Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται πως είναι. Εδώ είχαμε πίεση πριν τις εξωσωματικές. Στην Αθήνα είναι ένας μόνιμος αγώνας. Ενα μόνιμο τρέξιμο. Περιμένουμε ένα σκ να κάνουμε δουλειές και ψώνια και ότι άλλο. Εγω είμαι 8 ωρο και σκ σπίτι. Ο σύζυγος όχι. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και 14-18 ώρες σερί. Υπάρχουν εβδομάδες με τα σκ που το πάει σερί, έχει πολλά ταξίδια. Οπότε όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Δεν έχει πρόγραμμα, για αυτό στην πρώτη εμβρυομεταφορά πήγα μόνη μου. 

τα ενοίκια μαύρο χάλι. Να πω ότι νοικιάζω 58τν 500€ και περιμένω αύξηση τον Οκτώβριο. Ναι μεν έχω ότι χρειάζομαι σε ένα σπίτι πέρα από πάρκινγκ. Αλλά… 58τμ με παιδί και σκύλο και περιμένω γερή αύξηση. 
      ο θεός βοηθός. Πάλι καλά έχω πάρει πολύ καλή αύξηση. Δεν με βλέπω όμως να κάθομαι για πολύ, γιατί όπως είπες όλα αυτά τα έξοδα , συν ιδιωτικές ασφάλειες συν αυτοκίνητα και κάνα ταξίδι. Ο σύζυγος έχει λιώσει. Εγώ έκατσα εκεί που είμαι μόνο και μόνο για την εξωσωματική. Μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω γνωστής πλατφόρμας με διπλάσια λεφτά 2 φορές, και δεν έφυγα γιατί έχω την στήριξη τους. Δεν μπορούσα να έχω στο κεφάλι μου και τοξικότητα. Δεν έχω θέμα με πίεση δουλειάς. Είμαι jobholic. Οσο περισσότερη δουλειά έχω και πίεση τόσο περισσότερο γουστάρω. Αλλά…. Είμαι ευαίσθητη στις ορμόνες, το άγχος με επηρεάζει. Κάνω υπομονή εκεί. 

Καλά κάνεις κορίτσι μου. Αν με ρωτούσες μικρότερη δε διανοούμουν να κάνω πίσω στη καριέρα μου για κάτι άλλο αλλά πλέον κατάλαβα πως δεν έχει καμμία σημασία στο τέλος της ημέρας. Θα μπορούσα να έχω κάνει πράγματα που θα με έφερναν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σήμερα αλλά έχω κάνει πολλές υποχωρήσεις τα τελευταία 2 χρόνια γιατί ξέρω πως απλά θέλω να είμαι καλή στη δουλειά μου στο σημείο που θα συνεχίζει να με πληρώνει για να κάνω αυτό που θέλω για τις εξωσωματικές και ώστε να ζούμε αξιοπρεπώς. 
      Πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να λείπει τόσες ώρες και να τρέχεις για όλα μόνη σου και πόσο μάλλον που έκανες την εμβρυομεταφορά μόνη σου. Εγω μια ωοληψια θα κάνω μόνη μου αυτό το μήνα αν πάνε όλα καλά και ήδη το σκέφτομαι 😂

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα μανουλίτσες. Ειρήνη ημίν! (μάλλον λάθος το έγραψα αλλά καταλαβαίνετε τι θέλω να πω ε?).

Κοιμήθηκε το μπουμπουκάκι μου και ήρθα κι εγώ. Ελπίζω να ξυπνήσει σε καμμιά ώρα γιατί δεν με άδειασε και το ένα στήθος θα εκραγεί αν δεν το πιεί μέχρι το πρωί. Όσο για τα δοντάκια, δεν μπορώ να πω ότι με δαγκώνει, παρά ελάχιστες φορές, και φυσικά γελάει με την γκριμάτσα και το επιφώνημα πόνου. Δεν καταλαβαίνουν τα γλυκά μου. Νομίζουν πως τους κάνουμε παιχνίδια. Είναι όμως τόσο γλύκα που γελάω κι εγώ μετά. Ευτυχώς δεν το κάνει πολύ συχνά. Καλώς ξανάρθατε Κική και Άννα. Ελπίζουμε να σας ακούμε πιο συχνά.

Περαστικά στα αρρωστούλια μας, συγχαρητήρια στα μωράκια που μεγάλωσαν τόοοοσο πολύ! Συγχαρητήρια στην μπουμπινέλ! Μια γλύκα είναι με τα παλαμάκια της. Εμείς μόνο "γειά σου" κάνουμε με το χεράκι (και η πεθερά μου της έχει μάθει να το κάνει και στο hi και bye, καθ'ότι ελληνο-αμερικάνα). Η πλάκα είναι ότι μόλις ακούει "γειά σου", κι ας είναι σε άσχετη φάση, κουνάει το χεράκι της. Πεθαίνω στα γέλια. Τι πλασματάκια υπέροχα έχουμε. Καθόμαστε και ασχολούμαστε με βλακείες, ενώ έχουμε τόσο όμορφα πράγματα να μοιραστούμε.

Μανουλίτσες μου δεν θυμάμαι και πολλά γιατί σας διάβαζα με διαλλείματα. Και κάποια που θυμάμαι δεν θα'θελα να μπω στην διαδικασία να σχολιάσω γιατί διαιωνίζουμε καταστάσεις. Καλύτερα να τα ξεχνάμε και να συνεχίζουμε να μιλάμε για τα πλασματάκια μας. Για αυτά άλλωστε υπάρχει αυτό το καφέ.

Χθες η Αθηνούλα ξύπνησε στις 1:30 αλλά κοιμήθηκε σχεδόν αμέσως και μετά 6:00 το πρωί που την πήρα στο κρεβάτι μας. Ευτυχώς χθες είχα κοιμηθεί από τις έντεκα παρά και έτσι ήμουν οκ σήμερα. άλλωστε καλύτερο το 6 από το 4 που ξυπνάει συνήθως.

Το πρωί που είχα αρκετό χρόνο και ετοιμαζόμουν για δουλειά σκεφτόμουν πόσο τυχερή είμαι που έχω το κοριτσάκι μου. Την αγαπώ τόσο πολύ. Πραγματικά νιώθω τόσο πλήρης που αν έχουμε υγεία, δεν θέλω τίποτα άλλο.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πωπωωωω...εγραφα τόση ώρα και την ώρα που πόσταρα είχα διακοπή του ιντερνετ. Δε θα το ξαναγράψω απλά θα συμφωνήσω με το Μαράκι.

Να είμαστε καλά κι εμείς και τα μωρά μας κι όλα τα άλλα ας τα ξεχάσουμε.

X4pTp3.png

Κοιμηθηκατε κοριτσακια? Και τα μπεμπακια σας?

Εμενα εδω... αφου κοιμηθηκαμε και οι 3 σχεδον 2 ωρες......πού να κοιμηθουνε τωρα!

Εγω χαζο-δουλεω μεχρι να αποκοιμηθουν

Καμια εδω????????

QuW0p3.png

καλησπερα μανουλιτσες!

Ριτακι ουτε εμενα μπουσουλαει ο μικρος μου. παντως δεν ειναι απαραιτητο,πολλα μωρακια περπατανε χωρις να εχουν μπουσουλησει πρωτα.

Μαρακι ο Λευτερακης μεγαλωσε πολυ! το γαλατακι σου ειναι σουπερ ενισχυμενο!

αχ μανουλιτσες ας μη στεναχωρουμε η μια την αλλη,ε? σιγουρα μας ματιασαν γιατι εχουμε το καλυτερο καφε!

καληνυχτα κ ονειρα γλυκα σε ολα τα μωρακια!

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από εμάς,

γυρίσαμε από τα γενέθλια της γιαγιάς μας, περάσαμε ωραία εκεί, στο γυρισμό όμως ο Θ ήθελε να κάτσει πίσω να παίζει με την μικρή και έτσι δεν κοιμήθηκε στο αμάξι. Και τώρα γκρινιάζει στην κούνια της και δεν θέλει να κοιμηθεί και ο άλλος δίπλα προσπαθεί να κοιμηθεί. Εγώ λίγο παραπέρα βράζω σαν καζάνι. Θα έχουμε υπέεεεεεεροχη νύχτα απόψε!!! Θα ήθελα να σχολιάσω αλλά δεν προλαβαίνω, πάω να ηρεμήσω τα πνεύματα.

Θέλω μόνο να πώ ένα γειά στην Ελισάβετ, να είναι καλά να χαίρεται τον μπεμπίνο της, και να έχουν μια υπέροχη βάφτιση!! Μας λείπετε βρε παιζάκια!!!

Φιλάκια μανούλες!!

GaiGp3.png

Καλησπέρα μανούλες, ο Λ κοιμήθηκε λίγο αργά σήμερα (στις 11) γιατί η μαμά του είχε όρεξη για παιχνίδια και όταν τον έκανα μπανάκι τον άφησα στο χαλί και τον χάζευα να προσπαθεί να μπουσουλήσει. Έχω βγάλει και βίντεο και τώρα το ανεβάζω. Ακόμα δεν έφαγα για βράδυ. Όχι ότι έχω ανάγκη! Αντλώ και θα πάω να πάρω τον τραχανά που ετοίμασα πριν. Είναι καμιά άλλη μέσα;

mU4Ep3.png

Καλησπέρα κορίτσια.

Έχω πολύ καιρό να μπω και χαίρομαι που είστε όλες καλά με τα μπεμπουλίνια σας.

Εμείς περάσαμε λίγο δύσκολα τον τελευταίο καιρό.Χρειάστηκε να νοσηλευτώ 2 φορές στο νοσοκομείο, απόρροια της ασθένειας που με ταλαιπωρεί.

Μου έλειψε τόσο πολύ ο γιος μου εκείνες τις μέρες και αποφάσισα ότι κάθε μέρα που είμαστε μαζί είναι ξεχωριστή και δεν πρέπει να χάνω ούτε στιγμή......

Ο μικρούλης μου έχει μυξούλες αρκετό καιρό, ο γιατρός λέει ότι είναι από τα δόντια του.Βγάλαμε ήδη 2 δοντάκια και συνεχίζουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κορίτσια μου όμως ΔΕΝ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΕΙ και ούτε τον βλέπω να έχει καμία πρόθεση να το κάνει.Γυρνάει το σπίτι με την περπατούρα και σκορπάει πανικό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Στολίσαμε το δέντρο μας και όλο το σπίτι, το κάναμε ελαφρώς πανηγυρτζίδικο αλλά το ευχαριστήθηκα πολύ!!!!!

Ετοιμαζόμαστε και για τη βάφτισή μας - επιτέλους!!!!- και παρακαλάμε τον καιρό να μη χαλάσει για 2 εβδομάδες ακόμα.....

Αυτά εν ολίγοις........

Τώρα θα προσπαθήσω να διαβάσω τα νέα σας και θα επανέλθω......

Χθες με αυτά και με εκείνα δεν πρόλαβα να σχολιάσω το μνμ της Ελισάβετ. Περαστικά κοπέλα μου και μακάρι να μην χρειαστεί να πας νοσοκομείο ξανά. Να χαίρεσαι και το παιδάκι σου και με το καλό η βάφτιση.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Κερνάω καφέ και πρωινό.

contentImage.jpg

Ο Λευτέρης χθες ξύπνησε στις 2 και κάτι και δεν ήθελε να ξανακοιμηθεί. Πεινούσε λίγο και έφαγε 200μλ γάλα σε λιγότερο από 5 λεπτά. Έλεος αυτό το παιδί. Μετά ξύπνησε στις 7 και τον πήρα στο κρεββάτι όπου μας ζάλισε στην λογοδιάρροια του μέχρι που χτύπησε και το κινητό μου και σηκώθηκα. Τώρα τον ταΐζει ο μπαμπάς του κι εγώ ασυνήθιστη στα νυχτέρια κουτουλάω!

Έφτιαξα ένα καφεδάκι και αντλώ.

mU4Ep3.png

Καλημέρα και από εμάς!!!

Ξυπνήσαμε και εμείς και όπως καθε πρωινό πλέον παίζουμε στο σαλόνι όπου η Δώρα παλεύει να σηκωθεί στους καναπέδες, με αγωνία φουλ, τα καταφέρνει, γελάει και μετά έρχεται η στιγμή της πτώσης και τα κλάμματα. Αυτο επαναλαμβάνετε στον ίδιο κύκλο καμιά 30 φορές. Πάντως έχουν πλάκα έτσι που παλεύουν να τα κάνουν όλα!

Ελισάβετ εύχομαι να είσαι καλύτερα τώρα και να μην χρειαστεί να αφήσεις ξανά το παιδάκι σου. Όσο για το μπουσούλημα και εμείς κάνουμε 2-3 βήματα και μετά πέφτει με την κοιλιά και σέρνεται σαν το σαλιγκάρι. Με το καλό και η βάφτιση σας!

Βικάκι χρόνια πολλά στην μανούλα σου!

Άντρια και Βάλια που είστε? Γιατί εξαφανιστήκατε?

Κική να μπαίνεις βρε να μας λες τα νέα σας! Μπορείι να μην μας πετυχαινεις εκείνη τη στιγμή μέσα, αλλά θα τα διαβάζουμε μετά.

Αυτά θυμήθηκα για την ώρα. Να έχουμε όλες μας μια καλή μέρα και ας ξεχάσουμε τα τελευταία γεγονότα.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Καλημερα κ απο μεν ακοριτσια

Ευχομαι ηρεμία και αγαπη απο δω και πέρα!!!:P

Ελπι΄ζω να ειστε όλες καλα. Δεν έχω προλαβει να διαβασω πολλα να νεαΘα σας πω πρωτα τα δικα μου κ μετα διαβαζω

Εχτες ειχαμε πολυ δυσκολη νυχτα απο τις 9 το βραδυ μεχρι τις 6

Στις εννια το βραδυ ενω όλα ηταν καλα και ετοιμαζομαστα να φαμε το βραδυνο μας γαλα ξαφνικα κανει ενα εμετο εβαγαλε οτι ειχε φαει το όλη μερα μυριζε κρεας λαχανικα φρουτα γαλα ενα ς χαμος--πολυ πραμα σας λεω σε μιση ωρα τα ίδια μετα πάλι αλλα λιγοτερο- τι ηταν τουτο πάλι? το καυμενουλι τρομαξε κ μετα τους εμετους εξαντληθηκε κ καθοταν μαραμενο πάνω μας:-(:-(Η αληθεια ειναι οτι εγω η χαζη το απογευμα στη φρουτοκρεμα της εβαλα παραπάνω φρουτα απο το συνηθισμενο!!!φοβαμαι οτι μπορει να της επεσε πολυ βαρυ τελικα αλλα τοσο πραμα να βγαλει πρωτη φορα Μετα κοιμηθηκε και ξυπναγε την νυχτα ανυσυχη την πηραμε στο κρεβατι την εβαζα στο στηθος ηρεμουσε κοιμοτα καμια ωρα και μετα πάλι ξυπνια και παλι στηθος αποκοιμιοταν κ παει λεγοντας. Ακομα κ στο στηθος ομως φοβομουν γιατι ο γιατρος ειπες μετα απο εμετο για 3 ωρες τιποτα κ μετα μονο λιγες κουταλιτσες νερο.

Τεσπα σημερα ξυπνησε καλυτερα κ πεινασμενη πολυ αφου τα ειχε βγαλει όλα χτες:-(:-(:-(

Καλημερα Θαλεια

όλα καλα κ εσεις? τα μωρακια κανουν καινουρια πραμτα καθε μερα:tongue::tongue: κ εμρνα χτυπα παλαμακια χωρις να της τα εχουμε διδαξει κ προσπαθει να μπουσουλισει...:tongue::tongue:

Ελισαβετ σιδερενια κ κυοραγιο με το προβλημα που αντιμετωπιζεις. όλες μας π΄ντως καποιο προβλημα εχουμε ειτε ειναι υγεια ειτε οικονομικα ειτε κατι άλλο ετσι ειναι για όλους

καλημέρα κι απο μένα.Ελισσάβετ μου εύχομαι να ναι περαστικά και να μην ξανα πας νοσοκομείο για κανέναν λόγο.βάλε μας καμια φωτο του γιοκα σου να δούμε ! και με το καλό η βάφτιση σας!

Βασιλική κι εσυ έχεις φέις,δε μπαίνεις?δε σας εχουμε δει ποτέ :-( σήμερα ειναι καλύτερα η μικρή? μηπως την πείραξαν τα φρουτα τελικά?

Θάλεια μου κι εμενα στον καναπέ λυσσάει ,πιάνεται απο τα μαξιλάρια και παλεύει να πιάσει τη βάση του τηλεφώνου ή ο,τι καλώδιο δει! και όσο για το μπουσούλημα ,στο κρεβάτι μας κυρίως κάνει 2-3 σάλτα και πέφτει με τα μούτρα!

το βράδυ με πήρε ο ύπνος στον καναπέ..η μικρή ξύπνησε πάλι στις 5:30 το πρωί..κι είχε φάει και γιαουρτάκι και λίγη κρέμα φαρίν..άβυσσος!

Βικάκι να χαίρεσαι τη μανούλα σου για χτες!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...