Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας και πάλι,

Ειρήνη ο γιός σου είναι τέλειος!!!

Αγιοβασιλιάτικα κι εμείς σίγουρα θα πάρουμε στην μπουμπινέλ για φωτό κυρίως. Κι επειδή δώρα από παππουδογιαγιάδες δεν θα πάρει (δεν φαντάζομαι να της τα στείλουν, μάλλον θα μας τα δώσουν αργότερα) κάτι θα πρέπει να τις πάρουμε!!! Πρέπει να πάρουμε και νέο καθισματάκι αυτοκινήτου, μεγαλώσαμε, αλλά δεν νομίζω να είναι καλή ιδέα να το βάλω τυλιγμένο κάτω από το δέντρο:tongue::tongue:

Δεσποινάκι από που ψωνίζεις από νετ; Περαστικά και στο μεγάλο μωρό σου!

Γειά σου μανούλα!!!

Κι εγώ καθισματάκι αυτοκινήτου σκέφτηκα αλλά θέλω κάτι άλλο για τα Χριστούγεννα κ δεν ξέρω τι;;;; :confused::confused::confused:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

irev φοβερος ο γιοκα σου,να τον χαιρεσε!!!Γιατι τοση φασαρια για το ονομα μου!!!Μολις γυρησαμε απο το σχολειο και η μεγαλη μπηκε μεσα στο παρκο και χωροπηδαει σαν το κατσικι και η μπεμπα καθεται απεξω και γελαει.Οταν επρεπε δεν εμπαινε στο παρκο,τωρα που εγινε ολοκληρη γαιδαρα τωρα μπαινει.Θα τρελαθω!

irev φοβερος ο γιοκα σου,να τον χαιρεσε!!!Γιατι τοση φασαρια για το ονομα μου!!!Μολις γυρησαμε απο το σχολειο και η μεγαλη μπηκε μεσα στο παρκο και χωροπηδαει σαν το κατσικι και η μπεμπα καθεται απεξω και γελαει.Οταν επρεπε δεν εμπαινε στο παρκο,τωρα που εγινε ολοκληρη γαιδαρα τωρα μπαινει.Θα τρελαθω!

Maripoza καλωσήρθες κι από εμένα και να χαίρεσαι τις κορούλες σου.

Καμία φασαρία για το όνομα, απλά εμείς εδώ πλέον γνωριζόμαστε με τα κορίτσια με τα ονόματα μας, πολλές έχουμε γνωριστεί και προσωπικά, είμαστε μια παρέα, και γι' αυτό σε ρωτήσαμε κι εσένα να μας πεις πιο πολλά για τον εαυτό σου.:rolleyes::rolleyes: Τώρα αν εσύ θες να σε ξέρουμε ως Maripoza και αυτό γίνεται, κανένα πρόβλημα.

mWsZp3.png

OK!Απλα ειναι η δουλεια του αντρα μου τετοια που δεν θα ηθελα να απεκταθω σε περισσοτερα.Εγω ηρθα στην παρεα σας για να μιλαμε για τα ζουζουνια μας.Τωρα αν τυχει να ρθει καποια Χαλκιδα πολυ ευχαριστως να την γνωρισω απο κοντα,πραγματικα θα χαρω πολυ.Και σιγουρα θα μαθει πολλα για μενα γιατι ειμαι ανοιχτο βιβλιο δυστηχως.

Τελικα το καθισματακι ειναι της "εποχης" Για τη μπουμπου εχω βεβαια (πηραμε του Στελιου καινουριο) αλλα και στου Στελιου τα πρωτα Χριστουγεννα (ηταν 2 μηνες μικροτερος απο τη ζουλιχτερη μου) εμες του ειχαμε παρει καθισμα αυτοκινητου κ η νονα καρεκλακι φαγητου) Εεεεεεε οπως καταλαβατε δεν εμπαιναν κατω απο το δεντρο :lol: γι αυτο και του ειχαμε παρει cd player της fisher price και το γουινι μπουσουλιτσα (η νονα)

Κι αυτο ειναι μια ιδεα βρε κοριτσια...εχει διαφορους μποσουλιτσες αν δεν κανω λαθος...

Δεσποινα περαστικά για τον αντρα σου!

Εννοειται οτι τωρα θα μπει βρε! Αφου "δεν πρεπει"

Και μενα ο Στελιος τα ιδια κανει. Εδω προσπαθησε να μπει στη στρατα...βεβαια ειναι πολυ μικροτερος..ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ 2ΜΙΣΗ για την ακριβεια!

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

OK!Απλα ειναι η δουλεια του αντρα μου τετοια που δεν θα ηθελα να απεκταθω σε περισσοτερα.Εγω ηρθα στην παρεα σας για να μιλαμε για τα ζουζουνια μας.Τωρα αν τυχει να ρθει καποια Χαλκιδα πολυ ευχαριστως να την γνωρισω απο κοντα,πραγματικα θα χαρω πολυ.Και σιγουρα θα μαθει πολλα για μενα γιατι ειμαι ανοιχτο βιβλιο δυστηχως.

Αφού είσαι Χαλκίδα θα γνωριστούμε σίγουρα, εγώ είμαι από Αλιβέρι. Πήγατε καμια βόλτα από κει;

mWsZp3.png

Αφού είσαι Χαλκίδα θα γνωριστούμε σίγουρα, εγώ είμαι από Αλιβέρι. Πήγατε καμια βόλτα από κει;

Οχι,ουτε ξερω που πεφτει.Ηρθαμε τον Αυγουστο εδω και δεν ξερω πολλα.Πολυ ευχαριστως να γνωριστουμε απο κοντα.Θα το κανονισουμε.

Οποτε να μη σε ρωτησουμε καν για facebook :-( ...Εχουμε εκει γκρουπακι και μοιραζομαστε φωτο, βιντεακια απο τα ζουζουνια μας κλπ...

Αλλα αφου δε θες, νο προμπλεμ.........το αγγλικοοοοοοοο ουυυυυυυυ χαχαχα

Σας ευχαριστω ολες και για τα καλα σας λογια για το γιοκα μου!

QuW0p3.png

Μενεις μονιμα Αλιβερι?

Καλα το χω χασει τελειως μαλλον :tongue:

Γενικα παντως με την Ευβοια εναν "ερωτα" τον εχω Και την εχω γυρισει σχεδον ολη! :-)

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Ιρεβ μου όχι μένω Κύπρο, remember? (συνεχίζω με τα αγγλικά)

Κυπρο,πλακα κανεις!Πολυ θα ηθελα να ερθω Κυπρο.Και ποτε ερχεστε εδω?Στο fb δεν μπαινω γιατι καποια στιγμη που το εκανα μου εκλεψε ενας χακερ fhoto δικες μου και φιλων μου.Απο τοτε μακριααααα!

Ιρεβ μου όχι μένω Κύπρο, remember? (συνεχίζω με τα αγγλικά)

Ειπα κι εγω.........τοσο πολυ το χω χασει το μυαλο μου........κατσε μην πεταξω καμια κοτσανα...και δεν το ειπα.......:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κοριιιιιιιιτσιαααααααααα

που εξαφανιστηκατε ολες σημερα???

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...