Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται πως είναι. Εδώ είχαμε πίεση πριν τις εξωσωματικές. Στην Αθήνα είναι ένας μόνιμος αγώνας. Ενα μόνιμο τρέξιμο. Περιμένουμε ένα σκ να κάνουμε δουλειές και ψώνια και ότι άλλο. Εγω είμαι 8 ωρο και σκ σπίτι. Ο σύζυγος όχι. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και 14-18 ώρες σερί. Υπάρχουν εβδομάδες με τα σκ που το πάει σερί, έχει πολλά ταξίδια. Οπότε όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Δεν έχει πρόγραμμα, για αυτό στην πρώτη εμβρυομεταφορά πήγα μόνη μου. 

τα ενοίκια μαύρο χάλι. Να πω ότι νοικιάζω 58τν 500€ και περιμένω αύξηση τον Οκτώβριο. Ναι μεν έχω ότι χρειάζομαι σε ένα σπίτι πέρα από πάρκινγκ. Αλλά… 58τμ με παιδί και σκύλο και περιμένω γερή αύξηση. 
      ο θεός βοηθός. Πάλι καλά έχω πάρει πολύ καλή αύξηση. Δεν με βλέπω όμως να κάθομαι για πολύ, γιατί όπως είπες όλα αυτά τα έξοδα , συν ιδιωτικές ασφάλειες συν αυτοκίνητα και κάνα ταξίδι. Ο σύζυγος έχει λιώσει. Εγώ έκατσα εκεί που είμαι μόνο και μόνο για την εξωσωματική. Μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω γνωστής πλατφόρμας με διπλάσια λεφτά 2 φορές, και δεν έφυγα γιατί έχω την στήριξη τους. Δεν μπορούσα να έχω στο κεφάλι μου και τοξικότητα. Δεν έχω θέμα με πίεση δουλειάς. Είμαι jobholic. Οσο περισσότερη δουλειά έχω και πίεση τόσο περισσότερο γουστάρω. Αλλά…. Είμαι ευαίσθητη στις ορμόνες, το άγχος με επηρεάζει. Κάνω υπομονή εκεί. 

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλημερα μανες!!!

Εμεις ειχαμε ενα αρκετα καλο βραδυ με 1 ξυπνημα στις 4 οπου τον κοιμησα μπαμ μπαμ και ενα στις 6 που φαγαμε.Καιρος ητανε μετα απο 2 ξενυχτια!!!Μετα κοιμηθηκαμε μεχρι τις 9:30 και πριν λιγο φαγαμε φρουτακι.Μπορω να πω οτι ειμαστε πολυ καλυτερα και εχουμε και περισσοτερη ορεξη για φαι απο τις προηγουμενες μερες!

Σημερα το πρωι εκει που παιζαμε στο κρεβατι μου με πηρε ο υπνος ΠΑΛΙ και εφυγε κατω απο το κρεβατι ο μικρος.....ευτυχως δεν χτυπησε και εκλαψε πολυ λιγο....αλλη φορα οταν εχουν προηγηθει ξενυχτια δεν θα τον παιρνω ουτε αγκαλια:tongue::tongue:Με την κοιμησμενη μανα που εμπλεξε το παιδι μου!Τωρα ετοιμαζομαι να κατεβω δουλεια οποτε αν εχω χρονο θα μπω απο εκει.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα αγαπημένες μου μάνες!

Τί κάνετε;

Λοιπόν, εμότικον με λευκή σημαία ανακωχής δεν βρήκα, οπότε έφερα να καπνίσουμε την πίπα της ειρήνης (ο ινδιάνος πήγαινε πακέτο!)! (Δε θέλω καν να σας πω πάνω σε τί εικόνες έπεσα, μεγάλη η χάρη σας!!! :P)

i_pipa_tis_eirinis.jpg

Οι χθεσινές μου εξετάσεις μια χαρά τελικά, οπότε ανακουφίστηκα πάρα πολύ, ο Θοδωρής βγάζει -κατα τη γιατρό που μας έγραψε το εμβόλιο του μήνα- το πάνω δεξί δοντάκι και γι' αυτό κι οι βραδινές ταλαιπωρίες. Τον σκέφτομαι σε κανα μήνα που θα είαν ισαν κουνελάκι και γελάω από τώρα!

Διαβάζω για παλαμάκια, χαιρετούρες, μπουσουλήματα και πολύ χαίρομαι!

Μπράβο σε όλα τα μωρά!

Ελισάβετ, εύχομαι να κρατήσει ο καιρός ως τη βάφτισή σας αλλά ακόμη κι αν έχει κρύο θα είναι σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα! Να είσαι καλά κι εσύ και να μην ξαναχρειαστεί να μπεις σε νοσοκομείο.

Αυτά προς το παρόν, έχει όρεξη για παιχνίδια ο Θοδωρής!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

καλημέρα κι από μένα.....

για πρώτη φορά από τότε που μπήκα στην παρέα,εδώ και μέρες έμπαινα,διάβαζα τα νέα σας και δεν είχα τη διάθεση να γράψω........

νομίζω πως καμιά μας δε χρειάζεται αρνητική διάθεση,γι'αυτό θα έπρεπε ίσως όλες μας να είμαστε πιο προσεκτικές σε όσα λέμε...

από την άλλη οφείλουμε σε αυτή την''σχέση''να είμαστε και ειλικρινείς..

φαντάζομαι πως όλες κάποια στιγμή μας έχει ''ενοχλήσει''κάποιου είδους σχόλιο,αλλά το έχουμε αφήσει να πάει...

γιατί είναι τόση η αποδοχή και η αγάπη που παίρνουμε που κάποια μικρά λαθάκια συγχωρούνται..

έτσι άλλωστε δεν γίνεται δε όλες τις σχέσεις?

άσε που είναι πολύ πιθανό όλες μας κατά λάθος ή έχοντας κρίνει λάθος,να έχουμε στεναχωρήσει κάποια άλλη.

εκείνο που εγώ προσωπικά δεν συγχωρω στη ζωή μου γενικά είναι η κακή πρόθεση...anyway.....

να ευχηθώ περαστικά στην Ελισάβετ μας...κοριτσάκι μου ελπίζω να είσαι καλύτερα και να μη χρειαστεί να νοσηλευτείς ξανά ποτέ στη ζωή σου..και να μη χρειαστεί να λείψεις ποτέ ούτε λεπτό στο ζουζουνάκι σου!

η Ιωάννα ανέφερε οτι θα έκανε κάποιες εξετάσεις,να σου πάνε όλα καλά καλή μου!!!!!!!

Βασω εύχομαι να ήταν κατι περαστικό αυτό με τους εμετούς.

ποιο μπισκοτάκι έχει σήμερα μηνογενέθλια???????????????????

να ζήσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mαρία τέλειο το μεθυσμενούλι σου!

να,τώρα ξύπνησε και σας αφήνω,δεν προλαβα τίποτα:(:(:(:(

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

καλημερα μανουλες!

ρε ποσο χαιρομαι που διαβαζω οτι μπουσουλανε τα ζουζουνια !!!!

εμεις ειχαμε παλι 2-3 ξυπνηματα (δεν θυμαμαι ακριβως)κ μολις φαγαμε τα φρουτα μας.η κλειω φωναζει την μπουμπινελ τατατατατα!!!!

ο καιρος οτι να ναι.το παει για βροχη.

Βαριεμαι ελεηνα!

Βασω ελπιζω να ειναι καλα τωρα η Ραφαηλια σου!

Βασω κ σενα ο Γιωργης!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας.

Η βάφτισή μας θα είναι όλη σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα, θα βάλω φωτό να δείτε.

Θέλω κι άλλο μωρό, σας το είπα;;;;;Εσείς το σκέφτεστε καθόλου ή μόνο εγώ;;;

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας.

Η βάφτισή μας θα είναι όλη σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα, θα βάλω φωτό να δείτε.

Θέλω κι άλλο μωρό, σας το είπα;;;;;Εσείς το σκέφτεστε καθόλου ή μόνο εγώ;;;

καλημέρα!!!!! ευχομαι ολοψυχα να μην χρειαστει να αποχωριστεις ξανα και για κανενα λογο το μωρακι σου.

τελεια θα ειναι η βαφτιση! ανυπομονουμε για φωτο και σχετικα!

οσο για το μωρο... και εγω θελω!!!! πολύ!!!!!! σκεφτομαι να ξαναμεινω εγκυος παλι το καλοκαιρι αλλα και τωρα να εμενα δε θα με χαλαγε καθολου, παρα το ζόρι. βεβαια δε μου εχει ερθει καθολου περιοδος ακομα οποτε φανταζομαι οτι δεν μπορω.

KOWTp3.png

αν θέλει καμια σας το μεσημεράκι θα πάω (σε καμια ωρα) village με την Άλεξ να πάρω και το μαγικό κουταλομπούκαλο! οποια θέλει να ρθει για καφεδάκι!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλη σας ημέρα κορτσούδια!

Αγγελικούλα πολύ θα το ήθελα να έρθω αλλά 1ον δεν έχω πως να έρθω και δεύτερο και σημαντικότερο μόλις κοιμήθηκε ο Νικόλας ενώ έχει ξυπνήσει από τις 7. Ελπίζω να κοιμηθεί τουλάχιστον 1 ώρα.

Ελισσάβετ να σου ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου περαστικά και να μην ξαναχρειαστεί ποτέ να απομακρυνθείς από το ζουζούνι σου. Με το καλό και η βάφτιση. Πότε βαφτίζετε; Εμείς την άλλη Κυριακή.

Οσον αφορά το δεύτερο παιδάκι εμείς το σκεφτόμαστε σοβαρά. Θέλουμε πολύ! Το μόνο που μας κολλάει λίγο είναι το οικονομικό το οποίο δεν έιναι και το καλύτερο. Πρακτικά είναι εφικτό αν και θηλάζω ακόμα πάντως.

Αννα μπορεί να είσαι και γόνιμη δεν ξέρεις. Παντού διαβάζω ότι ο θηλασμός δεν αποτελεί μέτρο αντισύλληψης αρά μπορεί να είσαι και τυχερή :wink:

Αντζικατ κάπως έτσι μπουσουλάει κι ο Νικόλας. Τα μεθυσμένα μας! Χαχα!

Βασιλική ελπίζω η Ραφαηλία να είναι καλύτερα! Περαστικά!

X4pTp3.png

κοριτσια ευχαριστω για τις εθχες σας για το μωρο.

μαλλον ειναι καλύτερα δεν εχουμε μεχρι τωρα επεισοδιο εμετου αλλα δεν εχει πολυ ορεξη για φαγητο οσο θελει μ πε κ ο γιατρος κ ελαφρια όχι μοσχαρι λάχανο μονο πατατα καροτο κ λιγο κολοκυθακι και όχι πορτοκαλι σημερα.

Παντως τεςλικα δεν πρεπει να τα πιεζουμε τα παιδια να τρωνε όσο θελουν ---αν δεν θελουν το αχρηστο το βγαζουν!!!!

Μάλλον όμως αυτη τη φορα φταιω εγω η χαζη η οποια ειχα τη φαινη ιδεα επειδη μ αρεσει η φρουτοκρεμα να φτιαξω πιο πολλλα να περισεψει κ για μενα !!!ακου η χαζη μανα τι σκεφτηκα!!!!!!!

Ελπιιζω να ναι μονο αυτο λοιπον όχι ιωση-που δεν φαινεται δοξα τω θεω

Αντζυ εχω φεισ αλλα δεν μπαινω εδω κ μηνες μια που το ανεφερες όμως θα ΄κανω προσπαθεια να ξανα μπω.Φωτο δεν ξερω να βαζω πρεπει να ρωτησω τον αντρα μου---καλο καφε στο mall που θα πάτε τυχερουλες

Γεια σ Ατλαντις σε χασαμε λίγο πραγματι όλα καλα με το μικρο σου??/

Διαφημίσεις

Γεια σας, καλε Αγγελικη τι ειναι αυτο το κουταλομπουκαλο;;;Οτιδηποτε τον κοιμιζει συνεχομενα για 8 ωρες με ενδιαφερει!

Ιωαννα μα τι γελιο εκανα με τις φωτο στις οποιες μπορει να επεσες πανω...ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται (να μην πω και εγω τον πονο μου μεσημεριατικα;)

Κοριτσια αν βολευει αφηστε τα μωρα κατω στο πατωμα να μπουσουλανε, εμενα ο δικος μου την εχει καταβρει και δεν γκρινιαζει καθολου!Απλα προσοχη γιατι οπου δει καλωδιο τραβαει!

καλημέρα!!!!! ευχομαι ολοψυχα να μην χρειαστει να αποχωριστεις ξανα και για κανενα λογο το μωρακι σου.

τελεια θα ειναι η βαφτιση! ανυπομονουμε για φωτο και σχετικα!

οσο για το μωρο... και εγω θελω!!!! πολύ!!!!!! σκεφτομαι να ξαναμεινω εγκυος παλι το καλοκαιρι αλλα και τωρα να εμενα δε θα με χαλαγε καθολου, παρα το ζόρι. βεβαια δε μου εχει ερθει καθολου περιοδος ακομα οποτε φανταζομαι οτι δεν μπορω.

να πω την αληθεια μ επειδη δεν δουλευω τωρα λόγω θυματος ανεργιας σκεφτομαι κ εγω μηπως ειναι ευκαιρια για παιδακι που ουτως η άλλως θελουμε κάποια στιγμη. Απο τηναλλη φοβαμαι μη πέσω στην παγιδα κάποιων γυναικων που κάνουν παιδι για να καλυψουν το χρονο τους.Δεν θελω να μ συμβει αυτο θελω να μαι σιγουρη οτι ειμαι ετοιμη για να ανταποκριθω σωστα ετσι δεν ειναι?????:confused::confused::confused:

Ειμαι λιγο διχασμενη ακομα σε αυτο--ελπιζω να ξεκαθαρισει μεσα μου συντομα:?::?::?::?:

Γεια σας κορίτσια, σήμερα δεν είναι μια καλή μέρα. Το πρωί και ενώ ήμουν μια χαρά, ένιωσα μια αδιαθεσία. Έβαλα τον μικρό για ύπνο και θόλωσαν τα μάτια μου. Έβγαλα τους φακούς γιατί νόμιζα ότι είχε μπει τριχούλα και δεν έβλεπα καλά αλλά άδικος κόπος. Φώναξα την πεθερά να μου πάρει την πίεση και είχα 9. Μετά πόνεσε και το κεφάλι μου αλλά λίγο. Έφαγα κάτι αλμυρό και μου φάνηκε πως μου πέρασε. Έφυγε και η πεθερά μου γιατί είχε δουλειά και έμεινα μόνη μου. Ο μικρός ακόμα κοιμόταν όταν μου ήρθε ζαλάδα και έπεσα! Πήρα τον Γ τηλέφωνο να έρθει και στο σπίτι και ο μικρός στο μεταξύ ξύπνησε. Τον πήγα γρήγορα στο καρεκλάκι γιατί δεν με βαστούσαν τα χέρια μου και άρχισα να του ετοιμάζω φρουτόκρεμα όταν ήρθε ο Γ και τον ανέλαβε. Ξάπλωσα και λιποθύμησα ενώ κοιμόμουν, ένα κεφάλι καζάνι και πίεση 13. Μετά έπεσε στο 11 και δεν μπορούσα να σηκωθώ. Κοιμήθηκα μισή ώρα και μου πέρασε. Έχω ακόμα βαρύ κεφάλι αλλά όχι όπως το πρωί. Ευτυχώς ήρθε ο Γ γιατί αλλιώς δεν θα τα κατάφερνα με το μωρό. Και πάλι ευτυχώς που ο μικρός δεν κατάλαβε τίποτα. Τώρα είμαι δουλειά και γράφουμε τεστ τριμήνου, οπότε βρήκα ευκαιρία να σας γράψω.

mU4Ep3.png

γεια σας μανουλες!

καλα Μαρακι τρελλα ειναι ο Λευτερακης! πολυ γλυκουλης κ χαριτωμενος ετσι οπως μπουσουλαει! δεν ξερω αν το ειχες δει,λεμε να βρεθουμε για καφεδακι. εσυ ποτε μπορεις? η Τανια ειπε οτι τι βολευει καλυτερα πρωινα. η Χριστινα που χαθηκε?

Αντζυ χαρουμενα μηνογενεθλια! αληθεια τι ειναι αυτο το κουταλομπουκαλο?

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...