Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Κοριτσια εγω πιστευω οτι μονο καλο μας κάνει η γυμναστικη.. πολυ περισσοτερο προβληματιζομαι για μενα που δεν κανω τπτ αυτην την περιοδο .. εντονη προφανώς εννοεθ πολλα βαρη κλπ.. αλλα η απλη αεροβια ή πιλάτες ή γιογκα γιατί να κανει κακο;;;ισα ισα που βοηθαει και στο αγχος η ασκηση! Κανε εκει τη γυμναστική σου αφου εχεις πληρωσει κιολας..  

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

παρακαλώ οι ώρες να μην αναγράφονται γιατί θα χετε τύψεις για τυχόν αυτοκτονίες μετά!!χαχα!! ακου απο τις 3:15!!! χαχα!:roll::roll::roll:

καλό κούρεμα και αναμένουμε φώτο!

χα,χα ωραια που τα λες!

οσο για το κουρεμα αλλη φορα φωτο γιατι μου τα εκανε σαν τον lion king με τη φυσουνα! τα εκοψα μονο,θα μου τα βαψει απο βδομαδα η κουνιαδα μου κ θα βαλω μετα φωτο,αϊ προμις(το κατεχω το αγγλικο,ε?)

Δεσποινακι εμενα απο τοτε που αρχισαμε τις στερεες τα κανει 2-3 φορες τη μερα αλλα σφιχτα. βασικα παραλληλα με τις στερεες αρχισα να παιρνω μια βιταμινη που μου ειπε ο γιατρος μου κ υποψιαζομαι οτι τον εχει επηρρεασει.σε λιγες μερες τελειωνουν κ θα δουμε μηπως υπαρξει βελτιωση.

οσο για το στολισμα εγω λεω για το αλλο σ/κ! ανυπομονω!:D

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Α βλεπω ολες το αλλο σ/κ θα χουμε στολισματα!Εντωμεταξυ εχει στο laredoute κατι αγιοβασιλιατικα φορμακια, μια γλυκα ειναι και ψηνομαι να παρω ενα για τον μικρο..

Α βλεπω ολες το αλλο σ/κ θα χουμε στολισματα!Εντωμεταξυ εχει στο laredoute κατι αγιοβασιλιατικα φορμακια, μια γλυκα ειναι και ψηνομαι να παρω ενα για τον μικρο..

Δεσποινακι τα ειδα κ εγω αλλα στο jumbo εχει πολυ ωραια κ πιο φθηνα. πηραμε ενα μπιτζαμακι με 5? κ ενα αγιοβασιλιατικο σκουφακι με 1,50?.

το θεικο δεν σας το ειπα!

ειχε ανεβει η πεθερα μου να κρατησει για λιγο τον Ανασταση μεχρι να με παει ο Γ. στο κομμωτηριο κ οταν γυρισα σπιτι κ φιλησα το μωρο λεει: μαμα δεν μας ελλειψες!:evil: ααα!!! μου την εδωσε!!!!!!!!

pHNqp3.png9S1np2.png

Δεσποινακι τα ειδα κ εγω αλλα στο jumbo εχει πολυ ωραια κ πιο φθηνα. πηραμε ενα μπιτζαμακι με 5? κ ενα αγιοβασιλιατικο σκουφακι με 1,50?.

ειχε ανεβει η πεθερα μου να κρατησει για λιγο τον Ανασταση μεχρι να με παει ο Γ. στο κομμωτηριο κ οταν γυρισα σπιτι κ φιλησα το μωρο λεει: μαμα δεν μας ελλειψες!:evil: ααα!!! μου την εδωσε!!!!!!!!

Καλα τωρα τρελαθηκα.Ετσι σου ειπε.Ποιος του εβαλε αραγε λογια!!!ποιος!!!ποιος!!!

Καλα τωρα τρελαθηκα.Ετσι σου ειπε.Ποιος του εβαλε αραγε λογια!!!ποιος!!!ποιος!!!

καλέέέέ!!! το μωρό δε μιλάει!χαχαχα!!η πεθερά το είπε εννοεί!!!!!!!αχαχαχα!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

αχ τι τραβάμε οι μάνες θεέ μου και δε δείχνεις έλεος!!ρε πως μου τη δίνουν όλα αυτά τα κάνω τη φωνή του μωρού και λέω τις μ...κίες μου! εμένα ο,τι και να λέει με εκνευρίζει!μονο εγω κι ο μπαμπάς της μπορούμε να μιλάμε στον πληθυντικό αντι της μπίσκοτ!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

χα,χα ναι βρε κοπελα μου η πεθερα το ειπε κ επαθα ενα σοκ!

εχει κ γενεθλια κ οταν της ευχηθηκα με ρωταει: να τα εκατοστησω? τι να της πω κ εγω, της απαντησα κ τα 90 καλα ειναι! με φανταζεστε εγω 73 κ αυτη 100 να τρωμε απο την τουρτα της?

images?q=tbn:ANd9GcSKm3XmUM5E4dkAmnmNODwlqv779Qf_SHvR7Se8U_gwpNnVfil_

pHNqp3.png9S1np2.png

εχει κ γενεθλια κ οταν της ευχηθηκα με ρωταει: να τα εκατοστησω? τι να της πω κ εγω, της απαντησα κ τα 90 καλα ειναι! με φανταζεστε εγω 73 κ αυτη 100 να τρωμε απο την τουρτα της?

χαχαχαχα! εοχι!!!ε οχι οτι θα φαω τουρτα με την πεθερα μου στα 70 μου!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

χαχαχα...καλά έχω λιώσει...

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Ρε συ Βικακι τι σουπερ ουαου ειναι το αγιοβασιλιατικο σου τικερακι?Για το στολισμα που λες, εγω λεω το επομενο σ/κ να στολισω αλλα με το ζορι κραταω τον αντρα μου που θελει αυτο!

Εμεις ειχαμε ενα καλο βραδυ ευτυχως, ομως ακομα κανει αυτο το καινουριο που σας ειπα:Τον βαζω για υπνο στις 10 και ξυπναει απανωτα κανα δυο φορες με κλαματα (π.χ στις 11 και μετα στις 11.30) και μετα θα κοιμηθει για τα καλα κανα 4-5ωρο, θα φαει και θα ξανακοιμηθει εως το πρωι.Στην αρχη ομως γιατι το κανει αυτο μου λετε;Ειμαι και εγω στο βαθυ υπνο και σηκωνομαι και κουτουλαω..

Να σας πρωτησω και κατι ακομα ρε κοριτσια, απο κακακια πως πατε;Εμεις απο τοτε που αρχισαμε τις στερεες κανουμε 6-7 φορες την ημερα και μεγαλη ποσοτητα, αφου αναρωτιεμαι εαν το εντερακι του κραταει τιποτα μεσα.

Δέσποινα κι εμείς μια από τα ίδια. Αλλη δουλειά δεν κάνει. Και παίρνει και πόζα...χαχαχα

X4pTp3.png

Πεθερόπληκτες έχετε την αμέριστη συμπαράστασή μου χιχιχιχι....

Άννυ μου δυστυχώς, μόλις τελειώσει το μαμ και εφόσον δεν την πάρει ο ύπνος ΔΑΓΚΩΝΕΙ, αχ μανούλα μου, χτες βράδυ το δεξί το κάτσιασε χαχαχα και μου ξεφεύγει κανένα αχ και η άτιμη η κόρη μου γελάει... ήμαρτον χαχαχαχα, θα το κάνει μεζεδάκι καμιά μέρα!!!

GaiGp3.png

Ρε συ Βικακι τι σουπερ ουαου ειναι το αγιοβασιλιατικο σου τικερακι?Για το στολισμα που λες, εγω λεω το επομενο σ/κ να στολισω αλλα με το ζορι κραταω τον αντρα μου που θελει αυτο!

Ο άντρας σου είναι χριστουγεννόπληκτος σαν εμένα ε? ;);)

Εμεις ειχαμε ενα καλο βραδυ ευτυχως, ομως ακομα κανει αυτο το καινουριο που σας ειπα:Τον βαζω για υπνο στις 10 και ξυπναει απανωτα κανα δυο φορες με κλαματα (π.χ στις 11 και μετα στις 11.30) και μετα θα κοιμηθει για τα καλα κανα 4-5ωρο, θα φαει και θα ξανακοιμηθει εως το πρωι.Στην αρχη ομως γιατι το κανει αυτο μου λετε;Ειμαι και εγω στο βαθυ υπνο και σηκωνομαι και κουτουλαω..

Να σας πρωτησω και κατι ακομα ρε κοριτσια, απο κακακια πως πατε;Εμεις απο τοτε που αρχισαμε τις στερεες κανουμε 6-7 φορες την ημερα και μεγαλη ποσοτητα, αφου αναρωτιεμαι εαν το εντερακι του κραταει τιποτα μεσα.

Και εμείς κακάκια μέχρι 5 φορές την μέρα, ανάλογα το τί και πόσο έχει φάει. Οι στερεές τους δίνουν και καταλαβαίνουν.... η δικιά μου σφίγγει τις μπουνίτσες της και κοκκινίζει8-):cool:

GaiGp3.png

Καλησπέρα μανουλίτσες. Κοιμήθηκε και το δικό μου ζουζουνάκι και καταφέρνω να γράψω. Σας διάβασα νωρίτερα αλλά δεν μπορούσα να γράψω γιατί δεν με άφηνε η μικρή μου.

Διαβάζω για κακάκια. Εμείς, ενώ πριν αρχίσει τις στερεές έκανε και 5 φορές την μέρα τώρα κάνει 1-2. Και επειδή ήταν και αρκετά σφιχτά τώρα τελευταία, τώρα της βάζουμε πολύ λιγότερο μήλο και περισσότερο αχλάδι. Πάντως εμείς είχαμε μείωση στα κακάκια με τις στέρεες. Γιατί? Δεσποινάκι να χαίρεσαι και τον Λευτεράκο σου. Να τους εκατομμυριάσει τους μήνες. Πάντα ευτυχισμένοι όλοι σας. Είδα και τις φωτό. Κουκλιά είστε και τα δυό!

Είδα και τις υπόλοιπες απ την συνάντηση. Δεν πρόλαβα να τις σχολιάσω αλλά τις είδαμε με την Αθηνά, η οποία φυσικά γέλαγε στους φίλους της. Τέλεια πρέπει να περάσατε! Πάντα τέτοια! Μαριπόζα καλώς ήλθες και να σου ζήσουν τα ζουζουνάκια σου. 2 κοριτσάκια είπες?

Αχ, κοριτσακια, δεν θυμάμαι άλλα, συγνώμη. Είμαι και πτώμα. Πάω για ύπνο.

Ελπίζω απόψε να είναι μια πολύ καλή νύχτα για όλους.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...