Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εγώ είμαι σίγουρη μέχρι Σεπτέμβρη θα έχεις σίγουρα αποτελέσματα . Κ γενικά δεν λέω υπεραισιόδοξα πράγματα όταν δεν μπορούν να γίνουν . 

Τι να πω. Μακάρι. ❤️ Ας διαρκέσει όσο χρειάζεται αρκεί να γίνει. Πέρσι το Μάρτιο που ξεκινούσα δε περίμενα να φτάσουμε ως εδώ χωρίς εγκυμοσύνη. Να που φτάσαμε. Αγώνας είναι. Κάπου είναι ο τερματισμός και ας μη τον βλέπω ακόμα. Δε ξέρω με τι έκβαση, θετική ή αρνητική αλλά κάποια στιγμή θα τελειώσει. Αυτό σκέφτομαι και ας μην είμαι υπεραισιόδοξη. Προσπαθώ να είμαι ρεαλίστρια. 

πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αχ τι να σχολιάσω τι; Τι;;;; Τίποτα δεν ήταν! 3% πιθανότητα υπήρχε ε σε σένα θα έβρισκε! Είπαμε πάνε όλα στραβά όχι και τόσο! Εδώ μαζί τα περνάμε όλα, τίποτα δεν μας εκπλήσσει πλέον. Προχωράμε μπροστά δεν έχουμε άλλη επιλογή! Εδώ παιδί μου είμαστε σαν γκρουπ ψυχολογικής υποστήριξης, τόσες ορμόνες μαζεμένες εδώ μέσα και πάλι μιλάμε μεταξύ μας, τι να λέμε τώρα; 
      Αν δεν είσαι εσύ αισιόδοξη για σένα θα είμαστε εμείς και θα ραφτούμε αλλά ρε @Xristina96 όχι από τώρα, δεν θα μπαίνουμε μετά την γέννα 🤭

Έτσι μας είπε ο ανδρολόγος, μέχρι και 3 μήνες πίσω και αυτός ήταν ο λόγος που καθυστερήσαμε τόσο πολύ να ξεκινήσουμε γιατί είχε ένα διάστημα όοοοοτι παιδική ασθένεια υπήρχε στα παιδιά των συναδέλφων του την έφερνε σπίτι! Είχα αγανακτήσει! Τον έχω μπουκώσει στις βιταμίνες, τον έχω ξορκίσει να κάνει μόνος του διάλλειμα στη δουλειά και όταν μαζεύεται συνωστισμός να φεύγει ή να φοράει μάσκα! Εγώ είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και δουλεύω πολλές ώρες μόνη μου δεν έχω θέμα, αλλά ο σύζυγος δεν μπορεί να αποφύγει τον κόσμο! 

Ε δε ξέρω ρε παιδί μου, έχει μαζευτεί πολλή γκαντεμιά 😂 Σε αυτά τα θέματα είναι λες κ έχω μαγνήτη. Θα μπορούσε να είμαι στο 3% που λες, μην το βλέπεις απίθανο. Το είχα τερματίσει τόσο όταν μου το είπαν σα σενάριο που έκατσα και διάβασα papers από ξένα εργαστήρια και έλεγε συμπτώματα και τα έβλεπα όλα σε εμένα. Εντελώς psycho. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μας παρατσαν Βαλια μου...:-(

και το βραδυ που δε θα μπορω να μπω...θα μζευτειτε ολες και θα χανω τα καλυτερα...

:-(:-(:-(

Σαν να έχεις δίκιο ;)

:-(:sad::-(

Σχολάω κι εγώ τώρα!!! :tongue::tongue::tongue:

Αν δεν κοιμάται ο γιοκας μου θα τον πάω βόλτα στην νονά του!!!

Το θέμα είναι οτι μπορει να με δουν τα πεθερικα που μένουν δίπλα της :mad::-x:-x και δεν θέλω με τιποτα να πάω... Μου την έχει σπάσει η πεθερά μου που ήρθε τον είδε την Δευτερα την ωρα της φρουτόκρεμας (για να τον ταϊσει) και εφυγε και απο τοτε ούτε φωνη ούτε ακρόαση... :mad::-x:-x:-x:-x:-x

Ολα η μανούλα μου τα περνάει.

Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλα ο μεγαλος σου Ειρηνη ειναι φοβερος, σκετη γλυκα! Δεσποινα, νομιζω εσυ ρωτησες, ψωνιζω απο διαφορα site τον μικρο, η τελευταια ανακαλυψη ειναι puma παπουτσακια απο το tsiamita που τα εχει πιο φθηνα απο μαγαζια που τα εχω δει εδω στην Καβαλα.

Ευχαριστω για τα περαστικα, τωρα γυρισε απο τον φυσιοθεραπευτη ο αντρας μου, ευτυχως δεν ειναι κατι πολυ σοβαρο, κακωση μηνισκου, παγο, οχι καταπονηση κτλ για δεκα μερες.Παλι καλα..

Λεω να παω κανενα jumbo σημερα αυριο να δω τι εχει απο χριστουγεννιατικα, θα σας πω αν βρω κατι καλο.

Δεσποινακι θελω πολυ να βρεθουμε, αν ειναι θα μιλησουμε (δεν εχω παντως προβλημα να ερθω Χρυσ/λη αν βολευει και τις Ξανθιωτισσες, αρκει να ειναι νωρις μεσημερι ή σ/κ πρωι, νομιζω οτι θα ζοριστω νυχτα με τον μπεμπη πισω χωρις να τον βλεπω).

Δεσποινακι θελω πολυ να βρεθουμε, αν ειναι θα μιλησουμε (δεν εχω παντως προβλημα να ερθω Χρυσ/λη αν βολευει και τις Ξανθιωτισσες, αρκει να ειναι νωρις μεσημερι ή σ/κ πρωι, νομιζω οτι θα ζοριστω νυχτα με τον μπεμπη πισω χωρις να τον βλεπω).

εμεις θα ρθουμε Καβαλα ενα απογευματακι απο βδομαδα. με τις Ξανθιωτισσες φιλες μας να βρεθουμε οταν γυρισει κ η Τανια κ ησυχασει λιγο απο την ενταση των ημερων. θα σου στειλω μην στο κιν τη Δευτερα να συννενοηθουμε καλυτερα. καλη βολτουλα στα τζαμπο,θελω κ εγω!

pHNqp3.png9S1np2.png

μανούλες γεια σας!!!!

ειρηνη τέλειος ο στελλακος-αη βασίλης! και εγω θελω να ντυσω τη δικη μου, καλικαντζαρακι γιατι υποπτευομαι οτι ολο ζημιες θα κανει τωρα που θα σεργιανιζει ολο το σπιτι και θα βουταει στολιδια πο εδω και απο κει!

δεσποινα να εισαι καλα, ολο γελαω μαζι σου!!!!!

αντζυ μου θενκσ για την απαντηση γιατι με σκεφτομαι σαν κοκκινομαλλα καιρο τωρα και θελω και να με δω ετσι! χαχαχα, θα ριξουμε γελιο!

τι αλλο; ησυχια. σημερα ειχα βγει για δουλειες και η αλεξανδρα κυρια. ειχα δωσει στην κουμπαρα μου που θα πηγαινε στο γυναικολογο μου για κατι δικο της να μου γραψει μια γεν αιματος και αυτος την εγραψε μεν την εξεταση αλλα εβαλε την ημερομηνια της προηγουμενη σελιδας (!) δηλ 28/7/2010 ( !) και οταν πηγα το πρωι να τη θεωρησω εγινα ρεζιλι φυσικα. μα τι μπουνταλας που ηταν!!!!!

KOWTp3.png

Ειρηνακι!κουκλακι το Στελλακι σου!

κ εγω θα την ντυσω ετσι για φωτος κ για να γελαμε!:tongue::tongue::oops::oops:

σημερα πηγαμε για καφε με την Θαλεια κ την Θεοδωρα,ειχε πολυ ωραια μερα κ πηγαμε κ στις κουνιες.

δυστυχως δεν βρεθηκαμε με την Ιωαννα ,αρα ειναι ευκαιρια να ξαναβγουμε συντομα κ να μην χανομαστε(λες κ μενουμε μακρυα):cool:

ανεβαζω φωτος στο φβ να γελασετε..

Οσο για το κα8ισματακι που λετε..κ η Κλειω ειναι ισα ισα σ αυτο.το επομενο ομως ειναι το ορθιο καθισμα,σωστα?μπορουν λετε απο τωρα να καθονται τοση ωρα στο αμαξι ορθια?γιατι υποτιθεται οτι ειναι για +12μηνων:confused:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Γεια σας φιλες!!!Τι κανετε??

Ειρηνη κουκλος ο Στελακος-αι βασιλης!!!Εγω θερμαντικη δεν βαζω, βαζω τα εμπλαστρα τα salonpas αν το λεω καλα.....:rolleyes:και σημερα που με επιασε παλι αναθεμα την τυχη μου ειμαι ηδη κανενα δυωρο με θερμοφορα εχω πιει και ενα νορτζεσικ γιατι το μεσουλιντ δεν με πιανει παντα.

Εγω σημερα πηγα σ/μ το πρωι(κουβαλησα σαν γαιδουρι καμια 10αρια τσαντες και εγινα χειροτερα)μετα δουλεια και τωρα εβαλα μια θερμοφορα γιατι δεν την παλευει ο αυχενας μου και μου εκανε και ημικρανια αλλα ο γιος μου εχει αντιθετη αποψη μιας και εχει γκρινια και θελει αγκαλια:(

Παω μια μεχρι την γιαγια να περασει η ωρα να ερθουμε για μαμ και νανι.

Γεια σας και πάλι!!!

Πήγαμε και εμείς για καφε και κούνιες, αλλά χωρίς την Ιωάννα και τον Θοδωρή μας, αφού δεν συνεννοηθήκαμε καλά. Αλλά όπως είπε και η φίλη Άννυ ευκαιρία για καφέ την επόμενη εβδομάδα πάλι! Θα ανεβάσω και εγω΄φώτο να μας δείτε.

Ειρήνη πολύ κουκλί ο Στελλάκος σου. Θα πάρουμε και εμείς σίγουρα κάποια χριστουγεννιάτικη στολή, μας ξεσήκωσες όλες φανταστείτε τι ωραίες φωτο θα ανεβάσουμε εκείνες τις μέρες στην ομάδα!

Δέσποινα περαστικά στον άντρα σου, ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό.

Η Τάνια πρέπει σήμερα-αύριο να γυρνάει ε?

Άννα και εγώ έχω βάψει τα μαλλιά μου αφού ρώτησα τον παιδίατρο μας που είναι και σύμβουλος θηλασμού και μου είπε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Οπότε καιρός να σε δούμε ως κοκκινομάλα!

Καθισματάκι θέλουμε και εμείς, και επειδή τα πόδια μας είναι ήδη εκτός ρωτήσαμε τον γιατρό και μας είπε οτι είναι ακόμα νωρίς και συνήθως αλλάζουν στον 9ο αλλά αν δούμε οτι δεν πάει άλλο όχι νωρίτερα από τον 8ο.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Καλησπέρα φιλενάδες μας!!!

Ωραία μέρα είχε σήμερα, και ακόμα ομορφότερο σούρουπο!!!! Κάτι μου λέει ότι είναι οι τελευταίες "ζεστές" μέρες.

Και εμείς εχτές το βράδυ είχαμε ένα κολασμένα δρακουλίστικο βράδυ με 4.345.987,10 ξυπνήματα στο κρεβάτι μας, και τσακίρ κέφι τραγουδάκια κλπ. Πάει, θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο χεχε, απόψε θα πέσω σαν το κούτσουρο και ελπίζω να περάσουμε καλύτερα. (αλλά όταν η μαμά ελπίζει, η Λου γελάει........ χαχαχαχαχα).

Εγώ βρε κορίτσια την εικόνα με τον μεγάλο καφέ που έβαλε η Δέσποινα το πρωί γιατί δεν την βλέπω?

Ειρηνάκι είναι ΤΕΛΕΙΟΣ ο γιός σου!!! Πολύ συγκινητική φωτό!! Με το καλό και η κορούλα σου!!

Τα Χριστούγεννα δεν ξέρω τί θα της πάρουμε, αλλά ρε παιδί μου από παιχνίδια δεν αξίζει να παίρνεις τπτ ακριβό μου φαίνεται γιατί αλλάζουν συνέχεια γούστα, και καρατσεκαρισμένα όσο ποιό από και φτηνό τόσο ποιο πολύ τους αρέσουν. Τον μπουσουλίτσα γουίνι τον πληρώσαμε τσάμπα χαχαχα, δεν της αρέσει καθόλου. Τον χαζεύει αμα κινείται αλλά αυτό είναι όλο.

Καθισματάκι αυτοκινήτου έχει πει ο μπαμπάς μου ότι θα της πάρει τα χριστ.. Δήμητρα θα βοηθήσεις φιλενάδα να το τσιμπήσουμε από το e-bay? Θέλουμε το recaro sport, αλλά κάπου διάβαζα (και κλασικά δεν θυμάμαι πού) πως έως 2 ετών καλό είναι να κάθονται βλέποντας πίσω. Υπάρχει ρε γμτ μια γνωστή μάρκα που φτιάχνει τα συγκεκριμένα καθισματάκια αλλά μου διαφεύγει τώρα. Πάντως τα περισσότερα ξαπλώνουν κιόλας για ταξίδια κλπ.

GaiGp3.png

Έκοψα το ποστ πριν γιατί είχε έρθει η κόναν και βάραγε το πληκτρολόγιο, μην χάσω τα γραπτά μου χαχαχαχα

Δεσποινάκι να χαίρεσαι το 2ο παιζάκι χιχι, περαστικά του κοριτσάρα!!!

Θαλίτσα περάσατε σούπερ ε? Μπράβο τα μωράκια μας!!!!

Κυρία Βάσω έτσι εσείς να σηκώνετε 10-10 τις σακούλες και μετά θα σας κάνει μασαζ η κυρία να ισιώσετε. Χαλαρααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!

Άννα φοβερός ο γιατρός σας χιχι... τουλάχιστον το πέτυχε το έτος..... κρίμα που δεν το είδες νωρίτερα να κάνεις καμιά ¨"διορθωσούλα" :-))

Άννυ για δες το για εκείνα τα καθισματάκια που είναι στην β κατηγορία βάρους και κοιτούν πίσω, μπορεί να σας βολέψουν προς το παρόν. Νομίζω επίσης ότι μετά μπορείτε να το γυρίσετε εμπρός. Να θυμηθώ ρε γμτ την μάρκα (αλσχάιμερ εντελώς).

Βάλια καλύτερα, μακρυά και αγαπημένοι. Τί, να έρχεται για ένα τάισμα και να το παινεύεται μετά?

Άλεξ αμα προλάβω θα τα στολίσω την Κυριακή, το αποφάσισα!!!

Άννη μου πότε θα δούμε από κοντά τον Δημητράκη? Την τελευταία φορά που βρεθήκατε πάνω εγώ δούλευα. Κανονίστε σ/κ να βρεθούμε έτσι????? Βάλια είσαι συνέταιρος στο κανόνισμα, ρυθμίστε το!!!

Πάω για φρουτόκρεμα, γουίς μι λακ χαχαχαχχα

GaiGp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Πολύ ωραία περάσαμε και σήμερα μόνο η μέρα τέλειωσε με κλάματα.

Θέλω τη βοήθειά σας και τις συμβουλές σας.

Εχει 2-3 μέρες ο Νικόλας που το μπάνιο το θέλει μόνο ξαπλωμένος. Κατέβασα τη μπανιερίτσα κάτω (ήταν στηριγμένη πάνω στην μπανιέρα) γιατί φοβόμουν μην πέσει έτσι όπως κουνιέται σαν παλαβός. Αλλά θέλει να σηκώνεται όρθιος. Σήμερα τον έκανα μπάνιο μόνη μιας και ο άντρας μου είναι απόγευμα κι από εκεί που το μπάνιο ήταν η αγαπημένη στιγμή της ημέρας έγινε "εφιάλτης". Κόλαση, κλάμα γιατί δεν το άφηνα να σηκωθεί. Τι να κάνω;;; Τι μπανιέρα έχετε τώρα; Εσάς θέλει να σηκώνετε; Πείτε καμιά ιδέα γιατί θα φρικάρω.

Βίκυ ό,τι θες για ebay εδώ είμαι. Να κανονίσουμε μια μέρα καφεδάκι εδώ και να κάνουμε και επιτόπου την παραγγελία αν θέλετε. Paypal έχετε;

Και γκουντ λακ!

Πάω fb να δω τις φώτος και ξανάρχομαι.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Πολύ ωραία περάσαμε και σήμερα μόνο η μέρα τέλειωσε με κλάματα.

Θέλω τη βοήθειά σας και τις συμβουλές σας.

Εχει 2-3 μέρες ο Νικόλας που το μπάνιο το θέλει μόνο ξαπλωμένος. Κατέβασα τη μπανιερίτσα κάτω (ήταν στηριγμένη πάνω στην μπανιέρα) γιατί φοβόμουν μην πέσει έτσι όπως κουνιέται σαν παλαβός. Αλλά θέλει να σηκώνεται όρθιος. Σήμερα τον έκανα μπάνιο μόνη μιας και ο άντρας μου είναι απόγευμα κι από εκεί που το μπάνιο ήταν η αγαπημένη στιγμή της ημέρας έγινε "εφιάλτης". Κόλαση, κλάμα γιατί δεν το άφηνα να σηκωθεί. Τι να κάνω;;; Τι μπανιέρα έχετε τώρα; Εσάς θέλει να σηκώνετε; Πείτε καμιά ιδέα γιατί θα φρικάρω.

Βίκυ ό,τι θες για ebay εδώ είμαι. Να κανονίσουμε μια μέρα καφεδάκι εδώ και να κάνουμε και επιτόπου την παραγγελία αν θέλετε. Paypal έχετε;

Και γκουντ λακ!

Δημητρουλι που ειστε ολη μερα??γυρνοβολουσατε κ εσεις???

οσο για το μπανιο,εγω την κανω μονη απο 20 ημερων,τοτε ξαπλωμενη.εχω κανονικο μπανιερακι (σαν μακροστενη λεκανη)επειδη εχω ντουζιερα την βαζω την λεκανη κατω κ πλεον κανει μπανιο καθιστη κ παιζει κ με ενα παπακι.

αλλα εσυ γιατι δεν τον αφηνεις να σηκωθει?καθιστος δεν εννοεις οτι θελει??

μηπως ειναι φαση απλα?οπως με την αλλαξιερα...

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Χελλόου! Μωρέ μακάρι να ήταν καθιστός. Θέλει να σηκωθεί όρθιος!!!! Και φρικάρω μην φάει τα μούτρα του. Μου γλυστράει και από τις σαπουνάδες κι έχουμε δράματα.

Κι εγώ μια χαρά τον έκανα μόνη μου μέχρι πριν από 2-3 μέρες που μου άρχισε τα κόλπα και είχα συμπαράσταση από τον Ν. Σήμερα όμως ζοριστήκαμε πολύ.

Θα πάω αύριο να πάρω καινούρια μπανιέρα...

X4pTp3.png

Η δικια μου μπορειτε να μου πειτε γιατι βαριετε τοσο πολυ?Καμια σχεση με την αδερφη της.Μιλαμε οτι σημερα πρωτη φορα γυρισε σβουρα το σωμα της,και οταν καθεται παει σαν μεθυσμενα.Ουοπ δεξια,ουοπ αριστερα και παρτην κατω.Το μονο που της αρεση ειναι να την κραταω ορθια.Μιλαμε τρελενεται.Μου φαινεται πρωτα θα σηκωθει και μετα θα κατσει.Κοριτσια μολις τα μωρα σας κατσουν καλα δηλ.κρατανε την μεσουλα τους.καταλαβατε τελος παντων,βαλτε τα αφοβα στα καθισματακια αυτοκ. τα κανονικα.Ουτως η αλλος τα περισσοτερα απο αυτα εχουν και 2 σκαλα ,θεσουλα δηλ.με κλιση λιγο προς τα πισω.Εμεις ετσι ειχαμε κανει στην μεγαλη.Και τωρα στην μπεμπα ετσι θα κανω μολις κατσει καλα καλα.

Αλό και πάλι !!

Δήμητρα τί είν' τούτο πάλι?

Να σου πώ, γιατί δεν παίρνεις εκείνα τα πελώρια αφρολέξ με την γούβα να το βάλεις στην μπανιέρα να στέκεται όρθιος χωρίς να γλυστράει? Και του κάνεις αφρόλουτρο όταν είναι και ο Ν εκεί να βοηθάει. Και εγώ ακόμα στο νιπτήρα την κάνω ντουζ, μπανιο στο μπανάκι αλλά τα νερά φτάνουν στο σαλόνι από την βανδαλοσύνη της. Τα Χριστούγεννα θα αλλάξουμε καμπίνα στο ντουζ γιατί τώρα έχουμε γωνιακή, να ανοίγει εμπρός ώστε να την κάνω εκεί με το μπανάκι της σιγά σιγά.

Άννυ σου βάζω λινκ μια συζήτηση που είχα διαβάσει και έβγαλα κάπως μια άκρη για τα καθισματάκια: Να ΄ναι καλά το μοτο φόρουμ και οι φορουμίστες τους για την βοήθειά τους. Ελπίζω να μπορέσεις να διαβάσεις όλες τις σελίδες...

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=59511&perpage=15&pagenumber=1

Εμείς φάγαμε σχεδόν όλο τον απογευματινό μας αχταρμά αχλάδι-βανίλια-ρυζάλευρο, κάναμε μπανάκι και τώρα δεν νυστάζει ακόμα καλά, αλλά νιαουρίζει στο πάρκο για αγκαλιές. Ζόρικο το βλέπω το βράδυ

GaiGp3.png

Και γκουντ λακ!

Ω θένκς φιλενάδα!!! Έχω κωδ. πέιπαλ απλά δεν τον έχω χρησιμοποιήσει ποτέ προς το παρόν... Αλλά στάνταρ θα το παραγγείλω απέξω γιατί με τα μεταφορικά έχει κάπου 100 ευρά διαφορά .....OMG........

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...