Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, linaa είπε:

Κ χαμομήλι πιες βοηθάει αρκετά 

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δοκίμασε και κεφίρ πάρε από το σουπερμάρκετ αυτό με φράουλα πίνεται ευχάριστα. Καλο θα ήταν να την δει κάποιος γιατρός αν δεν υποχωρεί για να σου δώσει και κάτι να μην υποφέρεις. 

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Θαλίτσα μας έλειψες φίλη, που χάθηκες το σκ; Περάσατε καλά; Ωστα θα δαγκώνουν με τα δόντια, ε;Κι εγώ είχα διαβάσει ότι τους λέμε ότι πονάμε και απορούσα αν θα ακούνε.

Ιωαννάκι πες μου όταν μπορέσεις τις εκδόσεις που είναι τα βιβλία.

Και για το τέλος... η μπουμπινέλ έμαθε να κάνει παλαμάκια! Έχει τρελό γέλιο. Προσπάθησα να ανεβάσω βίντεο αλλά δεν ανεβαίνει, θα ξαναδοκιμάσω το βράδυ.

Και εμένα μου λείψατε!!! Το μόνο καλό είναι πως ήμουν με τη μαμά μου και χαλαρωσα λιγο. Οσο για το δαγκωμα το θεμα ειναι πως μαθαινουν να μην το ξανακανουν!

Οι εκδοσεις ειναι Πατακη.

Παλαμάκια η μπούμπι, μπράβο στο κορίτσι μας!!!!!!!!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα είπα εγώ? δε θυμάμαι.επίσης έχω νεύρα και σκάσιμο πολύ οπότε θα πάω να απλώσω,να βάλω φαί και θα σχολιάσω μετά αν έχω ηρεμήσει.Δήμητρα δεν είναι η μέρα μας σήμερα..

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα φιλες!!!

Τανια καλως μας ηρθες πισω!!!Μας ελειψες πολυ φιλεναδα!Αλλα σημασια εχει οτι περασατε τελεια και χαιρομαι πολυ γι αυτο!

Βικυ τιποτα δεν ειναι τυχαιο!!Στρωνει το Λουσακι!!!;)

Δημητρα και Αντζυ τι παθατε φιλες???

Εμεις παλι δεν κοιμηθηκαμε το βραδυ και ειμαι χαλια!Παλι ειχε μπουκωμα και ξυπναγε καθε τρεις και λιγο.Ετσι τον πηγα στο γιατρο να τον δει και απο τα σαλια και τις μυξες μας παει για ωτιτιδα και μας εδωσε αντιβιωση για 10 μερες για να προλαβουμε μην γινει χειροτερα.:(:(:(Ειμαι πολυ στεναχωριμενη που το ζουζουνι μου θα πιει τοσο μικρο αντιβιωση.Μας κυνηγαει γκατεμια...δεν ξερω τι αλλο να πω.....

Κατι ακομα ηθελα να πω αλλα δεν μου εμεινε και πολυ μυαλο....

bye

Καλημερα φιλες!!!

Τανια καλως μας ηρθες πισω!!!Μας ελειψες πολυ φιλεναδα!Αλλα σημασια εχει οτι περασατε τελεια και χαιρομαι πολυ γι αυτο!

Βικυ τιποτα δεν ειναι τυχαιο!!Στρωνει το Λουσακι!!!;)

Δημητρα και Αντζυ τι παθατε φιλες???

Εμεις παλι δεν κοιμηθηκαμε το βραδυ και ειμαι χαλια!Παλι ειχε μπουκωμα και ξυπναγε καθε τρεις και λιγο.Ετσι τον πηγα στο γιατρο να τον δει και απο τα σαλια και τις μυξες μας παει για ωτιτιδα και μας εδωσε αντιβιωση για 10 μερες για να προλαβουμε μην γινει χειροτερα.:(:(:(Ειμαι πολυ στεναχωριμενη που το ζουζουνι μου θα πιει τοσο μικρο αντιβιωση.Μας κυνηγαει γκατεμια...δεν ξερω τι αλλο να πω.....

Κατι ακομα ηθελα να πω αλλα δεν μου εμεινε και πολυ μυαλο....

bye

Αν ειναι η μυτη μπουκομενει εχει κι βηχα μπορω να σου πς το καλυτερο αρμακο που υπαρχει για αυτο...κι δεν ειναι του φαρμακειου αλλα οτι εχουμε σπιτι...

Το πρωτο που πρεπει να κανεισ ειναι να βρασεις πατατουλεσ κι να αναπνευσετε για 10 λεπτα μαζι με το μπεμπε (σκεπασμενη να ειστε) κι το δευτερο ειναι να ρουφηκσεισ τις μυξες του παιδου.(πας αγοραζεισ απο φαρμακειο την ρουφηχτρα κι το νερακι) κι μεσα σε 2 μερες το πολυ αν το κανεις θα ειναι περδικι...ειδικα με την μυτη καθε λιγο πρεπει οταν ακους οτι εχει μυξουλες μεσα,φυσικα θα κλαιει αλλα μετα θα δεις πςσ 8α ειναι

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Διαφημίσεις

Βασούλα μην στεναχωριέσαι. Είναι για καλό κοριτσάκι μου. Περαστικούλια σας!

Εμείς φάγαμε και τώρα αντλώ λίγο γάλα γιατί μετά την γιατρό δεν θα έρθω σπίτι. Ο Λευτέρης παίζει στο χαλί με κάτι κουτάκια και περιμένω να έρθει ο Γιάννης να τον πάρει όσο αντλώ. Μια χαρά κάθετε το μωρουλίνι.

Μα τι πάθατε σήμερα; Γεια σου Κική και Άννα

mU4Ep3.png

καλημερα μανουλιτσες!

Βασω περαστικα στο μπουμπουκακι σου. αν ειναι αναγκη πρεπει να παρει το φαρμακο το μωρακι σου για να μην ταλαιπωρειται. μακαρι να γινει γρηγορα καλα!

Μαρακι καλο εμβολιακι. αντε να κανονισουμε για καφεδακι. εσυ ποιες μερες μπορεις. εγω μπορω να ρθω Ξανθη αλλα αν θελετε μπορουμε να βρεθουμε κ Χρυσ/λη.

Κικη κ Αννα τι κανετε? καιρο εχουμε να τα πουμε! τι κανουν τα μωρακια σας?

ο Αναστασης μου κοιμηθηκε χαλια το βραδυ:-( ξυπνουσε συνεχεια κ γκρινιαζε κ ετσι το πηρα στο κρεβατι μας αλλα κ παλι εκανε ανησυχο υπνο. λετε να κανει την εμφανιση του το 1ο μας δοντακι?

παει χειμωνιασε για τα καλα σημερα. καιρος ηταν βεβαια γιατι Χριστουγεννα χωρις κρυο δεν γινεται!

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...