Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

όχι δεν είναι το ίδιο. Σε συμφέρει σε σχέση από το κανονικό στεγαστικό, αλλά τα επιτόκια είναι πολύ ψηλά και τα ακίνητα πανάκριβα. Δηλαδή καλύτερα να αγοράζαμε το 2021 με κανονικό στεγαστικό που ήταν στο 3% τα επιτόκια και τα σπίτια σε φυσιολογικές τιμές. 
      αυτήν την φορά στο πρόγραμμα το 50% είναι έντοκο και το άλλο 50 ατομικό. Ενώ το πρώτο ήταν το 25% έντοκο. Τώρα σου δίνουν μέχρι και 190Κ ενώ το προηγούμενο σου έδινε 150κ

το έντοκο κομμάτι τώρα είναι περίπου στο 4.2 % με επιτόκιο, δεν έκαναν κάποια προσφορά η τράπεζα, μόνο αν είσαι τρίτεκνος θα έχεις 50% έκπτωση στο επιτόκιο. Ενώ το πρώτο, το έντοκο κομμάτι ήταν κάτω του 2%.

με αποτέλεσμα, αν έπαιρνες 135κ για ένα σπίτι που είχε 150κ (90%) σου έβγαινε η δόση περίπου 300 κάτι ευρώ. Τώρα σου βγαίνει 560-580€

θες το λιγότερο 10% της αξίας του ακινήτου άρα στα 150 θες 15κ.

για τα έξοδα αγοράς για 150κ σπίτι θες το λιγότερο αλλά 6κ 

και αν χρειαστείς κάποια ανακαίνιση; Θα πω ότι θες ένα 10-15κ στην άκρη για 5 πράγματα βασικά ανακαίνιση. Κουζίνα; Ίσως το μπάνιο; Ή τα κουφώματα. Στα 150κ σπίτι έτοιμο στην πένα δεν παίζει να βρεις. 
      και θες στην άκρη 2κ σίγουρα γιατί θα είσαι ιδιοκτήτης και αν συμβεί κάτι θες λεφτά . Πχ ασανσέρ; Πρόβλημα με τον λέβητα; Εν σπίτι στα 150κ θα είναι σε παλιά πολυκατοικία, άρα και περισσότερες πιθανότητες να γίνει κάποια ζημιά και να πρέπει να πληρώσεις. 
      Ετσι τα έχω υπολογίσει εγώ. Ας με διορθώσει κάποια αν τα λέω λάθος. 

Αχ εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι αυτά τα παιδάκια σας ❤️ τα έχετε φτιάξει όλα! Μένει η εμβρυομεταφορά ❤️

Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου είσαι πολύ γλυκιά❤️ μακάρι να πάει το 25 καλά για όλες μας και να τα καταφέρουμε επιτέλους 🤞❤️

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ελειπε ο γάτος (εγώ) και χορεύατε πάλι?? και κέρασμα μηδέν στη φίλη σας? τώρα μαζεύτηκα ,γύρισα 12 η ωρα απο το παιδικό πάρτυ!!!η μπέμπα κοιμήθηκε εκεί στην κούνια της εορταζόμενης κι εγώ έφαγα ό,τι υπήρχε! άρα..θα πάρω μια κοκα κόλα να χωνέψω και κανα γλυκάκι αν είχατε...!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα φιλενάδες!!η Χρυσανθούλα δε λέει να καταλάβει οτι είναι Κυριακή κι ήθελε να σηκωθούμε απο τωρα! αλλά θα ξαπλώσω ξανά μαζί της μπας και ξανα κοιμηθούμε καμια ώρα..

ως τότε κερνάω κατιτίς να ανοίξει το μάτι μας!!!

breakfast_4.jpg

αυτα τα υγιεινά να τσιμπήσουμε κι ένα μικρό καφεδάκι..

e3f4950d6625caac80f83a8325d81b27.jpg

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημέρα!!!

Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα. Αν και χθες ήταν μια πολύ καλή μέρα και είχα πάει να πάρω και δέντρο οπότε ήμουν διπλά ευτυχισμένη, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ το βράδυ με τα δυσάρεστα νέα από μια φίλη μου.

Ξεκίνησα να στολίζω το δέντρο, έβαλα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ο Γ μου λέει "να σου πω κάτι δυσάρεστο" λέω εγώ "όχι τώρα αν είναι να στεναχωρηθώ" και νομίζοντας ότι δεν θα με στεναχωρήσει μου είπε πως η κορούλα της φίλης μου που είχε γεννηθεί πέρσι τα Χριστούγεννα με υδροκεφαλία και τρισωμία 13 μας άφησε. Οι περισσότερες ίσως σκεφτείτε ότι το παιδί αναπαύτηκε αλλά δεν ξέρω γιατί το πήρα τόσο βαρέως χθες. Πήρα την αδερφή μου τηλέφωνο η οποία μου είπε πως πήγε στην κηδεία και δεν άντεξε, λιποθύμησε και την έτρεχαν στους γιατρούς. Η γιαγιά τραγική φιγούρα, η δε μαμά έγκυος το 2ο (έμεινε αμέσως πάλι έγκυος και πολύ καλά έκανε και αποφάσισε να το κρατήσει!!) και δεν πήγε στην κηδεία, τους περίμενε μετά στο καφενείο για τον καφέ της παρηγοριάς, δεν την άφησε ο γιατρός, ο μπαμπάς του εξαφανισμένος να μην μπορούν να τον βρουν που έχει πάει και φοβόντουσαν μήπως έκανε καμιά βλακεία από την στεναχώρια του. Τεσπά με αυτά και με εκείνα έγινα κομμάτια χθες και δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω. Ναι μεν αναπαύτηκε το βλασταράκι γιατί όντως ήταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ τα προβλήματά που είχε και από 1 ημέρας ήταν στα χειρουργεία αλλά όπως και να το κάνεις ήταν μια ψυχούλα. Σόρρυ αν σας στεναχώρησα αλλά ήθελα να τα πω.

Και κάνω έντιτ για να συμπληρώσω πως η μαμά της φίλης μου έχει κατάρες στο κεφάλι της από τον πατέρα της. Δεν ήθελε αυτός τότε να παντρευτεί αυτόν που παντρεύτηκε και την καταράστηκε να μην στεριώσει όπως και έγινε. Μετά από μια σειρά οικονομικές κακοτυχίες, έμειναν σχεδόν στα όρια την φτώχιας, έκανε 3 παιδιά και η μια της κόρη δεν μπορεί να τεκνοποιήσει, η άλλη έπαθε αυτά που σας είπα και η ίδια είχε καρκίνο και θυρεοειδή και ακόμα ταλαιπωρείται. Δεν ξέρω αν το πιστεύετε πάντως εγώ τις κατάρες των γονέων τις πιστεύω ότι πιάνουν.

mU4Ep3.png

Καλημέρα φίλες.

ευτυχώς εισακούστηκαν οι προσευχές μου κ το παιδάκι μου κοιμήθηκε μέχρι τις 9 (εννοείται με ξυπνήματα για ζιζί - μην είμαστε κ πλεονέκτες!)

Σήμερα είναι μέρα για δουλίτσες στο σπίτι, έχω διάφορα να κάνω. Μια καλή Κυριακή σε όλες σας!!

(Μαράκι για μερικά πράγματα δεν υπάρχουν λόγια, οπότε δεν σχολιάζω τίποτα)

mWsZp3.png

Καλημέρα μανούλες!

Ο Νικόλας σήμερα έχει ανορεξιές...δεν τρώει τίποτα. Υποθέτω ότι είναι τα δόντια του. Αν δω ότι προσπερνάμε και το μεσημεριανό θα πάρω τη γιατρό.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο εμας!!Δεν κοιμηθηκαμε καλα το βραδυ μιας και ο μικρος ειχε πολλα σαλια και εβηχε συνεχεια και ξυπναγε απο αυτο και δεν μπορουσε να αναπνευσει ευκολα.Του εβαζα ορο σηκωσα και το κρεβατι του απο τη μια μερια αλλα και παλι δεν....του εδωσα και ντεπονακι και τον πηρα στον καναπε εβαλα 2 μαξιλαρια στα ποδια μου να ειναι αρκετα σηκωμενος και κατι κοιμηθηκε λιγο καλυτερα.

Σημερα που τον ταιζα φρουτο ειδα κατω να ειναι σαν σχισμενο το ουλο και ειμαστε κοντα στο να σκασει το δοντι!!Αντε να δουμε.

Τωρα θελω πολυ να παμε μια βολτουλα!Δεν θελω σπιτι σημερα!

Ησυχίες σήμερα στο καφέ μας.

Μαρία, τι να πούμε. Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια.

Εμείς πάλι είχαμε ξυπνητήρι στις 5 αντί για 4 γιατί κοιμήθηκε μια ώρα αργότερα χθες. Πώς τα καταφέρνει κάθε μέρα ακριβώς την ίδια ώρα? Φυσικά δεν κοιμόταν και την πήρα στο κρεβάτι μας όπου κοιμήθηκε μέχρι τις 10 παρά. Μιά χαρά. Τώρα έριξε έναν μισάωρο υπνάκο με τον μπαμπά της και θα πάμε στους γονείς μου για φαϊ. Ανυπομονώ γιατί πεινάωωωωω! Αργότερα γυρνάμε και έχω μπουγάδες και καθαριότητα.

Σας φιλώ μανουλίτσες. Καλημέρα σε όλες.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπέρα μανούλες μου,

έγραφα σεντόνι τόση ώρα και ΠΑΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΠΟΥΧΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.

Τα ξαναγράφω περιληπτικά πλέον....

Κρεπαλομάνες πάλι το κάψατε χτες βράδυ, και εμείς περάσαμε τέλεια χτες με φίλους παρεούλα, η Λού κοιμήθηκε στην επιστροφή στο αμάξι σερί μέχρι τις 5 και μετά στις 7 είχε όρεξη για ορειβασία. Την πήρε ο ντάντι της μέχρι τις 8 και ξεκουράστηκα λιγάκι ακόμα. Τώρα μούτρωσε γιατί με ρώταγε πράγματα όσο έγραφα και έχασα το κείμενο και τσαντίστηκα και μου λέει αμαν πώς κάνεις έτσι ... λες και τα έλεγα σ'αυτόν. Τώρα μούτρα στάνταρ...... $##$@%&*&^%$%#

Το Λουσάκι κοιμάται από τις 12.30 παραδόξως και ακόμα δεν την ακούω, έκανα και εγώ μερικές δουλειές επι της ευκαιρίας...

Δήμητρά μου μήπως είναι τπτ δοντάκια? Έχει όρεξη για παιχνίδι σήμερα?

Μαράκι πολύ στεναχωρήθηκα με αυτά όλα, δεν μπορώ να πώ τπτ άλλο πέραν του ότι εύχομαι με το 2ο παιδάκι να πάρουν όλες τις χαρές που στερήθηκαν από το 1ο και να κάνουν σύντομα το επόμενο!!!!!

Πάω να φάω (μόνη μου μάλλον αφού τώρα είμαστε τσακωμένοι χαχαχα).

Το επιβεβαίωσα. Μόνη μου στο τραπέζι λοιπόν, πωπω....... ωραία Κυριακή θα ΄χουμε.

GaiGp3.png

Καλημέρα μανούλες!

Ο Νικόλας σήμερα έχει ανορεξιές...δεν τρώει τίποτα. Υποθέτω ότι είναι τα δόντια του. Αν δω ότι προσπερνάμε και το μεσημεριανό θα πάρω τη γιατρό.

Εννοείς τα στερεά γεύματα ή και τους θηλασμούς; Αν θηλάζει μην ανησυχείς και πολύ, απλά περνάει μια μικρή φάση ανορεξίας, είχαμε κι εμείς μια περίοδο και αν θυμάμαι καλά (ή έτσι το λέω τώρα; δεν είμαι σίγουρη) μετά 2-3 μέρες βγάλαμε τα δοντάκια. Δεν είχαμε γκρίνιες και κλάματα απλά δεν έτρωγε πολύ και δεν έπινε και πολύ γάλα. Ελπίζω όμως μέχρι να το διαβάσεις να είστε καλύτερα και να έχει ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΣΕΙ την χορτόσουπα! Μάκια.

Καλημερα και απο εμας!!Δεν κοιμηθηκαμε καλα το βραδυ μιας και ο μικρος ειχε πολλα σαλια και εβηχε συνεχεια και ξυπναγε απο αυτο και δεν μπορουσε να αναπνευσει ευκολα.Του εβαζα ορο σηκωσα και το κρεβατι του απο τη μια μερια αλλα και παλι δεν....του εδωσα και ντεπονακι και τον πηρα στον καναπε εβαλα 2 μαξιλαρια στα ποδια μου να ειναι αρκετα σηκωμενος και κατι κοιμηθηκε λιγο καλυτερα.

Σημερα που τον ταιζα φρουτο ειδα κατω να ειναι σαν σχισμενο το ουλο και ειμαστε κοντα στο να σκασει το δοντι!!Αντε να δουμε.

Τωρα θελω πολυ να παμε μια βολτουλα!Δεν θελω σπιτι σημερα!

Με το καλό κι εσείς τα δοντάκια σας. Ελπίζω να είστε καλύτερα μετά την βολτούλα.

Εμένα με είχαν πάρει από χθες τηλέφωνο οι μωρομάνες που είμασταν μαζί στα μαθήματα ανώδυνου τοκετού και βγήκαμε για καφέ κατά τις 12. Ο Λ κοιμήθηκε, έφαγε φρούτα και στις 12 πήγαμε για το καφεδάκι. Γυρίσαμε πριν λίγο, ο μπαμπάς τον ταΐζει και εγώ αντλώ γιατί κοντεύει 3 και άργησα λίγο. Μετά ελπίζω να κοιμηθούν και οι δύο και να κάνω κάτι δουλίτσες που έχω. Θέλω να απλώσω και ένα πλυντήριο και να μαζέψω τις κουβέρτες που έπλινα. Τι τέλειες μέρες μας κάνει εδώ! Βρήκα ευκαιρία να πλύνω πολλά πράματα. Την άλλη εβδομάδα θα μουχλιάσουμε στην υγρασία λένε.

Βικάκυ ελπίζω ο Θ να μην σου κράτησε μούτρα. Τι χαζά μας κάνουν ώρες ώρες. Χθες το μεσημέρι και ενώ είχε πάει ο Γ να πάρει το δέντρο που αγόρασα από το κατάστημα, με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει "σε πειράζει να πάω για τσίπουρα;" ΕΛΕΟΣ! Την προηγούμενη είχε βγει! Οπότε του είπα κι εγώ ΝΑΙ! και γύρισε σπίτι έμεινε με τον μικρό μια ώρα (ενώ κοιμόταν ο Λ) κι έτσι εγώ πήγα σούπερ να πάρω κρέμα κτλ (λέω να ξαναρχίσω την φαρίν εναλλάξ μια ναι μια όχι). Ώρες ώρες είναι για σκότωμα! Ας μείνει και λίγο με το μωρό που ποτέ δεν τον βλέπει.

Σήμερα με νευρίασε αλλά δεν του είπα τίποτα για να μην με λέει γκρινιάρα. Πήγε στο σπίτι ενός μαθητή του (οικογενειακός μας φίλος) για να του φτιάξει τον υπολογιστή (όσο εγώ ήμουν για τον καφέ που λέγαμε) και η μάνα του (μεγάλη ψωνάρα) θέλει να κάνω ιδιαίτερα τον γιο της γιατί δίνει για Β2 φέτος τον Μάιο. Αυτός πάει σε άλλο φροντιστήριο γιατί πάνε εκεί οι φίλοι του και όταν πριν 3 χρόνια αναλάβαμε εμείς τον Όμιλο δεν τον έφερε σε μένα, μόνο πληροφορική τον έγγραψε και τον κάνει ο Γ. Τεσπά, δεν ήθελα να αλλάξει το παιδί 3 χρόνια πριν το Β2 (και ας πούμε καλά έκανε). Όχι όμως τώρα να του κάνω και ιδιαίτερα εγώ. Τότε δεν ήμουν καλή και τώρα είμαι; Εγώ έτσι το παίρνω. Δεν είμαι διατεθειμένη να αναλάβω την αποτυχία καμιάς καθηγήτριας που έχει ένα τμήμα με 12 παιδιά για Β2 και τους κάνει μάθημα από ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ λες και είμαστε το 1980! Ακόμα και τότε είχαν βιβλία και οργανωμένα πλάνα μαθημάτων. Είμαι σίγουρη ότι της έδωσε το ΟΚ γιατί μου τα μάσαγε και "έλα μωρέ 2 ώρες, λίγο προφορικά, λίγο έκθεση, πάρτου βιβλίο και κάνε ένα πλάνο με 30-40 ώρες!!!!!!!!!!!!" Κακομαθημένα ένα ένα!

mU4Ep3.png

Καλημερα μανουλοφιλες

Μαρια μου τι να πω... Φυσικα "εξω απο το χορο" ολοι μπορουμε να πουμε διαφορα. Το μονο που θα πω ειναι οτι ευχομαι απο τα βαθη της καρδιας μου το μωρακι που περιμενει να ειναι υγιεστατο!!!

Α Βικυ...τρελλα κεφια εεε Κυριακατικα βρισκουν κ τα κανουν ολα λες και το κανουν επιτηδες. Κι εμεις συνηθως Κυριακες ψιλο-αρπαζομαστε γιατι ειναι η μονη μερα που ειναι στο σπιτι και με το που θα τολμησω να του ζητησω να κανει κατι (εστω και το πιο απλο ας πουμε, να ανεβασει μια τσαντα στο παταρι)...σεληνιαζεται. Βεβαια ποτε δεν τρωμε χωρια, ακομα και τσακωμενοι. Δεν το τραβαμε τοσο. Ασχετο αν μετα το φαι ο ενας παει στο σαλονι κ ο αλλος στο γραφειο παραδειγμα...:-):tongue:

Εμεις βολτα γιοκ! Μιας και ειμαστε και οι δυο εξαντλημενοι...

Τι τρωτε σημερα?

Εγω εκανα χοιρινο τηγανια με πιπεριες και τωρα περιμενω το πιλαφακι για να φαμε. Μολις ξαπλωσουν ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΙΔΕΡΩΣΩ.........την τυχη μου μεσα!

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Εγώ επειδή προτίμησα να πάω για καφέ με τα κορίτσια δεν μαγείρεψα και έφαγα βραστό από την πεθερά. Της είχα αγοράσει εγώ το κρέας από χθες το πρωί οπότε ήταν εγγύηση! Αλλά τώρα φτιάχνω κοτόπουλο χωριάτικο κοκκινιστό το οποίο θέλει ώρες βράσιμο και το θέλω να το φάμε αύριο γιατί το μεσημέρι έχουμε και παιδίατρο και δεν θα προλάβω να μαγειρέψω τίποτα.

Τώρα τον κοίμισα τον μικρό, αφού έφαγε 300μλ χορτόσουπα και αν είχε και άλλο θα το έτρωγε και αυτό. Οπότε πάω να κάνω άλλον ένα καφέ ελαφρύ και να ξεκινήσω τον μαραθώνιο. Ελπίζω ο μικρός να ξυπνήσει κατά τις 6! Ο μεγάλος άραξε στον καναπέ και αφού έφαγε πήρε μια σακούλα πατατάκια και βλέπει τιβί. ΤΑ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ τα πατατάκια!!!!!!!!!!!!!!! Ανεβάζω πίεση 1000 όταν τον βλέπω να τρώει αυτές τις αηδίες και να θρονιάζετε φαρδύς πλατύς!!!!!!!

Αλλά δεν μιλάω γιατί θέλω να μου βάλει κάτι κουβέρτες στην αποθήκη μετά και τον αφήνω να λιώσει λίγο και να του το ζητήσω με τρόπο. Γιατί να πρέπει να σχεδιάζω πως θα του ζητήσω τα αυτονόητα;;;;;;;;;;;; Αυτός με καλοπιάνει για να του μαγειρέψω και να του σιδερώσω;

mU4Ep3.png

Τακτοποίησα τις κουβέρτες, άπλωσα τα ρούχα και έβαλα άλλο ένα πλυντήριο αλλά βαριέμαι να κάνω οτιδήποτε άλλο. Ο Γ όταν του είπα να τις βάλει στην αποθήκη σεληνιάστηκε (όπως είπε και η Ειρήνη νωρίτερα). Τώρα τρώω χαλβα σιμιγδαλένιο που έφτιαξα χθες και θα λιώσω για κανά μισάωρο στο πάρεντσ. Κάλεσα και μια φίλη στο καφέ, είναι μανούλα Μαΐου και μπαίνει στο είμαιμαμά φόρουμ και την προσκάλεσα να έρθει και από δω.

mU4Ep3.png

Ο Στελλακος και ο μπαμπας κοιμηθηκαν αλλα η σουσουραδα μου ξυπνησε και παιζει... Οποτε δεν εχει σιδερο. Μαλλον το βραδυ. Μ αρεσει που τα εχω αραδιασει κι ολας πανω στο κρεβατι

Δε σας ειπα............ σημερα η ντοματουλα μου ολη μερα λεει

ελα ελα ελα ελα :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

QuW0p3.png

http://www.birthornot.com/

Έχετε δει αυτούς τους ηλίθιους; Που είναι έγκυος και βγάλαν δημοψήφισμα για το αν θα κρατήσουν το παιδί ή θα κάνουν έκτρωση; Το είδα στο είμαιμαμά τις προάλλες και το παρακολουθώ. Εγώ πάντως ήμουν έτοιμη να ψηφίσω να το ρίξουν γιατί θα υποφέρει το παιδί με τέτοιους γονείς. Τελικά δεν μπόρεσα και ψήφισα να το κρατήσουν. Αλλά βλέπω τώρα σχεδόν οι περισσότεροι θα τους πουν να το ρίξουν, τι ανωμαλία Θεέ μου.

Δεν πιστεύω πως είναι αλήθεια για να είμαι ειλικρινής, αλλά έστω και αυτό το παιχνίδι για να το σκεφτούν κάποιοι θα είναι μεγάλα καθάρματα.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...