Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Κοριτσια εγω πιστευω οτι μονο καλο μας κάνει η γυμναστικη.. πολυ περισσοτερο προβληματιζομαι για μενα που δεν κανω τπτ αυτην την περιοδο .. εντονη προφανώς εννοεθ πολλα βαρη κλπ.. αλλα η απλη αεροβια ή πιλάτες ή γιογκα γιατί να κανει κακο;;;ισα ισα που βοηθαει και στο αγχος η ασκηση! Μην το παμε στο αλλο ακρο... 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα μανούλες!!!

Τί κάνετε;

Καλέ τί έπαθαν όλα αυτό το βράδυ;;;

Βίκυ, Άννη, Θάλεια καλό κουράγιο και καλή ξεκούραση! Περαστικά, να βγουν αυτά τα δόντια να ησυχάσουμε όλες!

Άντζυ, δεν ξέρω αν θα σε προλάβω... Μια πολύ ωραία σως είναι με στραγγιστό γιαούρτι, λάδι, λεμόνι, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και ό,τι άλλο μυρωδικό σου αρέσει -εγώ βάζω πάπρικα και κόλιανδρο. Τα χτυπάς όλα μαζί με σέικερ η σε ένα άδει βαζάκι και έτοιμη!

Μαριπόζα, καλωσόρισες!

Δήμητρα, πήγα αλλά δεν είχε μείνει τπτ σε νούμερο... :( Δεν πειράζει την επόμενη φορά!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

νουμερα.........νουμερα..........νουμερα..........εεεεεεεεεεε

Δεν το χω........τριτοδεσμιτισα βλεπεις.........χαχα

Φανταζομαι μυαλο που θα χες σημερα ε μετα το ξενυχτι

φακες εκανε η γιαγια

μμμμμμ ζεστές φακίτσες με δαφνούλα ντοματούλα και ξυδάκι, μισή φρατζόλα παπάρα και ένα κιλό φέτα από δίπλα.....

Γιατρέ γιατί παχαίνω????????

καλά, από νούμερα άλλο τπτ, σήμερα τα κοιταζα όλα 3 φορές χαχαχα και πάλι έκανα κάτι βλακειούλες μικρές όμως τις διόρθωσα...

GaiGp3.png

τι προθυμες μαγείρισσες είστε φίλες!κάτι σαν σως ήθελα οντως,έτσι περίεργο ,αλλά ατύχησα γιατί συνηδειτοποίησα ότι έχω λόλα κι είναι και λίγη δε θα φτανε για σαλάτα κι έτσι έκανα μια χωριάτικη κλασικά!

Βικάκι φερτην εδώ ρε να κάνει παρεα στη φίλη της που όλη μέρα σήμερα έχει κοιμηθεί και....μισή ώρα να πω??!! ΈΛΕΟΣ! τριβει μάτια και κλαίει απο το πρωί και οταν την παίρνει ο υπνος,την πάω μέσα και σε 5 λεπτά έχει ξυπνήσει κλαίγοντας!

ρε συ θα έχει υπερένταση, να ελαττώσει τους καφέδες πες της8-):cool:

Ετοιμάζετε και εσείς κανένα φρέσκο δοντάκι μήπως και είναι μπριζέ η μπίσκοτ?

(καλέ τρέλα είμασταν με τα καπέλα χαχχαχαααχα)

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες!!!

Τί κάνετε;

Καλέ τί έπαθαν όλα αυτό το βράδυ;;;

Βίκυ, Άννη, Θάλεια καλό κουράγιο και καλή ξεκούραση! Περαστικά, να βγουν αυτά τα δόντια να ησυχάσουμε όλες!

Άντζυ, δεν ξέρω αν θα σε προλάβω... Μια πολύ ωραία σως είναι με στραγγιστό γιαούρτι, λάδι, λεμόνι, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και ό,τι άλλο μυρωδικό σου αρέσει -εγώ βάζω πάπρικα και κόλιανδρο. Τα χτυπάς όλα μαζί με σέικερ η σε ένα άδει βαζάκι και έτοιμη!

Μαριπόζα, καλωσόρισες!

Δήμητρα, πήγα αλλά δεν είχε μείνει τπτ σε νούμερο... :( Δεν πειράζει την επόμενη φορά!

Καλώς το κορίτσι μας!!!!

Καλά, να ρωτήσω, πόσα δόντια θα βγάλουν?

Να ξέρω να υπολογίσω........

GaiGp3.png

ρε συ θα έχει υπερένταση, να ελαττώσει τους καφέδες πες της8-):cool:

Ετοιμάζετε και εσείς κανένα φρέσκο δοντάκι μήπως και είναι μπριζέ η μπίσκοτ?

(καλέ τρέλα είμασταν με τα καπέλα χαχχαχαααχα)

ουου!!τρέλλα με καπέλα!!χαχα! ρε κι αυτο το ένα που έσκασε εγώ δεν είδα να ηρεμεί καθολου,ίσα ίσα...άρα αυτό σημαίνει οτι θα ναί σε αυτη την κατάσταση μέχρι να τα βγάλει όλα? να ξέρω να φύγω για λίγο καιρό απο το σπίτι!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

γεια σας μανουλες!

ειδα τις φωτο σας στο φεις. ειναι τελειες!

ο μικρος μου μολις ξυπνησε απο τον απογευματινο υπνο(απο τις 3:15):)

καλε εμενα ουτε ενα δοντακι εβγαλε κ ουτε φαινεται να βγαζει συντομα!

η μαμα μου μου ειπε οτι εγω εβγαλα το 1ο ενος ετους,μαλλον κ ο Α. θα αργησει.

παω να ετοιμαστω να παω για κουρεμα. τα λεμε μετα!

pHNqp3.png9S1np2.png

Ρε συ Βικακι τι σουπερ ουαου ειναι το αγιοβασιλιατικο σου τικερακι?Για το στολισμα που λες, εγω λεω το επομενο σ/κ να στολισω αλλα με το ζορι κραταω τον αντρα μου που θελει αυτο!

Εμεις ειχαμε ενα καλο βραδυ ευτυχως, ομως ακομα κανει αυτο το καινουριο που σας ειπα:Τον βαζω για υπνο στις 10 και ξυπναει απανωτα κανα δυο φορες με κλαματα (π.χ στις 11 και μετα στις 11.30) και μετα θα κοιμηθει για τα καλα κανα 4-5ωρο, θα φαει και θα ξανακοιμηθει εως το πρωι.Στην αρχη ομως γιατι το κανει αυτο μου λετε;Ειμαι και εγω στο βαθυ υπνο και σηκωνομαι και κουτουλαω..

Να σας πρωτησω και κατι ακομα ρε κοριτσια, απο κακακια πως πατε;Εμεις απο τοτε που αρχισαμε τις στερεες κανουμε 6-7 φορες την ημερα και μεγαλη ποσοτητα, αφου αναρωτιεμαι εαν το εντερακι του κραταει τιποτα μεσα.

γεια σας μανουλες!

ειδα τις φωτο σας στο φεις. ειναι τελειες!

ο μικρος μου μολις ξυπνησε απο τον απογευματινο υπνο(απο τις 3:15):)

καλε εμενα ουτε ενα δοντακι εβγαλε κ ουτε φαινεται να βγαζει συντομα!

η μαμα μου μου ειπε οτι εγω εβγαλα το 1ο ενος ετους,μαλλον κ ο Α. θα αργησει.

παω να ετοιμαστω να παω για κουρεμα. τα λεμε μετα!

παρακαλώ οι ώρες να μην αναγράφονται γιατί θα χετε τύψεις για τυχόν αυτοκτονίες μετά!!χαχα!! ακου απο τις 3:15!!! χαχα!:roll::roll::roll:

καλό κούρεμα και αναμένουμε φώτο!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

ουου!!τρέλλα με καπέλα!!χαχα! ρε κι αυτο το ένα που έσκασε εγώ δεν είδα να ηρεμεί καθολου,ίσα ίσα...άρα αυτό σημαίνει οτι θα ναί σε αυτη την κατάσταση μέχρι να τα βγάλει όλα? να ξέρω να φύγω για λίγο καιρό απο το σπίτι!!!

αμα φύγεις από το σπίτι έλα πάρε και εμένα χαχαχαχα....

Καλέ, τί έγινε με το αιματάκι στο δόντι της Χρυσάνθης μας?

GaiGp3.png

Ρε συ Βικακι τι σουπερ ουαου ειναι το αγιοβασιλιατικο σου τικερακι?Για το στολισμα που λες, εγω λεω το επομενο σ/κ να στολισω αλλα με το ζορι κραταω τον αντρα μου που θελει αυτο!

Εμεις ειχαμε ενα καλο βραδυ ευτυχως, ομως ακομα κανει αυτο το καινουριο που σας ειπα:Τον βαζω για υπνο στις 10 και ξυπναει απανωτα κανα δυο φορες με κλαματα (π.χ στις 11 και μετα στις 11.30) και μετα θα κοιμηθει για τα καλα κανα 4-5ωρο, θα φαει και θα ξανακοιμηθει εως το πρωι.Στην αρχη ομως γιατι το κανει αυτο μου λετε;Ειμαι και εγω στο βαθυ υπνο και σηκωνομαι και κουτουλαω..

Να σας πρωτησω και κατι ακομα ρε κοριτσια, απο κακακια πως πατε;Εμεις απο τοτε που αρχισαμε τις στερεες κανουμε 6-7 φορες την ημερα και μεγαλη ποσοτητα, αφου αναρωτιεμαι εαν το εντερακι του κραταει τιποτα μεσα.

έμένα κάνει 3 φορές τη μερα συνήθως,έχει τυχει να κάνει κ περισσότερες απο λίγο!!!χαχα!:roll::roll::roll:μουσταρδοκατάσταση!!!

αμα φύγεις από το σπίτι έλα πάρε και εμένα χαχαχαχα....

Καλέ, τί έγινε με το αιματάκι στο δόντι της Χρυσάνθης μας?

φεύγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

κοιμήθηκε ενα εικοσάλεπτο κι έκανα το σταυρό μου,αλλά ξύπνησε πάλι κλαίγοντας κ τωρα ακούμε αγκαλιά ma zoo and the zoo τον παπαγάλο ...!το αιματακι ευτυχώς μέχρι να την κάνω μπανάκι είχε φύγει τελείως!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

γεια σας μανες αγωνιστριες!!!

η Κλειω εμεινε το μεσημερι στην γιαγια της 3 ωριτσες,επαιξε,εφαγε ΟΛΗ την χορτοσουπα με αστρακι,ξαναεπαιξε κ κοιμηθηκε!με μενα γιατι δεν τρωει???:confused:

εγω πηγα μεχρι την εταιρια,οπου ειναι δυσκολα τα πραγματα γενικα αλλα εμενα λεει με περιμενουν...για να δουμε...

Βικυ!! ρε συ 6 δοντια???σε δαγκωνει τωρα?εχω απορεια ,δεν θα μας δαγκωνουν με τα δοντια?

ελπιζω σημερα να χουμε καλυτερο βραδυ μιας κ φαινεται καλυτερα στην διαρκεια της μερας...αν ειναι ετσι μεχρι να βγουν ολα φευγω κ εγω!!!!!!

δεντρο θελω κ εγω να στολισω αλλα λεω το αλλο σ/κ.μην το βαρεθω κιολας!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Ναμε παλι.Ως αναφορα το μαριποζα εννοητε πως δεν ειναι το πραγματικο μου ονομα.Το σκεφτηκε η κορη μου.Ειναι μια απο τις αγαπημενες της. Και μεις αν και απο τον 2 μηνα ειναι πολυ φουσκωμενα τα ουλα μας δεν βγαλαμε κανενα δοντακι ακομη. Ως αναφορα το στολισμα ,εχουμε στολισει εδω και μια εβδομαδα.Λισαξαν μπαμπας και κορη οποτε τι να κανω και γω,το εζησα και αυτο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...