Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα μανουλίτσες!!!!

Από αύριο θα τρώω μόνο φρούτα και σαλάτες!!!!Δεν ξέρω τι θα κάνω!!!!Έχω γίνει σαν φοράδα!!!!!Αύριο πρέπει να πάω να πάρω φόρεμα για ένα γάμο που έχω το Σάββατο!!!!Δεν μου κάνει τίποτα!!!!Και δυστυχώς συνήθως όλα ήταν καλοκαίρι...γάμοι,βαπτίσεις!!!

Η μπουμπούκα το σκ βρήκε ένα διαφορετικό τρόπο να τρώει...φυσικά εδώ και μία εβδομάδα τρώμε τα 4 γεύματα από τα 5...αλλά θα πάμε αύριο στο γιατρό μας και θα σας πω νεότερα!!!!!

Δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω!!!!

Επιστρέφω σε λίγο...αφού διαβάσω τα νέα σας!!!!:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα μανουλίτσες!!!!

Από αύριο θα τρώω μόνο φρούτα και σαλάτες!!!!Δεν ξέρω τι θα κάνω!!!!Έχω γίνει σαν φοράδα!!!!!Αύριο πρέπει να πάω να πάρω φόρεμα για ένα γάμο που έχω το Σάββατο!!!!Δεν μου κάνει τίποτα!!!!Και δυστυχώς συνήθως όλα ήταν καλοκαίρι...γάμοι,βαπτίσεις!!!

Η μπουμπούκα το σκ βρήκε ένα διαφορετικό τρόπο να τρώει...φυσικά εδώ και μία εβδομάδα τρώμε τα 4 γεύματα από τα 5...αλλά θα πάμε αύριο στο γιατρό μας και θα σας πω νεότερα!!!!!

Δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω!!!!

Επιστρέφω σε λίγο...αφού διαβάσω τα νέα σας!!!!:tongue:

Καλησπέρα Αλεξ! Ποιος είναι ο νέος τρόπος;

Οσο για τα ρούχα άστα...Σε 2 βδομάδες βαφτίζουμε τον Νικόλα κι ακόμα δεν έχω ιδέα τι θα φορέσω.

X4pTp3.png

Αλεξάνδρα πόσα κιλά είσαι; Θες να σου στείλω εγώ κανένα φόρεμα; Έχω μερικά καλά κομμάτια αλλά εγώ είμαι σχετικά παχουλή. Εσύ; Αν θες πάντως σου στέλνω για να γλιτώνεις τα έξοδα. Εξάλλου για μια μέρα είναι. Πιο φτηνό θα είναι το καθαριστήριο και το κούριερ.

mU4Ep3.png

Ο Γιάννης κοιμίζει απόψε και γενικά με έχει πιάσει μια βαρεμάρα. Εδώ τους έχω δίπλα μου και κουνιούνται στην κουνιστή πολυθρόνα. Κάτι θέλω να φάω, κάτι θέλω να πιω, τίποτα δεν με χορταίνει.

mU4Ep3.png

Μετά απ' όλες αυτές τις εξομολογήσεις φιλεναδίτσες μου!!!!Ζηλεύω που δεν σας είχα βρει νωρίτερα!!!!Αλλά είμαι πολύ ευτυχισμένη που σας έχω τώρα!!!!Σας ξέρω πολυ λιγότερο χρόνο!!!!Αλλά όπως έχετε καταλάβει περνάω πολλές ώρες μαζί σας!!!!Για όλα τα κοινά που έχουμε σαν μανούλες αλλά κι επειδή είμαι κι εγώ "καμμένη" από "φίλες"....!!!!!!!!!!!!

Δημητρούλα και Άντζυ με γεια σας!!!!Jumbo όλες ε!!!!!!

Να ρωτησω, εχει παρει καμια σας αυτο το πως να το πω τωρα,, θα το περιγραψω:ειναι για το πατωμα, με παιδικες φιγουρες, στυλ παζλ απο υλικο σφουγγαρενιο οπως ο ταπητας που εχουν τα γυμναστηρια,για το παιδι;Το ειχα δει καπου σε μια φωτο στο ιντερνετ και μάρεσε διοτι λεω να φτιαξω ενα τετοιο χωρο στο σαλονι περιπου 1,5χ1,5μ και να το εχω εκει το παιδι..ο μικρος τρελαινεται να κυλιεται στο πατωμα αλλα για καποιο λογο του αρεσει το πλακακι και οχι το χαλι και αγχωνομαι γιατι κρυωνει οποτε σκεφτομαι να κανω το παραπανω.

Ααα και να μην ξεχνιομαστε:ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!!

Το έχω κι εγώ!!!Αλλά απ'όταν έστρωσα το μάζεψα!!!!Αλλά είναι πολύ καλό!!!!Ένα όμως δεν θα έλεγα ότι φτάνει!!!!!!

Ξεσαλώσατε πάλι χθες βράδυ ε;;;;!!!!

Νικόλ δεν έχουμε μιλήσει καθόλου!!!!Θέλω όμως πάρα πολύ να σε γνωρίσω γιατί έχω ακούσει τα καλύτερα από τις ΦΙΛΕΣ!!!!Φιλάκια πολλά στο Αναστασάκι!!!!:D

Μαρία λυπάμαι πάρα πολύ για το παιδάκι!!!!Τώρα για τις κατάρες...δεν ξέρω από αυτά!!!!

Βασούλα περαστικά στο Γιωργάκη!!!!Και με γεια το δοντάκι σας!!!!

Manoulitsa90 καλωσήρθες!!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα Αλεξ! Ποιος είναι ο νέος τρόπος;

Οσο για τα ρούχα άστα...Σε 2 βδομάδες βαφτίζουμε τον Νικόλα κι ακόμα δεν έχω ιδέα τι θα φορέσω.

Δημητρούλα ούτε να τον πω δεν θέλω...είναι τραγικό!!!!

Το θυμάστε το κουταλομπούκαλο.....έβγαλα το κουταλάκι και το γυρισα σαν ποτήρι!!!!Και έκανε σαν τρελή!!!!...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!!!!!!!!

Αλεξάνδρα πόσα κιλά είσαι; Θες να σου στείλω εγώ κανένα φόρεμα; Έχω μερικά καλά κομμάτια αλλά εγώ είμαι σχετικά παχουλή. Εσύ; Αν θες πάντως σου στέλνω για να γλιτώνεις τα έξοδα. Εξάλλου για μια μέρα είναι. Πιο φτηνό θα είναι το καθαριστήριο και το κούριερ.

Μαρία μου σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!Είπα να πάω να ψωνίσω έτσι για μία ανανέωση!!!!Όσο για τα κιλά μου....64!!!!Για να μην λέτε ότι το απέφυγα!!!!!Μέχρι τα 57 που ξεκίνησα όταν έμεινα έγκυος έχω άλλα 7!!!!!!:(

Δεν στέλνεις όμως καμιά φωτο από αυτα που έχεις να τα έχω στο νου μου...σε περίπτωση που δεν βρω τπτ να μου αρέσει!!!!!;)

Σιγά που θα κοίμιζε ο Γ τον Λευτέρη. Τελικά απλά τον νευρίασε και μόλις τον κοίμισα εγώ.

Αλεξάνδρα άσε! Είμαι 10+ επιπλέον! Ούτε για πιτζάμες. Εσύ Δήμητρα; Αν είσαι κοντά στα 75 κιλά που είμαι εγώ μπορώ να σου στείλω.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

φιλεναδίτσες μου καλησπέρα.μόλις τσάκισα μια γίγας σακούλα με πατατάκια;)δεν ξέρω που την βρήκε ο Χ.,έσκασα.ελπίζω να είστε όλες καλά.έίναι καμία εδώ;;;;;

Αχ Νικολίτσα φάε άλλη μία και για μένα!!!!Τρελαίνομαι για πατατάκια!!!Αλλά από σήμερα τέρμα!!!!!;)

Μαράκι δεν πειράζει!!!!Θα πάω αύριο να δω τι θα βρω!!!!!Ευχαριστώ πάντως!!!!

Γεια σου Νικολίτσα! Πατατάκια ε! Μιαμ μιαμ!!!

Μαρία ευχαριστώ για την πρόταση αλλά θα αρνηθώ ευγενικά για τρεις λόγους. Πρώτον γιατί θέλω στη βάφτιση του ζουζούνου μου να μην έχω δανεικά ρούχα. Δεύτερον, δεν φοράω ποτέ δανεικά ρούχα. Τρίτον, δεν είμαι και πολύ του κυριλέ και απ'ό,τι έχω δει το στυλ σου είναι αρκετά αμπιγιέ.

X4pTp3.png

ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ!!!!!!!!!!!!

επιστρέψαμε και εμεις και απο τα λίγα που διάβασα είδα ότι οργιασατε αλλα δεν θα σχολιάσω τπτ, περα απο το ότι σας αγαπώ και γω πολύ και είμαι πολύ χαρούμενη που υπάρχετε!!!

Ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές σας!!! Περάσαμε πολυ όμορφα , ξεκουραστήκαμε και χαλαρώσαμε πολύ!! Γυρίσαμε βέβαια μια μέρα νωρίτερα γιατι μας έλειψε το παιδάκι μας:tongue: Η οποια μόλις μας έιδε έβαλε τα κλάμματα κια δεν μας έδινε σημασία για αρκετη ώρα ( με τον Γ τα βρήκε πιο γρήγορα) ήθελα και γω να βάλω τα κλάμματα, μιλάμε για αδιαφορία!!

Βγάλαμε και το πρώτο μας δοντάκι:tongue::tongue::tongue::tongue:

Εδω και δυο μέρες αδειάζω βαλίτσες και πλένω, που θα πάει όμως θα μπω σε μια σειρά πάλι!!!

Σήμερα ήρθε ο νονος μας και την κοινώνησε πρώτη φορά και μετα πήγαμε για καφεδάκι στη λιακάδα( είχε υπέροχο καιρό)

Και επειδή σήμερα γιορτάζω κερνάω γλυκάκια:

images?q=tbn:ANd9GcQZ832W8sikRgsEHCdnxUJLfo1b8jCUwhCiTDN8rbvfwHVr3B-o6w

Καλο βράδυ κουκλίτσες!!! Απο αύριο θα τα λέμε και πάλι!!!

Μου λείψατε πολύ , σας το είπα????

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...