Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλέ εγώ που ζω??εδώ έβρεχε ως τώρα και ξαφνικά έβγαλε ήλιο!ντόινγκ!μόλις εφαγε 1 αχλάδι,μισό μήλο και 1 μανταρίνι και το φαγε όλο..άβυσσος το στομάχι της Χρυσανθούλας!!!

ρε Βασούλι τι μ@λ@κία..κι εμένα μου τυχαίνει αυτο γιατί περνάει απο κάτω τπ λεωφορείο..κι απέναντι εχω και καφενείο,οπότε δένει το γλυκό!μόλις ξυπνήσει τρώτε φρούτα,δεν πειράζει!

φίλη Αννη κι εσενα όταν κοιμάστε μαζί βρισκει ευκαιρία κι είναι όλο με το βυζί στο στόμα??δηλ κοιμάται και σε κάθε γύρισμα της,τέντωμα,βόλεμα κοκ βουτάει και το βυζί?

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλα Αντζυ αλλου μενουμε!!Χαχα!!Εβρεξε εκει ε??Εδω εχει ηλιο απο το πρωι!

Ειρηνη εμεις καλο βραδυ ειχαμε αλλα μετα το πρωινο ξυπνημα εναν υπνακο 1 ωρας τον ξαναπαιρνουμε:tongue::tongue:Και ετσι μας ξυπνησανε και χασαμε τον υπνο μας!

χα χα χα χα!!!έμαθες να βάζεις εικόνες τώρα και ποιος σε πιάνει!!

;););)

Βασω και μενα η μπουμπου ετσι κανει λεει η μαμα μου

Τα σ/κ ομως επειδη παρακοιμαται με τη μαμα (μεχρι 10 και...)---ε μετα δεν ξανακοιμαται βεβαια ως το μεσημερι

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

φίλες μου καλημέρα.η Αναστασία είναι καλά.πήραμε και τις φώτο της βάπτισης.διαβάζω τα νέα σας αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω μιας και πρέπει να δίνω ερεθίσματα στη μικρή γιατί έχει γίνει κουκουρούκου με όλα αυτά.

Δεσποινάκι χρόνια πολλά με υγεία.

να περάσετε καλά στη βόλτα σας...ζηλεύουμε...

Grya.jpgGryap3.png

χαχαα Ειρηνη πεθαινωωωωω...χααααχααχ.

εγω ειμαι μες στα νευρα.ηρθε η ΔΕΗ εκκαθαριστικος 182 ευρωωωωωωωω.

ΘΕΕΕΕΕΕ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Νικολιτσα φιλακια πολλα στη μικρουλα σου

Αν βρεις λιγο χρονο βαλε και καμια "επισημη" φωτο να σας καμαρωσουμε! ;)

θα της τα δώσω.έχεις πμ...με την πρώτη ευκαιρία θα βάλω..;)

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ !!! τι κάνετε? μας έλειψες!βάλε μας φωτο της κούκλας με την πρώτη ευκαιρία θέλω να τη βάλω προφίλ στην ομάδα μας!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

μανούλες γεια σας!!!

εχω πολλεεεεες μέρες να μπω... καμιά δε με αναζήτησε. μαλλον σας ειμαι λιγο αδιάφορη ε;:-( μόνο η αντρια καποια στιγμή ρωτησε που εχω χαθει. σ ευχαριστω. πολυ κλαψα επεσε και δε μουπαει.:cool:τεσπα.

Τάνια μου εύχομαι ολόψυχα να ζήσετε πάντα ευτυχισμένοι με τον αντρούλη και την κορούλα σας! να είστε πάντα ερωτευμενοι και αγαπημενοι! να εχετε μια υπεροχη ζωη!

Βάσω μου και Χριστίνα να σας ζήσουν τα παιδάκια σας! παντα γερά και χαρούμενα!

αντζυ μου να ζησετε και εσεις με τον αντρουλη σου! να χαιρεστε μαζι τι μπισκοτακι σας και να το καμαρωνετε!:D

βικυ κρατα γερα!:P

ειρηνη κοριτσι μου μπραβο σου. τι να πω; σουπεργουμαν εις το τετραγωνο είσαι! και να χαιρεσαι τη μανουλα σου!:)

δεσποινες να σας ζησουν τα μωρακια σας!

δεσποινα χρόνια πολλάαααααα!!!!!!!!!

δημητρα μια χαρα παει ο νικόλας με το φαγακι. ολο και καλυτερα!;)

αννη μου αληθεια τι κορίτσαρο έχεις. φτου φτου!!!!!!

τι αλλο; διαβασα πανω 10 σελιδες στανταρ και ξεχναω. ειχα και εγω γενεθλια τον αντρουλη μου χθες και ξεκ.....θηκα να φτιαχνω φαγια. ηταν πολυ ωραια, ομως ειχα μελαγχολησει στο τελος. βασικα δε ειναι τοσο οτι κουραστηκα, οσο το οτι δεν χαρηκα την αλεξανδρα μου κανοντας ολες τις ετοιμασιες. ολο καποιος αλλος την επαιρνε αγκαλια κλπ και πολυ μου ελειψε και νομιζω οτι της ελειψα και εκεινης. καλα παμε. τα δοντακια μας βγαινουν ταυτοχρονα χωρις γκρινιες αλλα μου φαινονται στραβα.τι στο καλο; απο τωρα ρε γμτ;

ειμαστε στο μοσχαρι πλεον και καλα το πηραμε. δεν το τρωμε ολο βεβαια αλλα δεν αναγουλιαζουμε κιολας ευτυχως.

κουραγιο στια μανουλες χριστινα-αλεξανδρα-ατλαντις (και δε θυμαμαι αλλη σορρυ) που ταλαιπωρειστε με το φαγακι τους.

βαλια μου ευτυχως τιποτα δεν ηταν. μια χαρα ο κωνσταντινος σου!

KOWTp3.png

φίλες μου καλημέρα.η Αναστασία είναι καλά.πήραμε και τις φώτο της βάπτισης.διαβάζω τα νέα σας αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω μιας και πρέπει να δίνω ερεθίσματα στη μικρή γιατί έχει γίνει κουκουρούκου με όλα αυτά.

Δεσποινάκι χρόνια πολλά με υγεία.

να περάσετε καλά στη βόλτα σας...ζηλεύουμε...

νικολ μου γεια σου!!!! και που δε μπαινεις εισαι συνεχεια στη σκεψη μας! ολη μας η θετικη ενεργεια για την αναστασια μας!!!

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...