-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:
Εγώ είμαι σίγουρη μέχρι Σεπτέμβρη θα έχεις σίγουρα αποτελέσματα . Κ γενικά δεν λέω υπεραισιόδοξα πράγματα όταν δεν μπορούν να γίνουν .
Τι να πω. Μακάρι. ❤️ Ας διαρκέσει όσο χρειάζεται αρκεί να γίνει. Πέρσι το Μάρτιο που ξεκινούσα δε περίμενα να φτάσουμε ως εδώ χωρίς εγκυμοσύνη. Να που φτάσαμε. Αγώνας είναι. Κάπου είναι ο τερματισμός και ας μη τον βλέπω ακόμα. Δε ξέρω με τι έκβαση, θετική ή αρνητική αλλά κάποια στιγμή θα τελειώσει. Αυτό σκέφτομαι και ας μην είμαι υπεραισιόδοξη. Προσπαθώ να είμαι ρεαλίστρια.
πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:Αχ τι να σχολιάσω τι; Τι;;;; Τίποτα δεν ήταν! 3% πιθανότητα υπήρχε ε σε σένα θα έβρισκε! Είπαμε πάνε όλα στραβά όχι και τόσο! Εδώ μαζί τα περνάμε όλα, τίποτα δεν μας εκπλήσσει πλέον. Προχωράμε μπροστά δεν έχουμε άλλη επιλογή! Εδώ παιδί μου είμαστε σαν γκρουπ ψυχολογικής υποστήριξης, τόσες ορμόνες μαζεμένες εδώ μέσα και πάλι μιλάμε μεταξύ μας, τι να λέμε τώρα;
Αν δεν είσαι εσύ αισιόδοξη για σένα θα είμαστε εμείς και θα ραφτούμε αλλά ρε @Xristina96 όχι από τώρα, δεν θα μπαίνουμε μετά την γέννα 🤭Έτσι μας είπε ο ανδρολόγος, μέχρι και 3 μήνες πίσω και αυτός ήταν ο λόγος που καθυστερήσαμε τόσο πολύ να ξεκινήσουμε γιατί είχε ένα διάστημα όοοοοτι παιδική ασθένεια υπήρχε στα παιδιά των συναδέλφων του την έφερνε σπίτι! Είχα αγανακτήσει! Τον έχω μπουκώσει στις βιταμίνες, τον έχω ξορκίσει να κάνει μόνος του διάλλειμα στη δουλειά και όταν μαζεύεται συνωστισμός να φεύγει ή να φοράει μάσκα! Εγώ είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και δουλεύω πολλές ώρες μόνη μου δεν έχω θέμα, αλλά ο σύζυγος δεν μπορεί να αποφύγει τον κόσμο!
Ε δε ξέρω ρε παιδί μου, έχει μαζευτεί πολλή γκαντεμιά 😂 Σε αυτά τα θέματα είναι λες κ έχω μαγνήτη. Θα μπορούσε να είμαι στο 3% που λες, μην το βλέπεις απίθανο. Το είχα τερματίσει τόσο όταν μου το είπαν σα σενάριο που έκατσα και διάβασα papers από ξένα εργαστήρια και έλεγε συμπτώματα και τα έβλεπα όλα σε εμένα. Εντελώς psycho.
- 1
-
Cafe Απρίλιος 2010
-
Θέματα
-
- 8.242 απαντήσεις
- 964.194 εμφανίσεις
-
- 940 απαντήσεις
- 477.001 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 130.080 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.170.641 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 37.651 εμφανίσεις
-
-
-
- 8.242 απαντήσεις
- 964.194 εμφανίσεις
-
- 1.471 απαντήσεις
- 56.919 εμφανίσεις
-
- 28 απαντήσεις
- 5.537 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 67
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 1.002 απαντήσεις
- 56.722 εμφανίσεις
-
- 6.090 απαντήσεις
- 559.181 εμφανίσεις
-
- 22 απαντήσεις
- 5.151 εμφανίσεις
-
- 1.818 απαντήσεις
- 232.480 εμφανίσεις
-
- 986 απαντήσεις
- 102.766 εμφανίσεις
-
- 7 απαντήσεις
- 255 εμφανίσεις
-
- 3 απαντήσεις
- 2.224 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα