Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου είσαι πολύ γλυκιά❤️ μακάρι να πάει το 25 καλά για όλες μας και να τα καταφέρουμε επιτέλους 🤞❤️

Θα πάει! Πίστεψε το! Θέλει θετική ενέργεια!! Για πότε υπολογίζεται τώρα; Μάρτιο; 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Και ναι γιναμε κολλητες!Και αναφερομαι πιο πολυ στα κοριτσια πλεον.......εχω κολλητη απο το σχολειο που ημαστε κ@λος και βρακι αλλα πλεον εχω κρυωσει μαζι της.Δεν εχει γινει τιποτα απολυτως, ουτε μαλωσαμε ουτε κοψαμε επαφες, τιποτα μα τιποτα απλα νιωθω τα κοριτσια εδω ΑΔΕΡΦΕΣ ΜΟΥ και οχι κολλητες πλεον!Και μπορω να τους πω πραγματα που στην κολλητη μου δεν τα λεω!

Αρχηγε δεν στελνεις ενα μηνυμα στον adm να μας μετονομασει το καφε σε κολλητες???!!!

ΦΙΛΕΣ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ!!!!!!Εκανα και την εξομολογηση μου και παω...:P:p:p

εγώ μιας και κάνουμε εξομολογήσεις να συμφωνήσω με την φίλη μου τη Βασούλα..εγώ απο φίλες δεν ήμουν τυχερή,μιας και αυτη που θεωρούσα κολλητή μου θέλησε να μπει στη σχέση μας,να βάλει λόγια σε μένα και τον άντρα μου και γενικά να κάνει τα πάντα για να την προσέχουν..έτσι μετά το γάμο μου ξεκαθάρισα στο μυαλό μου και στην καρδιά μου οτι θα εμπιστεύομαι απο δω και πέρα μόνο ανθρώπους που αξίζουν.κι έτσι έγινε.εμπιστεύομαι εσάς φίλες μου γιατί αξίζετε όσο τίποτα! είστε πάντα εδώ για μένα,οταν έχω τα ψυχολογικά μου,όταν τρέχω να κρυφτώ απο τον Κ που με κυνηγάει για σεξ (χαχαχααχ!!) κι όταν έχω να σας πω ότι με απασχολεί.πάντα.και με κάθε τρόπο.με ένα μήνυμα ή έστω με μια κουβέντα σας.κι εγώ λοιπόν σας αγαπώ για όλους αυτους τους λόγους κι άλλους τόσους.:tongue:

χελοου γκιρλς!

ο μικρος μου κοιμαται αγκαλιτσα με τον μπαμπα του,εγω ξεσκονισα κ τωρα μπηκα να δω τι κανετε.

καλα ,ε τι παθατε χθες το βραδυ? παει το καφε εγινε μπαρακι! :D

εμεις χθες πηγαμε σε μια φιλη μου με εναν μπεμπη 5 μηνων ο οποιος εβγαλε ηδη τα πρωτα 2 δοντακια του! θα τρελλαθω,ο δικος μου ακομα τιποτα. μαλλον φοβηθηκε που του ειπα οτι ετσι κ βγαλει δοντι κ δαγκωνει να ξεχασει το ζυζι:tongue:

αυτό Δεσποινάκι ήταν χοντρή απειλή!!!!!ούτε εγω θα βγαζα δόντι στη θέση του!χαχα!!:P

Γεια σας τρελομανούλες που και εγώ τόσο πολύ σας αγαπώ!!

Ασχετο τώρα. Το πρωί πήγαμε Τζάμπο και πήραμε ένα σωρό στολίδια και ένα καρεκλάκι για το μπάνιο. Πήρα επίσης παντοφλάκια και πιτζαμούλες χριστουγεννιάτικες και είναι τόσο γλυκά όλα. Θέλω να στολίσω κι εγώ αύριο αλλά μάλλον θα κρατηθώ για το επόμενο ΣΚ.

κι εμείς πήραμε πιτζαμούλες και ολόσωμο φορμάκι αγιοβασιλιάτικο!!τι χαρά!! μεγειά σας Δημητρούλι μου!να τα πάμε όλα τα παιδάκια μας Χριστουγεννιάτικη βόλτα να βγάλουμε και φωτο!μακάρι να μασταν όλες κοντά,Θεσσαλονικιές,Ξανθιώτισσες,Καβαλιώτισσες και Αθηναίες (κι ολες οι υπόλοιπες) και να βολτάραμε παρέα στα στολισμένα εμπορικά!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

φιλενάδες μου καλησπέρα....χάνω πολλά από όσα γίνοντε αλλά δεν είμαι στα καλά μου..θα συνέλθω όμως και θα τα λέμε πάλι.χθές οργιάσατε ε;μου θυμήσατε παλιές καλές βραδιές....δεν θα σχολιάσω τίποτα.θα συμφωνήσω με τη Βάσω πως είσαστε ΦΙΛΕΣ με Φ κεφαλαίο.με έχετε συγκινήσει ουκ ολίγες φορές και σας αγαπώ πολύ πολύ.μέσα στην τόση πίκρα έχω και κάτι γλυκό....θα βάλω και φώτο βάπτισης...σας φιλώ και μου λείπετε

(Άντζυ με έχεις στείλει με τις γνώσεις σου.-και να κανονίσουμε να τα πιούμε κάποια στιγμή.:roll:)

Grya.jpgGryap3.png

φιλενάδες μου καλησπέρα....χάνω πολλά από όσα γίνοντε αλλά δεν είμαι στα καλά μου..θα συνέλθω όμως και θα τα λέμε πάλι.χθές οργιάσατε ε;μου θυμήσατε παλιές καλές βραδιές....δεν θα σχολιάσω τίποτα.θα συμφωνήσω με τη Βάσω πως είσαστε ΦΙΛΕΣ με Φ κεφαλαίο.με έχετε συγκινήσει ουκ ολίγες φορές και σας αγαπώ πολύ πολύ.μέσα στην τόση πίκρα έχω και κάτι γλυκό....θα βάλω και φώτο βάπτισης...σας φιλώ και μου λείπετε

(Άντζυ με έχεις στείλει με τις γνώσεις σου.-και να κανονίσουμε να τα πιούμε κάποια στιγμή.:roll:)

αχ φτωχή μου απο γνώσεις φιλενάδα κι εσύ!!τωρα ανακαλύψατε οτι έχετε ένα διαμάντι ανάμεσά σας!!χαχαχαχα!!να τα πούμε,να τα πιούμε,να χορέψουμε και να τα σπάσουμε επίσης φίλη!!!!!!φίλησε μου την κουκλάρα μου την Αναστασία!!!!!!!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

καλα ..τι να πω..τι να Πρωτοπω μαλλον!οργιασατε!!!οχι μπαρακι οπως ειπε η Δεσποινα,μποζουκτσιδικο το κανατε!μην πω σκυλαδικο!χαχαχα:tongue:

Καταρχας!ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ Κ ΕΓΩ!!!!!!παλι με συγκινησατε γαιδουρες .

δεν θα επεκταθω κ εγω πολυ για την Μαριποζα-Ελενη,απλα θα συμφωνησω με την Φιλη Δημητρα.life is so simple!!!!!!

εχω γελασει με τα ψευδονυμα!Ειρηνη θα σε φαω με τον Τζεκο!χαχαχαχ.

Μαρακι με γεια τα ρουχαλακια σας!!!

Δεσποινακιιιιιιι εισαι θεα!σημερα μολις ξυπνησα σε σκεφτηκα κ γελουσα,ω σαν μια πορνοσταρ κ εγω!χαχαχα

η νυχτα μας ετσι κ ετσι....με 4-5 ξυπνηματα...τα χω παιξει.το πρωι την πηγα μια μεγαλη βολτα,κ απο εκεινη την ωρα ολο κατι κανουμε...σημερα εφαγε κοτοπουλο με τραχανα,πιπερια πορτοκαλι,καροτο κ κολοκυθι!κ ναι!εφαγε!!!κ τωρα εφαγε ενα γιαουρτακι αλλα νουλακ(οχι αντβανσ)αυτα τα θεικα αγγλικα μας!!!

παλι δεν θυμαμαι κατι αλλο....θα επιστρεψω!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλησπέρα!!!

Λοιπον τελικά δεν είναι και τόσο κακό που λείπει ο Τ. Φύγαμε με μπουμπινέλ στις 12 από το σπίτι και τώρα μαζευτήκαμε.:-D:-D Δεν ψωνίσαμε όμως, μόνο βόλτες και καφέδες (ξέχασε να μας αφήσει τις κάρτες του :mrgreen::mrgreen:)

Πάω να ζουζουνίσω ακόμα λίγο με μπουμπινέλ και ελπίζω να μπείτε πιο αργά μετά από μπάνια, κοίμισμα και λοιπά να πιούμε κανένα drink!

Και μην ξεχνάτε....σας αγαπώ!

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου

ποναω παντουυυυυυυυυ.........και αυριο ειμαι σιγουρη θα ποναω περισσοτερο...

Μεχρι τις 6μιση εκανα δουλειες. Μονο για να ταισω κ να πλυνω τα θκατακια μας σταματησα. Μετα μπανιαριστηκα, πηγα Βασιλοπουλο και 7μιση ΦΑΓΑΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...για πρωινο, μεσημεριανο, βραδινο...ολα μαζι - μια και καλη

Εφερα και το Στελλακο μου και παω να τα ρουφηξω τωρα τα μαμουνια μου

σι γιου!

QuW0p3.png

Καλησπέρα!!!

...

Πάω να ζουζουνίσω ακόμα λίγο με μπουμπινέλ και ελπίζω να μπείτε πιο αργά μετά από μπάνια, κοίμισμα και λοιπά να πιούμε κανένα drink!

Και μην ξεχνάτε....σας αγαπώ!

αμε αμε

αρκει να κερασεις τιποτα καλοοο ;)

QuW0p3.png

Γεια σας και χαρα σας, τωρα αξιωθηκαμε και γυρισαμε σπιτι μας, μα τι σουρτουκια που ειμαστε, ο μικρος ξεσαλωσε με τους παππουδες, εμεις παλι βρηκαμε αφορμη να τον αφησουμε και να παμε για καφε.

Με αυτα και με αυτα jumbo δεν πηγα τελικα, το χω βαλει στοχο για Δευτερα(φοβερους στοχους εχω στη ζωη μου, δεν μπορω να πω).

Να ρωτησω, εχει παρει καμια σας αυτο το πως να το πω τωρα,, θα το περιγραψω:ειναι για το πατωμα, με παιδικες φιγουρες, στυλ παζλ απο υλικο σφουγγαρενιο οπως ο ταπητας που εχουν τα γυμναστηρια,για το παιδι;Το ειχα δει καπου σε μια φωτο στο ιντερνετ και μάρεσε διοτι λεω να φτιαξω ενα τετοιο χωρο στο σαλονι περιπου 1,5χ1,5μ και να το εχω εκει το παιδι..ο μικρος τρελαινεται να κυλιεται στο πατωμα αλλα για καποιο λογο του αρεσει το πλακακι και οχι το χαλι και αγχωνομαι γιατι κρυωνει οποτε σκεφτομαι να κανω το παραπανω.

Ααα και να μην ξεχνιομαστε:ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!!

Διαφημίσεις

Γεια σας και χαρα σας, τωρα αξιωθηκαμε και γυρισαμε σπιτι μας, μα τι σουρτουκια που ειμαστε, ο μικρος ξεσαλωσε με τους παππουδες, εμεις παλι βρηκαμε αφορμη να τον αφησουμε και να παμε για καφε.

Με αυτα και με αυτα jumbo δεν πηγα τελικα, το χω βαλει στοχο για Δευτερα(φοβερους στοχους εχω στη ζωη μου, δεν μπορω να πω).

Να ρωτησω, εχει παρει καμια σας αυτο το πως να το πω τωρα,, θα το περιγραψω:ειναι για το πατωμα, με παιδικες φιγουρες, στυλ παζλ απο υλικο σφουγγαρενιο οπως ο ταπητας που εχουν τα γυμναστηρια,για το παιδι;Το ειχα δει καπου σε μια φωτο στο ιντερνετ και μάρεσε διοτι λεω να φτιαξω ενα τετοιο χωρο στο σαλονι περιπου 1,5χ1,5μ και να το εχω εκει το παιδι..ο μικρος τρελαινεται να κυλιεται στο πατωμα αλλα για καποιο λογο του αρεσει το πλακακι και οχι το χαλι και αγχωνομαι γιατι κρυωνει οποτε σκεφτομαι να κανω το παραπανω.

Ααα και να μην ξεχνιομαστε:ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!!

Χελλόου Δεσποινάκι.

Νομίζω έχω δει σε φωτό της Βάλιας να έχει. Βάλια καλά θυμάμαι.

Πάντως το σκεφτόμουν κι εγώ. Αλλα δεν έχω πάρει.

X4pTp3.png

Χυμούς δεν έχω, να βάλω βότκα σφηνάκια...για αρχή;

Βάσω, Θάλεια και λοιπές εν διαίτη αδερφές ειδοποιήστε ότι σήμερα λόγω εξαιρετικών περιστάσεων κ για περιορισμένο χρόνο επιτρέπονται αλκοόλ και ξηροκάρπια.

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...