Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσαρες μου, φιλες μου αγαπημενες!Θελω να σας πω ενα μεγαλο ευχαριστω και να σας στειλω ενα τεραστιο φιλι σε ολες σας, δακρυσα πρωι πρωι που με θυμηθηκατε ολες στα γενεθλια μου!Φιλοι χρονων και δε με θυμηθηκαν και ομως εσεις που ουτε με ξερετε καλα καλα με ευχηθηκατε!

Ανεβασα φωτο να με δειτε με το αντρακι μου εχθες που κοψαμε τουρτα, εγινε και ο μικρος μου 7 μηνων οποτε ειχαμε μαζι γενεθλια!

Και παλι ευχαριστω πολυ μεσα απο την καρδια μου!

Καλέ εμείς θα σε ξεχνάγαμε??εδω εχουμε περάσει τόσα διαδικτυακά ξενύχτια μαζί..!!και πάλι πολύχρονη Δεσποινιώ μου και χιλιόχρονος ο Λαζαράκος σου για χτες!!!!η φωτο σας φοβερή!:D

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εξαφανζολ κι εσεις σημερα κοριτσια?

Τι παθατε καλεεε

Μαριποζα ........Χαλκιδα εεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-)

Απο τις πιο αγαπημενες μου πολεις... Ειστε καιρο εκει? Εισαι τυχερη που μπορεις και μεγαλωνεις μονη σου τα παιδακια σου

Αληθεια...δε μας ειπες για το περιεργο ονομα.

QuW0p3.png

Καλησπέρα φιλενάδες μου!!!

μαριπόζα καλώς μας ήρθες, να σου ζήσουν και τα 2 μωράκια σου!!!

Τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς μου..........

Αχ φίλες μου, θα έλεγα τπτ ποιό βαρύ αλλά έχουμε και το μπαν μπουν, ΚΟΛΑΣΗ χτες βράδυ, ξύπναγε κάθε 15 λεπτά, και μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ όρθια στο κρεβάτι μέχρι που κάποια στιγμή κατά τις 5 λέει ο Θ να την φέρω εδώ λέω οκ, ήπιε λίγο γάλα επιτόπιο και κοιμήθηκε φορ γκουντ 2 ωρίτσες. Σνιφ σνιφ τα παλιόδοντα παιδεύουν το Λουσάκι μου. Καλά μιλάμε σήμερα στο γραφείο παρότι ήμουν ξύπνια και γελαστή, ότι ήθελα άκουγα χαχαχαχα και φυσικά ότι ήθελα έκανα χοχοχοχο. Το μικρό μου πόνυ κοιμάται από τις 4 και όπου να ναι θα ξυπνήσει όλο ενέργεια, ενώ εγώ θέλω επειγόντως φορτιστή χιχιχι. Θα πέσω κάτω στο πάτωμα τ'ανάσκελα και θα την αφήσω να χοροπηδάει πάνω μου. Σούπερ δραστηριότητα.

Πεινάω τρελά, έφαγα κάτι φουντούνια μονοκοπανιά αλλά δεν κάνουν τπτ. Δεν τρώω όμως φαγητό γιατί θα ναρκωθώ χειρότερα και μετά την έβαψα....

Δεσποινάκι να σας ζήσει ο Λαζαράκος!!!!!!!!

Νικολίτσα πώς είσαι???? Πώς τα πάει το Αναστασάκι μας?

Μαράκι έλα να κάνουμε νάνι μαζί και άσε τα κορίτσια στους μπαμπάδες απόψε χαχα

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εξαφανζολ κι εσεις σημερα κοριτσια?

Τι παθατε καλεεε

Μαριποζα ........Χαλκιδα εεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-)

Απο τις πιο αγαπημενες μου πολεις... Ειστε καιρο εκει? Εισαι τυχερη που μπορεις και μεγαλωνεις μονη σου τα παιδακια σου

Αληθεια...δε μας ειπες για το περιεργο ονομα.

Αλό σούπερ γούμαν , τί χαμπάρια?

GaiGp3.png

ξέρει καμία να μου πει να κάνω καμία σως για τη μαρουλοσαλάτα?

έχω μια συνταγή για ντρέσινγκ αλλά θέλει γούστερσως, ουίσκι, ζάχαρη, χυμό ντομάτας ή κέτσαπ και η βάση είναι μαγιονέζα. Βγαίνει όπως λέει η Ειρήνη ροζ σαν της σεφ. Αμα την θες πες να σκάψω να βρω το χαρτί με τις ποσότητες

GaiGp3.png

καλα σπαω πολυ πλακα........

ο Στελιος πεταει μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ μπαλα σαν μπαλονι που εχει στην μπουμπου που ειναι στη στρατα........αυτη γελαει προσπαθωντας να την πιασει

και μετα ξεκαρδιζονται και τα 2 μαζι!

:lol::lol::lol::lol:

QuW0p3.png

Αλο εργαζομενη γυναικα, συζυγε και μανα!!!........:lol::lol::lol::lol:

κι εγω λιμοκτονω

περιμενω το Β να ερθει να φαμε

Αληθεια τι δουλεια κανεις?

α, πολύ πρωτότυπη και συναρπαστική..... σίγουρα θα ζηλέψεις!!! Β. λογιστή χρυσή μου.....

πεινάωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Τί θα φάτε σήμερα? Εγώ θα ζυμώσω μπιφτέκια και θα κάνω πιλαφάκι και καλαμπόκι σαλάτα..

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

έχω μια συνταγή για ντρέσινγκ αλλά θέλει γούστερσως, ουίσκι, ζάχαρη, χυμό ντομάτας ή κέτσαπ και η βάση είναι μαγιονέζα. Βγαίνει όπως λέει η Ειρήνη ροζ σαν της σεφ. Αμα την θες πες να σκάψω να βρω το χαρτί με τις ποσότητες

καπως ετσι ειναι κι αυτη που βαζω στη μακαρονοσαλατα με τονο και καροτο

Αλλα δε βαζω ουισκι.........Γενικα παντα κανω δικιες μου αλχημειες στις συνταγες

QuW0p3.png

καλα σπαω πολυ πλακα........

ο Στελιος πεταει μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ μπαλα σαν μπαλονι που εχει στην μπουμπου που ειναι στη στρατα........αυτη γελαει προσπαθωντας να την πιασει

και μετα ξεκαρδιζονται και τα 2 μαζι!

:lol::lol::lol::lol:

αχ τυχερή........ εγώ φχαριστιέμαι ησυχία προς το παρόν......ακόμα zzzzzzzzzzzzzzz η Λου.

GaiGp3.png

νουμερα.........νουμερα..........νουμερα..........εεεεεεεεεεε

Δεν το χω........τριτοδεσμιτισα βλεπεις.........χαχα

Φανταζομαι μυαλο που θα χες σημερα ε μετα το ξενυχτι

φακες εκανε η γιαγια

QuW0p3.png

τι προθυμες μαγείρισσες είστε φίλες!κάτι σαν σως ήθελα οντως,έτσι περίεργο ,αλλά ατύχησα γιατί συνηδειτοποίησα ότι έχω λόλα κι είναι και λίγη δε θα φτανε για σαλάτα κι έτσι έκανα μια χωριάτικη κλασικά!

Βικάκι φερτην εδώ ρε να κάνει παρεα στη φίλη της που όλη μέρα σήμερα έχει κοιμηθεί και....μισή ώρα να πω??!! ΈΛΕΟΣ! τριβει μάτια και κλαίει απο το πρωί και οταν την παίρνει ο υπνος,την πάω μέσα και σε 5 λεπτά έχει ξυπνήσει κλαίγοντας!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...