Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου είσαι πολύ γλυκιά❤️ μακάρι να πάει το 25 καλά για όλες μας και να τα καταφέρουμε επιτέλους 🤞❤️

Θα πάει! Πίστεψε το! Θέλει θετική ενέργεια!! Για πότε υπολογίζεται τώρα; Μάρτιο; 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα! Τι ορεξούλα πρωί πρωί. Εγώ αν και ξενυχτισμένη ξύπνησα στις 7.30 να πάω να πάρω ψάρια γιατί έστειλα την πεθερά μου σε ένα μνημόσυνο που δεν μπορούσα να πάω εγώ. Οπότε ανέλαβα τα ψάρια. Γύρισα, άντλησα και τάισα τον Λευτεράκη. Έφυγε ο Γ για δουλειά κατά τις 9 και κάθησα με τον μικρό στο μπαλκόνι που είχε τετράγωνο ήλιο. Στις 10.30 ήρθε και η πεθερά και εγώ κατέβηκα στην δουλειά. Ο μικρός με την γιαγιά ως τις 1 που έχω ένα ιδιαίτερο. Το απογευματινό μου ιδιαίτερο το έκανα χθες το μεσημέρι εκτάκτως γιατί είχαν να πάνε σε εναν γάμο αυτοί σήμερις. Δεν ειναι και η Τάνια εδώ να πάμε στις κούνιες. Εμείς ποτέ δεν έχουμε πάει κούνιες μαζί. Άντε ρε Τάνια, γύρνααααααααααα!!! Μας έλειψες!!!!!!!!!!!!!!!

Πάω να κάνω έναν καφέ.

κι εμένα μου ελειψε πολύ η φίλη Τάνια!!αλλά δεν ήθελα να την ενοχλήσω στο ταξιδάκι του μελιού της!!! ανυπομονούμε όλες να γυρίσει!:-)

όσο για τον τετράγωνο ήλιο,ένα έχω να πω...τα τσίπουρα χτες βράδυ σε βάρεσαν κατακούτελα!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Και τώρα ένα σοβαρό πόστ to put thing straight που λέμε και στο χωριό μου.

Αγαπητή φίλη μανούλα maripoza, ελένη:

Το καφέ αυτό είναι δημόσιο, ορατό σε μέλη και μη μέλη. επομένως ο καθένας επιλέγει και έχει κάθε τέτοιο δικαίωμα τις πληροφορίες που θα δημοσιεύσει.Ταυτόχρονα κάθε μέλος επιλέγει εαν θα ανταποκρίνεται στα ποστ κάποιου που δεν αποκαλύπτει κάτι στοιχειώδες όπως το όνομα του=επιφυλακτικότητα μπορεί να έχουν και οι δύο πλευρές. Για τον ίδιο λόγο όταν πρωτοέγραψες κάναμε δεξί κλικ πάνω στο όνομα σου και διαβάσαμε τα προηγούμενα ποστς σου. Φαίνεται λοιπόν ότι συμμετέχεις στο καφέ "Γυναίκες στρατιωτικών". Εκεί έχεις ήδη γράψει ότι είσαι από Σέρρες και μένεις Χαλκίδα λόγω μετάθεσης του συζύγου σου. Αν δεν κάνω λάθος αναφέρεις κ ειδικότερα σε ποιο σώμα είναι ο σύζυγος σου, όπως κ τις ηλκίες των παιδιών σας, τον γιατρό που πάτε κ.λ.π. Από αυτά λοιπόν κάποιος που τον νοιάζει κ σε ξέρει μπορεί να καταλάβει ποια είσαι. Δεν περιμένει να γράψεις όνομα κ διευθυνση.

Για τους υπόλοιπους όπως εμείς, αρκούσε να γράψεις "γεια σας είμαι η ελένη κ είμαι κι εγώ μανούλα Απριλίου 2010". Τα όποα σχόλια λοιπόν προκλήθηκαν από την δική σου στάση κ ιδιαίτερα από την έφραση "η δουλειά του συζύγου δεν μου επιτρέπει να επεκταθώ", η οποία όπως πλέον ελπίζω να καταλαβαίνεις ακούγεται λίγο "υποκριτική" αφού ηδη μόνη σου κ χωρίς κανείς να σε ρωτήσει συστήνεσαι σε αυτό το φόρουμ ως γυναίκα στρατιωτικού.

Καταρχην δεν μπορω να καταλαβω προς τι ο χαρακτηρισμος Αγαπητη φιλη μετα απο οσα διαβασα απο ολες σας για μενα.Το οτι ειμαι απο Σερρες και εχω αντρα στρατ. και εμαι τωρα Χαλκιδα δεν σημαινουν κατι.Γυναικες στρατ. απο Σερρες που ειναι τωρα Χαλκ. υπαρχουν και αλλες.Απο την στιγμη βεβαια που αναφερεις το ονομα σου σιγουρα φανερωνεσε.Λογω το οτι θελω να μιλαω και στο Γυναικες Στρατιωτικων και να εκφραζομαι ελευθερα ηθελα να κρατησω την ανωνυμια μου.Ποτε και πουθενα δεν μου επεβαλαν το βιογραφικο μου.Αυτο συνεβει μονο εδω σε σας.Νομιζα οτι στην πορεια θα γινοταν και η ολη γνωριμια .Το οτι αυτη την στιγμη ειμαι σε ενα μερος που δεν γουσταρω καθολου,πολυ μακρια απο ολους τους δικους μου,το οτι ολα αυτα περι μεταθεσεις εγιναν νυχτα και οχι μερα οπως γινεται με τους περισσοτερους συναδελφους οφειλεται ,απο τι μαθαμε και μεις κατοπιν εορτης ,στο οτι ποτε δεν ειχαμε κλειστο το στομα μας.Στην δουλεια αυτη δυστηχως παιζονται πολλα.Μετα λοιπον απο αυτο το μαθημα που πηραμε φετος το καλοκαιρι εχουμε μαθει σε ανθρωπους που δεν γνωριζουμε καλα να μην λεμε και πολλα.Οταν μπηκα λοιπον στο Γυναικ.Στρατ. γραφτηκα ως Μαροποζα για να μπορω να λεω αυτο που θελω αφοβα.Και ολες οι κοπελες εκει ετσι λειτουργουν.Εσας σας βρηκα ως καφε Απριλιος 10 και απο τα λιγα που ειχα διαβασει καταλαβα οτι μιλαμε για τα παιδακια μας.Μηπως λοιπον θα ηταν καλυτερο να ονομασεται το καφε σας Καφε για κολητες?Ετσι δεν θα σας ενοχλει. καμια καινουργια που δεν επιθυμη να δωσει το ονομα της δημοσια.

Kαλημερα φιλες!!!!!Καλο Σ/Κ να εχουμε!!!

Εχθες ζωγραφισατε παλι φιλες ετσι???

Τι φαγωποτι τρελλο ηταν αυτο????Ειδες Δεσποινακι για να κοιμομαστε νωρις τι χανουμε??Βεβαια για εμενα καλυτερα αφου κανω και διαιτα:tongue::tongue::tongue:

Εμεις ξυπνησαμε 8(μαλλον ξυπνητηρι βαζει το παιδι μου καθε μερα την ιδια ωρα)φαγαμε ριξαμε και εναν υπνακο 1 ωρας και τωρα παιζουμε!!!Θα κανω 2 δουλειες που εχω σπιτι και μετα βουρ στους δρομους για βολτα μιας και εχει τοσο ωραια μερα!Θελω να παω και μια mall αλλα θα γινετε χαμος και το σκεφτομαι.....

Παω να τελειωνω να φυγουμε!!

Bye μανες!!!Τα λεμε αργοτερα.....αν ειναι καμια εδω γιατι Σ/Κ πεφτει εξαφανιζολ!!

Σμουτςςςςς

Διαφημίσεις

εγώ εδώ μπροστά στης μοναξιάς τον πανικό να ψάχνω λίγη δύναμη να βρωωωωωωωω..........πολύ τραγούδι έχει πέσει!εμείς καναμε αποπειρα να φάμε φρουτόκρεμα,η οποια στέφτηκε με αποτυχια (τι πρωτότυπο πια!) κι έφαγε τελικά σχεδόν ένα γιαούρτι ολόκληρο που το χει ρευτεί 3 φορές ως τώρα! να μέναμε ολες κοντά και να μπορούσαμε θα πηγαίναμε ωραίες τσάρκες σήμερα :-)

εμένα τωρα θα ρθει η κουμπάρα μου με τη βαφτιστηρα μου να πάμε οι 4 μας εδώ στο πάρκο στις κούνιες και για καφέ!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Ρε Μαρια βγηκα και εγω να δω τον τετραγωνο ηλιο...οντως τα τσιπουρα σ εβαρεσαν εχθες!

Μα που μένεις!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????/ Εδώ έχει τρελό ήλιο. Σε μισή ώρα θα πάω σπίτι!

mU4Ep3.png

εγώ εδώ μπροστά στης μοναξιάς τον πανικό να ψάχνω λίγη δύναμη να βρωωωωωωωω..........πολύ τραγούδι έχει πέσει!εμείς καναμε αποπειρα να φάμε φρουτόκρεμα,η οποια στέφτηκε με αποτυχια (τι πρωτότυπο πια!) κι έφαγε τελικά σχεδόν ένα γιαούρτι ολόκληρο που το χει ρευτεί 3 φορές ως τώρα! να μέναμε ολες κοντά και να μπορούσαμε θα πηγαίναμε ωραίες τσάρκες σήμερα :-)

εμένα τωρα θα ρθει η κουμπάρα μου με τη βαφτιστηρα μου να πάμε οι 4 μας εδώ στο πάρκο στις κούνιες και για καφέ!

Φιλεναδα θες να παμε σε καμια μπουζουκερι να τα σπασουμε ολα???Πες μου!!!Σουρτουκι!!!Που ετοιμαζεσαι παλι για βολτα!!!!:P:p:p

Τωρα που τελειωσα τις δουλειες και ειμαι ετοιμη να φυγουμε κοιμηθηκε το καμαρι μου!!!

Ειχα σκοπο να μην σχολιασω το θεμα με τη Μαριποζα αλλα θα πω.Με το να μας πεις ενα ονομα και απο που εισαι δεν ειναι κακο!Απλα σε ρωτησε καποια κοπελα το ονομα σου και αντι να μας το πεις ειπες οτι για προσωπικους λογους δεν θες και "γιατι τοση φασαρια για το ονομα μου"εμας το μυαλο μας παει αλλου γιατι πολλα εχουν ακουστει κατα καιρους!!!!Εγω το σεβομαι αυτο αλλα δεν μπορω να μιλαω για την οικογενεια μου με καποια η οποια δεν θελει να αναφερει ουτε καν το ονομα της για αρχη....γιατι οπως εσυ μαριποζα θες να προστατευσεις την οικογενεια σου το ιδιο θελουμε και εμεις για τις δικες μας γιατι οπως ειπες και η ιδια πιο πανω εδω μιλαμε για τα ΠΑΙΔΙΑ μας!!!Και οπως λες οτι θα γνωριζομασταν στην πορεια με το να μην θες να μας πεις καν το ονομα σου δεν δειχνει οτι ειχες τετοιο σκοπο!Τα επαγγελματα και οι λοιπες πληροφοριες απλα δεν μας ενδιαφερουν!!

Δεν βλεπω που ειναι το κακο.....

Και ναι γιναμε κολλητες!Και αναφερομαι πιο πολυ στα κοριτσια πλεον.......εχω κολλητη απο το σχολειο που ημαστε κ@λος και βρακι αλλα πλεον εχω κρυωσει μαζι της.Δεν εχει γινει τιποτα απολυτως, ουτε μαλωσαμε ουτε κοψαμε επαφες, τιποτα μα τιποτα απλα νιωθω τα κοριτσια εδω ΑΔΕΡΦΕΣ ΜΟΥ και οχι κολλητες πλεον!Και μπορω να τους πω πραγματα που στην κολλητη μου δεν τα λεω!

Αρχηγε δεν στελνεις ενα μηνυμα στον adm να μας μετονομασει το καφε σε κολλητες???!!!

ΦΙΛΕΣ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ!!!!!!Εκανα και την εξομολογηση μου και παω...:P:p:p

Καλε Μαρια στην Καβαλα μενω, διπλα σου αλλα εδω ο ηλιος μεχρι πριν λιγο ηταν στρογγυλος(τωρα παει και αυτος..συννεφιες εχουμε).

Και εμεις πουθενα δεν πηγαμε, σε λιγο θα παμε στην πεθυ για ψαρια (καθε σαββατο μας εχουν τραπεζι) και μετα θα αφησω τον Λαζαρακη και θα παμε για καφε με ενα φιλικο ζευγαρι (την ωρα που θα παμε βεβαια θα χει νυχτωσει).Απο τη μια ελεγα να τους πω να ρθουν σπιτι αλλα ρε γαμωτο δεν εχω πολλες φορες την ευκαιρια να πιω καφε χωρις το παιδι..βεβαια ξερω οτι τωρα λεω ετσι και μετα μολις κατσουμε θα τρωγομαι να φυγουμε γιατι δεν μπορω μακρια του (αβυσσος η ψυχη της μανας..)

Διαφημίσεις

κοριτσακια

εκανα ενα ολιγολεπτο να κανω καφε και να συνεχισω τις δουλειες

Ακομα κραταει της νυχτας το "σεληνιασμα" και τα 2 θκατουλια μου ειναι ΜΕΣ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ!!! Η δε μικρη...ουτε φρουτοκρεμα εφαγε..... Μονο κατι μανταρινια "ρουφηξε"

Ηρθε η μαμα να μου φερει ψωνια απο το χασαπη ...με λυπηθηκε και πηρε το Στελιο σπιτι της μπας και τελειωσω καμια φορα τις κ@λοδουλειες!!

Βλεπω οτι πολλες πατε βολτιτσα και ζηλεεευω... Ελπιζω αυριο να ναι καλη μερα κ να παμε κ εμεις

Δεσποινα το παντζαρι δεν πειραζει Δεν ειναι κ τοσο βαρυ...τωρα που μου το θυμισες...θα της βαλω κ εγω μια μερα

φιλια

τρεεεεεεεεεχω να τελειωσω

QuW0p3.png

Κι εμεις σ' αγαπαμε Βασω μου

...με τις εξομολογησεις σου..........

χαχαχαχ

ή μαλλον τωρα που το ξανασκεφτομαι, δε σ αγαπαω

ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΩ

Γιατι κανονιζετε συναντησεις οταν δουλευω το καημενακι :tongue::tongue::tongue:

QuW0p3.png

χελοου γκιρλς!

ο μικρος μου κοιμαται αγκαλιτσα με τον μπαμπα του,εγω ξεσκονισα κ τωρα μπηκα να δω τι κανετε.

καλα ,ε τι παθατε χθες το βραδυ? παει το καφε εγινε μπαρακι! :D

εμεις χθες πηγαμε σε μια φιλη μου με εναν μπεμπη 5 μηνων ο οποιος εβγαλε ηδη τα πρωτα 2 δοντακια του! θα τρελλαθω,ο δικος μου ακομα τιποτα. μαλλον φοβηθηκε που του ειπα οτι ετσι κ βγαλει δοντι κ δαγκωνει να ξεχασει το ζυζι:tongue:

pHNqp3.png9S1np2.png

Γεια σας τρελομανούλες που και εγώ τόσο πολύ σας αγαπώ!!

Το χθεσινοβραδυνό μου θύμησε ένδοξες μέρες εγκυμοσύνης!!

Μαριπόζα θα σχολιάσω κι εγώ τα δρώμενα. Είμαστε σε ένα φόρουμ ανοιχτό σε όλους αλλά είμαστε μαζί με τις περισσότερες από την εγκυμοσύνη. Εχουμε γίνει φίλες και εμπιστευόμαστε η μία την άλλη. Θέλουμε κι εμείς με τη σειρά μας να είμαστε σίγουρες ότι δεν μπαίνει στην ομάδα καμια psycho που παριστάνει ότι έχει παιδιά. Εχουμε ταυτότητα ως εκεί που "πρέπει" χωρίς να εκθέτουμε την οικογένειά μας. Ζητάμε λοιπόν τα αυτονόητο, μια απλή σύσταση χωρίς υπεκφυγές. Δε θέλουμε βιογραφικό αλλά αφού θα μοιραζόμαστε τόσα πράγματα να ξέρουμε τα στοιχειώδη.

Ασχετο τώρα. Το πρωί πήγαμε Τζάμπο και πήραμε ένα σωρό στολίδια και ένα καρεκλάκι για το μπάνιο. Πήρα επίσης παντοφλάκια και πιτζαμούλες χριστουγεννιάτικες και είναι τόσο γλυκά όλα. Θέλω να στολίσω κι εγώ αύριο αλλά μάλλον θα κρατηθώ για το επόμενο ΣΚ.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...