Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Θάλεια Βικυ μεγεια τα δοντια σας !:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

και εμες αφου ολοκληρωσαμε τα κατω πάμε για τα δυι πάνω που αισθανομαι στο δαχτυλο μου λιγο να ξεμυτιζουν

Η δικια μου ρε παιδια στο καροτσι κανει το εξης : σηκωνεται σχεδον όρθια!!!!!!πολυ δυναμη στα ποδια τα χριστουγενα πιστευω θα μπουσουλάει μου φαινεται θα περπατησει πριν χρονιασει και δεν θελω τοσο νωρίς:P:p:p

Με γεια και τα δοντάκια σας!!!!

Αλλά γιατί να μην περπατήσει το μπεμπάκι;;;;:shock:...Θα κυνηγάμε βέβαια αλλά αυτό περιμένουμε...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Με γεια και τα δοντάκια σας!!!!

Αλλά γιατί να μην περπατήσει το μπεμπάκι;;;;:shock:...Θα κυνηγάμε βέβαια αλλά αυτό περιμένουμε...

ναι μωρε ας ειναι καλα το μωρακι και ας περπατησει οποτε θελει απλα εχουμε βολευτει μεσα στο καροτσακι της κ ειμαστε ησυχοι όλοι---ειμαι λιγο τεμπέλα αλλα απο την άλλη ανυπομονω να τη δω δω να περπατησει να δω πως θα ειναι και κυριως ανυπομονω για το ποτε θα μιλησει να δω τι θαμας λεει..........:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλησπέρα κούκλες!!!

Παλι βραδινη είμαι. Μολις κοιμήθηκε το μπουμπουνακι μου, βεβαια προβλέπεται ακόμα ένα ξύπνημα πριν κοιμηθεί για τα καλά και 3-4 ακόμα στη διάρκεια της νύχτας. Έσκασε και το πρωτο δοντάκι, δεν φαίνεται ακόμα αλλά έβαλα το δάχτυλο και γρατσουνάει.

Δέσποινα χρόνια πολλά, πολύχρονη να είσαι και οτι καλύτερο για εσένα και την οικογένεια σου!

Άννα χρόνια πολλά για τον άντρα σου! Γερός και δυνατός να είναι για να σας φροντίζει τις κούκλες του!

Ειρήνη και εσύ να χαίρεσαι την μανούλα σου!

Πως περάσατε στον καφε σας? Φαντάζομαι θα υπάρχει φωτογραφικό υλικό! Άντε κορίτσια εμείς εδώ πάνω μείναμε πίσω, έχουμε να πιούμε καφε από το κάποτε....

Ιωάννα ξεκουράστηκες ε? Θέλω και εγώ ένα τριήμερο με την μαμά μου να τρέχει πίσω από την Θεοδώρα για να στανιάρω λίγο. Η δικιά μου βέβαια άδεια τα χριστούγεννα ξανά, οπότε ας μην ονειρεύομαι.

Άντζυ το μπισκοτάκι άρχισε τα μπαμπά? Μπράβο στο κοριτσάκι σας, άντε και μαμά τώρα. Η δικιά μου πάντως πρώτα γιαγια θα πει, ήδη το λέει δηλαδη αλλά δεν καταλαβαίνει τι εννοεί.

Αυτά μπόρεσα να θυμηθώ. Καλό βράδυ να έχουμε μανούλες και μπεμπάκια!!!

3-4 ξυπνηματα κατα τη διαρκεια της νυχτας ακομα?????????????????//πολλα δεν ειναι ??????? κουραγιο φιλεναδα θα περασει που θα πάει!!!!!!:rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Η Ιωαννα εγραψε:

Δέσποινα, (φουσκίτσα!) συμφωνώ μαζί σου για τον προγεννητικό και ήθελα να το σχολιάσω κι εγώ όταν το διάβαζα... Εγώ τον έκανα και θα τον κάνω για να είμαι προετοιμασμένη σε περίπτωση προβλήματος ή για άμεση θεραπεία. Δε θα μπορούσα να τερματίσω εγκυμοσύνη όχι απλώς για πρόβλημα όρασης αλλά και για τα σοβαρότερα σύνδρομα...

(Συγνωμη αλλα δεν ξερω να κάνω πααθεση πειτε μ αν μπορειτε!!!!!)

Ιωαννα μ ο τερματισμος ειναι πολυ λυπητερη ιστορια και εγω ειμαι κατα αλα καλυτεα ποτε να μ βρθουμε σε τετοιο διλλημα ο Θεός να μας φυλάει απο τετοια

ήρθα κι εγώ φίλες!!! :-) Θάλεια μου μεγειά το δοντάκι σας!η Λού μας έχει ξεπεράσει ολους!χαχα!λοιπον περάσαμε σούπερ !οπως είπε κι η φίλη Βάσω..είμαι κεφάτη,γυρίζω απο το Σκλαβενίτη!χααχ! καλα μη φανταστείτε κλασικός σκλαβενίτης! τεράστιος με έναν όροφο καφετέρια,αίθουσες,μπουφέδες!!χαχα! φαγαμε το μεσημεριανό μας,ταίσαμε τα μωρά μας(αστειεύομαι,μονο ο Γιώργης έφαγε!!)σε χρονο ντε-τε!ΦΤΟΥ και πάλι!η Αλεξάνδρα μάθαινε στην ζηλιάρα κόρη μου να τρωει,η μικρή Αννούλα κατουρήθηκε στα γέλια,ο Νικόλας σκαρφάλωνε παρέα με τον φίλο του τον Γιώργο στο καρότσι κι η Λούση γνώρισε ταμείες και όλο το προσωπικό του καταστήματος χαμογελώντας με στυλ!!

εχω βεβαίως φωτογραφικό υλικό αλλά θα τα βάλω αυριο!!

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗ ΒΙΚΥ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ για το υπέροχο δωρο που μου πήρανε!!πραγματικά φοβερό φιλες!ευχαριστώ!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

καλησπερα μανουλιτσες!

προσπαθω τοση ωρα να διαβασω αυτα που εχασα απο το Σαββατο κ μετα αλλα δεν τα καταφερα ολα!

ειχαμε παει λιγες μερες στους γονεις μου κ γυρισαμε σημερα.

Χριστινα να σου ζησει ο Σταθης σου!

Βασω να σου ζησει η Ραφαηλια! κ μενα ενω γενικα ειναι πολυ γελαστο μωρο στη βαφτιση του πλανταξε κ δεν ηρεμουσε σε κανεναν. τι να κανουμε μωρακια ειναι! κατι θα τους εφταιξε εκεινη την ωρα! οσο για τα ρουχακια καλο ειναι να κρατησεις μονο οτι σου χρειαζεται κ να αλλαξεις τα αλλα με ρουχακια για του χρονου το χειμωνα.

Τανια να ζησετε! να ειστε παντα αγαπημενοι κ πολυ ευτυχισμενοι κ με το καλο να ρθει κ ενα ακομα μωρακι! να χαιρεστε κ την κουκλιτσα σας! πολυ ηθελα να ρθω αλλα δεν μπορεσα.

Μαρακι(angicat) συγχαρητηρια για το διπλωμα κ καλες βολτες!

Χριστινακι μη στεναχωριεσαι για το βαρος του μωρου σου! μια χαρα ειναι! μιας γνωστης μου πηρε 500γρ σε 3 μηνες χωρις να εχει κανενα προβλημα το παιδακι.

παω για υπνο μανουλιτσες! θα τα πουμε αυριο!

pHNqp3.png9S1np2.png

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ όλες για τις ευχες για τον αντρούλη μου!

Μαράκι μη φοβάσαι να την αφήνεις μόνη να κοιμαται.εγω το κανω οποτε χρειάζεται+συνηθως αποκοιμιέται.οσο μπορείς να ξεκουράζεσαι!

Κορίτσια ωραίος ο σκλαβε ε;+γω οταν παω στο μεγαλο στη χαλκηδόνα ξεσαλώνω!

Όσο για τα παράπονα...εντάξει ηθελα λιγο χάιδεμα μαλλον.μη με παρεξηγειτε...αφου σας είπα εχω γινει πολυ σεντιμενταλ τελευταια.

Σας φιλώ!

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας μανες!!!!

Οπως ειπαν και τα κοριτσια περασαμε σουπερ στο σουπερ!!

Ολα τα μωρακια υπεροχα!Ο Νικολας για ακομα μια φορα δεν ακουστικε παρολο που ητανε με μιση ωρα υπνο απ το πρωι!Η Λουση απλα θεα!!!!Βγαζει 4 δοντια επανω οπως ειπε και η μαμα:shock::shock::shock:Η Αννα μια γλυκα με τα κοτσιδακια της και μες στη καλη χαρα!!!Αλεξανδρα χαρηκα και εγω που σε γνωρισ και απο κοντα!:PΤο μπισκοτο μια γλυυυυκα!!Εφαγε λιγο απο την κρεμα του Γιωργη και λιγο απο της Αννας!Φαγαμε και εμεις παιξαμε, βγαλαμε φωτο ψωνισαμε και ηταν τελεια!!!Ο Σκλαβενιτης πολυ ωραιος και με ωραια φαγητα!Ξεφυγα σημερα:tongue::tongue:Απο αυριο τα κεφαλια μεσα παλι!

Και κατι ακομα ηθελα να πω αλλα δεν θυμαμαι τι....

Παω για νανακια γιατι κουτουλαω!

Κοιμηθηκατε μανουλες?

Εγω εξαφανιστηκα ξαφνικα γιατι εγινε μια μ@λακια στη δουλεια (εγω την εκανα...) και τελικα αναγκαστηκα να τρεξω στο γραφειο... Να "τρεξω"...λεμε τωρα........ Επεσα πανω και στη διαδλωση της Παπαρηγα... μποτιλιαρισμα τρελλο...τεσπα Εφτασα τελικα στο σπιτι 6 το απογευμα, να ετοιμαστω, να ετοιμασω κ τα μαμουνια και πηγαμε στη γιαγια για να σβησει τα κερακια 'του μισου αιωνα'.........πωπωωωωωωωω πως ακουγεται εεεεεεε :D

Για να δουμε τι θυμαμαι.........

Θαλεια καλη αρχη με τα δοντακια

Βικυ, εσεις 6 βρε θηριο?! Μπραβο σας!

touki να τον χαιρεσαι κι εσυ τον σκορπιο σου!

Δεσποινα (bubbles) πολυ μου αρεσε η περιγραφη της σεξυ μαμα πορνοσταρ......

Μαράκι με γεια το νεο λουκ!

Βρε Ιωαννα πεθανα στο γελιο με το self service.........χαχαχα:lol::lol::lol::lol:

Πωω!!!!!! 12 η ωρα και νιωθω σαν να ναι 3

θα την πεσω

σορυ για οσα ξεχασα αλλα κοιμαμαι ορθια

φιλααααααααακια!!!!!!!

QuW0p3.png

Μαρία (Angicat) από που είσαι βρε και σε τραβήξαν εκεί πάνω???

Είμαι από Μεσσηνία (Πύλο) και γνώρισα στον άντρα μου ενώ σπουδάζαμε μαζί στην Αγγλία. Έτσι και ήρθα να μείνω στην Ξάνθη.

Μαράκι θα μας τρελάνει, από την μία δεν προλαβαίνει να κουρευτεί κι από την άλλη σκυλοβαριέται (Με γεια το κούρεμα και βάλε φωτό)!

Ρε συ άμα τον περιμένω να ξυπνήσει τι δουλειές να ξεκινήσω; Έτσι κάθομαι και περιμένω και βαριέμαι! Δεν συμβαίνει όμως συχνά. Έτυχε σήμερα.

Σου λέει άστην την καήμενη, ξύπνησε 5 φορές το βράδυ, το πρωινό θα είναι selfservice!

Τέλειος! Πολύ γέλασα

βρε κοριται πρεπει να κάνεις δωρεα δεν γινεται!!!!

αν μειωσεις τις αντλήσεις σταδιακα δεν θα μειωθει????ετσι νομιζω:confused::confused:

Αυτό προσπαθώ να κάνω. Προς το παρόν δεν φάνηκε να μειώνεται. Εν τω μεταξύ πάνω που είπα να το μειώσω ζήτησε επιπλέον ένα μπουκάλι γάλα τώρα το βράδυ 200μλ. Σύνολο ημέρας 600μλ. Οπότε για να δούμε μήπως και δεν χρειαστεί τελικά να τις μειώσω.

εμεις ειμαστε καλα αλλα 10μερες τωρα συνεχεια τρεχει μυτη κ τιποτα άλλο ευτυχως.εχει πάει πολυ πισω κ το εμβολιο γιατι λογω καταρροης δεν μας το κανει ο γιατρος.:mad:

εχω ξεκινησει να αλλαζω ρουχα απο την βαπτιση κ εχω ζαλιστει με δαυτα

Περαστικούλια σας Βασιλική μου. Όσο για τις φόρμες και τα ρούχα εξόδου εγώ έχω ένα σωρό και δεν ανακυκλώνονται στην εβδομάδα. Να σκεφτείς και 2 εβδομάδες αν δεν βάλω πλυντήριο δεν ξεμένω. Δεν άλλαξα και πολλά τότε γιατί μου άρεσαν όλα και δεν είχαν άλλα μεγέθη αλλά και γιατί μερικά ήταν αλλαγή σεζόν και δεν το άλλαζαν.

Όταν ήρθα ήταν στο σπίτι ο πεθερός μου και η πεθερά Νο2...και μου είπε ότι το παιδί μου δεν γελάει....ακούς εκεί....το παιδί μου ξέρει που γελάει γιατί είναι πανέξυπνο και έχει ένστικτο β@%*(νη...:mad:

Έτσι είχε πει και η θεία μου για τον Λευτέρη. "Έχετε ακούσει αυτό το παιδί να κλαίει ποτέ;" Υπονοούσε μήπως είναι μουγκό, λες και τα μουγκά δεν κλαίνε. Είναι και επιστήμονας τρομάρα της. Απλά κυρά μου (άτεκνη από επιλογή της !!!) το παιδί μου είναι τρισευτυχισμένο και δεν κλαίει! Τι πρόβλημα έχεις; Έγινε και μάνα ξαφνικά. Είναι οι καλοθελητές αμέσως να κατηγορήσουν.

Α, βγάλαμε και άλλα 2 δοντάκια πάνω, το σούπερ κουνέλι μου χαχαχα, τώρα έχουμε 6 στο σύνολο, σε λίγο θα τρώμε δίπιτα και μακαρονάδες χαχαχα

Το τρωκτικό!! χαχαχαχα

Καλησπέρα κούκλες!!!

Παλι βραδινη είμαι. Μολις κοιμήθηκε το μπουμπουνακι μου, βεβαια προβλέπεται ακόμα ένα ξύπνημα πριν κοιμηθεί για τα καλά και 3-4 ακόμα στη διάρκεια της νύχτας. Έσκασε και το πρωτο δοντάκι, δεν φαίνεται ακόμα αλλά έβαλα το δάχτυλο και γρατσουνάει.

Συγχαρητήριααααααα!!

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗ ΒΙΚΥ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ για το υπέροχο δωρο που μου πήρανε!!πραγματικά φοβερό φιλες!ευχαριστώ!!!

Τι δωράκι; Πολύ ωραία έκπληξη, μπράβο κορίτσια!!!

mU4Ep3.png

καλησπέρα!

τι κάνετε μικρά μου?

εύχομαι να είσαστε στο κρεβατάκι σας,στην αγκαλίτσα του καλού σας και τα παιδάκια σας να κοιμούνται γλυκά γλυκά στην κούνια τους-τι ευτυχία!!!!!!!!!!

εγώ απόψε θα κοιμηθώ αργά!!!!!!!!όπως παλιά!

δεν δούλευε η αδερφούλα μου σήμερα και κράτησε τη μικρή και κοιμήθηκα 1 ώρα και 15' το μεσημέρι:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ουαου!!!!!!!!κι έτσι απόψε θα χαζέψω εδώ,στην tv,θα ακούσω μουσική,θα χαλαρώσω κτλ,όπως λάτρευα να κάνω πριν το μωρό.αύριο ξέρω θα σέρνομαι,αλλά θα το χαρώ!

λοιπόν,για να δούμε τι θυμαμαι!

να ευχηθώ κι εγώ Χρόνια Πολλά στη Δέσποινα,αλλά ποιά Δέσποινα:?::?::?::?::tongue::tongue::tongue:

πολύχρονη κι ευτυχισμένη πάντως!!!!!

Νικολ μου σχετικά με τα ερεθίσματα που ανέφερες κάνε οτι καλύτερο μπορείς για το Αναστασάκι,αλλά χαλαρά,χωρίς άγχος όσο μπορείς,όσο σου βγαίνει κάθε φορά,χωρίς να πιέζεσαι,ε?

να ξέρετε είστε πάντα στη σκέψη μας!!

Αννα να χαίρεσαι τον καλό σου,πολύχρονος και γερός να είναι πάντα και να σας προσέχει!!!!

Ειρήνη πολύχρονη και η μανούλα σου!!!!!

Ιωάννα δεν ξέρω τι τους φταίει,αλλά ευχομαι σιγά σιγά να το κοψουν τα αστεράκια μας αυτό το βραδινό σκοτσέζικο ντους,να ηρεμήσουμε..

δεν ξέρω τι με περιμένει κάθε βράδυ:shock:

γέλασα πολύ με το selfservice πρωινό του!!!

Θάλεια και Βίκυ με γειά τα δοντάκια!!!!!!!

Μαράκι και σε όλες τις εργαζόμενες καλή δύναμη!!!!

μπράβο κοριτσάκια που περάσατε καλά στον καφέ σας!!!!

αυτά,δε θυμάμαι τίποτα άλλο:-(:-(:-(:-(

(α,θυμήθηκα κατι,αλλά ίσως είναι καλύτερα να μην το σχολιάσω-θα πω μόνο οτι λυπάμαι πολύ για όλο αυτό.........)

όνειρα γλυκά και ανάλαφρα σε όλους!!!!!!

wet-feather.jpg?w=497

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Καλημέρα. Σήμερα πάλι 4:00 το μάτι γαρίδα κ να μην θέλει να κοιμηθεί. Αρχικά πήγε ο Κ. (γιατί του την είχα πει την προηγούμενη). Δεν κατάφερε τίποτα όμως κ σηκώθηκα, την θήλασα, πάλι δεν κοιμόταν κ φώναζε όταν την βάζαμε στο κρεβάτι. Τελικά στις 5:10 την πήραμε στο κρεβάτι μας όπου κοιμήθηκε με πιπίλα το ζιζί. Τώρα κοιμούνται κ τα δυό κι εγώ πρέπει να πάω δουλειά...

Καλημέρα μανούλες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...