Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Nima21 είπε:

Κ εγω αυτο κραταω, στο οτι τωρα που μας μιλας εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου και ολα αυτα τα ασχημα ειναι παρελθόν που απλώς σου θυμιζουν τι περασες για να φτασεις εδω! Μακαρι ολο και περισσοτερες να να πετυχαινουμε και να ειμαστε εδω μονο για εμψυχωση και στηριξη!!! Επισης μακαρι καποια στιγμη να επιδοτηθεί η διαδικασια της εξωσωματικης θα πω εγω.. με τρελαινει να ζουμε σε ένα κράτος που μας κουνάει το δάχτυλο για την υπογεννητικότητα και αντ'αυτου το μονο που μας προσφέρει ειναι τα φαρμακα που κ αυτα για να τα πάρουμε καποιες, οχι ολες πρεπει να τρέχουμε σαν τις παλαβες και να προσεχουμε την καθε λεπτομερεια.. ειναι κριμα και ντροπη... 

Πόσο δίκιο έχεις και να περνάς επιτροπές και να σου ζητάνε της παναγιάς τα μάτια για τα μισά φάρμακα που πολλές φορές δεν φτάνουν κιόλας!!!! Αίσχος, ντροπή! 

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

λογω επαγγελματος της συμπεθερας φανταζομαι

χαχαχαχαχαχαχα

της γιαγιάς ανεπίδεκτη μαθήτρια.της συνταξιούχου κα κε μπε.

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

της γιαγιάς ανεπίδεκτη μαθήτρια.της συνταξιούχου κα κε μπε.

Με λιωσατε αποψε

εσυ απο το γελιο

και η Μαρια απο την καψουρα

και ο δευτερος αντρας με τον οποιο θα μπορουσα να απατησω το Β (ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΟΝΑΤΙ ΕΕΕΕΕΕ.........ΧΑΧΑΧΑ)

ΚΑΒΑΛΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

QuW0p3.png

Με λιωσατε αποψε

εσυ απο το γελιο

και η Μαρια απο την καψουρα

και ο δευτερος αντρας με τον οποιο θα μπορουσα να απατησω το Β (ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΟΝΑΤΙ ΕΕΕΕΕΕ.........ΧΑΧΑΧΑ)

ΚΑΒΑΛΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

αγαπητή συμφορουμίτισσα,καταρχάς ο εν λόγω κύριος είναι νιόπαντρος και με παιδάκι! ντροπή και αίσχος!και μετά απο τη λίστα του Σίντλερ με τους προτεινομενους προς απάτη,θα καταγράψω τα γεγονότα και αύριο θα καλέσω σε συνελευση τον δύσμοιρο Βασίλη,πατέρα 2 ανήλικων παιδιών,να δει,να ακούσει και να λάβει τα μέτρα του.

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

αγαπητή συμφορουμίτισσα,καταρχάς ο εν λόγω κύριος είναι νιόπαντρος και με παιδάκι! ντροπή και αίσχος!και μετά απο τη λίστα του Σίντλερ με τους προτεινομενους προς απάτη,θα καταγράψω τα γεγονότα και αύριο θα καλέσω σε συνελευση τον δύσμοιρο Βασίλη,πατέρα 2 ανήλικων παιδιών,να δει,να ακούσει και να λάβει τα μέτρα του.

Απαπα...καλέ εκτός από εγκυκλοπαίδεια μας βγήκε και ρουφ.....χαχαχαχαχα

Καλημέρα ξενύχτισσες! Καλέ τι πάθατε χθες βράδυ. Σας διάβαζα στο κρεβάτι και δεν μπορούσα να κρατηθώ απ΄τα γέλια. Έλιωσα! Ευτυχώς και τα δυό μου μωρά κοιμούνται βαριά και δεν τα ξύπνησα.

Έλεγα να κεράσω καφέ αλλά μάλλον για πατσά σας βλέπω. Προς το παρόν δεν κερνάω τίποτα γιατί γράφω απ΄το κιν.

Λοιπόν, ως "δικηγόρος-υπερασπιστής" όπως με λέει κι ο άντρας μου, θα μπω λίγο στην θέση της καινούριας κοπέλας, που δεν μας ξέρει, δεν γνωρίζει ότι έχουμε γνωριστεί μεταξύ μας, ότι έχουμε γίνει φίλες πραγματικές, όχι απλώς διαδικτυακές (βέβαια της το ανέφερε κάποια από μας αλλά μπορεί και να μην το πίστεψε με τόσα που ακούγονται). Μπαίνει σε ένα φόρουμ και την πλακώνουμε στις ερωτήσεις, θέλωντας να την εντάξουμε κι εκείνη στην παρέα μας, μεν, όμως, η αντίδραση ενός ανθρώπου λίγο επιφυλλακτικού (και δεν είναι κακό αυτό την σήμερον ημέρα) είναι να αμυνθεί. Πολλά έχουν ακουστεί και έχουν συμβεί μέσω ίντερνετ. Ίσως πρέπει κι εμείς να δείξουμε λίγο ανοχή στους καινούριους που δεν μας γνωρίζουν. Είμαι σίγουρη ότι σιγά σιγά θα έμπαινε κι εκείνη στο κλίμα. Επίσης η κοπέλα δεν μας γνωρίζει ώστε να καταλάβει το χιούμορ μας. Εγώ πχ, πέθανα στα γελια με τις ατάκες σας, η κοπέλα όμως το πήρε προσωπικά γιατί δεν μας ξέρει ώστε να καταλάβει το χιούμορ μας.

Αυτά επί του θέματος.

Κατά τ'αλλα, η νύχτα μας ήταν καρμπόν με τις προηγούμενες. Το ξυπνητήρι μας ακριβώς στις 4:00 (πώς το κάνει?!), κοιμήθηκε κατά τις 5:00, ξανά στις 7:00 όπου την πήρα στο κρεβάτι μας όπου έφαγε ζιζί και κοιμήθηκε, αλλά η μαμά φυσικά ξύπνησε. Τώρα κοιμάται με τον μπαμπά της και τους βλέπω να ξυπνάνε κατά τις 10:00.

Φιλάκια σε όλες, καλημέρα και καλό ΣΚ!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Α, χθες το βράδυ ήρθαν οι νονοί της και μας έφεραν παλτουδάκι, παντελονάκι και μπλουζάκι από το Ζάρα. Πολύ όμορφα. Ήρθαν να της ευχηθούν για την γιορτή της (γιορτάζει το δεύτερο όνομά της, Κατερίνα) στις 25, αλλά επειδή δεν θα μπορούσαν τότε ήρθαν χθες.

Σκέφτομαι αν θα κάνουμε τίποτα εκείνη την μέρα. Θα ήθελα να την γιορτάσουμε. Ίσως απλά μαζευτούμε όσοι μπορούν και θέλουν και παραγγείλουμε πίτσες. Μπορεί να το κάνουμε Παρασκευή αντί για Πέμπτη. Δεν ξέρω. Δεν έχω σκεφτεί ακόμα και ούτε το έχω συζητήσει με τον Κώστα. Είδωμεν..

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλε ξυπνηστεεεεε ξενυχτησες, σουρλουλουδες, τι σας επιασε εχθες το βραδυ βρε;Τα διαβαζω τωρα το πρωι και βαζω τα βιντεακια με τα καψουροτραγουδα και ο αντρας μου με κοιταει περιεργα!!

Καλα θα ηταν να κανονιζαμε ολεεες μαζι ενα μπουζουκι ε;Θα πηγαιναμε στο συμπολιτη Κουρκουλη που αρεσει και στη Μαρια και θα τα σπαγαμε..(ονειρα και ονειρα που πηγανε χαμενα...)

Μαρακι ο αντρας σου με τη ρηξη χιαστου δεν παιζει μπασκετ γιατι ειναι νοημων, καταλαβαινει οτι αυτο που εχει παθει ειναι σοβαρο οχι σαν τον δικο μου που μυαλο δεν εχει και τα παιρνει κιολας οταν τον μαλωνουμε..τι να πω, εχω βαρεθει να μιλαω..

Εχει εναν καιρο τελειο εδω, οτι πρεπει για καφεδακι (καλε οποια δε βαριεται ας γραψει πως επισυναπτω φωτο στο κειμενο μου να κερασω και εγω καμια μερα κανενα large κοφφι)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...