Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι για Μάρτιο, θέλει να με αφήσει συν εναν κύκλο για να θρέψει καλά η μήτρα εσωτερικά. Θα προσπαθήσουμε σε φυσικό κύκλο εμβρυομεταφορά. Είπα θα κάνω υπομονή! Μου έδωσε σικλακουρ γι αυτό το μήνα και τον επόμενο χωρίς, θέλει να με δει και να δει και το ενδομήτριο αν θα έχουμε κάποια διαφορά σε σχέση με πριν γιατί γενικά είχα ενδομήτριο μέχρι 7,5. 
      Μάρτιο είχα μείνει και έγκυος στο εξωμητριο μου μακάρι αυτός ο Μάρτιος να είναι ο τυχερός μου. 🤞

Μακάρι κορίτσι μου!!! Μια φίλη μου 2 παιδάκια που έκανε Μάρτιο έμεινε έγκυος και τις 2 φορές. Με φυσικό τρόπο αλλά μετά από 1.5 χρόνο ελεύθερων επαφών κάθε φορά. Ο Μάρτιος φέρνει χριστουγεννιάτικα μωρά ❤️

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα! Εγώ θα πάρω ένα χωρίς κρεμμύδι αλλά με τζατζίκι πλίζ! Από αλκοόλ και τσιγάρο, δεν είμαι φαν οπότε πάω πάσο.

Τι κάνετε μανουλίνια? Κοιμήθηκαν τα ζουζουνάκια? Ελπίζω απόψε να είναι μια υπέροχη βραδυά για όλες μας και να ξεκουραστούμε!!!

Α, και μην ξεχνιόμαστε, κι εγώ σας αγαπώ!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

βασ32 με ρώτησες για τον άντρα μου. Οχι δεν δουλεύει, δυστυχώς. Ήρθαμε πέρσυ από Αμερική (όπου επίσης είχε μείνει χωρίς δουλειά). Ο τομέας του -γραφικές τέχνες- είναι ο πρώτος στον οποίο κάνουν περικοπές οι εταιρείες. Έτσι, στην Αμερική τον έδιωξαν από το τμήμα μάρκετινγκ της τράπεζας που δούλευε. Εδώ δεν μπήκε καν στον κόπο να ψάξει αφού τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα. Κι επειδή βρήκα εγώ δουλειά, εκείνος προσέχει την μικρή.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

ολα τα "καλλιτεχνικα" επαγγελματα στην Ελλαδα...πεινανε...

Αλλα και στο εξωτερικο δεν το περιμενα

Ναι, δυστυχώς και στο εξωτερικό. Καλύτερα βέβαια για μένα, γιατί αλλιώς ίσως να μην είχαμε επιστρέψει Ελλάδα. Και όσο χάλια κι αν είναι κι εδώ, εγώ επιμένω πατρίδα και πάλι πατρίδα! Μόνο όταν είμαστε μακρυά την εκτιμούμε. Μακάρι να την εκτιμούσαμε και όσο είμαστε εδώ. Ίσως να ήταν λίγο καλύτερα τα πράγματα τοτε.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Γειά σου και σένα Δημητρούλα! Φιλιά στον Νικόλα από την Αθηνά.

Εγώ θα σας καληνυχτίσω γιατί νυστάζω πολύ. Μια υπέροχη, ξεκούραστη νύχτα για όλες, και μην κρεπαλιάσετε πολύ! Φιλάκια!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...