Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα μανούλες ξενυχτισες και μη!!! Εχει φανταστική μερά δεν συμφωνείτε??? Θα παω με τον Δημητράκη μου αργότερα στις κούνιες!!! Κι εμείς το άλλο ΣΚ θα στολίσουμε γιατί θέλουμε του Αγ. Ανδρεα να είναι στολισμένο το σπίτι, αν με εννοείτε :lol::lol::lol:

Το απογευμα κι εμείς mall θα πάμε για βόλτα και ψώνια! Αλεξάνδρα δεν το οργανώσαμε καλά να συναντηθούμε!

Χθες είχε έρθει ένας συναδελφός μου στο σπίτι με την γυναίκα του και το 2 χρονων αγοράκι τους και μου έλεγε η μαμά οτι ο γιος της δεν μπουσούλησε ποτε και περπατησε κατ' ευθείαν 13 μηνών!!!!

Βικάκι η Λούσυ ετοιμάζεται για τα Χριστούγεννα να φάει γαλοπούλα???? Θα με τρελάνει αυτό το κορίτσι!!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερουδια, λειπουν ολοι απο τη δουλεια και ειπα να χαρω την Παρασκευη μου, να χαζεψω λιγο στο νετ, να δω για κανενα ιντερνικο παπουτσακι για τον μικρο (του χω παρει διαφορα απο το νετ πολυ πιο φθηνα).Εβαλε και η συναδερφος εναν αθηναικο σταθμο ολο χριστουγεννιατικα παιζει. Τα νεα μας (τα νευρα μας δηλαδη):ο καλος μου χτυπησε το ποδι του εχθες στο μπασκετ, το οποιο ποδι ειναι ηδη σακατεμενο με ρηξη χιαστου!Τι να πω, εγω δεν εχω ενα παιδι, δυο εχω!Οτι και να λεω δεν ακουει.Οποτε τον εχω ξαπλα τον κυριο με τους παγους, ευτυχως που ηρθε η μαμα του το πρωι οποτε θα τον περιθαλψει.Το σ/κ δηλαδη που ολο λεμε να παμε καμια βολτα που ειμαστε πιο χαλαροι παει και αυτο...

Το αλλο σ/κ φευγει η πεθερα με τον πεθερο Ελβετια στο αλλο εγγονι για ενα μηνα.Θα κανουν χριστουγεννα εκει και θα επιστρεψουν για Πρωτοχρονια.Θα ξεβολευτω λιγο γιατι θα εχω μονο την μαμα μου αλλα θα μου πειτε κλαιγομαι και εγω που εχω και τις δυο απικο.

Αγγελικη και εγω αυτο σκεφτομουν εχθες τι δωρο να παρω στο νινι, νομιζω οτι θα ειναι κατι μικρο ομως γιατι οι παππουδες, θειοι κτλ θα ξεσαλωσουν οποτε ας μην ξοδεψω και εγω πολλα.Θελουμε να παρουμε και παρκοκρεββατο οποτε θα μας φυγουν και εκει καποια λεφτα αρα δε λεει για κατι ακριβο.Για πειτε και εσεις τι σκεφτεστε;

επιστρέφω με βαμμένο νύχι και θέτω το εξής ερώτημα προς ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!!

τι έχετε σκεφτεί να πάρουμε φέτος δώρο στα μωρά μας για τα πρώτα τους Χριστούγεννα??

ακούω ιδέες!!!

Καλημέρα Αντζυ! Εγώ δεν έχω σκεφτεί τίποτα ακομα :-( Πάντως θα του αγοράσω σίγουρα στολή Αγιου Βασίλη ή τουλάχιστον ενα σκούφο!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλημερα κοριτσια!!!Εμεις ειχαμε ενα τελειο βραδυ χωρις βηχα(φτηνα την γλιτωσαμε)Η δικια μου κοιμηθηκε στης 8,30 και ξυπνησε στης 7 το πρωι γιατι επρεπε να παμε την μεγαλη σχολειο.Γενικως η μπεμπα μου σπανια ξυπναει μεσα στη νυχτα.Καποιες φορες που το κανει πινει γαλα και ξανακοιματε αμεσως.Αν ηταν και αυτη σαν την μεγαλη δεν θα το αντεχα,καθα βραδυ κοιμοταν 3 με 4 ωρες μονο,τα ειχα παιξει.Ως αναφορα το δωρο η μικρη οτι παρει απο τις γιαγιαδες.Ειναι πολυ μικρη ακομη.Και φετος θα εχει την πρωτια η μεγαλη,δωρα απο γιαγιαδες ,θειους και Αγιοβασιλη(απο μας δηλ.)Η μαριποζα ειναι μαι νεραιδουλα απο παιδικη ταινια.

καλέέέέ!!! το μωρό δε μιλάει!χαχαχα!!η πεθερά το είπε εννοεί!!!!!!!αχαχαχα!

Αυτο ειπα και γω.Αυτες οι πεθερες δεν παιζονται.Η δικια μου οταν γεννηθικε η μεγαλη λογω το τι ειναι φτιστη ο πατερας της την φωναζε με το ονομα του αντρα μου.Τωρα δηλ. που η μπεμπα ειναι φτιστη εγω,πρεπει νατην φωναζω μετο δικο μου ονομα?

Διαφημίσεις

καλημερα μανουλιτσες!

ο μικρος μου κοιμηθηκε καλα σημερα. ξυπνησε στις 5 για γαλατακι κ μετα στις 7:30. πριν λιγο τσακισε κ τη φρουτοκρεμα του,300ml παρακαλω!

Δεσποινακι περαστικα στον αντρα σου! αντε να κανονισουμε να βρεθουμε. λεμε να ρθουμε Καβαλα απο βδομαδα. προτεινε εσυ ωρα κ μερα, δεν εχω προβλημα.

Αντζυ κ γω νομιζω οτι το γιαουρτακι δεν τα χορταινει για πολυ. εμενα χθες εφαγε ενα ολοκληρο κ πριν να περασει ενα 2ωρο ειχε λυσσαξει στην πεινα!

οσο για δωρο εχω βαλει στο ματι αυτο το φωτεινουλη winnie. ειναι λιγο μπεμπε αλλα επειδη εχει μαθει να μου κραταει το χερι για να κοιμηθει θα προσπαθησω μηπως μαθει να κοιμαται αγκαλια με αυτο. τι λετε σας αρεσει?

images?q=tbn:ANd9GcSWdbeRefbzOwreArrWDC-iUhzzed-uGxRdQSKCyFzymFT29kxj

pHNqp3.png9S1np2.png

Μανούλες γεια! Ακούω για μωράκια που σεληνιάστηκαν χθες!κουραγιο ρε κορίτσια!

Τελειες οι φωτο,δεν προλαβα να σχολιασω ομως.

Δέσποινα πολυ γέλιο εριξα!χαχαχα

Μαριπόζα καλως ηρθες!τι ωραία,εχεις2παιδάκια,θα μας δίνεις+εσυ τα φώτα σου οπως η ειρηνη.

Μαράκι καλη ξεκούραση.

Όσο για τα κακακια,2-4 φορες.+Σκληρα+νιανια.

Πήγαμε ικέα σήμερα+μας γλυστρισε το 50ευρω απ την τσέπη!τι να πώ;

Θέλω+εγω να κουρευτώ,βαφτώ.με βαρεθηκα ετσι. Αντζυ τα βαφεις+που θηλάζεις;

Το άλλο σκ στολίζω+εγώ!χιχι

καλημέρα Αννα μου!ναι,τα βαφω απο το καλοκαίρι νομίζω! διάβασα και την Αγλαία και δεν υπάρχει θεμα με το θηλασμό! απλά αν τα βάψεις μετά αμέσως αν θες δε θηλάζεις,φροντισε να το κάνεις οταν πχ θα ναι να φάει κρέμα μετά!αν κι εγω τα βαψα,γυρισα σπίτι,ουρλιαζε για ζιζί και τη θήλασα!

Αυτο ειπα και γω.Αυτες οι πεθερες δεν παιζονται.Η δικια μου οταν γεννηθικε η μεγαλη λογω το τι ειναι φτιστη ο πατερας της την φωναζε με το ονομα του αντρα μου.Τωρα δηλ. που η μπεμπα ειναι φτιστη εγω,πρεπει νατην φωναζω μετο δικο μου ονομα?

ακόμα δε μας είπες το όνομα σου!:rolleyes:

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Δεσποινάκι μ'αρέσει ο φωτεινούλης σας!! :-)

Άντρια αγιοβασιλιάτικα θα της παρω κι εγώ οπωσδήποτε,έχει στο jumbo τέλεια πιτζαμάκια και ολοσωμα φορμάκια με τον αγιο billy!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημέρα και από εμένα μανούλες!

maripoza.gr Καλώς ήρθες. Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σκεφτόμαστε κι εμείς να το στολίσουμε το επόμενο Σαββατοκύριακο... Νωρίς είναι αλλά δεν πηράζει! Να δω πως θα κάνει και το παιδάκι μου όταν δει τα λαμπάκια κ τα στολίδια!!!

Κι εγώ θα του πάρω Αγιοβασιλιατικα φορμάκια, έτσι για το καλό και για αναμνηστικές φωτογραφίες!

Για δώρο ακόμα δεν ξέρω τι να του πάρουμε... Για πείτε καμιά ιδέα γιατι δεν ξέρω τι να πάρουμε...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Αααχ ολο ψωνια ακουω κι εμεις ειμαστε πανι με πανι

Να δω που θα φτασει η κατασταση...

Ανδρια ουτε ο δικος μου γιος μπουσούλησε ποτε.

Περπατησε 11 μηνων κρατωντας το χερι μου (μονος του φοβοταν ο χεστης...) και εφυγε τελειως μονος του 13 μηνών!!!!

ξερεις...σε αυτο το διμηνο 11-13 μηνων οταν ηθελε να παει καπου γρηγορα επεφτε κατω και μποσουλουσε...αφου περπατουσε ηδη.......ειχε πλακα.......χαχα

Οσο για δωρακι Εμεις βαζουμε παντα κατω αο το δεντρο και τα ανοιγουμε λιγο πριν αλλαξει ο χρονος. ή αφου αλλαξει αν ειμαστε σπτι στην αλλαγη (οπως θα γινει φετος παραδειγμα)

Σιγουρα θα ειναι παιχνιδι αλλα δεν εχω χαζεψει ακομη να παρω ιδεες

Οσο για τα αγιοβασιλιατικα ρουχαλακια.........εννοειιιιιιιιται!!!!!!

Δειτε φωτο του Στελιου τα πρωτα του Χριστουγεννα

(αν καταφερα να τη βαλω δλδ)

image.php?19e0f215ca.jpg

QuW0p3.png

Ειρηνάκι μου κούκλος ο γιόκας σου!!!

Χτες γύρισα με μια χαρά να πάω τον γιοκα μου βόλτα στις κούνιες και κοιμόταν μέχρι τις 5.30. Οπότε δεν πήγαμε πουθενά. Για να δούμε σήμερα θα με περιμένει;;;

Αύριο έχω κ τη γυναίκα στο σπίτι και δεν ξέρω αν θα προλάβω να τον πάω βόλτα.

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Γεια σας και πάλι,

Ειρήνη ο γιός σου είναι τέλειος!!!

Αγιοβασιλιάτικα κι εμείς σίγουρα θα πάρουμε στην μπουμπινέλ για φωτό κυρίως. Κι επειδή δώρα από παππουδογιαγιάδες δεν θα πάρει (δεν φαντάζομαι να της τα στείλουν, μάλλον θα μας τα δώσουν αργότερα) κάτι θα πρέπει να τις πάρουμε!!! Πρέπει να πάρουμε και νέο καθισματάκι αυτοκινήτου, μεγαλώσαμε, αλλά δεν νομίζω να είναι καλή ιδέα να το βάλω τυλιγμένο κάτω από το δέντρο:tongue::tongue:

Δεσποινάκι από που ψωνίζεις από νετ; Περαστικά και στο μεγάλο μωρό σου!

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...