Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ ούτε πορτοκαλάδα μπορεί να πιει έχει αλεργια στο πορτοκάλι και στα περισσότερα φρούτα !! Δεν μας θέλει !!! Θα του πω να αράξει καναπέ και ο θεός βοηθός …

Εντάξει δεν πειράζει οι βιταμίνες που περνει. Κανένα ζεστό να πίνει Κ να ξεκουράζετε  

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

φέτττττττττττττταααααααα Βίκυ μου!μέχρι να γίνει και να γυρίσεις κοντά μας,γίνανε σόδομα και γόμορα!!:D

Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι σοδομα και γομαρα προκαλεσα εγω!Απο τι καταλαβαινω θα πρεπει να αποχωρησω!Καλη τυχη σε ολες και στα παιδακια σας!

όχι φέτα, έχει πολλές θερμίδες. Κανένα ανθότυρο ίσως..

Μπράβο Βικάκι!!!Μην ξεχνάμε ότι είμαστε σε περίοδο δίαιτας...γι' αυτό κι εγώ επειδή είχα μια λιγούρα ψήνω μια πιτσούλα....light....xaxaxaxa...σαν τις πατατούλες στον Σκλαβενίτη!!!!;)

α,ρε Νότη με το άσμα σου καλή σου τύχη,τυχη θέλεις απαραίτηταααααα..να να να να!παρακαλω θα πάρω κι ένα τσιπουράκι απο τη μάνα της προικισμένης Λούσης,αν κεράσει κ η Βασουλα κανα σουβλάκι να στανιάρω γιατι μ'αυτά και μ΄αυτά πείνασα!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Μπράβο Βικάκι!!!Μην ξεχνάμε ότι είμαστε σε περίοδο δίαιτας...γι' αυτό κι εγώ επειδή είχα μια λιγούρα ψήνω μια πιτσούλα....light....xaxaxaxa...σαν τις πατατούλες στον Σκλαβενίτη!!!!;)

Έτσι μπράβο Άλεξ μου, δίαιτα.

Να φέρω σουτζουκάκια σμυρναίϊκα ή να ξεκινήσω με κοντοσούβλι καλύτερα που μόλις έκοψε ο μάστορας?

GaiGp3.png

Κοριτσακιαααααα

μολις πριν 15' κοιμηθηκαν τα θκατουλια μου

ΜΕ ΤΡΕΛΛΑΝΑΝ!!!

Αλεξανδρα...........Τι πιτσες καλε 1 παρα το ξημερωμα?

Θα με κανεις να παρω το αμαξι μες τη νυχτα σαν την τρελλη

QuW0p3.png

Έτσι μπράβο Άλεξ μου, δίαιτα.

Να φέρω σουτζουκάκια σμυρναίϊκα ή να ξεκινήσω με κοντοσούβλι καλύτερα που μόλις έκοψε ο μάστορας?

Θα προτιμήσω το δεύτερο φιλανάδα!!!!!!!Και κανένα πιτόγυρο δεν θα με χάλαγε.....;)

Κοριτσακιαααααα

ΜΕ ΤΡΕΛΛΑΝΑΝ!!!

πίτσα σκεπαστή ή ανοιχτή? σπέσιαλ ή μήπως νηστεύουμε να την κάνουμε βέτζι?

GaiGp3.png

Κοριτσακιαααααα

ΜΕ ΤΡΕΛΛΑΝΑΝ!!!

Ειρήνη μου τι να κάνω;;;;

Λείπει ο άντρας του σπιτιου...φοβάμαι να κοιμηθώ...και είπα να φάω...:tongue:

Διαφημίσεις

Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι σοδομα και γομαρα προκαλεσα εγω!Απο τι καταλαβαινω θα πρεπει να αποχωρησω!Καλη τυχη σε ολες και στα παιδακια σας!

δις ιζ ΧΙΟΥΜΟΡ!!!γιου νόου γουατ αι μιν? δηλαδή...αρχικά δεν παράγουμε φέτα!μετά,η Βίκυ δεν απουσίαζε ωσπου να γίνει η φέτα..όπως προαναφέρω! και ..Τα Σόδομα και τα Γόμορα ήταν δύο αρχαίες πόλεις που μένανε η μια απέναντι από την άλλη. Εκείνη την μακρινή εποχή δεν υπήρχαν αρκετές πόλεις που να διαθέτουν ιατρική περίθαλψη σιφυλοπαθών, έτσι τα δύο προνομιούχα αστικά κέντρα γρήγορα απέκτησαν φήμη, δόξα, πλούτο και Τμήμα Ηθών ενώ τα πλήθη συνέρρεαν κατά δισεκατομμύρια..

άρα??καμία σχέση όλα αυτά δεν έχουν με το ήσυχο καφέ μας:rolleyes:

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

δις ιζ ΧΙΟΥΜΟΡ!!!γιου νόου γουατ αι μιν? δηλαδή...αρχικά δεν παράγουμε φέτα!μετά,η Βίκυ δεν απουσίαζε ωσπου να γίνει η φέτα..όπως προαναφέρω! και ..Τα Σόδομα και τα Γόμορα ήταν δύο αρχαίες πόλεις που μένανε η μια απέναντι από την άλλη. Εκείνη την μακρινή εποχή δεν υπήρχαν αρκετές πόλεις που να διαθέτουν ιατρική περίθαλψη σιφυλοπαθών, έτσι τα δύο προνομιούχα αστικά κέντρα γρήγορα απέκτησαν φήμη, δόξα, πλούτο και Τμήμα Ηθών ενώ τα πλήθη συνέρρεαν κατά δισεκατομμύρια..

Να περάσουμε να σας πάρουμε ή θα έρθετε μόνη σας?

α, να φέρετε και καμιά άσπρη ζακετούλα μαζί σας

GaiGp3.png

Τι λες ρε Άντζυ....που τα ήξερες όλα αυτα.....σε θαυμάζω....!!!!Εγω πανελλήνιες ιστορία έγραψα 1,4...έτσι για να μαθαίνετε.....;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...