Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Θα πέσω κάτω στο πάτωμα τ'ανάσκελα και θα την αφήσω να χοροπηδάει πάνω μου. Σούπερ δραστηριότητα.

Αυτό το κάνουμε κι εμείς όταν είμαι εξαντλημένη από την δουλειά και το καταχαίρεται! Τώρα τελευταία με παίρνει και αγκαλιά κατά παραγγελία και όταν του τραγουδάω φεγγαράκι μου λαμπρό κοιτάει στον ουρανό και σηκώνει το χέρι!

τι προθυμες μαγείρισσες είστε φίλες!κάτι σαν σως ήθελα οντως,έτσι περίεργο ,αλλά ατύχησα γιατί συνηδειτοποίησα ότι έχω λόλα κι είναι και λίγη δε θα φτανε για σαλάτα κι έτσι έκανα μια χωριάτικη κλασικά!

Αυτή η λόλα τι είναι πάλι;

ειχε ανεβει η πεθερα μου να κρατησει για λιγο τον Ανασταση μεχρι να με παει ο Γ. στο κομμωτηριο κ οταν γυρισα σπιτι κ φιλησα το μωρο λεει: μαμα δεν μας ελλειψες!:evil: ααα!!! μου την εδωσε!!!!!!!!

Στην πυρά - στην πυράαααααα με τις ξενέρωτες!

Εμείς είχαμε μια ωραία μέρα. Ανέβασα και ένα βίντεο που τρώει ο Λευτεράκης (να μας ματιάσετε) και μου το μπλόκαρε το youtube! Ξενέρωσα γιατί το έβγαλα στα πρωινά φρούτα και όλο το απόγευμα άφησα τον υπολογιστή ανοιχτό για να το ανεβάσω και τελικά τζίφος. Ξενέρωσα.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μανούλες γεια! Ακούω για μωράκια που σεληνιάστηκαν χθες!κουραγιο ρε κορίτσια!

Τελειες οι φωτο,δεν προλαβα να σχολιασω ομως.

Δέσποινα πολυ γέλιο εριξα!χαχαχα

Μαριπόζα καλως ηρθες!τι ωραία,εχεις2παιδάκια,θα μας δίνεις+εσυ τα φώτα σου οπως η ειρηνη.

Μαράκι καλη ξεκούραση.

Όσο για τα κακακια,2-4 φορες.+Σκληρα+νιανια.

Πήγαμε ικέα σήμερα+μας γλυστρισε το 50ευρω απ την τσέπη!τι να πώ;

Θέλω+εγω να κουρευτώ,βαφτώ.με βαρεθηκα ετσι. Αντζυ τα βαφεις+που θηλάζεις;

Το άλλο σκ στολίζω+εγώ!χιχι

KOWTp3.png

Μανουλακια πηγατε για νανι?

Ευχομαι να περασε η χθεσινη "πανσεληνος" και να ειναι ηρεμα ολα τα μωρουλακια!

Δεσποινα (77) γιατι βιαζεστε καλε για το δεντρο?

Εγω αποφασισα τελικα να στολισω και να μη στερησω απο τα παιδια μου αυτη τη χαρα Πρωτα του Στελιου βεβαια, ο οποιος απο περσι κι ολας πηρε "το βαπτισμα του πυρος" κι εβαλε μονος του ολες τις μπαλες στο δεντρου

(καταλαβατε...μολις κοιμηθηκε ξαναστολιζα........χαχαχα) Αλλα και της μικρης μου ζουζουνας ου ειμαι σιγουρη πως θα της κανουν εντυπωση τα φωτακια, οι χριστουγεννιατικες μουσικες κλπ...

Και...μην ξεχναμε και τις αναμνηστικες φωτοοοοοοοο Να μην εχει η κορουλα μου απο τα πρωτα της Χριστουγεννα?

Εεεεε ολα αυτα σκεφτηκα (κι αλλα τοσα) και κατεληξα να στολισω

Σορυ αν σας ζαλισα αλλα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας φιλες

χα,χα ναι βρε κοπελα μου η πεθερα το ειπε κ επαθα ενα σοκ!

εχει κ γενεθλια κ οταν της ευχηθηκα με ρωταει: να τα εκατοστησω? τι να της πω κ εγω, της απαντησα κ τα 90 καλα ειναι! με φανταζεστε εγω 73 κ αυτη 100 να τρωμε απο την τουρτα της?

Εν τω μεταξυ τι ερωτηση ειναι αυτη????????!!!!!!!

Ρωτας "να τα εκατοστησω" :?::?::?:

χαχαχαχα Κατι εχει ψιλιαστει.........χαχα

Κοριτσακια δε θυμαμαι κ πολλα

Απο την ωρα που ηρθα ως τς 9 επαιζα με τα θκατουλακια μου. Εφτιαξα και μια γωνια στον παιδοτοπο με μαξιλαρια, παπλωματα, λουτρινα κλπ... και καθισαμε κατω οι τρεις μας και τα καταευχαρστηθηκα τα μαμουνια μου

Μετα μεχρι να τακτοποιησω, να τα μπαναρισουμε κλπ...πηγε 10 και ως τωρα δουλευα η αμοιρη

Θα χαζεψω Κωστοπουλο

φιλιαααααα

QuW0p3.png

Δεν κατάλαβα γιατί να μην στόλιζες; Έχετε πένθος; Δεν το ήξερα.

Εγώ δεν θα στολίσω γιατί στις γιορτές δεν μένουμε σπίτι πάμε στην μάνα μου.

Βέβαια φέτος ήθελα να στολίσουμε ένα απλό δεντράκι για το καλό αλλά ο άντρας μου θέλει υπερπαραγωγή για την οποία δεν μας περισσεύει ούτε ο χώρος ούτε και τα λεφτά.

mU4Ep3.png

Γεια σας μανουλίτσες!!!!

Πήγαμε βολτίτσα και γυρίσαμε πριν καμιά ώρα!!!!Η μπουμπού είναι ακόμη ξύπνια...Ξεσάλωσε στο Mall...Έχω και φώτο στο χριστουγεννιάτικα δέντρα...πολύ γέλιο ρίξαμε...!!!!

Απορώ με αυτό το παιδί...και όλη τη μέρα να έχει κοιμηθεί σύνολο καμιά ώρα....:roll:

Θέλω να στολίσω Χριστουγεννιάτικα το σ/κ. Λέτε να με κράξουν????????

Βικάκι κι εγώ για την επόμενη εβδομάδα έλεγα!!!!!Ποιος να σε κράξει;;:D

Δέσποινα82...ούτε εμείς έχουμε βγάλει δοντάκι...όλη την υπόλοιπη γκρίνια όμως την έχουμε.....:roll:

Άννυ θέλω κι εγώ τη γιαγιά να αναλάβει και τη μπουμπού...μπας και φάει τίποτα!!!!:tongue:

Διαφημίσεις

Αυτό το κάνουμε κι εμείς όταν είμαι εξαντλημένη από την δουλειά και το καταχαίρεται! Τώρα τελευταία με παίρνει και αγκαλιά κατά παραγγελία και όταν του τραγουδάω φεγγαράκι μου λαμπρό κοιτάει στον ουρανό και σηκώνει το χέρι!

Μπράβο ο Λευτεράκης...εμείς το μόνο που καταλαβαίνουμε είναι το κουτάλι και γυρίζουμε το κεφάλι....που να μάθουμε να δίχνουμε το φεγγαράκι;;;....έχουμε μέλλον!!!!Πανέξυπνος!!!!Μπράβο ο Λευτεράκης!!!!!!!

Καλημέρα μάνες,

Κοιμηθήκατε; Εμείς όχι για 3η συνεχόμενη νύχτα και δεν αντέχω. Κοιμήθηκε 9.30 με 1 και ξύπνησε κι ήθελε να παίξει, κατά τις 3 πρέπει να ξανακοιμήθηκε και μετά άρχισε το ξύπνημα ανα μισάωρο με κλάμματα και θηλασμούς. Τελικά ξυπνήσαμε 6.30 ήταν καταχεσμένη και ακόμα είναι ξύπνια. Κερνάω καφέ στο μέγεθος που μου χρειάζεται για να βγάλω την μέρα.FunPixs8.jpg

mWsZp3.png

χαχαχαχα!!!!!καλημέρα ταλαιπωρημένη φίλη Δεσποινα και υπόλοιπα μανουλίνια!!εμένα ξύπνησε στις 4 λυσσασμένη απο πείνα,και για να μην την πάρω πάλι στο κρεβάτι σηκώθηκα σαν βαμπίρ και την τάισα στο σαλόνι..ξανα κοιμήθηκε και ξύπνησε τώρα.ήμουν τυχερή σήμερα..να ρωτησω ,χτες ,αποπειράθηκα να της δώσω πάλι την απογευματινή της κρέμα και δεν έφαγε ούτε μπουκιά,και καταλήξαμε να φαει μισό γιαούρτι.αυτό ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΟΡΤΑΊΝΕΙ??γιατι ήλπιζα οτι δε θα ξυπνήσει τη νύχτα..άρα αυτα τα παλιο δόντια ευθύνονται για όλα...Δεσποινάκι μου κουραγιο,δεν ξέρω πότε θα ρθουν αυτές οι καλύτερες μέρες για μας,αλλά θα ρθουν,που θα πάει?στην τελική αν δεν έχουν τρόπο να έρθουν,να τους πληρώσω τα εισητήρια να τελειώνουμε :-)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

91127.gif

Κορτσακια μου...δε μπορω να κουνηθω... Απο χτες ημουν πιασμενη στο σβερκο κ στην πλατη αλλα τωρα παραεγινε το κακοοοοοο Υποφερω Κι ενω πηρα mesulid ο βραδυ δεν ειδα και καμια διαφορα...

Δεν κατάλαβα γιατί να μην στόλιζες; Έχετε πένθος; Δεν το ήξερα.

Εγώ δεν θα στολίσω γιατί στις γιορτές δεν μένουμε σπίτι πάμε στην μάνα μου.

Βέβαια φέτος ήθελα να στολίσουμε ένα απλό δεντράκι για το καλό αλλά ο άντρας μου θέλει υπερπαραγωγή για την οποία δεν μας περισσεύει ούτε ο χώρος ούτε και τα λεφτά.

Ναι εχουμε πενθος δυστυχως... Περσι χασαμε τον αδεφο της μαμας μου, 36 χρονων και μαλιστα "χρονιαρες μερες"...στις 28 Δεκεμβρη...

Παντως γενικα καθε χρονο κατα τις 10-15 Δεκεμβρη στολιζω. Ξεστολιζω του Αη Γιαννιου οποτε θεωρω οτι ειναι αρκετο καιρο στολισμενο. Περσι πρωτη χρονια στολισα απο τις 5 Δεκεμβρη για να το χαρει ο Στελιος περισσοτερο καιρο. Φετος προς το παρον πηρα αποφαση να στολισω...οσο για το ποτε...οψομεν!

Αντζουλα μισο γιαουρτι της εδωσες εσυ? Ή δεν ηθελε αλλο? Υποτιθεται οτι η κρεμα ειναι πι χορταστικη αλλα αν δεν την τρωει τι να κανουμε:?: Κι εγω 2 μερες τωρα γιαουρτακι Την κρεμα ουτε να την πλησιασει απο τη Δευτερα

QuW0p3.png

Καλημέρα μάνες,

Κοιμηθήκατε; Εμείς όχι για 3η συνεχόμενη νύχτα και δεν αντέχω. Κοιμήθηκε 9.30 με 1 και ξύπνησε κι ήθελε να παίξει, κατά τις 3 πρέπει να ξανακοιμήθηκε και μετά άρχισε το ξύπνημα ανα μισάωρο με κλάμματα και θηλασμούς. Τελικά ξυπνήσαμε 6.30 ήταν καταχεσμένη και ακόμα είναι ξύπνια. Κερνάω καφέ στο μέγεθος που μου χρειάζεται για να βγάλω την μέρα.FunPixs8.jpg

κι εγω τοση ποσοτητα θελωωωωωωωωω

θανκ γιουυυυυυυυυ

χαχα

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Ειρηνάκι κι αυτό με τα βίας το έφαγε!αν το τρωγε όλο θα την άφηνα,μην ανησυχείς!αλλά ...δεν!

περαστικα με το πιάσιμο,είναι η κακή στάση ίσως.είναι κι η παλιο υγρασία...τρίψου με καμια θερμαντική κρέμα!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Ειρηνάκι κι αυτό με τα βίας το έφαγε!αν το τρωγε όλο θα την άφηνα,μην ανησυχείς!αλλά ...δεν!

περαστικα με το πιάσιμο,είναι η κακή στάση ίσως.είναι κι η παλιο υγρασία...τρίψου με καμια θερμαντική κρέμα!

Φοβαμαι οτι ειναι το αυχενικο μου Για το οποιο απο περσι το καλοκαιρι μου ειχε γραψει φυσιοθεραπειες ο γιατρος Αλλα εφυγα διακοπες, μετα γυρισα γκαστρουλα και δεν τις εκανα ποτε... Το προβλημα ειναι πως δε θυμαμαι "οδηγιες" Αν κανει δλδ να βαλω θερμαντκη κλπ

Βασω κι εσυ δεν εχεις το ιδιο προβλημα αν θυμαμαι καλα... Για δωσε τα φωτα σου Τι σου εχει πει εσενα ο ντοκτορ για κρεμες και τετοια

QuW0p3.png

Καλημέρα! Πολύ λαός σήμερα!!!

Τέλειος ο καφές της Δέσποινας, κι εγώ τέτοιον χρειάζομαι! Χθες ο Λευτεράκης ξύπνησε στις 6 με κλάματα. Πήγε ο Γ πρώτος και δεν μπόρεσε να τον ηρεμήσει κι έτσι σηκώθηκα κι εγώ και τον πήρα αγκαλίτσα και ηρέμησε αλλά μετά πεινούσε και δεν ήθελε να κοιμηθεί. Έτσι λοιπόν τον τάισα. 200μλ ήπιε!! Πάνω που είπα να μειώσω τις αντλήσεις αύξησε αυτός το γάλα. Τι γκαντεμιά θεέ μου. Σήμερα θα αρμέγομαι όλη μέρα.

Καλημέρα από μια αγουροξυπνημένη Μαρία.

mU4Ep3.png

Καλημέρα και από εμάς!!!

Δέσποινα στείλε και από εδώ ένα από αυτούς τους σούπερ καφέδες, κα αφού τον πιω η Θεοδώρα θα ξανακοιμηθεί μετα από κανα μήνα!!! Εμείς χθες την βγάλαμε με 4 ξυπνήματα... Αλλά εγώ ακόμα ελπίζω, θα έρθουν καλύτερες νύχτες.

Για χριστουγεννιάτικο δέντρο που λέτε εγώ δεν το βλέπω για πολύ νωρίς, γαιτί έτσι όπως έχω κανει στην άκρη τα έπιπλα για να αλωνίζει η μικρή, δεν υπάρχει χώρος για το δέντρο.

Ειρήνη περαστικά σου. Όλα τα΄χες το αυχενικό σου έλειπε.

Μαριπόζα καλως ήρθες και εσύ στην παρέα μας, να χαίρεσαι τις κορούλες σου.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

επιστρέφω με βαμμένο νύχι και θέτω το εξής ερώτημα προς ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!!

τι έχετε σκεφτεί να πάρουμε φέτος δώρο στα μωρά μας για τα πρώτα τους Χριστούγεννα??

ακούω ιδέες!!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...