Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Έτσι Κ αλλιώς γιατρός της  θα την κάνει την οποιαδήποτε εξέταση δεν θα την κάνει η μαμά της . Οπότε την γνώμη του κ την γνώση θα την λαβει. Μιλάμε για εξετάσεις γιατί όταν κάποιος πάει ανίδεος περνάνε μπορεί Κ 3-4 χρόνια με αποτυχίες Κ ο γιατρός δεν έχει προτείνει τίποτα ... Κ αν δεν ξέρεις δεν μπορείς Κ να ψάξεις... 

Σκέψου η κοπέλα λέει έχει κάνει ενδομητριωση από το 2009 Κ ο γιατρός της την έβαλε να κάνει εξετάσεις γονιμότητας ΑΜη μετα από 17 χρόνια .

Δηλαδή αν είχε βρεθεί πριν 10 χρόνια μία κοπέλα να της πει κάνε μια ΑΜΗ να απαντούσε δεν μου το έχει πει ο γιατρός μου? Θα είχε σωθεί 

Οι εξετάσεις διαφέρουν, άλλο να κάνει μια γυναίκα μια εξέταση αίματος και άλλο να μπει σε χειρουργείο.Το οποίο φυσικά κοστίζει κιολας.Ειπα και πριν,πως δεν είναι απαραίτητη η υστεροσκοπηση για όλες τις περιπτώσεις.Στη συγκεκριμένη περίπτωση,κάνει πολύ καλά που αλλάζει γιατρό,γιατί εκ του αποτελέσματος φάνηκε πως αυτός που είχε είτε δεν ασχολήθηκε όπως θα πρεπε,είτε ήταν επικίνδυνος(δυστυχώς υπάρχουν κ αυτοί).Εμενα αυτό που μου φαίνεται παράλογο,είναι να πάει στο γιατρό με ετοιμη λίστα επεμβατικών εξετάσεων,επειδή το διάβασε στο φόρουμ.Ειναι έξτρα άγχος και φυσικά το κόστος είναι πολύ μεγαλύτερο κ επίσης δεν χρειάζονται όλες αυτές οι εξετάσεις για όλες τις περιπτώσεις

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα μανούλεςςςςςς!!!

Σάββατο επιτέλους, γιουπιιιιιιιι!!!

Δεσποινάκι βρίσκεις μια φωτό στο γούγλι, πατάς επάνω της και όταν ανοίξει δεξί κλικ πάλι πάνω της και αντιγραφή τοποθεσίας εικόνας. Ανοίγεις ένα ποστ, και πατάς το κουμπάκι που δείχνει κάτι βουναλάκια. Επικόλληση, και είσαι έτοιμη!!!!!!!!

Βάζω ένα καφεδάκι λοιπόν και εσύ θα φέρεις τα γλυκάκια!!!!

4.jpg

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Α, χθες το βράδυ ήρθαν οι νονοί της και μας έφεραν παλτουδάκι, παντελονάκι και μπλουζάκι από το Ζάρα. Πολύ όμορφα. Ήρθαν να της ευχηθούν για την γιορτή της (γιορτάζει το δεύτερο όνομά της, Κατερίνα) στις 25, αλλά επειδή δεν θα μπορούσαν τότε ήρθαν χθες.

Σκέφτομαι αν θα κάνουμε τίποτα εκείνη την μέρα. Θα ήθελα να την γιορτάσουμε. Ίσως απλά μαζευτούμε όσοι μπορούν και θέλουν και παραγγείλουμε πίτσες. Μπορεί να το κάνουμε Παρασκευή αντί για Πέμπτη. Δεν ξέρω. Δεν έχω σκεφτεί ακόμα και ούτε το έχω συζητήσει με τον Κώστα. Είδωμεν..

Καλημέρα Μαράκι μου!!

Με γειές τα καινούργια σας ρουχαλάκια, πρέπει να είναι φοβερή με το παλτουδάκι!!!!!!

Όσο για την ιδέα σου για την γιορτή είναι υπέροχη!!! Τί καλύτερο!!!

Πάω να απλώσω καμία μπουγάδα γιατί έβαλα 3 πλυντήρια χτές βράδυ και με κοιτάνε στους κουβάδες...

GaiGp3.png

Bonjour mes amies...ή μάλλον άκυρο, δεν είστε φίλες μου πια. Μα καλά δεν βρέθηκε καμία να μου στείλει ένα sms "Δεσποινάκι παράτα ότι κάνεις κ μπες καφέ" Γιατιιιιιιιιιιι;;;

Έφυγε ο Τ, πριν λίγο κ μπήκα να δω τι κάνετε και φυσικά μου φτιάξατε το κέφι, έλιωσα λέμε:D:D Τόσο που ούτε για τα φαγητά κ ποτά θα σας μαλώσω!

Αχ τι να πρωτοπώ;; Και γκρινιάζει και η μπουμπινέλ!!

For the moment κάνω μια σύνοψη τα ψευδόνυμα, τα οποία προτείνω να χρησιμοποιήσουμε μόλις μεταφερθούμε σε άλλο φόρουμ/καφέ για σκοπούς κάλυψης κ προστασίας του ιδιωτικού μας απορρήτου:

Άννι-Τζέκος

Αντζι- wikipedia

Βίκυ- Βέγγος

Ιρεβ-superwoman

Μαρία (Angicat) - Ντέρτι fm

mWsZp3.png

Bonjour mes amies...ή μάλλον άκυρο, δεν είστε φίλες μου πια. Μα καλά δεν βρέθηκε καμία να μου στείλει ένα sms "Δεσποινάκι παράτα ότι κάνεις κ μπες καφέ" Γιατιιιιιιιιιιι;;;

Έφυγε ο Τ, πριν λίγο κ μπήκα να δω τι κάνετε και φυσικά μου φτιάξατε το κέφι, έλιωσα λέμε:D:D Τόσο που ούτε για τα φαγητά κ ποτά θα σας μαλώσω!

For the moment κάνω μια σύνοψη τα ψευδόνυμα, τα οποία προτείνω να χρησιμοποιήσουμε μόλις μεταφερθούμε σε άλλο φόρουμ/καφέ για σκοπούς κάλυψης κ προστασίας του ιδιωτικού μας απορρήτου:

Άννι-Τζέκος

Αντζι- wikipedia

Βίκυ- Βέγγος

Ιρεβ-superwoman

ΧΑΧΑΧΑ! Τέλεια τα παρατσούκλια!

Σας αφήνω γιατί ξύπνησαν τα μωρά μου! Καλό ΣΚ σε όλες!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα Βικάκι! Το παλτουδάκι της είναι λίγο μεγάλο αλλά μέχρι να το χρειαστεί... Αφού δεν λέει να χειμωνιάσει-και δεν με χαλάει καθόλου!

Φιλάκια σε όλες. Σας αφήνω...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Και τώρα ένα σοβαρό πόστ to put thing straight που λέμε και στο χωριό μου.

Αγαπητή φίλη μανούλα maripoza, ελένη:

Το καφέ αυτό είναι δημόσιο, ορατό σε μέλη και μη μέλη. επομένως ο καθένας επιλέγει και έχει κάθε τέτοιο δικαίωμα τις πληροφορίες που θα δημοσιεύσει.Ταυτόχρονα κάθε μέλος επιλέγει εαν θα ανταποκρίνεται στα ποστ κάποιου που δεν αποκαλύπτει κάτι στοιχειώδες όπως το όνομα του=επιφυλακτικότητα μπορεί να έχουν και οι δύο πλευρές. Για τον ίδιο λόγο όταν πρωτοέγραψες κάναμε δεξί κλικ πάνω στο όνομα σου και διαβάσαμε τα προηγούμενα ποστς σου. Φαίνεται λοιπόν ότι συμμετέχεις στο καφέ "Γυναίκες στρατιωτικών". Εκεί έχεις ήδη γράψει ότι είσαι από Σέρρες και μένεις Χαλκίδα λόγω μετάθεσης του συζύγου σου. Αν δεν κάνω λάθος αναφέρεις κ ειδικότερα σε ποιο σώμα είναι ο σύζυγος σου, όπως κ τις ηλκίες των παιδιών σας, τον γιατρό που πάτε κ.λ.π. Από αυτά λοιπόν κάποιος που τον νοιάζει κ σε ξέρει μπορεί να καταλάβει ποια είσαι. Δεν περιμένει να γράψεις όνομα κ διευθυνση.

Για τους υπόλοιπους όπως εμείς, αρκούσε να γράψεις "γεια σας είμαι η ελένη κ είμαι κι εγώ μανούλα Απριλίου 2010". Τα όποα σχόλια λοιπόν προκλήθηκαν από την δική σου στάση κ ιδιαίτερα από την έφραση "η δουλειά του συζύγου δεν μου επιτρέπει να επεκταθώ", η οποία όπως πλέον ελπίζω να καταλαβαίνεις ακούγεται λίγο "υποκριτική" αφού ηδη μόνη σου κ χωρίς κανείς να σε ρωτήσει συστήνεσαι σε αυτό το φόρουμ ως γυναίκα στρατιωτικού.

mWsZp3.png

επιστρέφω με βαμμένο νύχι και θέτω το εξής ερώτημα προς ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!!

τι έχετε σκεφτεί να πάρουμε φέτος δώρο στα μωρά μας για τα πρώτα τους Χριστούγεννα??

ακούω ιδέες!!!

Καλημερα κοριτσια

βασικα δεν ειχα σκεφτει να τους παρουμε τιποτα μονο το δεντρο που θα δουν τα μωρα θα πάθουν πλάκα με τα φωτακια κ τα στολίδια φανταζομαι !!!! Θα τρελαινονται να πάνε να τα πιασουν!!!!!!

ΜΙα καλη ιδεα πάντως θα ναι ενα φορμακι που ειδα που γραφει "Τα πρωτα μου Χριστουγεννα" ή να τα ντυσουμε Αγ Βασιλη"""":roll::roll::D:D:tongue::tongue:

Καλημέρα Βικάκι! Το παλτουδάκι της είναι λίγο μεγάλο αλλά μέχρι να το χρειαστεί... Αφού δεν λέει να χειμωνιάσει-και δεν με χαλάει καθόλου!

Φιλάκια σε όλες. Σας αφήνω...

Έλα ρε Μαράκι, που θα πας; Μείνε! Με γεια τα ρουχαλάκια σας!

mWsZp3.png

Καλημερα Δεσποινα κ Μαρακι

τι κανετε????

εχτες ειδα κάποιες ειχαε μεγαλη ρεντα!!!!!!!!!!!!!!!! αν αντεχετε τις νυχτες πολυ καλα κανετε και το διασκεδαζετε!!!!Εγω σαν μεγαλύτερη της παρεας κοιμαμαι απο νωρις χιχιχιχι:tongue::tongue::tongue::tongue:

Δεσποινα καλα ειπες στην καινουρια κοπέλα αλλα μαλλον όπως ειπε κ το Μαρακι μάλλον δεν ειχε καταλάβει πώς λειτουργουμε (Βεβαια δεν το παρακολουθησα το θεμα απο την αρχη κ δεν μεσες ακρες καταλαβα τι εχει γινει)

Μαρακι πάλι δυσκολη νυχτα???? κουραγιο βρε κοριτσι. Να σε ρωτησω κατι ομς δεν ειμαι σιγουρη αν εχω καταλάβει: Ο συζηγος δεν δουλευει ???εχει αδεια ανατροφης ή κατι παρομοιο???? Σ ακουω που λες οτι εσυ σηκωνεσαι φευγεις πρωι πρωι για δουλεια κ οι άλλοι σηκωνονται στις 10 -καπώς ακουγεται!!!Τι κουραση που τραβας μανουλα!!! Συγνωμη αν γινομαι αδιακριτη:roll::roll::roll:

Άννι-Τζέκος

Αντζι- wikipedia

Βίκυ- Βέγγος

Ιρεβ-superwoman

και συνεχίζω...

Δέσποινα:γκεστάπο

Μαράκι:η ειρηνευτής

Δήμητρα:η χάκερ

(θα σκεφτώ και τα υπόλοιπα και θα επανέλθω!) και προς Θεού.../σσσττττ..μη μας πάρουνε χαμπάρι.....:twisted:

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Τι ορεξούλα πρωί πρωί. Εγώ αν και ξενυχτισμένη ξύπνησα στις 7.30 να πάω να πάρω ψάρια γιατί έστειλα την πεθερά μου σε ένα μνημόσυνο που δεν μπορούσα να πάω εγώ. Οπότε ανέλαβα τα ψάρια. Γύρισα, άντλησα και τάισα τον Λευτεράκη. Έφυγε ο Γ για δουλειά κατά τις 9 και κάθησα με τον μικρό στο μπαλκόνι που είχε τετράγωνο ήλιο. Στις 10.30 ήρθε και η πεθερά και εγώ κατέβηκα στην δουλειά. Ο μικρός με την γιαγιά ως τις 1 που έχω ένα ιδιαίτερο. Το απογευματινό μου ιδιαίτερο το έκανα χθες το μεσημέρι εκτάκτως γιατί είχαν να πάνε σε εναν γάμο αυτοί σήμερις. Δεν ειναι και η Τάνια εδώ να πάμε στις κούνιες. Εμείς ποτέ δεν έχουμε πάει κούνιες μαζί. Άντε ρε Τάνια, γύρνααααααααααα!!! Μας έλειψες!!!!!!!!!!!!!!!

Πάω να κάνω έναν καφέ.

mU4Ep3.png

Καλημερουδια μανουλομωρακια

Με τρελλαινουν τα παρατσουκλια!

Μαρακι...θα τη γιορταζετε 2 φορες το χρονο?

Τι εχει σημερα το προγραμμα κοριτσια?

Εμενα τα μαμουνια ξυπνησαν 9 αλλα χουζουρευαμε ως τις 10. Ηπιαμε γαλα και ακουμε...τι αλλο... kid songs!!!!!!!!!!dipi dipi dap di dapam!!!!!!!!!!!

Με περιμενουν πολλεεεεεεεες δουλειες σε ενα σπιτι που ζεχνει!

Φαγητο μονο η μικρη εχει. Για εμας δεν εχω κανονισει τιποτα!

QuW0p3.png

Καλημέρα!!!!!!!!!!

Είχαμε ένα υπέροχο βράδυ!!!!Χθες πραγματικά τι γέλιο ήταν αυτό...σε καλό μας!!!!!

Μαράκι με γεια τα καινούρια σας ρουχαλάκια!!!!:D

Κι εμείς δύο ονόματα θα της βγάλουμε Αννα-Σοφία!!!!Αλλά είπαμε ότι είναι πολύ να της τα γιορτάζουμε και τα δύο!!!!Νιώθω ότι θα τους υποχρεώνω να κάνουν δώρα στο παιδί σε όλες τις γιορτές...αλλά αυτό είναι καθαρά θέμα τι θέλει ο καθένας!!!!!

Δεσποινάκι τέλεια τα συνθηματικα΄...χαχαχαχα....;)

Παω να φτιάξω καφεδάκι και τα λέμε σε λίγο!!!!

Και τώρα ένα σοβαρό πόστ to put thing straight που λέμε και στο χωριό μου.

Αγαπητή φίλη μανούλα maripoza, ελένη:

Το καφέ αυτό είναι δημόσιο, ορατό σε μέλη και μη μέλη. επομένως ο καθένας επιλέγει και έχει κάθε τέτοιο δικαίωμα τις πληροφορίες που θα δημοσιεύσει.Ταυτόχρονα κάθε μέλος επιλέγει εαν θα ανταποκρίνεται στα ποστ κάποιου που δεν αποκαλύπτει κάτι στοιχειώδες όπως το όνομα του=επιφυλακτικότητα μπορεί να έχουν και οι δύο πλευρές. Για τον ίδιο λόγο όταν πρωτοέγραψες κάναμε δεξί κλικ πάνω στο όνομα σου και διαβάσαμε τα προηγούμενα ποστς σου. Φαίνεται λοιπόν ότι συμμετέχεις στο καφέ "Γυναίκες στρατιωτικών". Εκεί έχεις ήδη γράψει ότι είσαι από Σέρρες και μένεις Χαλκίδα λόγω μετάθεσης του συζύγου σου. Αν δεν κάνω λάθος αναφέρεις κ ειδικότερα σε ποιο σώμα είναι ο σύζυγος σου, όπως κ τις ηλκίες των παιδιών σας, τον γιατρό που πάτε κ.λ.π. Από αυτά λοιπόν κάποιος που τον νοιάζει κ σε ξέρει μπορεί να καταλάβει ποια είσαι. Δεν περιμένει να γράψεις όνομα κ διευθυνση.

Για τους υπόλοιπους όπως εμείς, αρκούσε να γράψεις "γεια σας είμαι η ελένη κ είμαι κι εγώ μανούλα Απριλίου 2010". Τα όποα σχόλια λοιπόν προκλήθηκαν από την δική σου στάση κ ιδιαίτερα από την έφραση "η δουλειά του συζύγου δεν μου επιτρέπει να επεκταθώ", η οποία όπως πλέον ελπίζω να καταλαβαίνεις ακούγεται λίγο "υποκριτική" αφού ηδη μόνη σου κ χωρίς κανείς να σε ρωτήσει συστήνεσαι σε αυτό το φόρουμ ως γυναίκα στρατιωτικού.

Θα συμφωνήσω φιλη!!!!!Είδες αν το έχεις.....

Καλά είδατε χθες το βομβαρδισμό γνώσεων από την Άντζυ Μπαμπινιώτη;:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...