Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βάλια,αννη+βάσω καλα είμαι. Δεν ξερω τι εκανα αλλα δεν προλαβαινα να μπω να διαβάσω με την ησυχία μου+να σχολιάσω. Κουτσοεμπαινα λιγο απ το κιν αλλα δεν σας προλάβαινα!χαχαχα! Μ εχουν πιάσει οι μεγάλες αγάπες. Τρελαίνομαι για την κόρη μου! Ξυπνάει καμια φορα τη νυχτα να θηλάσω+χαίρομαι! Ακου τώρα! Τέσπα. Πηγατε καλε κούνιες; ελπίζω να μη σας πρόλαβε η βροχή! Ψωνισα+ενα στολιδάκι πριν,το πρώτο για φετος,+ανυπομόνω για να στολίσω!φιλάκια

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Άννα, τώρα το θυμήθηκα!

Να χαίρεσαι τον αντρα σου κ να χαίρεται κι αυτός! Υγεία κ ευτυχία στην οικογένειά σας!

Πολύ χαίρομαι που περνάς τέτοια φάση! Τα θορυβούλια που κάνουν το βράδυ που τρώνε δεν είναι αξιολάτρευτα;!; (Εντάξει, την πρώτη φορά που ξυπνάνε μέσα στη νύχτα! :tongue:;):P)

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Γεια σας μανουλίτσες!!!

Πήγαμε βολτίτσα και περάσαμε πάρα πολύ ωραία!!!!Μαραθώνια βέβαια αλλά τέλεια!!!!

Η κουτσομπόλα μου έχει να φάει από το μεσημέρι...ευτυχώς είμαστε καλά κορίτσια και δώσαμε λίγη στη φίλη μας Μπισκοτίνα!!!!:tongue:

Την επόμενη φορά ελπίζω να γνωρίσω και περισσότερες μανούλες!!!!

Βασούλα χάρηκα πάρα πολύ που γνώρισα κι εσένα και το Γιωργάκη!!!!!:D

Όταν ήρθα ήταν στο σπίτι ο πεθερός μου και η πεθερά Νο2...και μου είπε ότι το παιδί μου δεν γελάει....ακούς εκεί....το παιδί μου ξέρει που γελάει γιατί είναι πανέξυπνο και έχει ένστικτο β@%*(νη...:mad:

Αυτά προς το παρόν πάω να ταίσω το παιδί μου!!!!

Φιλάκια!!!!

Γεια σας και από μένα επιτέλους κουρεύτηκα. Δεν είχα χρόνο να κάνω πιστολάκι κτλ αλλά μου τα έκοψε κοντά και βάλαμε και λίγο τζελ. Σε μισή ώρα είχα γυρίσει. Ούτε να κουρευτώ δεν προλαβαίνω!!!!!!!!!!!

Με γεια το μαλλί Μαρία!!!!!!βάλε φώτο...;)

Καλησπέρα φιλενάδες μου!!!

Δεσποινάκι Χρόνια Πολλάαααααααααααααααα πολλάαααααααααααα!!!! Ότι επιθυμείς στην αγκαλιά σου να τα βρεις!!!!

Ειρήνη να την χαίρεσαι την μανούλα!!!

Άννα μου και εσύ να χαίρεσαι τον άντρα σου!!!! Μην είσαι παραπονιάρα, όλες στην καρδιά μας και στο μυαλό μας είσαστε, αλλά ένα μυαλό χειμώνα-καλοκαίρι τα φτύνει....έχουμε πάθει όλες αμνησία χαχαχαχαχα..... σε λίγο θα ξανασυστηνόμαστε χοχοχο

Μαρία με γειά το μαλάκι κοριτσάρα!!

Δεσποινιώ Χρόνια πολλά στην μπούμπι μας!!!!!!!!!!!!!!!!! Είναι η μασκότ μας απ' τα ξένα!!!!! Την περιμένουμε πως και πως να την ξαναδούμε!!!

Ιωάννα μου καλώς μας ήρθατε!!!! Καλά, με πέθανες με το σελφσέρβις μπρεκφαστ χαχαχαχα

Βάσω μου περαστικά για την καταρροή σας, όσο για τις αλλαγές, εγώ δεν άλλαξα και πολλά, φορμάκια έχω για φέτος εσώρουχα 5 με μανικάκι και 7 κοντομάνικα, φόρμες βελουτέ 3, και 2 φορμάκια βαμβακερά ύπνου + 2 ζευγάρια μπυτζάμες. Όλα αυτά με φτάνουν συνήθως να βάζω κάθε βδομάδα πλυντήριο ώστε πάντα να έχω καθαρά.... Ελπίζω να σε βοήθησα. Α, και από ρούχα, μόνο 1 σετάκι της άλλαξα για 2 ετών, όλα τα άλλα σαν χαζή τα κράτησα για φέτος γιατί ήταν όλα τρέλααααααα χαχαχα

Γυρίσαμε και εμείς οι σουρτούκες, περάσαμε πολύ καλά στο σκλαβενίτη χαχαχα, όσο και αν ακούγεται περίεργο, είναι το τέλειο μέρος για καφέ, μάσα, γλυκό, θηλασμό, φαριν λακτέ, έχει πολλά καρεκλάκια φαγητού για όλα τα μωράκια και άπλετο χώρο για αραλίκι. Στο τέλος κάνουμε και τα ψώνια μας και είμαστε κομπλέ!!!

Ο Γιωργάκης έκανε τα γλυκά μάτια στη Λου που τον κοιτούσε με λατρεία χαχαχαχα!!! Η Άλεξ έκανε μαθήματα φαγητού στο μπίσκοτ και ο Γιωργάκης μας χάρισε μια υπέροχη κατάθλιψη με τους ρυθμούς που έφαγε την κρέμα του (σε 3 λεπτά όλο το μπωλ). Η μαμά του επίσης μας έκανε και επίδειξη τάπερ χαχαχαχαχα. Η Αννούλα μας τρέλανε με τα τρελά κοτσίδια της και ο Νικόλας δεν πιανόταν με το νάζι του!!!

Το Λουσάκι έριξε έναν ύπνο και ένα μαμ ξεγυρισμένο και η μανούλα της ξεκουράστηκε και διασκέδασε με τις φίλες της!!! Φυσικά ήμασταν η ατραξιόν του μαγαζιού!!!

Α, βγάλαμε και άλλα 2 δοντάκια πάνω, το σούπερ κουνέλι μου χαχαχα, τώρα έχουμε 6 στο σύνολο, σε λίγο θα τρώμε δίπιτα και μακαρονάδες χαχαχα

GaiGp3.png

Καλησπέρα κούκλες!!!

Παλι βραδινη είμαι. Μολις κοιμήθηκε το μπουμπουνακι μου, βεβαια προβλέπεται ακόμα ένα ξύπνημα πριν κοιμηθεί για τα καλά και 3-4 ακόμα στη διάρκεια της νύχτας. Έσκασε και το πρωτο δοντάκι, δεν φαίνεται ακόμα αλλά έβαλα το δάχτυλο και γρατσουνάει.

Δέσποινα χρόνια πολλά, πολύχρονη να είσαι και οτι καλύτερο για εσένα και την οικογένεια σου!

Άννα χρόνια πολλά για τον άντρα σου! Γερός και δυνατός να είναι για να σας φροντίζει τις κούκλες του!

Ειρήνη και εσύ να χαίρεσαι την μανούλα σου!

Πως περάσατε στον καφε σας? Φαντάζομαι θα υπάρχει φωτογραφικό υλικό! Άντε κορίτσια εμείς εδώ πάνω μείναμε πίσω, έχουμε να πιούμε καφε από το κάποτε....

Ιωάννα ξεκουράστηκες ε? Θέλω και εγώ ένα τριήμερο με την μαμά μου να τρέχει πίσω από την Θεοδώρα για να στανιάρω λίγο. Η δικιά μου βέβαια άδεια τα χριστούγεννα ξανά, οπότε ας μην ονειρεύομαι.

Άντζυ το μπισκοτάκι άρχισε τα μπαμπά? Μπράβο στο κοριτσάκι σας, άντε και μαμά τώρα. Η δικιά μου πάντως πρώτα γιαγια θα πει, ήδη το λέει δηλαδη αλλά δεν καταλαβαίνει τι εννοεί.

Αυτά μπόρεσα να θυμηθώ. Καλό βράδυ να έχουμε μανούλες και μπεμπάκια!!!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Κοιμήθηκε το ζουζουνάκι μου και ήρθα κι εγώ. Χθες το βράδυ πάλι μου'κανε τα ίδια. Ξύπνησε στις 4:00 και δεν ήθελε να κοιμηθεί. Εγώ πτώμα πάνω απ΄το κρεβάτι της να προσπαθώ να την κοιμίσω. Τελικά, αφού την είδα ότι δεν είχε σκοπό να κοιμηθεί αλλά δεν γκρίνιαζε, έφυγα σιγά σιγά και την άφησα μόνη της. Φυσικά απ΄το άγχος δεν μπόρεσα να κοιμηθώ (γιατί δεν την έχω αφήσει ποτέ να κοιμηθεί μόνη της, πάντα την κοιμίζω και μετά φευγω). Τελικά σηκώθηκα μετά από μισή ώρα και είχε κοιμηθεί το μωράκι μου. Σήμερα βέβαια σερνόμουνα πάλι στην δουλειά.

Σας διάβασα αλλά αυτή τη στιγμή δεν θυμάμαι τίποτα.

Μόνο ότι περάσατε πολύ όμορφα και πολύ χαίρομαι.

Αννούλα, κι εγώ σε σκεφτόμουν αλλά την μία φορά την μέρα που γράφω, ξεχνάω πάντα τα περισσότερα. Τα θυμάμαι σε άσχετες φάσεις αλλά είναι αδύνατο να γράψω.

Κάποια έχει γενέθλια σήμερα νομίζω. Δεσποινάκι να τα εκατοστήσεις και ότι επιθυμείς. Κάθε ευτυχία σε σένα και την όμορφη οικογένειά σου.

Σας φιλώ. Θα χαζέψω λίγο στο νετ και νάνι.

Καληνύχτα!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπέρα φιλενάδες μου!!!

Δεσποινάκι Χρόνια Πολλάαααααααααααααααα πολλάαααααααααααα!!!! Ότι επιθυμείς στην αγκαλιά σου να τα βρεις!!!!

Ειρήνη να την χαίρεσαι την μανούλα!!!

Άννα μου και εσύ να χαίρεσαι τον άντρα σου!!!! Μην είσαι παραπονιάρα, όλες στην καρδιά μας και στο μυαλό μας είσαστε, αλλά ένα μυαλό χειμώνα-καλοκαίρι τα φτύνει....έχουμε πάθει όλες αμνησία χαχαχαχαχα..... σε λίγο θα ξανασυστηνόμαστε χοχοχο

Μαρία με γειά το μαλάκι κοριτσάρα!!

Δεσποινιώ Χρόνια πολλά στην μπούμπι μας!!!!!!!!!!!!!!!!! Είναι η μασκότ μας απ' τα ξένα!!!!! Την περιμένουμε πως και πως να την ξαναδούμε!!!

Ιωάννα μου καλώς μας ήρθατε!!!! Καλά, με πέθανες με το σελφσέρβις μπρεκφαστ χαχαχαχα

Βάσω μου περαστικά για την καταρροή σας, όσο για τις αλλαγές, εγώ δεν άλλαξα και πολλά, φορμάκια έχω για φέτος εσώρουχα 5 με μανικάκι και 7 κοντομάνικα, φόρμες βελουτέ 3, και 2 φορμάκια βαμβακερά ύπνου + 2 ζευγάρια μπυτζάμες. Όλα αυτά με φτάνουν συνήθως να βάζω κάθε βδομάδα πλυντήριο ώστε πάντα να έχω καθαρά.... Ελπίζω να σε βοήθησα. Α, και από ρούχα, μόνο 1 σετάκι της άλλαξα για 2 ετών, όλα τα άλλα σαν χαζή τα κράτησα για φέτος γιατί ήταν όλα τρέλααααααα χαχαχα

Γυρίσαμε και εμείς οι σουρτούκες, περάσαμε πολύ καλά στο σκλαβενίτη χαχαχα, όσο και αν ακούγεται περίεργο, είναι το τέλειο μέρος για καφέ, μάσα, γλυκό, θηλασμό, φαριν λακτέ, έχει πολλά καρεκλάκια φαγητού για όλα τα μωράκια και άπλετο χώρο για αραλίκι. Στο τέλος κάνουμε και τα ψώνια μας και είμαστε κομπλέ!!!

Ο Γιωργάκης έκανε τα γλυκά μάτια στη Λου που τον κοιτούσε με λατρεία χαχαχαχα!!! Η Άλεξ έκανε μαθήματα φαγητού στο μπίσκοτ και ο Γιωργάκης μας χάρισε μια υπέροχη κατάθλιψη με τους ρυθμούς που έφαγε την κρέμα του (σε 3 λεπτά όλο το μπωλ). Η μαμά του επίσης μας έκανε και επίδειξη τάπερ χαχαχαχαχα. Η Αννούλα μας τρέλανε με τα τρελά κοτσίδια της και ο Νικόλας δεν πιανόταν με το νάζι του!!!

Το Λουσάκι έριξε έναν ύπνο και ένα μαμ ξεγυρισμένο και η μανούλα της ξεκουράστηκε και διασκέδασε με τις φίλες της!!! Φυσικά ήμασταν η ατραξιόν του μαγαζιού!!!

Α, βγάλαμε και άλλα 2 δοντάκια πάνω, το σούπερ κουνέλι μου χαχαχα, τώρα έχουμε 6 στο σύνολο, σε λίγο θα τρώμε δίπιτα και μακαρονάδες χαχαχα[/quote

Καλώς την σε χασαμε για λίγο κ ανησυχησαμε όλα καλα ????? με το babysitting τακτοποιηθηκαν τ πραματα?????

όσο για τα ρουχαλακια όλα τρελα ειναι αυτο ειναι αληθεια δεν έχω δει τιποτα ασχημο μεχρι τωρα αλλα το θεμα ειναι τι πραγματικα χρειαζομαστε εκει σκονταφτω

κοιμηθηκε η μπουμπου σου???

Βικάκι και Θάλεια γράφαμε συγχρόνως. Βικάκι με γειά τα δοντάκια! 6 κιόλας το θηρίο?! Με τον θηλασμό πώς είσαι? Δαγκώνει?

Θάλεια, ελπίζω να μην σε ταλαιπωρήσει με πολλά ξυπνήματα. Να ξεκουραστείς κι εσύ λιγάκι.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπέρα κούκλες!!!

Παλι βραδινη είμαι. Μολις κοιμήθηκε το μπουμπουνακι μου, βεβαια προβλέπεται ακόμα ένα ξύπνημα πριν κοιμηθεί για τα καλά και 3-4 ακόμα στη διάρκεια της νύχτας. Έσκασε και το πρωτο δοντάκι, δεν φαίνεται ακόμα αλλά έβαλα το δάχτυλο και γρατσουνάει.

Αυτά μπόρεσα να θυμηθώ. Καλό βράδυ να έχουμε μανούλες και μπεμπάκια!!!

Ωωωωωωωωωωωωωω!!! Με γειά το καινούργιο σας δοντάκι!!!! Ώρα για καρότα χιχιχιχι!!! Τί κάνεις κοριτσάρα?

GaiGp3.png

Καλησπέρα! Κοιμήθηκε το ζουζουνάκι μου και ήρθα κι εγώ. Χθες το βράδυ πάλι μου'κανε τα ίδια. Ξύπνησε στις 4:00 και δεν ήθελε να κοιμηθεί. Εγώ πτώμα πάνω απ΄το κρεβάτι της να προσπαθώ να την κοιμίσω. Τελικά, αφού την είδα ότι δεν είχε σκοπό να κοιμηθεί αλλά δεν γκρίνιαζε, έφυγα σιγά σιγά και την άφησα μόνη της. Φυσικά απ΄το άγχος δεν μπόρεσα να κοιμηθώ (γιατί δεν την έχω αφήσει ποτέ να κοιμηθεί μόνη της, πάντα την κοιμίζω και μετά φευγω). Τελικά σηκώθηκα μετά από μισή ώρα και είχε κοιμηθεί το μωράκι μου. Σήμερα βέβαια σερνόμουνα πάλι στην δουλειά.

Σας διάβασα αλλά αυτή τη στιγμή δεν θυμάμαι τίποτα.

Μόνο ότι περάσατε πολύ όμορφα και πολύ χαίρομαι.

Αννούλα, κι εγώ σε σκεφτόμουν αλλά την μία φορά την μέρα που γράφω, ξεχνάω πάντα τα περισσότερα. Τα θυμάμαι σε άσχετες φάσεις αλλά είναι αδύνατο να γράψω.

Κάποια έχει γενέθλια σήμερα νομίζω. Δεσποινάκι να τα εκατοστήσεις και ότι επιθυμείς. Κάθε ευτυχία σε σένα και την όμορφη οικογένειά σου.

Σας φιλώ. Θα χαζέψω λίγο στο νετ και νάνι.

Καληνύχτα!

ποτε προλαβαινεις κ να μας διαβαζεις με τοση κουραση που τραβας απο ρω βρε κοριτσακι ελπιζω πραγματι α μη σε ξυπνησει σημερα και να κοιμηθειτε γλυκα!!!

Διαφημίσεις

Βασιλική, θα συμφωνήσω με την Βίκυ ως προς το τι χρειαζόμαστε. Βέβαια οι ανάγκες της καθεμιάς διαφέρουν. Αν για παράδειγμα βγαίνετε συχνά έξω, θέλετε αρκετά ρούχα εξόδου, αλλιώς περισσότερα φορμάκια. Πάντως αν έχεις τόσα ώστε να πλένεις μια φορά την εβδομάδα και να μην ξεμένεις είσαι τέλεια νομίζω.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

ποτε προλαβαινεις κ να μας διαβαζεις με τοση κουραση που τραβας απο ρω βρε κοριτσακι ελπιζω πραγματι α μη σε ξυπνησει σημερα και να κοιμηθειτε γλυκα!!!

Το να σας διαβάζω είναι ίσως η μόνη στιγμή της ημέρας που χαλαρώνω. Βέβαια τα περισσότερα τα ξεχνάω αλλά ένα μυαλό κι αυτό το μισό μου το πήρε η Αθηνά.

Ευχαριστώ για την ευχή. Το ελπίζω...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Θάλεια Βικυ μεγεια τα δοντια σας !:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

και εμες αφου ολοκληρωσαμε τα κατω πάμε για τα δυι πάνω που αισθανομαι στο δαχτυλο μου λιγο να ξεμυτιζουν

Η δικια μου ρε παιδια στο καροτσι κανει το εξης : σηκωνεται σχεδον όρθια!!!!!!πολυ δυναμη στα ποδια τα χριστουγενα πιστευω θα μπουσουλάει μου φαινεται θα περπατησει πριν χρονιασει και δεν θελω τοσο νωρίς:P:p:p

Βασιλική με τη συχνότητα που βάζω πλυντήρια και σιδερώνω θα τα έπαιρνα όλα για τον επόμενο χειμώνα δεν θα σκεφτόμουν καν για τη μεθεπόμενη χρονιά...τώρα το τι βολεύει την κάθε μανούλα...άλλη φόρμες...άλλη κορμάκια...άλλη εξωρουχάκια....;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...