Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εγώ είμαι σίγουρη μέχρι Σεπτέμβρη θα έχεις σίγουρα αποτελέσματα . Κ γενικά δεν λέω υπεραισιόδοξα πράγματα όταν δεν μπορούν να γίνουν . 

Τι να πω. Μακάρι. ❤️ Ας διαρκέσει όσο χρειάζεται αρκεί να γίνει. Πέρσι το Μάρτιο που ξεκινούσα δε περίμενα να φτάσουμε ως εδώ χωρίς εγκυμοσύνη. Να που φτάσαμε. Αγώνας είναι. Κάπου είναι ο τερματισμός και ας μη τον βλέπω ακόμα. Δε ξέρω με τι έκβαση, θετική ή αρνητική αλλά κάποια στιγμή θα τελειώσει. Αυτό σκέφτομαι και ας μην είμαι υπεραισιόδοξη. Προσπαθώ να είμαι ρεαλίστρια. 

πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αχ τι να σχολιάσω τι; Τι;;;; Τίποτα δεν ήταν! 3% πιθανότητα υπήρχε ε σε σένα θα έβρισκε! Είπαμε πάνε όλα στραβά όχι και τόσο! Εδώ μαζί τα περνάμε όλα, τίποτα δεν μας εκπλήσσει πλέον. Προχωράμε μπροστά δεν έχουμε άλλη επιλογή! Εδώ παιδί μου είμαστε σαν γκρουπ ψυχολογικής υποστήριξης, τόσες ορμόνες μαζεμένες εδώ μέσα και πάλι μιλάμε μεταξύ μας, τι να λέμε τώρα; 
      Αν δεν είσαι εσύ αισιόδοξη για σένα θα είμαστε εμείς και θα ραφτούμε αλλά ρε @Xristina96 όχι από τώρα, δεν θα μπαίνουμε μετά την γέννα 🤭

Έτσι μας είπε ο ανδρολόγος, μέχρι και 3 μήνες πίσω και αυτός ήταν ο λόγος που καθυστερήσαμε τόσο πολύ να ξεκινήσουμε γιατί είχε ένα διάστημα όοοοοτι παιδική ασθένεια υπήρχε στα παιδιά των συναδέλφων του την έφερνε σπίτι! Είχα αγανακτήσει! Τον έχω μπουκώσει στις βιταμίνες, τον έχω ξορκίσει να κάνει μόνος του διάλλειμα στη δουλειά και όταν μαζεύεται συνωστισμός να φεύγει ή να φοράει μάσκα! Εγώ είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και δουλεύω πολλές ώρες μόνη μου δεν έχω θέμα, αλλά ο σύζυγος δεν μπορεί να αποφύγει τον κόσμο! 

Ε δε ξέρω ρε παιδί μου, έχει μαζευτεί πολλή γκαντεμιά 😂 Σε αυτά τα θέματα είναι λες κ έχω μαγνήτη. Θα μπορούσε να είμαι στο 3% που λες, μην το βλέπεις απίθανο. Το είχα τερματίσει τόσο όταν μου το είπαν σα σενάριο που έκατσα και διάβασα papers από ξένα εργαστήρια και έλεγε συμπτώματα και τα έβλεπα όλα σε εμένα. Εντελώς psycho. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Α!Λοιπον ηθελα ολη μερα να σας ρωτησω και ολο το ξεχνουσα.Εχω ενα θεμα με το πορτοκαλι.Στην μεγαλη μου τοτε δεν θυμαμε να ειχα ρωτησει τηνγιατρο αλλα θυμαμε οτι απο την αρχη της ειχα βαλει στην φρουτοκρ. πορτοκαλι και ολα μια χαρα.Τωρα στην μπεμπα εκανα παλι το ιδιο.Καποιες μερες την εβαζα και πορτ. αλλα καποια στιγμη ακουσα οτι δεν πρεπει,ετσι την Δευτερα που πηγαμε για εμβολιο την ρωτησα (υποψην δεν ειναι η ιδια γιατρος με την παλια) και μου ειπε οτι πρεπει να της δωσω στο χρονο γιατι κανει αλεργιες.Δεν μπορω να καταλαβω,εχει γινει καποια προοδος στην επιστημη η ειναι θεμα γιατρου.Τι το καλυτερο απο εναν φυσικο χυμο πορτοκαλι στο μπιμπερο το απογευμα.Εσεις τι ξερετε για το θεμα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αλό και πάλι !!

Δήμητρα τί είν' τούτο πάλι?

Να σου πώ, γιατί δεν παίρνεις εκείνα τα πελώρια αφρολέξ με την γούβα να το βάλεις στην μπανιέρα να στέκεται όρθιος χωρίς να γλυστράει? Και του κάνεις αφρόλουτρο όταν είναι και ο Ν εκεί να βοηθάει. Και εγώ ακόμα στο νιπτήρα την κάνω ντουζ, μπανιο στο μπανάκι αλλά τα νερά φτάνουν στο σαλόνι από την βανδαλοσύνη της. Τα Χριστούγεννα θα αλλάξουμε καμπίνα στο ντουζ γιατί τώρα έχουμε γωνιακή, να ανοίγει εμπρός ώστε να την κάνω εκεί με το μπανάκι της σιγά σιγά.

Αστα φιλενάδα. Τα'δα όλα.

Θα το δοκιμάσω αυτο με το αφρολέξ που λες. Ελπίζω να βρω στο Τζάμπο αύριο. Αλλα όρθιος φοβάμαι και πάλι. Δεν έχει και την τέλεια ισορροπία ακόμα.

X4pTp3.png

Α!Λοιπον ηθελα ολη μερα να σας ρωτησω και ολο το ξεχνουσα.Εχω ενα θεμα με το πορτοκαλι.Στην μεγαλη μου τοτε δεν θυμαμε να ειχα ρωτησει τηνγιατρο αλλα θυμαμε οτι απο την αρχη της ειχα βαλει στην φρουτοκρ. πορτοκαλι και ολα μια χαρα.Τωρα στην μπεμπα εκανα παλι το ιδιο.Καποιες μερες την εβαζα και πορτ. αλλα καποια στιγμη ακουσα οτι δεν πρεπει,ετσι την Δευτερα που πηγαμε για εμβολιο την ρωτησα (υποψην δεν ειναι η ιδια γιατρος με την παλια) και μου ειπε οτι πρεπει να της δωσω στο χρονο γιατι κανει αλεργιες.Δεν μπορω να καταλαβω,εχει γινει καποια προοδος στην επιστημη η ειναι θεμα γιατρου.Τι το καλυτερο απο εναν φυσικο χυμο πορτοκαλι στο μπιμπερο το απογευμα.Εσεις τι ξερετε για το θεμα?

κ παλι αποδεικνύεται οτι ο καθε γιατρος λεει τα δικα του.

οι μισοι αφηνουν κ οι αλλοι μισοι οχι,οπως η δικη σου.εμας προσωπικα μας αφηνει.

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Αστα φιλενάδα. Τα'δα όλα.

Θα το δοκιμάσω αυτο με το αφρολέξ που λες. Ελπίζω να βρω στο Τζάμπο αύριο. Αλλα όρθιος φοβάμαι και πάλι. Δεν έχει και την τέλεια ισορροπία ακόμα.

Ειναι πολυ καλη λυση αυτη με το αφρολεξ.Εγω παντως οταν ο αντρας μου βραδυ ειναι στην δουλεια δεν την κανω μπανιο κανονικα,μονο τον ποπο κανουμε.

Εμάς δεν μας αφήνει...χαχαχα

Θεωρω οτι ποιο σοβαρη ειναι η αλλεργικη αντιδραση απο αντιβιωση που δινουν χωρις δευτερη σκεψη οι γιατροι παρα απο ενα φρουτο.Το πολυ πολυ να βγαλει σπιρακια.Αν το σταματησεις αυτα φευγουν.Δεν εχω ακουσει τουλαχιστον εγω κατι χειροτερο.Ο καθε γιατρος τα λεει αλλιως.

Καλησπέρα μανουλίτσες!!!!

Η μπουμπού τελικά κοιμήθηκε 2 και τέταρτό...Ξυπνήσαμε όμως αργούτσικα!!!!Πήγαμε στη μαμά μου!!!!Φάγαμε τη πρωινή κρεμούλα μας!!!!Μετά βόλτα Jumbo!!!!Γυρίσαμε σπίτι!!!!Φάγαμε το μεσημεριανό μας!!!!!Και φύγαμε για ΙΚΕΑ!!!!!Γυρίσαμε και φάγαμε φαρίν!!!!Πολύ καλά περάσαμε!!!!:D...Δεν ήπιαμε γάλα για βράδυ...αλλά δεν πειράζει!!!!....είμαστε όμως ακόμη ξύπνιες!!!!;)

Βρε Δεσποινάκι ολονυχτία πάλι;;;;Σήμερα ελπίζω να κοιμηθείτε!!!!!!:D

Ειρήνη περαστικά!!!!!

Αλεξάνδρα δεν το οργανώσαμε καλά να συναντηθούμε!

Θα κανονίσουμε σίγουρα...τώρα που το στόλισαν σίγουρα θα ξαναπάμε!!!!;)

Δεσποινα77 περαστικά και στον άντρα σου!!!!

Εμείς καρεκλάκι έχουμε μεγαλύτερο (από το ανιψάκι μου)...αλλά λέμε να κρατήσουμε όσο χωράει στο μικρό...κι εγώ θα συμφωνήσω με την Άννυ ότι δε νομίζω ότι θα είναι καλά στο όρθιο!!!

Δήμητρα εμείς της έχουμε καθισματάκι για το μπάνιο....δε νομίζω να μπορεί να σηκωθεί με αυτό....Βεβαια εμείς το πήραμε γιατί δεν χώραγε μπανάκι στη ντουζιέρα....αλλά ήταν καλή λύση τελικά..της αρέσει...;)

maripoza σχετικά με το πορτοκάλι...ο γιατρός απο την αρχη μας είπε να της βάλουμε...αλλά απ' ότι έχω καταλάβει είναι καθαρά θέμα γιατρού!!!!

Σας ζάλισα πάλι!!!!!Φιλάκια!!!!

19 Δεκεμβρη που θα παμε πανω θα κανουμε τα βαφτισια της μπεμπουλας μου και θα την πουμε ΜΑΡΙΑ.Ξερει καμια ποτε πρεπει κανονικα να την γιορταζουμε.Εγω ξερω για 15Αυγουστο.Ετσι ειναι?

Καλησπερα κοριτσακια!

Ειμαι εξαντλημενη κι εχω ενα σπιτι κ@λος

Μονο που σκεφτομαι τη δουλειες με περιμενουν αυριο πελαγωνω. και ο σβερκος με τον πονοκεφαλο...καλα κρατουν...

Η δικια μου μπορειτε να μου πειτε γιατι βαριετε τοσο πολυ?Καμια σχεση με την αδερφη της.Μιλαμε οτι σημερα πρωτη φορα γυρισε σβουρα το σωμα της,και οταν καθεται παει σαν μεθυσμενα.Ουοπ δεξια,ουοπ αριστερα και παρτην κατω.Το μονο που της αρεση ειναι να την κραταω ορθια.Μιλαμε τρελενεται.Μου φαινεται πρωτα θα σηκωθει και μετα θα κατσει.Κοριτσια μολις τα μωρα σας κατσουν καλα δηλ.κρατανε την μεσουλα τους.καταλαβατε τελος παντων,βαλτε τα αφοβα στα καθισματακια αυτοκ. τα κανονικα.Ουτως η αλλος τα περισσοτερα απο αυτα εχουν και 2 σκαλα ,θεσουλα δηλ.με κλιση λιγο προς τα πισω.Εμεις ετσι ειχαμε κανει στην μεγαλη.Και τωρα στην μπεμπα ετσι θα κανω μολις κατσει καλα καλα.

Και η μικρη μου μια απο τα ιδια κανει (σε αντιθεση με το γιο μου) Θεωρω οτι το καθε παιδακι εχει τους δικους του ρυθμους. Μην μπαινεις σε συγκρισεις κ μην αγχωνεσαι...

Ακομα να κοιμηθουνε :mad::-x

παω μηπως τα κοιμισω

ονειρα γλυκααααααα

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

19 Δεκεμβρη που θα παμε πανω θα κανουμε τα βαφτισια της μπεμπουλας μου και θα την πουμε ΜΑΡΙΑ.Ξερει καμια ποτε πρεπει κανονικα να την γιορταζουμε.Εγω ξερω για 15Αυγουστο.Ετσι ειναι?

γιες.της Παναγιας

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Με το καλό η βάφτισή σας. Εγώ δεν το κατέχω το θέμα με τις γιορτές....

GaiGp3.png

Δήμητρα εμείς της έχουμε καθισματάκι για το μπάνιο....δε νομίζω να μπορεί να σηκωθεί με αυτό....Βεβαια εμείς το πήραμε γιατί δεν χώραγε μπανάκι στη ντουζιέρα....αλλά ήταν καλή λύση τελικά..της αρέσει...;)

Φιλενάδα σήμερα μου φαίνεται ότι φάγατε ε?;);):D

Τί εννοείς καθισματάκι για το μπάνιο?

GaiGp3.png

Καλησπέρα. Κοιμήθηκε το θηριάκι μου, και πριν πέσω κι εγώ ξερή πέρασα να πω ένα γειά.

Ότι θυμάμαι:

Πορτοκάλι εμάς μας άφησε απ΄την αρχή (κλασσικά ο κάθε γιατρός τα δικά του)

Δημητρούλα, τι τον έπιασε τον Νικόλα? Πολύ πακέτο πρέπει να'φαγες. Πάντως κι εμείς κανονικό μπάνιο, μόνο κι οι δυό μαζί. Αλλιώς κάτω απ΄τον νιπτήρα και πλένεται μιά χαρά.

Δεσποινάκι, περαστικά και στο μεγάλο σου μωρό. Πάντως με ρίξη χιαστού και παίζει ακόμα μπάσκετ? Τι να πώ? Ο δικός μου που έχει ρίξη χιαστού εδώ και 10 χρόνια, ούτε γρήγορο περπάτημα δεν κάνει.

Αντζούλα, Θάλεια, Βικάκι και όλες οι ταλαιπωρημένες απ΄την αυπνία μαμάδες, τι να πω? Κουράγιο! Κι η Αθηνά χθές πάλι τα ίδια. Λες κι έχει βάλει ξυπνητήρι στις 4:00 κάθε βράδυ! Και φυσικά δεν θέλει να κοιμηθεί μετά. Τελικά κοιμήθηκε 5:30 μετά από αγώνα και των δύο μας, και ξύπνησε 6:45 οπότε και την πήρα στο κρεβάτι μας, την θήλασα και ετοιμάστηκα γα δουλειά. Μετά ξυπνήσαν με τον μπαμπά της μετά τις 10 το πρωί.

Τουλάχιστον αύριο είναι Σάββατο... Πάω νάνι. Καληνύχτα μανουλίνια!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...