Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Neverstop είπε:

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Εμείς δίνουμε 800 και το καλοκαίρι ανανεώνουμε συμβόλαιο οπότε περιμένω τι θα ακούσουμε. Σύνολο ως τώρα όλα έχουν φύγει σίγουρα 15k.  Και ναι αυτό τον εσωτερικό μονόλογο που από τη μια μουντζώνομαι κ μετά το παίρνω πίσω το κάνω κ εγώ. 😂 Βέβαια δε φανταζόμουν ποτέ πως θα είναι ΤΟΣΟ δύσκολο για εμάς να αποκτήσουμε ένα παιδί. Είμαστε κ μαζί 13 χρόνια, θα μπορούσε να έχει γίνει κ νωρίτερα αλλά δε θα μπορούσαμε να το υποστηρίξουμε.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα μανούλες μου!!!

Περαστικά Βάσω μου, θα αγχώθηκες τρελά φαντάζομαι! Θα περάσει όμως σύντομα!!

Μπίσκοτ Να τους εκατομμυριάσειςςςςςςςςςςςς!!!!!! Αντζούλα να την χαίρεστε!!!

Μαρία σιδερένια καλέ!!! Τί έγινε???

Ιωάννα μου μπράβο για τις καλές εξετάσεις σου!! Φιου!!!

Βάσω μέγας άλτης ο Γιώργης? χιχιχι, ας είναι καλά το παιδί!! Ρε γμτ η κούραση ώρες ώρες δεν παίζεται!!

Θάλεια μου όπου να 'ναι θα δεις που θα εκπαιδευτεί στο πέσιμο και δεν θα χτυπάει ούτε θα κλαίει.. ως τότε εμπρός καλά μου πόδιααααααααα

Η γιαγιά σας ευχαριστεί πολύ για τις ευχές σας!!!

Άννη-Βάλια πού είσαστε καλέ??

Όσο για το θέμα του 2ου μωρού...... το πρωί θέλω και το βράδυ δεν θέλω. Βασικά ακόμα δεν μπορώ να προσαρμόσω τον χρόνο μου. Δεν μου φτάνει το 24ωρο.

2ον το οικονομικό που καίει όλους μας, τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο, και αύριο δεν ξέρουμε αν θα δουλεύουμε και κυριότερα τί θα παίρνουμε με την κατάργηση της συλλογικής που έρχεται.

3ον το χωροταξικό, και 4ο θέλω να ευχαριστηθώ λίγο την Λου και μετά να της φέρω αδερφάκια!!! (τον προσέξατε τον πληθυντικό ε? χαχαχχα πλάκα δεν έχω).

Προς το παρόν ούτε για αστείο.....

Εμείς σήμερα φάγαμε περίπου την μισή χορτόσουπα με τους φανταστικούς ρυθμούς της Κυριακής. Όταν φρέναρε η όρεξη σταμάτησα για να μην αρχίσει το κλάμα και χαλάσουμε την διάθεση!!! Ήρθαμε σπίτι ενώ είχα κανονίσει να την πάω στις κούνιες γιατί το τάισμα έγινε με τα ρούχα τα οποία βγήκαν νοκ ουτ και θα γινόμουν ρόμπα αν την έβγαζα έτσι έξω. Τώρα ήπιε και το γαλατάκι της και είναι στο πάρκο και λέει εεεεεεεεεεεεεεεεεεε χαχαχαχα.

Παρότι θέλω να ξεραθώ στον ύπνο έχω ένα σωρό δουλειές έξω μετά τις 5 και θέλω πριν βγούμε να της δώσω και την υπόλοιπη χορτόσουπα.

Νυστάααααααζζζζζζζζζωωωωωωωωωωωωω

GaiGp3.png

γεια σας κ απο εμας!περασαμε πολυ καλα στο καφεδακι μας!κ το κυριοτερο γελασαμε!αυτο χρειαζομουν!

καλα ρε Μαρια!τι επαθες!?????αλλα δεν καταλαβα τι εννοεις λυποθημησες ενω κοιμοσουν????πως γινεται αυτο???:confused:

εε για το 2ο παιδακι που λετε...μπραβο στις μανουλες που θελουν.πολλα μπραβο!εγω ακομη ουτε να το σκεφτω..θελω να χορτασω την Κλειω.ο Κ θελει αλλα δεν του δινω σημασια!

το μεσημερι η Κλειω εφαγε ενα σουτι αλλο πραμα!καθοταν στο χαλι κ επαιζε κ απο πισω ειχε το μαξιλαρι θηλασμου,αλλα τελευταια της αρεσει να πεφτει προς τα πισω ,να την σηκωνω κ ξανα τα ιδια.σημερα ομως αποφασισε να πεσει με δυναμη κ φορα κ περασε το κεφαλι της το μαξιλαρι κ το κουτουλησε κατω.εκλαιγε ποση ωρα με αναφυλιτα κ ο Κ με κοιτουσε λες κ την εδειρα εγω:mad:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Αχ πόσο σε καταλαβαίνω Αννυ!!! Αυτό το πράγμα που αν κλάιει το μωρό φταίμε εμείς πολύ μου τη δίνει.

Φωτογραφίες δεν βγάλατε από τη βόλτα; Βάλτε να δούμε.

Μαρία καλά είσαι τώρα; Η πίεσή σου φυσιολογικά πόσο είναι; Εννοείς ότι προσπάθησες να σηκωθείς και τότε λιποθύμισες; Περαστικά!

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Αχ πόσο σε καταλαβαίνω Αννυ!!! Αυτό το πράγμα που αν κλάιει το μωρό φταίμε εμείς πολύ μου τη δίνει.

Φωτογραφίες δεν βγάλατε από τη βόλτα; Βάλτε να δούμε.

Μαρία καλά είσαι τώρα; Η πίεσή σου φυσιολογικά πόσο είναι; Εννοείς ότι προσπάθησες να σηκωθείς και τότε λιποθύμισες; Περαστικά!

ασε Δημητρα!με εσπασε τα νευρα!

δεν βγαλαμε γμτ φωτος!ξεχαστηκαμε!

pSC1p2.png

Μαρια περαστικα κοριτσαρα μου, η κουραση ειναι μην νομιζεις..Αγγελικη να χαιρομαστε την μπισκοτινα!

Λοιπον μολις φαγαμε τα λαχανικα μας, σημερα μαλιστα μετρησα να δω ποσο τρωει ο Λαζαρης, λοιπον το μπωλ στο οποιο του βαζω τις κρεμες χωραει 350ml, οποτε τρωει πανω κατω 300-350ml, φρουτο μπορει να φαει και παραπανω βεβαια.

Δευτερο μωρο ειναι στα κοντινα πλανα μας, εννοωντας απο το καλοκαιρι και μετα.Θεωρω οτι ο μηνας που γεννησαμε ειναι ιδανικος αλλα επειδη ξερω πως αυτα δεν ερχονται με προγραμμα, το αφηνω στο Χερι του..

Φευγω για γυμναστηριο, τα λεμε το βραδακι φιλακια!

καλησπέρα μανούλες,το πρωί δεν πρόλαβα να πω πολλά και είπα τώρα που κοιμήθηκε για λίγο-εννοείται για λίγο-η μικρή να συνεχίσω.

καταρχήν να κεράσω έναν απογευματινό καφέ,γιατί φαντάζομαι οτι όπως κι εγώ οι πιο πολλές τον χρειαζόμαστε αυτή την ώρα:rolleyes:ίσως και πιο πολύ από τον πρωινό,ε?

emo064029.jpg

και φυσικά όχι ξεροσφύρι!

Keik-kakao-me-karoto-kai-krema-sokolatas_NEW.jpg?1274452339

αλήθεια Άντζυ κόλαση τα γλυκάκια,να είσαι καλά εσύ και το μπισκοτάκι!!!!!

το σκατό σήμερα με έχει πετάξει κάτω!έχει μια τρελή γκρίνια,τα θέλει όλα και τιποτα και θέλει να κοιμάται για κανένα 10λεπτο κάθε δυο ώρες:?::?::?::?:αλλά για να κοιμηθεί πρέπει να την κάνω βολτες κανένα 20λεπτο,τα'χω δεί όλα:tongue:

καλέ τι αέρας είναι αυτός?σπούκι.......

με το φαγητό πάμε λίγο καλύτερα....της δίνω χρόνο!

δεν μπουσουλάει,αλλά σηκώνεται πολύ εύκολα,πιστευω θα περπατήσει χωρίς να μπουσουλήσει..

Μαρία περαστικά!

Δήμητρα κι εμενα εδώ και πολύ καιρό δεν κάθεται κάτω στο μπανάκι,ούτε για αστείο,θέλει να είναι όρθια και να κοιτάζεται στον καθρέφτη;);););)

Βάσω περαστικά στον μικρό και γρήγορα!

δεν είναι άλλο μωρό αρρωστούλι,ε?

έχω χάσει πολλά επεισόδια,συγχωρέστε με!

μπράβο στα καινούρια δοντάκια και κατορθώματα!!

να ρωτήσω αλήθεια!

έχει καμιά άλλη μπλέντερ ή όλες μούλτι για το άλεσμα?βάζετε νερό στα φρούτα?το κλμήλο δεν αλέθεται αν δε βάλεις νερό...

και στη χορτόσουπα πόσο ζουμάκι βάζετε????

και κάτι ακόμα!όσες δίνετε ξένο έχετε άλλη κατσαρόλα για το βράσιμο του νερού και άλλη για το μαγείρεμα του φαγητού?εγώ έχω μια δική της και τα κάνω όλα εκεί.

μαγειρευετε κάθε μέρα ή δίνετε και δευτερη μέρα το ίδιο κρεατάκι-σούπα????

ευχαριστώ!!!!!!!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Καλησπέρα!

Μαρία (ατλαντίς) εγώ τα φρούτα τα κάνω στο μούλτι αλλά επειδή πρώτα τα κάνω λίγο στον ατμό, αλέθονται πολύ εύκολα και βγάζουν το ζουμάκι τους.

Οσο για τα λαχανικά εμένα το θέλει αρκετά ρευστό. Το πηχτό ούτε να το βάλει στο στόμα του. Αρα προσθέτω κάθε φορά όσο χρειάζεται για να έχει την υφή που θέλω (να χύνεται από το κουτάλι όταν το γυρνάω).

Κατσαρόλα εγώ δεν έχω δικιά του. Χρησιμοποιώ κάθε φορά μια από τις μικρές που έχω, όποια είναι διαθέσιμη.

Μαγειρεύω πλέον κάθε δεύτερη. Το φυλλάω στο ψυγείο και την επομένη το αφήνω λιγάκι έξω από το ψυγείο, ζεσταίνω (όχι μπεν μαρί σύμφωνα με τη γιατρό) και αλέθω.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας μανουλες!

καλα Μαρακι τρελλα ειναι ο Λευτερακης! πολυ γλυκουλης κ χαριτωμενος ετσι οπως μπουσουλαει! δεν ξερω αν το ειχες δει,λεμε να βρεθουμε για καφεδακι. εσυ ποτε μπορεις? η Τανια ειπε οτι τι βολευει καλυτερα πρωινα. η Χριστινα που χαθηκε?

Αντζυ χαρουμενα μηνογενεθλια! αληθεια τι ειναι αυτο το κουταλομπουκαλο?

ευχαριστούμε πολύ Δεσποινάκι μου!!!το κουταλομπούκαλο είναι ένα σαν ποτηράκι με στόμιο αντι για στομιο ,κουταλάκι σιλικόνης!

δεν εχω φωτο να δεις αν δει η Αλεξ το ποστ θα σου βάλει λινκ!

Μια χαρούλα είμαι τώρα, θα σας γράψω και το βράδυ.

πως είσαι Μαρία μου? είσαι καλύτερα?

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Μαρια εγω δεν εχω ξεχωριστο κατσαρολακι.σε ενα μικρο που εχω εκει της μαγειρευω.ολα τα κανω στο μουλτι αλλα εμεις το μηλο ουτε να το δουμε οποτε δεν της δινω.ολα τα αλλα αλεθονται κανονικα.

εγω μαγειρευω για 3 μερες,τα χω ψυγειο κ τα ζεσταινω κ τα δινω.ζουμι βαζω κ εγω αλλα οχι πολυ.τα θελει πηχτα η Κλειω

pSC1p2.png

Αντζυ να σου ζήσει το μπισκοτάκι!!!!!

ευχαριστώ πολύ φιλενάδα!!

κι ένα έχω να πω!!ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Αλεξάνδρα για το φανταστικό κουταλομπούκαλο που κανε δώρο στην μπίσκιτ!

έφαγε 120 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΚΡΕΜΑ !!!!!!!!!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

εμείς πήγαμε με τη φιλη Αλεξάνδρα στο βίλατζ και τη μικρή κουκλίτσα Αννούλα ! φάγαμε απο το φαί της Άννας ,πολύ μας άρεσε και μας δώσανε και το θερμό με το υπολοιπο για το σπιτι! τι καλά!θα δοκιμάσουμε αύριο πάλι!το μαγικό κουταλομπουκαλο το φτύνω να μην το ματιάσω!μακαρι να χουμε την ίδια αποτελεσματικότητα στο φαί και άυριο!περάσαμε σούπερ!τι καλά ρε φίλες να μέναμε όλες κοντα ε! απο όλη την Ελλάδα οι μανουλίνες εδώ να μασταν κοντά!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...