Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βασουλα ουτε εμενα μου'χει πει τιποτα για ασβεστιο. Ο καθε γιατρος εχει τα δικα του. Αντζουλα μας εχεις τρελανει με τα γλυκα. Εγω τρωω καθε μερα ή παγωτακι ή σοκολατα αλλα αυτο το προφιτερολ κ η κρεμ μπρουλε!!! Λυπησου μας!!!

Εγω στην συναντηση απαντησα ισως αλλα ειναι μαλλον. Εξαρταται απ'το ποτε κ που.

Σας φιλω γιατι παμε στον ασφαλιστη μηπως κ βρουμε καμια ασφαλεια ιδιωτικη γιατι η Ασπις οπως ξερετε μας εγκατελειψε. Φιλια!

maraki Moυ κ εγω στην Ασπις ειχα αλλα η ασφαλιστρια μου μου μετεφερε το συβολαιο στην Εθνικη!μια χαρα...δεν εχασα τιποτα ευτυχως...

Χριστινα να παμε να βρουμε το σπιτι της να της παρουμε τα γλυκα!!!!

irev μου γιατι να αχωνεσε βρε κοριτσακι μου??ολα καλα ειναι κ ολα καλα θα πανε!!Think possitive!!!!οσο για την Ρουμπεση...πλακα μας κανουν...

οπως ειδα την Πετρουλακη προχθες που ειναι εγκυος στο 4ο κ ελεγε οτι αν θελησει να φαει γλυκο τρωει μια κουταλια μελι!!!!ελεος!θα θελω εγω γλυκο κ θα μου πουν να φαω μελι???θα τους φερω το βαζο στο κεφαλι!

Επεξεργάστηκαν by Annie

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γιατί καλέ στην κοπέλα;;; Μιλάς βρε και εσύ που είσαι αδυνατούλα;;;

αααα μην μας το χαλάς.....φτου της και παλι φτου της παίζει με τον πονο μας......η σκατούλαααα................................

και τι παει να πει αδυνατη ή στρουμπουλουλα όλες εχουμε τις αδυναμιες μας....και γω ιδιαιτερα στα γλυκά γιατι είμαι λιχούδα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Γιατί καλέ στην κοπέλα;;; Μιλάς βρε και εσύ που είσαι αδυνατούλα;;;

γιατι ο γιατρος μου μου χει πει να τρωω ενα γλυκο την βδομαδα!!!!!!!!!!!!ΕΛΕΟΣ~~~~~~

pSC1p2.png

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΒΑΛΙΑ!!!!Η ΑΝΝΥ ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΩΝΕΙ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΚΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΝΙΤΣΕΛ ΤΗΣ,ΚΙ ΕΓΩ Η ΑΜΟΙΡΗ ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΕΦΑΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΚΡΑΞΑΝΕ!!

ΕΝΤΑΞΕΙ Η ΧΡΙΣΤΙΝΟΥΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΕΙ,ΑΛΛΑ Η ΑΝΝΥ???

ΒΡΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑ!Η ΦΙΛΗ ΜΑΣ Η ΑΘΗΝΑ ΠΗΡΕ 23 ΚΙΛΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ,ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ Κ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ Κ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΑ 15 ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

αααα μην μας το χαλάς.....φτου της και παλι φτου της παίζει με τον πονο μας......η σκατούλαααα................................

και τι παει να πει αδυνατη ή στρουμπουλουλα όλες εχουμε τις αδυναμιες μας....και γω ιδιαιτερα στα γλυκά γιατι είμαι λιχούδα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ελα βρε Χριστινάκι, ένα γλυκάκι μπορείς να φας!!! Δεν θα το πούμε στο γιατρό σου!!! Θα είναι μόνο ΕΝΑ!!! :tongue::tongue::tongue:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

γιατι ο γιατρος μου μου χει πει να τρωω ενα γλυκο την βδομαδα!!!!!!!!!!!!ΕΛΕΟΣ~~~~~~

Ενα μόνο;;;; Δεν μου αρέσει αυτό που λέει ο γιατρός σου... :mad::-x

Αντε εσύ κάνε τα 2... Ουτε εσένα θα μαρτυρίσουμε!!! :tongue::tongue:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

maraki Moυ κ εγω στην Ασπις ειχα αλλα η ασφαλιστρια μου μου μετεφερε το συβολαιο στην Εθνικη!μια χαρα...δεν εχασα τιποτα ευτυχως...

Χριστινα να παμε να βρουμε το σπιτι της να της παρουμε τα γλυκα!!!!

irev μου γιατι να αχωνεσε βρε κοριτσακι μου??ολα καλα ειναι κ ολα καλα θα πανε!!Think possitive!!!!οσο για την Ρουμπεση...πλακα μας κανουν...

οπως ειδα την Πετρουλακη προχθες που ειναι εγκυος στο 4ο κ ελεγε οτι αν θελησει να φαει γλυκο τρωει μια κουταλια μελι!!!!ελεος!θα θελω εγω γλυκο κ θα μου πουν να φαω μελι???θα τους φερω το βαζο στο κεφαλι!

ελα μου ντε...ακου μέλι...με μια κουταλια μέλι εσένα σου περνάει γιατί εμένα με κάνει να θέλω πιο πολύ...δεν με καλύπτει πως το λένε!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ελα μου ντε...ακου μέλι...με μια κουταλια μέλι εσένα σου περνάει γιατί εμένα με κάνει να θέλω πιο πολύ...δεν με καλύπτει πως το λένε!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

τι να κλ@σει μια κουταλια μελι?????σορρυ κιολας!αν δεν φαμε καμια σοκολατα η καμια παστα....αχ παναγια μου..σταματηστε!

pSC1p2.png

Ελα βρε Χριστινάκι, ένα γλυκάκι μπορείς να φας!!! Δεν θα το πούμε στο γιατρό σου!!! Θα είναι μόνο ΕΝΑ!!! :tongue::tongue::tongue:

καλά να σου πω πλάκα σήμερα...όταν πήγα για να γράψω τις εξετάσεις (στο γιατρό) του πήρα 2 τυρόπιτες απο την Λεωφ. Θηβών - Πάνος λέγεται αυτός που τα βγάζει είναι και εργαστήριο και έχει super πράγματα εγγύηση!!!άκου εσυ angie που μπορείς να πας καμια φορά αν περάσεις απο κει....την μια τυροπιτουλα την πήρα γι αυτον και την άλλη την έδωσα στην συνεργάτη του για να μην ζηλεύει η κοπέλα....και τι μου είπε ο σκατούλης (είναι και συγγενείς μου) -δεν πιστεύω Χριστινάκι να έφαγες και συ τυροπιτούλα? και του είπα βρε εγώ φταίω που σας έφερα αντι να με λυπηθείς που βλέπεις οτι προσπαθώ και να μου πεις αντε φάε και συ λίγο μου είπε αυτό...κατάλαβες τι έχω πάθει οικογενειακός ο ένας με τραβάει ο άλλος με βαράει...αλλά εγω βράχος...για τον μπέμπη μου γ@μΩτΩ:tongue::tongue::tongue::tongue:

Επεξεργάστηκαν by Χριστίνα Τουχα...

τι να κλ@σει μια κουταλια μελι?????σορρυ κιολας!αν δεν φαμε καμια σοκολατα η καμια παστα....αχ παναγια μου..σταματηστε!

ρε συ τι πάθαμε με το γλυκό τώρα άντε να το βγάλω απο το μυαλό μου το προφιτερολ και την σοκολάτα...αχ κακούργα angie τι μου έκανες...???:(:(:(

Διαφημίσεις

αχ άντε να περάσει η ώρα γιατί σήμερα θέλω να πάω σπιτάκι νωρίς να φάω και να ξαπλώσω διότι ο μπεμπης μας εχθές ήταν πολύ ανήσυχος και εδω στο γραφείο δεν καθότανε όλο γύρναγε και χτύπαγε και στο σπίτι επίσης...οπότε όπως κατάλαβαίνεται εχθές δεν ξεκουράστηκα και πολύ.....!!! να πάει 16:00....!!!

ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΙΤΣΑ ΣΧΟΛΑΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ!!!Ε,ΖΗΤΑ ΕΝΑ ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛΑΚΙ ΜΩΡΕ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΟΥΝ,ΣΙΓΑ!ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ!ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΚΑΝ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ...ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ???ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΑΛΕ?ΑΝ ΔΕΝ ΦΑΩ 1 ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ,ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ! ΣΥΝ ΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΓΛΥΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝΕ!Α,ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΤΙΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ!!!

ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΟΧΤΕΣΙΝΟ ΤΗΣ ΑΝΝΥΣ ΜΕ ΤΑ ΣΝΙΤΣΕΛ,ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΧΤΕΣ Κ ΜΟΥ ΠΗΡΕ Κ ΤΩΡΑ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΩ ΛΙΓΟΥΡΕΥΤΕΙ!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Irev, άντε βρε που αγχώνεσαι έτσι, από συνήθεια! Όλα καλά είναι χαλάρωσε!

Χριστίνα, τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς, μην υποκύψεις σε λιχουδιάσεις! Θα τα καταφέρεις!

Χα, αυτό με το μέλι πολύ αστείο! :D:P Κι εγώ από εδώ και πέρα θα λέω: "Πωπω... να' χαμε τώρα μια κουταλιά μέλι!!!" και θα μου τρέχουν τα σάλια!

Με τα ψώνια δεν τέλειωσα ακόμη. Δεν έχουμε αποφασίσει για στρώμα γιατί δεν ξέρουμε τί είναι καλύτερο... Ο κάθε γιατρός λέει τα δικά του! Διάβαζα στο parents σχετικό θέμα και δεν έβγαλα άκρη... Άλλος λέει κοκοφοίνικα, άλλος λάτεξ, άλλος στην αρχή μαλακό, άλλος σκληρό... Ε, τί να κάνω κι εγώ!? Θα πάρουμε 5-6 και θα τα αλλάζουμε κάθε μέρα!

ΚΟΥΙΖ: Ποιά έχει πάρει στρώμα; Και γιατί πήρε αυτό που πήρε;

Σε καρεκλάκι έχουμε καταλήξει, ελπίζω να μην αλλάξουμε γνώμη μόνο!

Αυτό: http://www.maxi-cosi.com/ot-en/carseats/baby/pebble

Το οποίο έχει μια κοινή βάση isofix με το καθισματάκι της επόμενης κατηγορίας και δεν χρειάζεται να παίρνουμε άλλη. Επίσης είναι και port bebe και επειδή μπαινοβγαίνει εύκολα στη βάση isofix θα είναι πρακτικό όταν πηγαίνουμε κάπου αλλά και στο σπίτι για να τον έχουμε πέρα δώθε!

Είπαμε στο καθισματάκι επειδή είναι θέμα ασφαλείας να μην σκεφτούμε τα λεφτά... και μετά από ψάξιμο καταλήξαμε σε αυτό...

Έβλεπα πριν τη σελίδα ενός ζευγαριού παιδιάτρων και αναρωτιόμουν, πώς τους διαλέγουμε; Πάμε για επίσκεψη από τώρα ή παίρνουμε τηλέφωνο; Δε θέλω να περιμένω να γεννήσω... Εσείς πώς το σκέφτεστε;

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΙΤΣΑ ΣΧΟΛΑΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ!!!Ε,ΖΗΤΑ ΕΝΑ ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛΑΚΙ ΜΩΡΕ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΟΥΝ,ΣΙΓΑ!ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ!ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΚΑΝ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ...ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ???ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΑΛΕ?ΑΝ ΔΕΝ ΦΑΩ 1 ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ,ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ! ΣΥΝ ΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΓΛΥΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝΕ!Α,ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΤΙΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ!!!

ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΟΧΤΕΣΙΝΟ ΤΗΣ ΑΝΝΥΣ ΜΕ ΤΑ ΣΝΙΤΣΕΛ,ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΧΤΕΣ Κ ΜΟΥ ΠΗΡΕ Κ ΤΩΡΑ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΩ ΛΙΓΟΥΡΕΥΤΕΙ!

Κοίτα καλικαντζαράκι μου! πέρα απο την πλάκα που κάνουμε, και γω όπως ήταν οι εξετάσεις μου πριν την καμπύλη δεν θα το συζητούσα θα έτρωγα και 2 γλυκάκια την βδομάδα στάνταρ ενα το ΣΚ και ένα μεσοβδόμαδα αλλά τώρα με τις απαντήσεις της καμπύλης δεν το διακυνδυνεύω τον έφαγα τον γαϊδαρο άλλωστε....εβελπιστώ με την σχετική διατροφούλα που κάνω τώρα η επόμενη εξέταση να βγεί καλύτερη και έτσι θα το γιορτάσω με ένα πελώριο, γευστικότατο, ζουμερό προφιτερολ απο το ζαχαροπλαστείο Παυλάκης στα Ταμπούρια......!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Irev, άντε βρε που αγχώνεσαι έτσι, από συνήθεια! Όλα καλά είναι χαλάρωσε!

Χριστίνα, τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς, μην υποκύψεις σε λιχουδιάσεις! Θα τα καταφέρεις!

Χα, αυτό με το μέλι πολύ αστείο! :D:P Κι εγώ από εδώ και πέρα θα λέω: "Πωπω... να' χαμε τώρα μια κουταλιά μέλι!!!" και θα μου τρέχουν τα σάλια!

Με τα ψώνια δεν τέλειωσα ακόμη. Δεν έχουμε αποφασίσει για στρώμα γιατί δεν ξέρουμε τί είναι καλύτερο... Ο κάθε γιατρός λέει τα δικά του! Διάβαζα στο parents σχετικό θέμα και δεν έβγαλα άκρη... Άλλος λέει κοκοφοίνικα, άλλος λάτεξ, άλλος στην αρχή μαλακό, άλλος σκληρό... Ε, τί να κάνω κι εγώ!? Θα πάρουμε 5-6 και θα τα αλλάζουμε κάθε μέρα!

ΚΟΥΙΖ: Ποιά έχει πάρει στρώμα; Και γιατί πήρε αυτό που πήρε;

Σε καρεκλάκι έχουμε καταλήξει, ελπίζω να μην αλλάξουμε γνώμη μόνο!

Αυτό: http://www.maxi-cosi.com/ot-en/carseats/baby/pebble

Το οποίο έχει μια κοινή βάση isofix με το καθισματάκι της επόμενης κατηγορίας και δεν χρειάζεται να παίρνουμε άλλη. Επίσης είναι και port bebe και επειδή μπαινοβγαίνει εύκολα στη βάση isofix θα είναι πρακτικό όταν πηγαίνουμε κάπου αλλά και στο σπίτι για να τον έχουμε πέρα δώθε!

Είπαμε στο καθισματάκι επειδή είναι θέμα ασφαλείας να μην σκεφτούμε τα λεφτά... και μετά από ψάξιμο καταλήξαμε σε αυτό...

Έβλεπα πριν τη σελίδα ενός ζευγαριού παιδιάτρων και αναρωτιόμουν, πώς τους διαλέγουμε; Πάμε για επίσκεψη από τώρα ή παίρνουμε τηλέφωνο; Δε θέλω να περιμένω να γεννήσω... Εσείς πώς το σκέφτεστε;

Ιωαννίτσα έχω την τύχη εκτός απο γυναικολόγο συγγενή να έχω και 2 παιδίατρους συγγενείς ο ένας απο την μεριά μου και ο άλλος απο τον σύζυγο οπότε εγω δεν θα μπω στην διαδικασία να ψάξω.

Πάντως αν δεν είχα κάποιον δικό μου θα έβρισκα κάποιον απο τώρα για να μην έχω το άγχος μετά. Ξέρεις όμως τι σκέφτομαι...μπορεί και στο μαιευτήριο να μας συστήσουν κάποιον! για ψαξτω και απο κει...όταν βέβαια καταλήξεις και συ που θα γεννήσεις..χιχιχιχ!!!:P:p:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...