Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, linaa είπε:

Κ χαμομήλι πιες βοηθάει αρκετά 

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δοκίμασε και κεφίρ πάρε από το σουπερμάρκετ αυτό με φράουλα πίνεται ευχάριστα. Καλο θα ήταν να την δει κάποιος γιατρός αν δεν υποχωρεί για να σου δώσει και κάτι να μην υποφέρεις. 

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ!!!!!!!!!!!!

επιστρέψαμε και εμεις και απο τα λίγα που διάβασα είδα ότι οργιασατε αλλα δεν θα σχολιάσω τπτ, περα απο το ότι σας αγαπώ και γω πολύ και είμαι πολύ χαρούμενη που υπάρχετε!!!

Ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές σας!!! Περάσαμε πολυ όμορφα , ξεκουραστήκαμε και χαλαρώσαμε πολύ!! Γυρίσαμε βέβαια μια μέρα νωρίτερα γιατι μας έλειψε το παιδάκι μας:tongue: Η οποια μόλις μας έιδε έβαλε τα κλάμματα κια δεν μας έδινε σημασία για αρκετη ώρα ( με τον Γ τα βρήκε πιο γρήγορα) ήθελα και γω να βάλω τα κλάμματα, μιλάμε για αδιαφορία!!

Βγάλαμε και το πρώτο μας δοντάκι:tongue::tongue::tongue::tongue:

Εδω και δυο μέρες αδειάζω βαλίτσες και πλένω, που θα πάει όμως θα μπω σε μια σειρά πάλι!!!

Σήμερα ήρθε ο νονος μας και την κοινώνησε πρώτη φορά και μετα πήγαμε για καφεδάκι στη λιακάδα( είχε υπέροχο καιρό)

Και επειδή σήμερα γιορτάζω κερνάω γλυκάκια:

images?q=tbn:ANd9GcQZ832W8sikRgsEHCdnxUJLfo1b8jCUwhCiTDN8rbvfwHVr3B-o6w

Καλο βράδυ κουκλίτσες!!! Απο αύριο θα τα λέμε και πάλι!!!

Μου λείψατε πολύ , σας το είπα????

Να ζήσετε!!!!!:D:D:D...Να είσαστε πάντα ευτυχισμένοι!!!!!

Με γεια και το νέο σας δοντάκι!!!!!:D:D:D

Χρόνια πολλά!!!!!Πολύχρονη!!!!!:D:D:D

κερναω πατατακια....ανταλλαζετε ρούχα;τι κάνετε;

Όχι τελικά. Προς στιγμή μου φάνηκε καλή ιδέα αν και δεν το έχω κάνει ποτέ αλλά με προσγείωσε απότομα η Δήμητρα. Πάντως δεν ξέρω αν εμένα με πείραζε να φορέσω άλλης φόρεμα απλά δεν θα ένιωθα άνετα μήπως το καταστρέψω. Θεωρώ όμως τα φορέματα για μια περίσταση χάσιμο χρημάτων αφού φυλάνε τις ντουλάπες.

mU4Ep3.png

Τάνια μου πολύ χάρηκα που είστε εδώ και θα χαρούμε να σας δούμε. Από εβδομάδα είπαν για βροχές αλλά σίγουρα θα προλάβουμε να πάμε κάποια στιγμή για ένα καφεδάκι!

mU4Ep3.png

γεια σας κοριτσακια μου!

ο μικρος μου κοιμαται απο ωρα κ ετσι χαλαρωσα λιγακι. γμτ το βραδυ συνεχεια ξυπναει χωρις ομως να ανοιγει τα ματια του, απλα γκρινιαζει,του φευγει η πιπιλα κ τη ζηταει ή θελει ενα χαδακι για να ξανακοιμηθει. ελεγα να τον παμε στο δικο του δωματιο τον αλλο μηνα αλλα αν ειναι να εχω κ τη διαδρομη απο το δικο μας στο δικο του 10 φορες μεσα στη νυχτα τι θα κανω?

Τανια καλως ηρθατε πισω στο σπιτι σας, στη Θεοδωρα σας κ στην παρεα μας!

Χρονια σου πολλα κ ευχαριστουμε για το γλυκακι! οταν ηρεμισετε λιγακι να κανονισουμε να βρεθουμε. ερχομαστε κ Ξανθη αν μπορεσετε κ οι υπολοιπες μανουλες κ απ' οτι ειδα εχουμε κ μια καινουργια Ξανθιωτισσα μανουλα στην παρεα.

παω κ εγω για υπνο. καληνυχτα κ ονειρα γλυκα!

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από εμάς!!!!

μόλις χτύπησα 2 επεισόδια Grey's έτσι για ψυχαγωγία μμμμμμμμμμ........ τεσπά........ και μόλις συνειδητοποίησα τί ώρα είναι μετά πανικού...

Τανίτσα μου Χρόνια σου Πολλά, καλώς ήλθατε, και πάλι να ζήσετε κοριτσάρα!!! Με γειές το δοντάκι σας, και κοίτα να δεις που το πεταλουδάκι σου κάνει μούτρα και τσαλίμια χιχιχιχι, βρε τα άτιμα... χαχαχα

Ιωάννα μου πάρα πολύ ωραία τα βιβλία που προτείνεις!!! Αύριο κιόλας θα παραγγείλω το δεύτερο που με καίει κιόλας το θέμα. Να σαι καλά!

Δήμητρά μου να ξέρεις ότι είμαι στη διάθεσή σου για ρουχο-σαφάρι αν τελικά βγείς αγορά. Τρελαίνομαι για ψάξιμο χιχιχιχι......

Νικόλ και εγώ του τζανκ έχω γίνει τώρα τελευταία γμτ..... αλλά παραδόξως δεν καταφέρνω ποσότητες γιατί τα βλέπω σαν μεζεδάκια πριν το κυρίως χαχαχχαχαχα!!! Να μας φιλήσεις την Αναστασία μας!

Δεσποινάκι για πόσσες μέρες μπορούμε να ετοιμάζουμε φαγάκι? το καταψύχεις αλεσμένο ή όχι? μάκια στην μπούμπι μας που μας έχει λείψει!!!

Εμείς κοιμηθήκαμε αγκαλιά 2,5 ώρες το μεσημέρι, παίρνει μεγάλη δόση μαμάς το σ/κ η Λου για να ΄χει αποθέματα χαχα...

Και κάτι εντελώς ΤΥΧΑΙΟ το οποίο αποδίδω στη πολύ καλή σημερινή της διάθεση, ενώ το πρωί σφαχτήκαμε στη φρουτόκρεμα, στο μεσημεριανό έφαγε αρκετό αν όχι όλο αλλά ΑΝΟΙΓΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ. ΤΥΧΑΙΟ? Ω ΝΑΙ !!!!!!! χαχαχαχαχα

Το απόγευμα στην φρουτοκρεμορυζαλευροκρέμα (σκουλικομερμυγκότρυπα) έφαγε σχεδόν την μισή αλλά πάλι άνοιγε μόνη της το στόμα!!! Και το κυριότερο όλων δεν έκλαιγε. Εγώ πάλι κατασυγκινήθηκα. Λέτε?????????????????

Πάντως υπάρχει αλλαγή στο μεσημεριάνο, δεν έβαλα κολοκύθι. Ίσως και να της άρεσε καλύτερα έτσι.....

Σας έχω πρήξει με το μαμ , αλλά είναι μέγας καημός μου :wink:

Φιλάκια σε όλες τις μανούλες και μωράκια, ελπίζω όλοι να έχουμε έναν υπέροχο ύπνο απόψε !!!

GaiGp3.png

Καλημερααα, καλε Βικακι σιγα που μας πρηζεις και εμενα ενω δυο μερες δεν πολυετρωγε το φρουτο του, εβαλα εχθες μανταρινι και το εφαγε ολο και του ξαναεκανα!!

Δευτερα σημερις και ηδη η εβδομαδα στη δουλεια δεν ξεκινησε καλα..μπερδευτηκαν και οι δυο γιαγιαδες και μου κουβαληθηκαν και οι δυο το πρωι και γινοταν της τρελης μεσα στο σπιτι..πως θα μπορουσα να τις στειλω αυτες στη δουλεια και εγω να εμενα σπιτι μου λετε (ονειρο απατηλο..);

ΚΑΛΗΜΕΡΑ γλυκές μου φιλενάδες!!Βικάκι αρπάζω τα κρουασανάκια και τα τρωω γρήγορα-γρήγορα πριν ξυπνήσουν οι άλλες και ορμήξουν!όχι τίποτα άλλο,αλλά προστατεύω και τις διαιτόπληκτες!!!όσο για το φαγητό,ζουμε το ίδιο δράμα,αλλά εγώ χειρότερα,γιατί πλέον δεν τρώει ούτε και τα φρούτα που τα έτρωγε.έχω και τον Κ να την κοιτάει με συμπόνοια και να μου λέει σταμάτα να της δίνεις,αφου δε θέλει.σε 2 μήνες που θα μαι στη δουλειά θα έρχεται αυτός να την ταίζει ας πούμε...το απόγευμα που ειμασταν σε αυτή τη φίλη μου με το μπέμπη,της έκανα μπισκοτόκρεμα -λίγη- και την τάισε η Αθηνά και την έφαγε όλη..τι να πω πια..

Δεσποινάκι μια χαρά σε βρίσκω! τις έχεις στρώσει ε!χαχα! πες καντε μου και μμια γενική μιας και ήρθατε! με την πεθερά έχεις θάρρος? δηλ συννενοήστε οταν είναι η σειρά της ή δεν σε ακούει?

η Βάλια και η Άννη που είναι????

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημερα μανουλες

Εμεις χτες ειδαμε και παθαμε να ηρεμησουμε τη τζουτζουκα μου... Τελικα κοιμηθηκε κι εκεινη κ ο Στελιος 12 και...

Τανια γουελκαμ μπακ. Καλοριζικο κ το δοντακι της Θοδωρας! ΚΑΙ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ........Να ρωτησω η ξανθια...οι Μαριες δε γιορταζαν χτες???

γεια σας κοριτσακια μου!

ο μικρος μου κοιμαται απο ωρα κ ετσι χαλαρωσα λιγακι. γμτ το βραδυ συνεχεια ξυπναει χωρις ομως να ανοιγει τα ματια του, απλα γκρινιαζει,του φευγει η πιπιλα κ τη ζηταει ή θελει ενα χαδακι για να ξανακοιμηθει. ελεγα να τον παμε στο δικο του δωματιο τον αλλο μηνα αλλα αν ειναι να εχω κ τη διαδρομη απο το δικο μας στο δικο του 10 φορες μεσα στη νυχτα τι θα κανω?

........................

Και η μπουμπου ετσι κανει και το αποδιδω 100% στα κ@λοδοντα!!! Το εχω ζησει και με το Στελιο...

Καλημερααα, καλε Βικακι σιγα που μας πρηζεις και εμενα ενω δυο μερες δεν πολυετρωγε το φρουτο του, εβαλα εχθες μανταρινι και το εφαγε ολο και του ξαναεκανα!!

Δευτερα σημερις και ηδη η εβδομαδα στη δουλεια δεν ξεκινησε καλα..μπερδευτηκαν και οι δυο γιαγιαδες και μου κουβαληθηκαν και οι δυο το πρωι και γινοταν της τρελης μεσα στο σπιτι..πως θα μπορουσα να τις στειλω αυτες στη δουλεια και εγω να εμενα σπιτι μου λετε (ονειρο απατηλο..);

Συμφωνω οτι φυσικα και δε μας ζαλιζεις με το φαγητο......... Λιγο-πολυ τα ιδια περναμε οι περισσοτερες αφου πανω που λες αααα ωραια εφαγε σημερα...Την επομενη μερα ξανα κανουν τα "κολπα" τους και μενεις βλακας!!!:shock:

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΛΟ ΗΤΑΝ ΒΡΕ ΔΕΣΠΟΙΝΑ. Για σκεψου να μην ερχοταν ΚΑΜΙΑ... :-)

Ειδα οτι κατι λεγατε και για κιλα...αλλα επειδη στο σπιτι του κρεμασμενου δε μιλανε για σκοινι.........δε θα σχολιασω....:lol::lol::lol::lol::lol:..

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!!!

Λείπαμε το σκ πάλι και εδώ έγινε χαμός! Σας διάβασα χθες, αλλά έκανα τόση ώρα και μετά δεν έμεινε χρόνος για να σχολιάσω. Εμείς εδώ και 3 μέρες κοιμηθήκαμε σχετικά καλύτερα με 2 μόνο ξυπνήματα!!! Ας ελπίσουμε να κρατήσει για κάποιες μέρες. Τώρα όμως έχουμε άλλο θέμα, όπως σας έχω πεί βγάλαμε τα 2 κάτω δοντάκια και το μικρό μου πιράνχας έχει αρχίσει να με δαγκώνει. Τρώει πρώτα μια χαρά και στο τέλος πατάει μια δαγκωνιά. Έχω ακούσει οτι πρέπει να τους λέμε εκείνη την ώρα μη και οτι η μαμά πονάει αλλά η δικιά μου το μόνο που κάνει είναι να γελάει με την αντίδραση πόνου που έχω...

Λοιπόν για να δούμε τι θυμάμαι.

Τάνια καλώς ήρθατε πίσω στην κορούλα σας και σε εμάς, γιατί μας λέιψατε αρκετά. Χρόνια σου πολλά, εύχομαι να είσαι πάντα ευτυχισμένη και ότι άλλο επιθυμείς. Δεν μας είπες πως ήταν εκεί που πήγατε? Ξέρεις οτι περιμένουμε φωτό ε?

Ιωάννα έχω παρει και εγώ το π΄ρωτο βιβλίο και το συστήνω και εγώ. Το βρήκα πολύ ευανάγνωστο με πολύ εύκολες και πρακτικές συμβουλές. Θέλω να διαβάσω και το δεύτερο καθώς όπως μας είπε ο ίδιος ο γιατρός μπορεί να μας βοηθήσει αρκετά τώρα με την εισαγωγή στερεών.

Βικάκι νομίζω οτι τα δύσκολα στο θέμα φαγητού σιγά-σιγά θε περάσουν και το Λουσάκι θα αρχίσει να τρώει με όρεξη, ελπίζω να ενημέρωσες την μαμά έτσι ώστε σήμερα να την βρεις ταίσμένη!

Δέσποινα82 ελπίζω μέχρι τον άλλο μήνα ο μικρός σου να σταματήσει να κάνει αυτά τα κόλπα με την πιπίλα και να γίνει εύκολα η μετακόμοιση στο δωμάτιο του. Πάντως από οτι έχω καταλάβει τα μωράκια μας στην πορεία πρόκειται να αλλλάξουν πολλές φορές συνήθειες στον ύπνο, οπότε αυτά τα πήγαινε έλα δεν θα τα γλιτώσουμε!

Να καλωσορισω και το καινούριο μας κορίτσι, η οποία απ΄ότι κατάλαβα ειναι και πιτσιρίκα! Και εγώ μανούλα Μαίου είμαι, μιας και η μικρη μου γεννήθηκε στις 3 Μαίου.

Και ας σχολιάσω και εγώ το θέμα που δημιουργήθηκε με την Μαριπόζα. Καταρχήν θα συμφωνήσω με τη Δέσποινα η οποία νομίζω έθεσε το θέμα στις σωστές του βάσεις. Δεύτερον θέλω να πω και να υπερασπιστώ τα κορίτσια εδώ οτι μπορεί να έχουμε γίνει καφε για κολλητές, αλλά αυτή η παρέα είναι πάντα ανοιχτή σε όποια μανούλα θέλει να συμμετέχει. Το γεγονός οτι κάνουμε καποιες ερωτήσεις βασικές (δεν ζητάμε πληρες βιογραφικο!!!) είναι και αυτό μέρος της προσπάθειας ένταξης σε αυτήν την παρέα. Και νομίζω οτι αν και οι δύο πλευρές είναι καλοπροαίρετες όλη αυτη η διαδικασία γίνεται ομαλά. Και να ξέρετε και όσα κορίτσια πιθανόν μας διαβάζετε και δεν συμμετέχετε η δικιά μας πλευρά είναι πάντα καλοπροαίρετη.

Μπορεί να είναι το μεγαλύτερο ποστ που έχω γράψει και ζητώ συγγνώμη αν σας κούρασα! Φιλιά!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Καλημέρα μανουλίνια!!!

Δευτέρα σήμερα, πίσω στην ρουτίνα της δουλειάς.

Θαλίτσα μας έλειψες φίλη, που χάθηκες το σκ; Περάσατε καλά; Ωστα θα δαγκώνουν με τα δόντια, ε;Κι εγώ είχα διαβάσει ότι τους λέμε ότι πονάμε και απορούσα αν θα ακούνε.

Τάνια φίλη νύφη είμαστε πολύ χαρούμενες που επανήλθες στην παρέα μας και ακόμη περισσότερο που περάσατε υπέροχα στον γάμο κ στο ταξίδι! Να μας βάλεις φωτό και να μας φιλήσεις την μικρή πεταλουδίτσα! Με γεια κ το δοντάκι σας!

Με το θέμα φαγητό η μπουμπινέλ εξακολουθεί να τρώει όσο νομίζει η ίδια κ συνήθως νομίζει ότι 100μλ περίπου είναι αρκετά. Ένας τρόπος που έκανα το σκ ήταν να την ταίζω πιο πολλά γεύματα, πχ 100μλ χορτόσουπα στις 1 και ξανά άλλα 100μλ στις 3. Κάτι έγινε έτσι. Πάντως με την κυρία που την κρατάει τρώει καλύτερα, ίσως λείπει ο αντιπερισπασμός του στηθους.

Βίκυ για τα φαγητά εγώ κάνω το εξής: μαγειρεύω το σκ κοτόπουλο-σούπα και μοσχάρι σούπα, μίνιμουμ 3 κ 3 γευματα, αλέθω, χωρίζω σε μικρά μπολάκια και βάζω ψυγείο το φαγητό για τις επόμενες 2 μέρες κ τα άλλα κατάψυξη. Έτσι έχουμε φαγητό για όλη την εβδομάδα κ μια μέρα της εβδομάδας που έχω χρόνο της κάνω και σκέτα λαχανικά για την επόμενη που γίνονται γρήγορα. Όπως έχω ξαναπεί καλύτερα να χαθεί καμία βιταμινούλα στον δρόμο παρά να πάθει εγκεφαλικό η μαμά με το μαγείρεμα κάθε μέρα.

Ιωαννάκι πες μου όταν μπορέσεις τις εκδόσεις που είναι τα βιβλία.

Και για το τέλος... η μπουμπινέλ έμαθε να κάνει παλαμάκια! Έχει τρελό γέλιο. Προσπάθησα να ανεβάσω βίντεο αλλά δεν ανεβαίνει, θα ξαναδοκιμάσω το βράδυ.

mWsZp3.png

Καλημερα Αντζουλα (γραφαμε ταυτοχρονα) και Θαλεια.

Για το ζυζι δστυχως δε μορω να βοηθησω...δε θηλασα ποτε. Οσο για τα πηγαινε-ελα ειναι σιγουρο πως δεν αποφευγονται. Εγω βεβαια την εχω ακομα διπλα μου με την κουνια της γιατι αν την παω στο ιδιο δωματιο με το Στελιο "φοβαμαι" καμια εκρηξη ζηλιας μες τη νυχτα...

bubbles (Μαρια σε λενε καλεεε?)... ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ??????? ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!

QuW0p3.png

Καλε εννοειται οτι συννενοουμαστε με την πεθερα, μεταξυ μας μπορει να γκρινιαζω αλλα την εχω βγαλει καθαρη μαζι της, ειναι πολυ ενταξει ανθρωπος, μου κανει δουλειες, μου βαζει σιδερο, τραβαει κατι κολληματα ωρες ωρες βεβαια αλλα κανω τον σταυρο μου που την εχω.Τωρα η μανα μου ειναι αλλουνου παππα ευαγγελιο, οτι να ναι, με αυτην ειναι που δεν μπορω να πολυσυννενοηθω,αλλα τουλαχιστον μου κανει και αυτη δουλειες.Ειπαμε κοριτσια δεν κλαιγομαι, καταλαβαινω οτι ειναι πολυ ΤΥΧΕΡΗ που τις εχω και τις δυο διπλα μου.Η μια βεβαια φευγει το Σαββατο για ενα μηνα στο αλλο εγγονι αλλα και παλι μπορω καπου να αφησω το μικρο αν θελω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...