Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω πηγα αγορασα ενα απο τα Λητω(ειναι κ φουξ!χαχα!!:lol::lol:)κ πολυ με βολεψε...εχει μεσα αυτες τις μικροπερλες (μπιρμπιλακια τα λεω εγω)χαχα κ κοιμαμαι με αυτο αγκαλια!βολευει γι ατην μεση κ το ποδι!!!;)

Πες τα Χριστινα για τα προφιτερολ!!!να μας τρελανει θελει!!!!!!!

παιδί μου την έχω καταλάβει τι καλικάντζαρος είναι.....!!!:tongue::tongue::tongue::tongue: άκου προφιτερολλλλλλλλλλλλλλλλλλ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΑΣΒΕΣΤΙΟ ΠΙΝΩ ΚΙ ΕΓΩ 1 ΤΗ ΜΕΡΑ,ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΞΕΧΝΑΩ ;-(

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΜΙΑ,ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ Κ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΕΣ!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΙ ΟΙ 2!!!ΜΕ ΚΑΚΟΛΟΓΕΙΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!!!!!!!!

σε πειράζουμε μωρέ ζουζουνομαμουνάκι...επειδή είσαι μικρούλα μανουλίτσα...αλλά είσαι ζωηρούλα κακό καλικαντζαράκι θα σε κάνουμε ντα αν μας ξαναπεις για αυτο το το το το μου τρέχουν τα σάλια μόνο που το σκέφτομαι το ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛΛΛΛ:tongue::tongue::tongue:

μμμμμμμμμμμμμμ..............μα δε θα σας ξανα ελεγα,αφου....το εφαγα και τωρα μου εμεινε στο ψυγειο μου μονο μια σοκολατοπιτα και μια κρεμ μπρουλε απο το κουτι με τα γλυκα που μου εφερε η κουμπαρουλα μου!!χι χι χι!!σας την εφερα!!

τι σκεφτομουν τωρα?? τι θα φορεσω στη μπεμπα για να βγουμε απο το μαιευτηριο??τι να της παρω λετε??ειναι και περιεργος ο καιρος που γενναμε!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν κοριτσάκια:P μου εγω σήμερα ήρθα στο γραφείο και μετά πετάχτηκα για λίγο στο γιατρό μου να γράψω την μεγάλη καμπύλη. Θα την κάνω 18 Φεβρουαρίου και θα κάνω μαζί γενική αίματος, ούρων κλπ. Δεν χρειάστηκε να την γράψω επείγον όπως μου είπε ο γιατρός μου οπότε δεν πειράζει που μου έκλεισαν ραντεβού για τον άλλο μήνα!!!

Όπως σας έγραψα και πριν, το doppler πρώτα ο θεός θα το κάνουμε 28 Ιανουαρίου...άντε να φεύγει μια μια εξέταση....θα πάω και την Τρίτη να γράψω μια τριήμερη άδεια γιατί την Πέμπτη θα πάω απόγευμα στο Ιασώ να την κάνω και μην πάω με την ψυχή στο στόμα απο το γραφείο οπότε να κάνω και ενα τριημεράκι απουσίας για ξεκούραση....πως με βλέπετε? καλά δεν τα λέω??? αυτά σας τα είπα και ησύχασα!!!φιλάκια...πω πω όταν θέλω να σας τα πω τελεία δεν βάζω χιχιχιχι:cool::cool::cool:

μμμμμμμμμμμμμμ..............μα δε θα σας ξανα ελεγα,αφου....το εφαγα και τωρα μου εμεινε στο ψυγειο μου μονο μια σοκολατοπιτα και μια κρεμ μπρουλε απο το κουτι με τα γλυκα που μου εφερε η κουμπαρουλα μου!!χι χι χι!!σας την εφερα!!

τι σκεφτομουν τωρα?? τι θα φορεσω στη μπεμπα για να βγουμε απο το μαιευτηριο??τι να της παρω λετε??ειναι και περιεργος ο καιρος που γενναμε!

ΦΤΟΥ ΣΟΥ!!!

Γεια σας, μαμάδες!

Δέσποινα, λυπάμαι για το σκυλάκι σου... :-( Κι εμείς είχαμε γάτες από παιδί και καταλαβαίνω απόλυτα πως είναι όταν τα χάνεις...

maraki, μην ανησυχείς! Κι εμένα στον υπέρηχο βγαίνει συνήθως 2-3 μέρες μικρότερος από ό,τι υπολογίζω βάσει περιόδου. Αλλά όχι πάντα, τα μηχανήματα έχουν τα συνήθη λάθη μέτρησης και την επόμενη φορά μπορεί να βγει και παραπάνω!

Αφού ογιατρός δεν το βρίσκει ανησυχητικό, μην σκας! Εμένα η δική μου μου είχε πει :"Δεν πειράζει που είναι λιγο μικρούλης, ας βγει και μεγαλώνει μετά!"

Και αυτό που λες για την ημερομηνία σύλληψης, αν το σκεφτείς, δεν ξέρεις αυτήν αλλά την ημερομηνία επαφής! ;) Η σύλληψη μπορεί να έγινε ως και τρεις μέρες μετά! :D

Angel09, πολύ ευχάριστα τα νέα σου! Άντε, λίγο ακόμη έμεινε!

neraidoula, κι εμένα με έπιασε αυτό το άγχος που λες! Θέλω να τελειώνω με τα βασικά του πραγματάκια! Να μας δω όμως τί θα κάνουμε μετά! Θα είναι όλα έτοιμα, δεν θα έχουμε τί να κάνουμε, και θα καθόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα!

Βασιλική, εμένα μου έδωσε ασβέστιο (δεν είμαι και φανατική του γάλακτος και του γιαουρτιού!) αλλά απ' ό,τι διαβάζω δεν είναι τόσο δύσκολο να παίρνεις από τη διατροφή σου όσο χρειάζεσαι... Οπότε αν δεν σου έδωσε, μπορείς να κανονίσεις να τρως κάθε μέρα συγκεκριμένη ποσότητα γαλακτοκομικών.

Σήμερα πήγα στο κέντρο μάνας και παιδιού για να μου γράψει τις εξετάσεις του μήνα και τις βιταμίνες. Είχε ένα σωρό μωράκια και παιδάκια που περίμεναν για εμβόλιο τα καημένα!

Αχ, κι εμείς σε κανα χρόνο με τα μωρά μας θα πηγαίνουμε! Βάλτε με κι εμένα στο club των ανυπόμονων σκασμένων μαμάδων!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Γεια σας μανουλιτσες

Marakious καλή αρχή στα μαθήματα... χτες το μεσημερι ηταν μια μαια στο εμσημεριανο με τη Λαμπιρη και εδειχνε και καλα τη γεννα στο νερο με "μοντελο" τη Δημητρα Ρουμπέση...

despoina λυπάμαι για το σκυλακι σου...Κι εμεις καποτε την ειχαμε πατησει και της ειχε σκιστει το εντερο, αλλά ειχε παρει χαπια κι εγινε καλα. Ευτυχως δεν ειχε πειραξει το στομαχι...

angie μου σχετικά με την καλαθουνα, κάνε μια ενημερωση pls οταν το ψαξεις γιατι θέλω κι εγώ!

Να σας πω και τα νέα μου... Εκανα το doppler σημερα και ολα ειναι καλα...δόξα το Θεό!!!

Η μπουμπού μου είναι 1278 γρ!!!!!!!!! με μακρια πόδια...για μοντέλο τη βλέπω...χαχαχα η ψωνο-μαμά

Μετα τα πηρα ομως γιατι το ζωο δεν μου σφραγισε την αδεια που μου εγραψε η γιατρος μου γιατι εχει λεει αυριανη ημερομηνια!!!!! ΕΛΕΟΣ!!!! Ειναι η τριτη αδεια που παιρνω και παντα την σφραγιζα...μάλιστα την πρώτη την σφράγισα 1 ολόκληρη βδομάδα πριν! Απλά, όπως καταλάβατε έπεσα σε άλλη υπάλληλο=πανηλίθια!

Δεν προλαβα και το ραντεβου στο κεντρο μανας κι ελπιζω να μας εξυπηρετησουν αυριο εκτακτως, που θα στειλω τη μαμα μου.

Η αλήθεια είναι πως πρώτη φορά νιώθω χαρούμενη γιατί όλα ήταν καλά... αλλά αγχώνομαι-----έφτασα στο σημείο να φοβάμαι να χαρώ!

QuW0p3.png

Γεια σας, μαμάδες!

Δέσποινα, λυπάμαι για το σκυλάκι σου... :-( Κι εμείς είχαμε γάτες από παιδί και καταλαβαίνω απόλυτα πως είναι όταν τα χάνεις...

maraki, μην ανησυχείς! Κι εμένα στον υπέρηχο βγαίνει συνήθως 2-3 μέρες μικρότερος από ό,τι υπολογίζω βάσει περιόδου. Αλλά όχι πάντα, τα μηχανήματα έχουν τα συνήθη λάθη μέτρησης και την επόμενη φορά μπορεί να βγει και παραπάνω!

Αφού ογιατρός δεν το βρίσκει ανησυχητικό, μην σκας! Εμένα η δική μου μου είχε πει :"Δεν πειράζει που είναι λιγο μικρούλης, ας βγει και μεγαλώνει μετά!"

Και αυτό που λες για την ημερομηνία σύλληψης, αν το σκεφτείς, δεν ξέρεις αυτήν αλλά την ημερομηνία επαφής! ;) Η σύλληψη μπορεί να έγινε ως και τρεις μέρες μετά! :D

Angel09, πολύ ευχάριστα τα νέα σου! Άντε, λίγο ακόμη έμεινε!

neraidoula, κι εμένα με έπιασε αυτό το άγχος που λες! Θέλω να τελειώνω με τα βασικά του πραγματάκια! Να μας δω όμως τί θα κάνουμε μετά! Θα είναι όλα έτοιμα, δεν θα έχουμε τί να κάνουμε, και θα καθόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα!

Βασιλική, εμένα μου έδωσε ασβέστιο (δεν είμαι και φανατική του γάλακτος και του γιαουρτιού!) αλλά απ' ό,τι διαβάζω δεν είναι τόσο δύσκολο να παίρνεις από τη διατροφή σου όσο χρειάζεσαι... Οπότε αν δεν σου έδωσε, μπορείς να κανονίσεις να τρως κάθε μέρα συγκεκριμένη ποσότητα γαλακτοκομικών.

Σήμερα πήγα στο κέντρο μάνας και παιδιού για να μου γράψει τις εξετάσεις του μήνα και τις βιταμίνες. Είχε ένα σωρό μωράκια και παιδάκια που περίμεναν για εμβόλιο τα καημένα!

Αχ, κι εμείς σε κανα χρόνο με τα μωρά μας θα πηγαίνουμε! Βάλτε με κι εμένα στο club των ανυπόμονων σκασμένων μαμάδων!

Ιωαννίτσα μου χαίρομαι που είσαι καλά και που μας γράφεις???τελείωσες με το δωμάτιο, ψώνια κλπ???

Διαφημίσεις

Γεια σας μανουλιτσες

Marakious καλή αρχή στα μαθήματα... χτες το μεσημερι ηταν μια μαια στο εμσημεριανο με τη Λαμπιρη και εδειχνε και καλα τη γεννα στο νερο με "μοντελο" τη Δημητρα Ρουμπέση...

despoina λυπάμαι για το σκυλακι σου...Κι εμεις καποτε την ειχαμε πατησει και της ειχε σκιστει το εντερο, αλλά ειχε παρει χαπια κι εγινε καλα. Ευτυχως δεν ειχε πειραξει το στομαχι...

angie μου σχετικά με την καλαθουνα, κάνε μια ενημερωση pls οταν το ψαξεις γιατι θέλω κι εγώ!

Να σας πω και τα νέα μου... Εκανα το doppler σημερα και ολα ειναι καλα...δόξα το Θεό!!!

Η μπουμπού μου είναι 1278 γρ!!!!!!!!! με μακρια πόδια...για μοντέλο τη βλέπω...χαχαχα η ψωνο-μαμά

Μετα τα πηρα ομως γιατι το ζωο δεν μου σφραγισε την αδεια που μου εγραψε η γιατρος μου γιατι εχει λεει αυριανη ημερομηνια!!!!! ΕΛΕΟΣ!!!! Ειναι η τριτη αδεια που παιρνω και παντα την σφραγιζα...μάλιστα την πρώτη την σφράγισα 1 ολόκληρη βδομάδα πριν! Απλά, όπως καταλάβατε έπεσα σε άλλη υπάλληλο=πανηλίθια!

Δεν προλαβα και το ραντεβου στο κεντρο μανας κι ελπιζω να μας εξυπηρετησουν αυριο εκτακτως, που θα στειλω τη μαμα μου.

Η αλήθεια είναι πως πρώτη φορά νιώθω χαρούμενη γιατί όλα ήταν καλά... αλλά αγχώνομαι-----έφτασα στο σημείο να φοβάμαι να χαρώ!

Καλημέρα και σε σενα! αφού όλα πάνε καλά δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι μόνο να ανυπομονείς να την δεις τώρα...αντέ μπράβο για τα αποτελέσματα πάντα τέτοια:P:p:p

Βασουλα ουτε εμενα μου'χει πει τιποτα για ασβεστιο. Ο καθε γιατρος εχει τα δικα του. Αντζουλα μας εχεις τρελανει με τα γλυκα. Εγω τρωω καθε μερα ή παγωτακι ή σοκολατα αλλα αυτο το προφιτερολ κ η κρεμ μπρουλε!!! Λυπησου μας!!!

Εγω στην συναντηση απαντησα ισως αλλα ειναι μαλλον. Εξαρταται απ'το ποτε κ που.

Σας φιλω γιατι παμε στον ασφαλιστη μηπως κ βρουμε καμια ασφαλεια ιδιωτικη γιατι η Ασπις οπως ξερετε μας εγκατελειψε. Φιλια!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!!!!!:lol:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Γεια σας μανουλιτσες

Irev μου, μια χαρά το doppler!!! Μπράβο!!! Αρχισε να χαίρεσαι κοπέλα μου! Ολα έχουν πάρει το δρόμο τους πια!!! Το doppler είναι έγρωμο και 3d ή όχι;;;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...