ο Δημητρης μου και ρίχνει ένα μινι υπνάκο οπως συνηθίζει το πρωί! Σήμερα θα πάμε στην παιδίατρο (2η φορά σε ενα μήνα) για να προλάβουμε τα εμβόλια! Δεν θυμάμαι να σχολιάσω και πολλά γι αυτό συγχωρλεστε με για ότι ξεχλασω!

Βάσω μου ευχομαι να είναι καλύτερα ο Γιώργος με την αντιβίωση!

Ιωάννα πολύ χαιρομαι που είναι καλές οι εξετάσεις σου!

Ελισσαβετ ευχομαι την επομενη φορά που θα αποχωριστείς το παιδάκι σου να είναι στην γεννηση του δεύτερου! Για δεύτερο κι εμείς το σκεφτόμαστε σοβαρά, αλλά θα πρέπει να αποκατασταθεί ενα προβλημα που έχω με την περίοδο και μετά βουρ!!!

Αντζυ χαρούμενα μηνογενέθλια για χθες!

Μαρια (Angicat) χαιρομαί που είσαι καλύτερα! Περαστικα!

Οσο για το θέμα του μπουσουλήματος εμένα ουτε μπουσουλάει ούτε σέρνεται!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...