Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

μανούλες γεια σας!!!

εχω πολλεεεεες μέρες να μπω... καμιά δε με αναζήτησε. μαλλον σας ειμαι λιγο αδιάφορη ε;:-( μόνο η αντρια καποια στιγμή ρωτησε που εχω χαθει. σ ευχαριστω. πολυ κλαψα επεσε και δε μουπαει.:cool:τεσπα.

Τάνια μου εύχομαι ολόψυχα να ζήσετε πάντα ευτυχισμένοι με τον αντρούλη και την κορούλα σας! να είστε πάντα ερωτευμενοι και αγαπημενοι! να εχετε μια υπεροχη ζωη!

Βάσω μου και Χριστίνα να σας ζήσουν τα παιδάκια σας! παντα γερά και χαρούμενα!

αντζυ μου να ζησετε και εσεις με τον αντρουλη σου! να χαιρεστε μαζι τι μπισκοτακι σας και να το καμαρωνετε!:D

βικυ κρατα γερα!:P

ειρηνη κοριτσι μου μπραβο σου. τι να πω; σουπεργουμαν εις το τετραγωνο είσαι! και να χαιρεσαι τη μανουλα σου!:)

δεσποινες να σας ζησουν τα μωρακια σας!

δεσποινα χρόνια πολλάαααααα!!!!!!!!!

δημητρα μια χαρα παει ο νικόλας με το φαγακι. ολο και καλυτερα!;)

αννη μου αληθεια τι κορίτσαρο έχεις. φτου φτου!!!!!!

τι αλλο; διαβασα πανω 10 σελιδες στανταρ και ξεχναω. ειχα και εγω γενεθλια τον αντρουλη μου χθες και ξεκ.....θηκα να φτιαχνω φαγια. ηταν πολυ ωραια, ομως ειχα μελαγχολησει στο τελος. βασικα δε ειναι τοσο οτι κουραστηκα, οσο το οτι δεν χαρηκα την αλεξανδρα μου κανοντας ολες τις ετοιμασιες. ολο καποιος αλλος την επαιρνε αγκαλια κλπ και πολυ μου ελειψε και νομιζω οτι της ελειψα και εκεινης. καλα παμε. τα δοντακια μας βγαινουν ταυτοχρονα χωρις γκρινιες αλλα μου φαινονται στραβα.τι στο καλο; απο τωρα ρε γμτ;

ειμαστε στο μοσχαρι πλεον και καλα το πηραμε. δεν το τρωμε ολο βεβαια αλλα δεν αναγουλιαζουμε κιολας ευτυχως.

κουραγιο στια μανουλες χριστινα-αλεξανδρα-ατλαντις (και δε θυμαμαι αλλη σορρυ) που ταλαιπωρειστε με το φαγακι τους.

βαλια μου ευτυχως τιποτα δεν ηταν. μια χαρα ο κωνσταντινος σου!

Αντε βρε Αννούλα!!! Εμφανίστηκες! :tongue::tongue::tongue:

Και το συζητούσαμε με την Αννη ότι χάθηκες! Να χαίρεσαι τον αντρουλη σου κοπέλα μου! Και για τα δοντάκια σας μπράβο!!! Αλλά μην σκας... τα πρωτα είναι!

Ειρηνάκι μου να χαίρεσαι την μανούλα σου!!!

Δέσποινα χρόνια πολλά να τα εκατοστήσεις!!! Οτι καλύτερο ευχομαι!

Αννη μου τι κορίτσαρος που είναι η Κλειώ!!! Μπράβο στο κορίτσι!!!

Νικόλ μου καλώς μας ήρθες!!! Να μου φιλήσεις το κοριτσάκι σου!!!

Ολες καλα;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Νικολιτσα μου γλυκια!!!Να δωσεις πολλα φιλακια στο Ανασατσακι μας!!!Περιμενουμε φωτο!!

Αννα μου εγω σε σκεφτομουνα σημερα το πρωι αλλα δεν σε αναζητησα εδω.!Να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!

Ουφφφ τι αλλο ηθελα να πω???Ξεχασα!

Γεια σας και από μένα επιτέλους κουρεύτηκα. Δεν είχα χρόνο να κάνω πιστολάκι κτλ αλλά μου τα έκοψε κοντά και βάλαμε και λίγο τζελ. Σε μισή ώρα είχα γυρίσει. Ούτε να κουρευτώ δεν προλαβαίνω!!!!!!!!!!!

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και από μένα επιτέλους κουρεύτηκα. Δεν είχα χρόνο να κάνω πιστολάκι κτλ αλλά μου τα έκοψε κοντά και βάλαμε και λίγο τζελ. Σε μισή ώρα είχα γυρίσει. Ούτε να κουρευτώ δεν προλαβαίνω!!!!!!!!!!!

Με γεια!!Ποια μανα προλαβαινει?????Αν βρεις καμια πες μου να μιλησω μαζι της να μου πει τα μυστικα!

Καλησπέρα κι από μένα, δύσκολη νύχτα η χθεσινή, η μπουμπινέλ μάλλον ζήλεψε την κόρη του Τζέκου και δεν με άφησε να κοιμηθώ, πεταγόταν συνέχεια με κλάμματα. Φυσικά "κοιμηθήκαμε" μαζί, ξύπνησα σαν πορνοσταρ και με τα 2 ζιζιά έξω, η πλάτη μου με πεθαίνει κι έχω πονοκέφαλο. Γκρίνιαξα πολύ ή μου φαίνεται;;

Οι φίλες Αθηναίες είναι για καφέ (have fun girls), η Ιωάννα βολεύτηκε μάλλον με το baby sitting και θα αργήσει να έρθει (ξεκουράζεσαι φίλη;;), η συνονόματη Δέσποινα έχει γενέθλια (χρόνια πολλά και ευτυχισμένα) και το Μαράκι θα μας τρελάνει, από την μία δεν προλαβαίνει να κουρευτεί κι από την άλλη σκυλοβαριέται (Με γεια το κούρεμα και βάλε φωτό)!

Νικόλ στείλε την Αναστασία στην Άννυ, θα την ντοπάρει κι αυτήν και θα σου ζητάει μπουγάτσες:D Οι συζητήσεις για γλυκά έχουν απαγορευτεί, στηρίζουμε τις φίλες που κάνουν δίαιτα κι εγώ κάνω τον χωροφύλακα:tongue::tongue::tongue:

mWsZp3.png

Mανούλες!!! Γεια σας! Τί κάνετε;

Επέστρεψα στο σπιτάκι μας επιτέλους! Ξεκουραστήκαμε αρκετά, αλλά χθες το βράδυ μείναμε ξύπνιοι κανένα διωράκι οπότε ξαναστρώσαμε...

Έχω πάρα πολλά να πω, κι ελπίζω να τα θυμηθώ!

Χρόνια πολλά και καλά στη Δέσποινα, στη μαμά της Ειρήνης και στη Μπούμπι μας! Υγεία και ευτυχία στις εορτάζουζες και τους αγαπημένους τους ανθρώπους!

Βίκυ, κουράγιο με το τρέξιμο και με τη μαμά σου... Ό,τι και να σου πούμε εμείς, εσύ ξέρεις πώς να τη χειριστείς ώστε να συνεργαστεί και να μην χαλάει το πρόγραμμα της Λου. Πάντως έχεις τόσο δίκιο για το πρόγραμμα...

Μαρία, (Ατλάντις) μας τα κάνει αυτά τον τελευταίο καιρό και έχουμε χάσει την μπάλα... Όπως τα λες, δοκίμασα πάρα πολλά και δεν βλέπω κάτι να έχει αποτέλεσμα... Και για τα δόντια δεν ξέρω, κι εγώ εκεί ελπίζω αλλά ο ντοκ στην τελευταία επίσκεψη είχε πει πως αργούν ακόμη. Και ξυπνάει κλαίγοντας, μπορεί να τον θηλάσω αλλά μόλις χορτάσει να συνεχίσει το κλάμα και σε κάποια φάση αρχίζει να παίζει και να βολτάρει στο κρεβάτι... Με πιάνουν νεύρα, όχι μαζί του, γενικά, θέλω να πάω να σπάσω 5-6 πιάτα και να γυρίσω μετά ξαλαφρωμένη να τον νανουρίσω...

Άννη, καλέ τί παιδί η Κλειώ!!! Μήπως σηκώνεται το βράδυ και τρώει κρυφά;!; :tongue:;):P

Η ΔΕΗ κι εμάς τόσο ήρθε... Άστα να πάνε. Είναι κι ένας λόγος που θα μετακομίσουμε την Άνοιξη όπως φαίνεται. Ναι, τελικά το πήραμε απόφαση και άντε να δούμε...

Νικόλ, πάιζετε με την Αναστασία συνέχεια ε; Να της δώσεις πολλά φιλάκια!

Δέσποινα, (φουσκίτσα!) συμφωνώ μαζί σου για τον προγεννητικό και ήθελα να το σχολιάσω κι εγώ όταν το διάβαζα... Εγώ τον έκανα και θα τον κάνω για να είμαι προετοιμασμένη σε περίπτωση προβλήματος ή για άμεση θεραπεία. Δε θα μπορούσα να τερματίσω εγκυμοσύνη όχι απλώς για πρόβλημα όρασης αλλά και για τα σοβαρότερα σύνδρομα...

Βάσω, με το θόρυβο κι εμείς μια από τα ίδια, λεωφορείο, φορτηγά για το σ/μ απέναντι και επιπλέον 10 παλιατζήδες, λουλουδάδες με ωραία λέλουδα Πηλίου, 2 Γιώργηδες καλά παιδιά με χαλιά ποιότητος και πολλοί άλλοι! Το καινούργιο είναι ένα αυτοκίνητο που διαφημίζει με μεγάφωνα ένα κλειδαράδικο... :confused:

Μπορεί να θυμηθώ κι άλλα αργότερα!

Πάω τώρα που κοιμάται να κάνω καμμιά δουλειά!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από μένα, δύσκολη νύχτα η χθεσινή, η μπουμπινέλ μάλλον ζήλεψε την κόρη του Τζέκου και δεν με άφησε να κοιμηθώ, πεταγόταν συνέχεια με κλάμματα. Φυσικά "κοιμηθήκαμε" μαζί, ξύπνησα σαν πορνοσταρ και με τα 2 ζιζιά έξω, η πλάτη μου με πεθαίνει κι έχω πονοκέφαλο. Γκρίνιαξα πολύ ή μου φαίνεται;;

Οι φίλες Αθηναίες είναι για καφέ (have fun girls), η Ιωάννα βολεύτηκε μάλλον με το baby sitting και θα αργήσει να έρθει (ξεκουράζεσαι φίλη;;), η συνονόματη Δέσποινα έχει γενέθλια (χρόνια πολλά και ευτυχισμένα) και το Μαράκι θα μας τρελάνει, από την μία δεν προλαβαίνει να κουρευτεί κι από την άλλη σκυλοβαριέται (Με γεια το κούρεμα και βάλε φωτό)!

Νικόλ στείλε την Αναστασία στην Άννυ, θα την ντοπάρει κι αυτήν και θα σου ζητάει μπουγάτσες:D Οι συζητήσεις για γλυκά έχουν απαγορευτεί, στηρίζουμε τις φίλες που κάνουν δίαιτα κι εγώ κάνω τον χωροφύλακα:tongue::tongue::tongue:

Τώρα το είδα Δέσποινα! Και γέλασα πολύ!!!! :P :p :P

Εμένα έχει ξυπνήσει, έχει συρθεί από το κρεβάτι του στο δικό μας (ναι, ακόμη κολλημένο το έχουμε!), με έχει αρπάξει κι έχει αρχίσει να τρώει ενώ κοιμόμουν!!! :shock: Σου λέει άστην την καήμενη, ξύπνησε 5 φορές το βράδυ, το πρωινό θα είναι selfservice!

Οι νταντάδες καλές ήταν αλλά τα βραδινά ξυπνήματα πάντα της μαμάς είναι. Ευτυχώς το πρωί αναλάμβανε η γιαγιά κι εγώ κοιμόμουν...

Α! Πότε άρχισε δίαιτα το κάφε; Επίσημη; Πρέπει να συμμετέχουμε όλες?!?

Καλά, τρώω αυτό το μιλγέιγ και τέλος... :D

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλησπέρα κι απο μας!!! Ο Δημητρης μου κλασικα κοιμάται για μεσημέρι κι εγω αφου έκανα τις δουλειες μου είπα να δω τι κάνετε!

Αννα μου χαίρομαι που είσαι καλα!!! Πιο πολύ ανησυχησα γιατι εξαφανιστηκες κανα δυο μερες μετα που είχες αυτή την αδιαθεσία. Να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!

Δέσποινα χρόνια σου πολλά, πάντα ευτυχισμένη και υγιής!!!

Κι εσύ Ειρηνάκι μου γλυκο να χαίρεσαι την μανούλα σου!

Ενώ το πρωι είχε πολύ ωραία μέρα τωρα βρέχει, τι να πω!

Μαρία (Angicat) από που είσαι βρε και σε τραβήξαν εκεί πάνω???

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Σταμάτησα και την μεσημεριανή άντληση μήπως και μειωθεί λίγο το γάλα γιατί θα αρχίσω να τυροκομάω σε λίγο! Ήρθα σπίτι πρησμένη και έβγαλα πριν καμιά ώρα 400μλ!!!!! Ενώ έβγαζα 250μλ αυτή την ώρα και 150 το μεσημέρι. Συνολικά δλδ πάλι τα ίδια έβγαλα. Ελπίζω να μειωθεί σιγά σιγά γιατί δεν ξέρω τι να το κάνω.

βρε κοριται πρεπει να κάνεις δωρεα δεν γινεται!!!!

αν μειωσεις τις αντλήσεις σταδιακα δεν θα μειωθει????ετσι νομιζω:confused::confused:

καλησπερα κοριτσια

δεν ξερω πολλα νεα σας πάλι μονο οτι γυρισε η νικολ με αναστασακι κ ειναι καλα κ χαιρομαι Υπερβολικα για το παιδακι.:-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz:

εμεις ειμαστε καλα αλλα 10μερες τωρα συνεχεια τρεχει μυτη κ τιποτα άλλο ευτυχως.εχει πάει πολυ πισω κ το εμβολιο γιατι λογω καταρροης δεν μας το κανει ο γιατρος.:mad:

εχω ξεκινησει να αλλαζω ρουχα απο την βαπτιση κ εχω ζαλιστει με δαυτα

Θελω τη γνωμη σας: ποσες φορμες για ενος ετους κ ποσες φορμες για 2 ετων να π΄ρω? μήπως να παρω και 3-4 ετων ή πάει πολυ???

ειχα πέι σε κατι benetton να αλλαξω κ επιδη μπερδευτηκα με τα πολλα τελικα πηρα εσωρουχα φορμακια για 1,5-2 ετων καλτσακια κ καλτσοπαπουτσακια για 2 ετων κασκολ γαντια σκουφι κ τετοια πρακτικα που ετσι κ αλλιως χρειαζονται. ελπιζω να μην εκανα βλακεια.:confused::confused:

θα διαβασω νεα σας κ θα ξαναγραψω:-P:-P:-P:-P:-P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...