Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, linaa είπε:

Κ χαμομήλι πιες βοηθάει αρκετά 

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δοκίμασε και κεφίρ πάρε από το σουπερμάρκετ αυτό με φράουλα πίνεται ευχάριστα. Καλο θα ήταν να την δει κάποιος γιατρός αν δεν υποχωρεί για να σου δώσει και κάτι να μην υποφέρεις. 

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αν ειναι η μυτη μπουκομενει εχει κι βηχα μπορω να σου πς το καλυτερο αρμακο που υπαρχει για αυτο...κι δεν ειναι του φαρμακειου αλλα οτι εχουμε σπιτι...

Το πρωτο που πρεπει να κανεισ ειναι να βρασεις πατατουλεσ κι να αναπνευσετε για 10 λεπτα μαζι με το μπεμπε (σκεπασμενη να ειστε) κι το δευτερο ειναι να ρουφηκσεισ τις μυξες του παιδου.(πας αγοραζεισ απο φαρμακειο την ρουφηχτρα κι το νερακι) κι μεσα σε 2 μερες το πολυ αν το κανεις θα ειναι περδικι...ειδικα με την μυτη καθε λιγο πρεπει οταν ακους οτι εχει μυξουλες μεσα,φυσικα θα κλαιει αλλα μετα θα δεις πςσ 8α ειναι

Aννα δεν εχω παπατες!Μονο γλυκοπατατες!Κανουν η θα πανε τσαμπα??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας μανούλες!!!!! πωπω οι σελιδες πολλαπλασιαζονται επικινδυνα το σκ!!!! περαστικά στα μωρουλια με τις μυξουλες (και εμεις ετσι ειμαστε:-()

ευχομαι να βγουν και γρηγορα αυτα τα παλιοδοντα και μην ταλαιπωρουνται αλλο τα μωρακια μας!

αννα22 που χαθηκες βρε; πες μας τιποτα.

island και εσυ το ιδιο! γραψε εσυ τα νεα σου και θα τα διαβασουμε εμεις. ειναι δυσκολο να συμπιτουμε ολες.

τανια μου καλως ηρθατε! ανυπομονουμε για φωτο!!!!!!!

αννη και βαλια ... ουου.... που ειστε ρε κοριτσια;;;;:P

αν και ξερω οτι δε θα συμφωνησετε μαζι μου, θα εκφρασω και εγω την αποψη μου για την μαριποζα. στεναχωρεθηκα παρα πολυ οταν διαβασα την εξελιξη των πραγματων. πραγματικα (και βαζω και τον εαυτο μου μεσα μαζι με εσας γιατι θεωρω πως ειμαστε στην ιδια παρεα) της φερθηκαμε πολυ αυστηρα και χωρις να υπαρχει λογος. ωραια δε μας συστηθηκε, ε και; και εγω για μηνες ημουν η τουκι, δεν ειδα τοτε κανενα μπαμ με το ποια ειμαι κλπ. μονο οταν καναμε φεησμπουκ γραψαμε τα ονοματα μας και υπηρξε η απορια "ποια ειναι η αννα σκαμ..." απαντησα. και δεν εκρυψα το ονομα μου πρωτυτερα. απλα δεν ετυχε να αναφερθει. εγω για μηνες μπερδευα την _angel και την dim_angel (ναι ειχα φρικαρει χαχαχα:tongue:). σχεδον πριν γεννησουμε ή και μετα εμαθα τα ονόματα σας. και παλι ομως ανταλλασσα μνμ με εσας. αυτο που θελαμε να πουμε, το λεγαμε.

και αφου της την ειπαμε κανονικοτατα που δε μας λεει το ονομα της αρχισαμε να κανουμε και αστειακια τα οποια δεν καταλαβαινε γιατι δε μας ηξερε ρε κοριτσια. και ομως η κοπελα ζητησε συγγνωμη για την αναστατωση, συστηθηκε και ρωτησε και τι αλλο θελουμε να ξερουμε για εκεινη. γιατι; τι αλλο δηλ να θελουμε να ξερουμε; δηλ τι παραπανω ξερετε για εμενα; ποια νοιαστηκε να μαθει και αλλα για εμενα. ασε που πολλες ακομα με λενε τουκι. δηλ, να παρεξηγηθω που δε με λενε με το ονομα μου; οχι βεβαια. και τι εγινε;

και αφου την ειπαμε αγενη που δε μας συστηθηκε και ξαναλεω αφου μας ζητησε συγγνωμη επρεπε να την εκθεσουμε κανονικοτατα. ωραια η κοπελα γουσταρει σχετικη ανωνυμια, καλα κανει. γινεται ολοκληρο θεμα γυρω απο αυτο και απολογειται. ποσο ευγενικο ηταν που ειπαμε οτι καναμε κλικ στο ονομα της ; και οχι μονο αυτο. αφου της το ειπαμε, μαθαμε ολες τις ινφο για εκεινη και τις γραψαμε και στο φορουμ μας!!!!!! ποιος ηταν αγενης τωρα;

και μη μου πειτε οτι ολο αυτο το θεμα εχει να κανει με την ασφαλεια κλπ. δηλ αν μας ελεγε απο την αρχη οτι ειναι η ταδε, θα την εμπισυευομασταν οτι ειναι νορμαλ; οχι. στην πορεια θα φαινοτανε αυτο. 100νταδες psycho μπορει να παρακολουθουν τις συζητησεις μας. ετσι ειναι αφου γραφουμε δημοσια. αν ξαφνικα η κοπελα ρωτουσε ακυρα πραγματα τοτε ναι, να κανουμε 1000κλικ στο ονομα της και να την ψαξουμε ειδικοτερα. μου φανηκε πολυ ασχημη η επιθεση που της εγινε και αδικη. και το χειροτερο αφου γραφηκε ο,τι γραφηκε και η κοπελα ειπε οτι αποχωρει, καναμε γνωστη την ταυτοτητα της. δεν ειχαμε δικαιωμα γιατι ενταξει δε μας απειλησε κιολας, δεν εδωσε δα και τόσα δικαιωματα!!!!

μπραβο που νιωθετε καποιες πολυ εντονα συναισθηματα η μια για την αλλη. και εγω μονο με εσας μοιραζομαι πολλες αγωνιες μου. αλλα αυτο δεν εχει να κανει με το πως φερθηκαμε σε μια κοπελα που το ξαναλεω αυτα που μας ενδιεφεραν πχ οτι εχει 2 παιδακια μας τα ειπε απο την αρχη.

στεναχωρεθηκα τοσο πολυ που χθες δε με επαιρνε ο υπνος. εχω γινει και πολυ ευαισθητη, σας το εχω ξαναπει.

γιγαντιαιο το μνμ μου. πολλα σορρυ:rolleyes:

KOWTp3.png

μαρια μ εγινα μελος....οσο για αυτο π λες το ακουσα κ εγω κ εφριξα!!!:shock:

kαλώς μας ήρθες μανούλα ,να σου ζήσει το παιδάκι σου!:D

ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ!!!!!!!!!!!!

εμάς να δεις φιλενάδα!!!

Βγάλαμε και το πρώτο μας δοντάκι:tongue::tongue::tongue::tongue:

καλορίζικο!!καλές μάσες Θεοδώρα μας~!:) QUOTE]

Καλημέρα μανουλίνια!!!

Και για το τέλος... η μπουμπινέλ έμαθε να κάνει παλαμάκια! Έχει τρελό γέλιο. Προσπάθησα να ανεβάσω βίντεο αλλά δεν ανεβαίνει, θα ξαναδοκιμάσω το βράδυ.

μπράβο η μπουμπινέλ μας!! θέλω να τη δω!! το παιδί είναι χορευτικό ρε συ και φαίνεται απο τώρα!η επόμενη κίνηση είναι να ανέβει στο τραπέζι!:D

Καλημερα.Επιδη ελειψα για καποιο καιρο με διαγραψετε απο τις μανουλες?Αντζι γτ αυτο? σε εσενα πρεπει να μιλησω για αυτο το θεμα?

σε μένα,ναι. στις μανούλες πλέον θα μπαίνουν όσα κορίτσια συμμετέχουν ενεργά.δε θέλω τις φωτογραφίες μας να τις βλέπει καποια κοπέλα που μπάινει ας πουμε 1 φορά στους 2 μήνες απλά για να μπει.οποια λοιπόν συμμετέχει ενεργά,βάζει φώτο του μωρού της και μιλάει,θα είναι μέσα.

Καλημερα φιλες!!!

Εμεις παλι δεν κοιμηθηκαμε το βραδυ και ειμαι χαλια!Παλι ειχε μπουκωμα και ξυπναγε καθε τρεις και λιγο.Ετσι τον πηγα στο γιατρο να τον δει και απο τα σαλια και τις μυξες μας παει για ωτιτιδα και μας εδωσε αντιβιωση για 10 μερες για να προλαβουμε μην γινει χειροτερα.:(:(:(Ειμαι πολυ στεναχωριμενη που το ζουζουνι μου θα πιει τοσο μικρο αντιβιωση.Μας κυνηγαει γκατεμια...δεν ξερω τι αλλο να πω.....

Κατι ακομα ηθελα να πω αλλα δεν μου εμεινε και πολυ μυαλο....

bye

μη σκας φίλη μου.περαστικά να ναι του αγοριού μας και γρήγορα να συνέλθει!σήμερα πως είναι που ξεκινήσατε την αντιβίωση?

Πάλι μόνη μου μιλάω!!!!

Άντζυ για να μην λες ότι χάθηκα!!!

Τι ώρες είστε μέσα βρε κορίτσια? Δεν μπορώ να σας βρω!

Κική είμαστε μέσα το πρωί πάντα,το βράδυ επισης και στη διάρκεια της ημέρας εγω τουλάχιστον που μαι συνέχεια μέσα βλέπω οτι μπαίνουν κι άλλα κορίτσια! μπαίνε πιο συχνά να μας πετυχαίνεις;)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Γεια σας και από μας. Σας μιλά ο σούμο παλαιστής Λευτεράκης! Γυρίσαμε από παιδίατρο και κάναμε και το εμβόλιό μας. Έκλαψε κι αν έκλαψε!!! Λες και τον έσφαζε. Από όταν τον έβαλε στην ζυγαριά και μετά όλο έκλαιγε και γκρίνιαζε μέχρι που βγήκαμε από το ιατρείο της στην αίθουσα αναμονής. Τον ζύγισε και είναι 10.030 (!) και από ύψος 75,5 πόντους (τώρα το μισό μην με ρωτήσετε πως το μέτρησε χαχαχαχα). Εγώ είμαι μια τρισευτυχισμένη μαμά αφού μεγαλώνει τόσο καλά το μωράκι μου.

Σε λίγο μπαίνω για μάθημα. Δεν με πειράζει ιδιαίτερα ποιές είναι στην ομάδα, γενικά βλέπω ψάχνουμε ευκαιρίες να μαλώνουμε όλες μας. Είναι μάλλον οι ορμόνες. Αλλά κορίτσια θετική διάθεση να υπάρχει και υγεία και όλα θα γίνουν.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Α ναι και να σχολιάσω ότι ξετρελάθηκα με τα παλαμάκια της μπουμπινέλ! Εμείς προσπαθούμε πόσο καιρό τώρα και τα χέρια τα σφίγγουμε. Μάλλον για παλαιστή τον βλέπω, με μπουνίδι όχι με παλαμάκια!!! χαχα θα μας δείρει!

mU4Ep3.png

Καλησπέρα φιλενάδες!

Απο το πρωι συμμαζευω και επιτέλους τελείωσα! Ελπίζω κάποια στιγμη να στεγνώσουν και τα ρούχα...

Η μικρη ευτυχως προς το παρον δείχνει να προσαρμόζεται εύκολα ξανα στο σπιτι, αν εξαιρεσεις το γεγονος οτι θέλει μόνιμα να είναι στην αγκαλιά.

κάνουμε και κουπεπε σας το είπα???:tongue::tongue::tongue:

Εγω για καφεδακι είμαι μεσα, όποτε μπορείτε ενημερώστε. Απλως αν είνια να μετακινηθούμε οι ξανθιώτισσες προτιμω και να είναι μέρα γιατι νυχτα με το μωρο πίσω δεν το χω επιχειρήσει!

Το τι ρούχα και παιχνίδια έχει μαζέψει η μικρη δεν μπορώ να σας το περιγράψω! και ευτυχως τα ρούχα είναι για διαφορες ηλικιες και δεν χρειαζεται να τρεχω για αλλαγες! ουτε να είχαν συννενοηθεί:tongue:

Κοιμηθηκε οπότε πάω και γω για μπανάκι! Τα λέμε μετά!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Γεια σας και από μας. Σας μιλά ο σούμο παλαιστής Λευτεράκης! Γυρίσαμε από παιδίατρο και κάναμε και το εμβόλιό μας. Έκλαψε κι αν έκλαψε!!! Λες και τον έσφαζε. Από όταν τον έβαλε στην ζυγαριά και μετά όλο έκλαιγε και γκρίνιαζε μέχρι που βγήκαμε από το ιατρείο της στην αίθουσα αναμονής. Τον ζύγισε και είναι 10.030 (!) και από ύψος 75,5 πόντους (τώρα το μισό μην με ρωτήσετε πως το μέτρησε χαχαχαχα). Εγώ είμαι μια τρισευτυχισμένη μαμά αφού μεγαλώνει τόσο καλά το μωράκι μου.

Σε λίγο μπαίνω για μάθημα. Δεν με πειράζει ιδιαίτερα ποιές είναι στην ομάδα, γενικά βλέπω ψάχνουμε ευκαιρίες να μαλώνουμε όλες μας. Είναι μάλλον οι ορμόνες. Αλλά κορίτσια θετική διάθεση να υπάρχει και υγεία και όλα θα γίνουν

:tongue::tongue::tongue:συμφωνω!!!![/QUOTE]

μπράβο στον Λευτεράκη μας!!!!! τι μεγαλο παιδακι ειναι αυτο!!!!! εμ ε τοσο γαλα απο τη μαμα; αντε και στεναχωριοσουνα καποτε οτι δεν καλοτρωει!

KOWTp3.png

μη σκας φίλη μου.περαστικά να ναι του αγοριού μας και γρήγορα να συνέλθει!σήμερα πως είναι που ξεκινήσατε την αντιβίωση?

Ευχαριστω φιλεναδα!!Σημερα ειναι λιγο καλυτερα!Οχι τρομερη βελτιωση αλλα δεν ειναι οπως εχθες που δεν μπορουσε να αναπνευσει...........

Και δεν θελω να στεναχωριεσαι φιλη!!

Διαφημίσεις

γεια σας κ από εμάς.αυτό που θα ήθελα να πώ εγώ είναι οτι γενικά -απ τη στιγμή που συμμετέχουμε τόσες σε μια ομάδα-θα πρέπει να κρατάμε χαμηλούς τόνους και να είμαστε προσεκτικές στον τρόπο που εκφραζόμαστε.η μια κατηγορεί,η άλλη παίζει κρυφτό ή αλλη την λέει με τον τρόπο της.προσωπικά επειδή τραβάω οτι τραβάω με ενοχλεί το κακόγουστο αστείο,όπως επίσης να κρίνει κάποιος τις προτιμήσεις μου.όποιος κατάλαβε κατάλαβε.και δεν έχει να κάνει αν είμαι πιεσμένη ή οχι.πάντα στη ζωή μου με ενοχλούσαν όσοι με πλάγιους τρόπους προσπαθούσαν να την πούν στον άλλον.

σας χαιρετώ

Grya.jpgGryap3.png

Κοίταξε Νικόλ, εγώ το σχόλιο στην φωτογραφία για τα μαλλάκια της κόρης σου το έγγραψα με πολύ αγάπη και σε καμιά περίπτωση δεν το είπα αρνητικά. Παρόλα αυτά σου ζήτησα συγνώμη εφόσον σε πείραξε και το έσβησα αμέσως. Δεν νομίζω τόσο καιρό να σου έχω δώσει το δικαίωμα να με θεωρείς κάποια που θα σχολίαζε αρνητικά ένα μωράκι 7-8 μηνών είτε τα μαλλιά του, είτε τα ρουχαλάκια του, είτε οτιδήποτε άλλο. Όλα τα μωράκια είναι αξιαγάπητα το καθένα με τον δικό του τρόπο και στυλ. Θα ήθελα να δεχτείς την ειλικρινή μου συγνώμη και να τελειώνει εδώ αυτή η ιστορία. Δεν ξέρω με ποιον τρόπο να σου δώσω να καταλάβεις ότι πραγματικά νοίαζομαι και με αγάπη σχολίασα αυτό που σχολίασα.

Και για αυτές που δεν το είδαν είχα γράψει στην φωτογραφία της Αναστασίας: "Τι όμορφο μαλλάκι, σαν από κομμωτήριο. Σωστή κυρία!" το οποίο δεν άρεσε στην Νικόλ και αμέσως το έσβησα και ζήτησα συγνώμη.

mU4Ep3.png

μανουλες γεια σας!

συγνωμη που για αλλη μια φορα "μπαινω" ετσι στο καφε σας αλλα θελω να κανω μια ερωτηση προς ολες τις μανουλες

εχει μπουσουλησει καποιο παιδακι απο δω μεσα ????????????

ευχαριστω πολυ κοριτσια

88M1p3.pngycQap3.png

Καλησπέρα μανούλες!

Ηρέμησα λίγο και μπήκα να δω τι κάνετε. Η σελήνη τελικά φταίει για όλα...

Τάνια μου καλως μας ήρθατε!!! Εύχομαι όσο όμορφα περάσατε στο ταξίδι να είναι όλη σας η ζωή! Και μπράβο στην πεταλουδίτσα για το κουπεπέ!

Δεσποινάκι μπράβο και στη μπουμπινέλ μας! Χειροκρατάει την πεταλουδίτσα ε; Χιχι.

Μαρία (αντζικατ) δεν ήθελα να σε γειώσω σχετικά με τα ρούχα, απλά δεν είναι του στυλ μου η ανταλλαγή/δανεισμός. Να φανταστείς δεν το έκανα ούτε ως παιδί ποτέ! Βέβαια είχα την "τύχη" να φοράω τα ρούχα των αδερφών μου μιας και η μικρότερη. Μπούχουυυ.

Κική το φόρουμ έχει το καλό να είναι μέσο ασύγχρονης επικοινωνίας :wink: Που σημαίνει ότι τα μηνύματα μένουν και δεν χρειάζεται να είμαστε ταυτόχρονα μέσα για να μιλάμε. Γράφεις όποτε θες κι εμείς διαβάζουμε όποτε αδειάζουμε.

X4pTp3.png

γεια σας μανουλιτσες.μια μερα ελειψα κ διαβασα ποσες σελιδεςςςς.

εμεις απο χθες ημασταν στην μαμα μου,πηγαμε για καφε το πρωι κ το βραδυ μειναμε εκει.σημερα καναμε ψιλοδουλιτσες ολη μερα κ σας διαβαζω με διαλειματα.

η Κλειψ χθες εφαγε ολο το φαγητο της δια χειρος γιαγια Αννας:shock::cool::Pσημερα ψιλοεφαγε και απο μενα μπορω να πω...οχι βεβαια τα 300ρια του Λευτερη:shock::shock::shock:150 κ αυτα με το ζορι.Δεσποινα κ μενα στα 100ρια παιζει ως συνηθως...

επισης απο χθες λεει καινουργια λογια (νταμπλαντι,ελλαντε,αιντε κτλ)μπερδευει την γλωσσα γενικα κ εχει πολυ γελιο:tongue:εμεις κανουμε ΄΄γεια σου΄΄οποτε εχουμε ορεξη κ τωρα μαθαινουμε το κουπεπε.χαρηκα πολυ με τα ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ της μπουμπινελ:Dαπο υπνο τα ιδια...ξυπναει 3-4 φορες...

Δεσποινα νομιζω εσυ ειπες οτι ηθελες να τον μεταφερεις στο δωματιο του.εγω την εχω σχεδον απο 3 μηνων στο δικο της,κ ενω πριν κανα μηνα ειχε μαθει να κοιμαται σερι,τωρα χαλασε παλι.τα προγραμματα των παιδιων αλλαζουν συνεχεια,οποτε ειναι αναποφευκτο το σπινιαρισμα απο το τρεξιμο μες στο σπιτι την νυχτα:tongue:

κ επειδη δεν θυμαμαι αλλα,θα σχολιασω το μονο που θυμαμαι...οτι κ εγω θελω να βλεπουν το παιδι μου κ μενα μονο οσες συμμετεχουν ενεργα.

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...