Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εγώ είμαι σίγουρη μέχρι Σεπτέμβρη θα έχεις σίγουρα αποτελέσματα . Κ γενικά δεν λέω υπεραισιόδοξα πράγματα όταν δεν μπορούν να γίνουν . 

Τι να πω. Μακάρι. ❤️ Ας διαρκέσει όσο χρειάζεται αρκεί να γίνει. Πέρσι το Μάρτιο που ξεκινούσα δε περίμενα να φτάσουμε ως εδώ χωρίς εγκυμοσύνη. Να που φτάσαμε. Αγώνας είναι. Κάπου είναι ο τερματισμός και ας μη τον βλέπω ακόμα. Δε ξέρω με τι έκβαση, θετική ή αρνητική αλλά κάποια στιγμή θα τελειώσει. Αυτό σκέφτομαι και ας μην είμαι υπεραισιόδοξη. Προσπαθώ να είμαι ρεαλίστρια. 

πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αχ τι να σχολιάσω τι; Τι;;;; Τίποτα δεν ήταν! 3% πιθανότητα υπήρχε ε σε σένα θα έβρισκε! Είπαμε πάνε όλα στραβά όχι και τόσο! Εδώ μαζί τα περνάμε όλα, τίποτα δεν μας εκπλήσσει πλέον. Προχωράμε μπροστά δεν έχουμε άλλη επιλογή! Εδώ παιδί μου είμαστε σαν γκρουπ ψυχολογικής υποστήριξης, τόσες ορμόνες μαζεμένες εδώ μέσα και πάλι μιλάμε μεταξύ μας, τι να λέμε τώρα; 
      Αν δεν είσαι εσύ αισιόδοξη για σένα θα είμαστε εμείς και θα ραφτούμε αλλά ρε @Xristina96 όχι από τώρα, δεν θα μπαίνουμε μετά την γέννα 🤭

Έτσι μας είπε ο ανδρολόγος, μέχρι και 3 μήνες πίσω και αυτός ήταν ο λόγος που καθυστερήσαμε τόσο πολύ να ξεκινήσουμε γιατί είχε ένα διάστημα όοοοοτι παιδική ασθένεια υπήρχε στα παιδιά των συναδέλφων του την έφερνε σπίτι! Είχα αγανακτήσει! Τον έχω μπουκώσει στις βιταμίνες, τον έχω ξορκίσει να κάνει μόνος του διάλλειμα στη δουλειά και όταν μαζεύεται συνωστισμός να φεύγει ή να φοράει μάσκα! Εγώ είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και δουλεύω πολλές ώρες μόνη μου δεν έχω θέμα, αλλά ο σύζυγος δεν μπορεί να αποφύγει τον κόσμο! 

Ε δε ξέρω ρε παιδί μου, έχει μαζευτεί πολλή γκαντεμιά 😂 Σε αυτά τα θέματα είναι λες κ έχω μαγνήτη. Θα μπορούσε να είμαι στο 3% που λες, μην το βλέπεις απίθανο. Το είχα τερματίσει τόσο όταν μου το είπαν σα σενάριο που έκατσα και διάβασα papers από ξένα εργαστήρια και έλεγε συμπτώματα και τα έβλεπα όλα σε εμένα. Εντελώς psycho. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΧΑ!Σε χει φαει η περιεργεια.Δεν με λενε Μαρια .Ελενη ειναι το ονομα μου.Τωρα ενταξει σου ελησα την απορια!

κοίτα Ελένη,Μαρία ή απλά ανώνυμη γυναίκα στρατιωτικού,επειδή δε με βρίσκεις στις καλές μου,καλό θα ήταν να αφήσεις τα ειρωνικά σχόλια γιατί αν το ανοίξω δεν μαζεύομαι!και συνηθίζω να έχω τρόπους!λοιπόν,ευτυχώς που μας είπες πως σε λένε για να μπορέσω να πάω να κοιμηθώ ήσυχη απόψε!

θενκς γκαντ!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν την εχει φαει η περιεργεια!θελουμε να ξερουμε με ποιον μιλαμε!δεν ειναι λογικο????επο ευγενια κ μονο συστηνεται ενας ανθρωπος.

καλυτερα να ελεγες το ονομα σου απ την αρχη παρα την ιδιοτητα του αντρα σου !(που δεν ρωτησαμε)

Εγω δεν ειπα καμια ιδιοτητα του αντρα μου εσεις το ειπατε.Εγω δεν παραδεχτικα τιποτα.μεσα στο φορουμ μπαινεις με οτι ονομα θες.δεν ειναι υποχρεωτικο να γραψεις το πραγματικο σου.Και δεν μπορω να καταλαβω τι νοημα εχει.Τελος παντων δεν ηξερα οτι θα ειμουνα αγενης για σας αν δεν σας το ελεγα.Αν το ηξερα,αν το καταλαβαινα θα σας το ελεγα απο την αρχη.No problem.

Ναι μια χαρούλα!!!!!!:D:D:D:D:D:D

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=451601651307&set=a.390701541307.172756.708676307

Δεν ξέρω αν μπορείς να το δεις έτσι!!!!Το έχω στις φώτο στο face....

αχ να σαι καλά γιατί εγώ δεν τα πολυκατέχω τα της τεχνολογίας... με ενα κλικ το είδα.... σ'ευχαριστώ κοριτσάρα μου

GaiGp3.png

κοίτα Ελένη,Μαρία ή απλά ανώνυμη γυναίκα στρατιωτικού,επειδή δε με βρίσκεις στις καλές μου,καλό θα ήταν να αφήσεις τα ειρωνικά σχόλια γιατί αν το ανοίξω δεν μαζεύομαι!και συνηθίζω να έχω τρόπους!λοιπόν,ευτυχώς που μας είπες πως σε λένε για να μπορέσω να πάω να κοιμηθώ ήσυχη απόψε!

θενκς γκαντ!![/ Πισω απο τα λογια μου πραγματικα δεν κριβεται καμια ειρωνια.Εγω πλακα εκανα και μονο αυτο.Συγνωμη αν εφερα αναστατωση χωρις να το θελω.

Διαφημίσεις

Εγω δεν ειπα καμια ιδιοτητα του αντρα μου εσεις το ειπατε.Εγω δεν παραδεχτικα τιποτα.μεσα στο φορουμ μπαινεις με οτι ονομα θες.δεν ειναι υποχρεωτικο να γραψεις το πραγματικο σου.Και δεν μπορω να καταλαβω τι νοημα εχει.Τελος παντων δεν ηξερα οτι θα ειμουνα αγενης για σας αν δεν σας το ελεγα.Αν το ηξερα,αν το καταλαβαινα θα σας το ελεγα απο την αρχη.No problem.

maripoza είμαι η πιο νέα στην παρέα!!!!Αν γυρίσεις πίσω και διαβάσεις θα καταλάβεις ότι όλες οι κοπέλες μιλάνε για τα προσωπικά τους,την καθημερινότητα τους...και γενικά είναι πιο ενωμένες και από φίλες!!!!!Μαζί κι εγώ τον τελευταίο καιρό και νιώθω πολύ ευτυχισμένη γι' αυτό!!!!Είναι και ο λόγος που θέλουμε να ξέρουμε κάποια πράγματα για σένα!!!!Δεν σου ζητήσαμε Ε9...βασικά πράγματα για να έχουμε κάποια εικόνα με ποια μιλάμε!!!!!!

maripoza είμαι η πιο νέα στην παρέα!!!!Αν γυρίσεις πίσω και διαβάσεις θα καταλάβεις ότι όλες οι κοπέλες μιλάνε για τα προσωπικά τους,την καθημερινότητα τους...και γενικά είναι πιο ενωμένες και από φίλες!!!!!Μαζί κι εγώ τον τελευταίο καιρό και νιώθω πολύ ευτυχισμένη γι' αυτό!!!!Είναι και ο λόγος που θέλουμε να ξέρουμε κάποια πράγματα για σένα!!!!Δεν σου ζητήσαμε Ε9...βασικά πράγματα για να έχουμε κάποια εικόνα με ποια μιλάμε!!!!!!

Εγώ το μόνο Ε που ξέρω είναι το Ε2 που ήταν η τάξη μου στην 5η δημοτικού. Καμία σχέση να φανταστώ ε?

GaiGp3.png

Εγώ το μόνο Ε που ξέρω είναι το Ε2 που ήταν η τάξη μου στην 5η δημοτικού. Καμία σχέση να φανταστώ ε?

χαχαχαχα...Βικάκι μην κάνεις την πάπια!!!!Θα στο ζητησει κανένας γαμπρός και θα πρέπει να το δείξεις!!!!!!!

Μεσα εδω μπηκα για να μιλαω και γω με καποιον ανθρωπο καθοτι μονη μου στην Χαλκιδα.Για μενα με ρωτησατε και παλιοτερα και σας ειπα.Τι αλλο θελεται να μαθεται για μενα?

χαχαχαχα...Βικάκι μην κάνεις την πάπια!!!!Θα στο ζητησει κανένας γαμπρός και θα πρέπει να το δείξεις!!!!!!!

Δεν ξέρω τπτ, κάτι σεντόνια της έχω προίκα και μια πλεχτή κουβέρτα.

Επίσης, σετ με 12 βαθια πιάτα, 11 ρηχά (το ένα έσπασε στο μαγαζί και το πήρα με έκπτωση) και επίσης 2 φλοκάτες.

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω τπτ, κάτι σεντόνια της έχω προίκα και μια πλεχτή κουβέρτα.

Επίσης, σετ με 12 βαθια πιάτα, 11 ρηχά (το ένα έσπασε στο μαγαζί και το πήρα με έκπτωση) και επίσης 2 φλοκάτες.

χαχαχαχαχαχα....μόλις μάθαμε την προίκα τη Λουσης....α εγώ πάλι μόνο τα κορμάκια της προς το παρόν....χαχαχαχα...και το όχημα....maclaren παρακαλώ!!!!!!χαχαχα...τι προικα δίνουν οι άλλες νύφες;;;;

Μεσα εδω μπηκα για να μιλαω και γω με καποιον ανθρωπο καθοτι μονη μου στην Χαλκιδα.Για μενα με ρωτησατε και παλιοτερα και σας ειπα.Τι αλλο θελεται να μαθεται για μενα?

Καλέ ποιο παλιότερα? μα πόσο έλειψα?

GaiGp3.png

Εκτος απο το οτι ζω στην Χαλκιδα,εχω 2 παιδακια,με λενε Ελενη ,τα υπολοιπα φανταζομαι τα αναφερεις στην πορεια,μεσα απο τις συζητησεις που κανεις.

φέτττττττττττττταααααααα Βίκυ μου!μέχρι να γίνει και να γυρίσεις κοντά μας,γίνανε σόδομα και γόμορα!!:D

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...