Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνουμε η δεν θα βγουν καλές;

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

http://www.birthornot.com/

Έχετε δει αυτούς τους ηλίθιους; Που είναι έγκυος και βγάλαν δημοψήφισμα για το αν θα κρατήσουν το παιδί ή θα κάνουν έκτρωση; Το είδα στο είμαιμαμά τις προάλλες και το παρακολουθώ. Εγώ πάντως ήμουν έτοιμη να ψηφίσω να το ρίξουν γιατί θα υποφέρει το παιδί με τέτοιους γονείς. Τελικά δεν μπόρεσα και ψήφισα να το κρατήσουν. Αλλά βλέπω τώρα σχεδόν οι περισσότεροι θα τους πουν να το ρίξουν, τι ανωμαλία Θεέ μου.

Δεν πιστεύω πως είναι αλήθεια για να είμαι ειλικρινής, αλλά έστω και αυτό το παιχνίδι για να το σκεφτούν κάποιοι θα είναι μεγάλα καθάρματα.

μαρια μ εγινα μελος....οσο για αυτο π λες το ακουσα κ εγω κ εφριξα!!!:shock:

xB2np2.png

Ewc4

LgQVp2.png

Καλησπέρα μανούλες, βολτάρετε λογικά σήμερα, ελπίζω να περνάτε τέλεια. Εμείς με εξαίρεση μια καροτσάδα το μεσημέρι μείναμε σπίτι σήμερα, έκανα διάφορες δουλειές που ανέβαλα πολύ καιρό, τώρα κάνω κ φαγητά της μπούμπις για την εβδομάδα, μετάλλαξη έχω πάθει.

Manoulitsa90 καλωσήρθες, αλλά βρε κοριτσάκι μου συστήσου, πες μας μια καλησπέρα:P:p

mWsZp3.png

Γεια σας μανούλες!!!

Τί κάνετε; Ελπίζω να περνάτε καλά αφού λείπετε όλες!

Εγώ έχω χάσει επεισόδια. Σε γενικές γραμμές καλά είμαστε, μέσα ατην εβδομαδα έχω να κάνω κάτι ιατρικές εξετάσεις και έχω αγχωθεί κάπως αλλά προσπαθώ να μην τα πολυσκέφτομαι...

Ο Θοδωρής ξυπνάει πολλές φορές μέσα στη νύχτα, ελπίζω τουλάχιστον να είναι από δόντια κι όχι από χούι... Βάλαμε και το 2ο κάγκελο στο κρεβάτι του και κατεβάσαμε το στρώμα οπότε πλεον δεν έχουμε ένα μεγάλο κρεβάτι κι οι τρεις, που σημαίνει πως πρέπει να σηκώνομαι και να τον παίρνω όταν ξυπνάει το βράδυ.

Επίσης ξεφύλλισα αυτά τα δύο βιβλία του Παπαβέντση, παιδιάτρου και σύμβουλου θηλασμού και μου άρεσαν πάρα πολύ.

Σου μεταφέρουν μια πολύ σωστή φιλοσοφία για την ανατροφή των παιδιών το πρώτο και για τη διατροφή τους, το δεύτερο.

Προικισμένα μωρά, εμπνευσμένοι γονείς

Για μια άλλη προσχολική ηλικία

Προικισμένα μωρά, εμπνευσμένοι γονείς

Για μια άλλη προσχολική διατροφή

Μόλις με ενημέρωσε ο Στέλιος πως ο Θοδωρής κοιμήθηκε!!! Οπότε τρέχω να κοιμηθώ κι εγώ μαζί τους!!! :P

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Γεια σας και απο εμας, ρε Μαρακι πολυ στεναχωρεθηκα με αυτα που εγραψες, μακαρι το δευτερο παιδακι να γεννηθει υγιες και να δει χαρα η οικογενεια τους!

Εγω περιμενα το απογευμα δυο φιλες να ρθουν για καφε και τελικα το ακυρωσαν.Τζαμπα ολη η προετοιμασια, αγορασα και γλυκα, παει παλι η διατα..

Ο μικρος εχθες εδωσε ρεσιταλ, ξυπνουσε καθε 20 λεπτα κοριτσια οποτε μπορει να ξυπνησε και 20 φορες!Καταλαβαινετε οτι ειμαι ενα ρακος, κοιμαμαι ορθια.Εντωμεταξυ ολη μερα αν κοιμηθηκε καμια ωρα, μα τι αντοχες εχουν αυτα τα πιτσιρικια;

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μάνες!

Λοιπόν ο Νικόλας δεν έφαγε φρούτο, δεν έφαγε λαχανικά, ήπιε γάλα το μεσημέρι και τώρα έφαγε το μισό ρυζάλευρο. Από διάθεση είναι μια χαρά. Μάλλον έχει γενικότερο φούσκωμα γιατί δεν έχει κάνει κακά απο χθες (κουφό γιατί έκανε 5 φορές τη μέρα) και χθες μετά απο κάθε γεύμα μου έκανε γουλιές- μίνι εμετό.

Δεν την πήρα τη γιατρό αφού ήπιε γάλα και έφαγε αρκετό ρυζάλευρο. Θα δω πως θα πάει και αύριο και ανάλογα θα πράξω. Δεν ανησυχώ. Μάλλον έχει στουμπώσει.

Καλως ήρθες Ρούλα! Μαρία είναι η φίλη σου που περίμενες για καφέ;

Δέσποινα ό,τι περισσέψει από γλυκάκια φέρε κι απο δω.

X4pTp3.png

Ναι, η Ρούλα είναι η κοπέλα που πήγαμε το πρωί για καφέ μαζί με μια άλλη μανούλα. Είχαμε γνωριστεί στο νοσοκομείο, στα μαθήματα ανώδυνου τοκετού και είναι σίγουρα η μικρότερη μανούλα εδώ.

Ο Λ παίρνει έναν υπνάκο και μετά θα τον ξυπνήσω να τον κάνω μπάνιο και να κοιμηθούμε κανονικά αν και ξυπνάει από μόνος του σε 30 λεπτά όταν κοιμάται τέτοια ώρα.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μάνες!

Λοιπόν ο Νικόλας δεν έφαγε φρούτο, δεν έφαγε λαχανικά, ήπιε γάλα το μεσημέρι και τώρα έφαγε το μισό ρυζάλευρο. Από διάθεση είναι μια χαρά. Μάλλον έχει γενικότερο φούσκωμα γιατί δεν έχει κάνει κακά απο χθες (κουφό γιατί έκανε 5 φορές τη μέρα) και χθες μετά απο κάθε γεύμα μου έκανε γουλιές- μίνι εμετό.

Δεν την πήρα τη γιατρό αφού ήπιε γάλα και έφαγε αρκετό ρυζάλευρο. Θα δω πως θα πάει και αύριο και ανάλογα θα πράξω. Δεν ανησυχώ. Μάλλον έχει στουμπώσει.

Περαστικά στον Νικόλα. Αν τον θηλάσεις μόνο θα ενεργηθεί αύριο σίγουρα. Οι στερεές σφίγγουν τα κακάκια και δυσκολεύονται μερικές φορές. Δοκίμασε να βάζεις περισσότερο κολοκύθι και λαδάκι στην χορτόσουπα σας.

mU4Ep3.png

Καλησπέρα μανουλίνια. Γυρίσαμε απ´τους δικούς μου. Περάσαμε καλά αλλά η Αθηνούλα είχε μια γκρίνια γενικώς. Στην αρχή νομίζαμε από νύστα αλλά παρόλο που κοιμήθηκε η γκρίνια συνεχίστηκε. Φαίνεται πως την ενοχλούν τα ουλάκια της. Μάλλον ετοιμάζετε κ για τα πάνω δοντάκια γιατί μου κατάφαγε τα χέρια.

Πάντως το φαί της το έφαγε αλλά με γκρίνια κ αυτό. Ακόμα κ το ρυζάλευρο για το οποίο τρελαίνεται, το έφαγε μεν αλλα με γκρίνια. Ελπίζω να βγούν γρήγορα να μην ταλαιπωρείται άλλο το κοριτσάκι μου. Το ίδιο εύχομαι για όλα τα μωράκια. Κι ο Νικόλας μας μάλλον τα ίδια περνάει.

Καλώς ήλθε η νέα μανούλα στην παρέα μας. Κι εγώ μανούλα Μαίου είμαι. πόσες του μηνός γέννησες; Να σου ζήσει κι εσένα το μπεμπάκι σου κ περιμένουμε συστάσεις όταν βρεις ευκαιρία.

Φιλάκια σε όλες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Πως ειστε μανουλακια?

Δημητρα οπως σου ειπα κι εμεις μια απο τα ιδια ειμαστε μονο που τωρα εχουεμ και "το κερασακι στην τουρτα".............ειναι σκασμενη στο ματι!!!!!!!!!!!

Ηρθε η νονα της ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!!!!!!! Το ξερει κι η ιδια οτι ματιαζει (ματιαζε ακομα και τα παιδια της μικρα) και απο το πρωτο μισαωρο που ηταν εδω αρχιζε η μικρη να γκρινιαζει και ο θειος μου να ξεματιαζει

Το θεϊκό είναι οτι λεγαμε το επομενο Σαββαο να την παρει κατα τις 12 σπιτι της και να παμε εμεις το βραδακι να αραξουμε κ να την παρουμε φευγοντας... ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚΑΣΕΙ ΚΑΛΕ ΤΟ ΜΩΡΟ.........

Ξερει καμια σας να ξεματιαζει????????...ειπα κ στη μαμα μου να την κανει....

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...