Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μάνες!

Χθες τα' παιξε το λαπτοπ και δεν μπόρεσα να έρθω να πω μια καληνύχτα!!!

Χρόνια πολλά Δέσποινα!!! Να τα χιλιάσεις και να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

Λοιπόν εγώ κοντά μου έχω μόνο ένα Υπερ-Σκλαβενίτη, αυτούς με το καφέ. Αν ψήνεστε για παμφθηνό καφέ και γλυκό και αντί για κούνιες χάζεμα στα παιχνίδια...πάμε εκεί αν βρέχει. Χαχαχα.

X4pTp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ μανουλίνια μου !!! κερνάω υγιεινό πρωινό για όλες μας μπας και χάσουμε κανα κιλό!!

FRUITBREAKFAST.jpg

Ειρήνη εγώ γκουγκλάρω αυτο που θέλω(π.χ. υγιεινό πρωινό) ,πατάω εικόνες και εκεί αν θες επέλεξε μεσαίο μέγεθος.

Δημητρούλι εγώ ψήνομαι και για Σκλαβενίτη αν βρέχει,έχει και πολύ ωραία μους σοκολάτα και καφεδάκι εκεί!μεχρι το μεσημεράκι θα δούμε πως πάει ο καιρός κι αποφασίζουμε :-)

η κορούλα μου απο προχτές έκανε κάτι μπα-μπου-μπα και πάλευε με τα χείλια της σαν φαφούτο να πει κάτι και σήμερα ξύπνησε και έχει κολλήσει η βελόνα να λέει

μπαμπά!! καλέ συνέχεια!της λέω παιδί μου το μαμά είναι πιο απλό!πες μα..μά!

τίποτα!μπα μπά αυτή! παλιοπαιδο!

το βραδυ ξύπνησε στις 2,30,την πήρα στο κρεβάτι κι αγκαλιά με το βυζί σηκωθήκαμε μόλις τώρα! δεν ειναι δουλειά αυτή...το χει μάθει και κάθε βράδυ κοιμάται μαζί μας..δε τη βλέπω να ξεκολλάει με τίποτα μετά..

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημερα Δημητρουλα και Αντζυ

...θα το προσπαθησω με τις φωτο...

Να σας πω οτι δυστυχως η ευτυχως πρωτα μπαμπα λενε!

Ο Στελιος ειχε πει μπαμπα-γιαγια..........και μετα μαμα

η θκατουλα μου λεει για-για συνεχεια.....Καλα δε σας μυρισε ακομα η μαμα μου που χεστηκε? :lol::lol::lol::lol:

Δεσποινααααααακι........συνονοματη και συνεορταζουσα με τη μανουλα μου

Να τα εκατοστησεις! Να σε χαιρονται οι αντρες σου και να εισαι παντα καλα να τους φροντιζεις!

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα!!!!

Δέσποινα να τα εκατοστήσεις!!!Ο,τι επιθυμείς!!!!Να σε χαίρονται ο αντρούλης σου και το μπεμπάκι σου!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ στη Μπισκότ!!!!Είπε "μπαμπά" το παιδί...Ο Κ. τι έκανε;;;;....Δεν πειράζει φιλενάδα το "μαμά" θα το πούνε μια καλή και μετά δε θα σταματάνε....;)

Εγώ για Υπερ-Σκλαβενίτη δεν έχω κανένα πρόβλημα...θα χαζέψουμε κιόλας....;)

Διαφημίσεις

καλημερα μανουλες.

Δεσποινα χρονια σου πολλα κ καλα με πολυ υγεια για σενα κ την οικογενεια σου.:P

Ειρηνη να χαιρεσαι την μανουλα σου.:P

κ η Κλειω για-για λεει κ νταντ(ξενογλωσσο παιδι:tongue:)

εμεις ειχαμε ενα βραδυ σαν σκ@το.χαχααχ.ξυπνοσε συνεχεια με κλαμα κ γκρινια,την πηρα μαζι μου κ ολο το βραδυ αυτο γινοταν κ φυσικα η κλειω με το βυζι στο στομα κ εγω σαν γαλλικο 8 οπως λεει η φιλη Αντζυ...

κοιμαμαι ορθια....

τελικα εδω βρεχει

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλημερα και απο εμας!!!

Δεσποινακι χρονια σου πολλα και οτι επιθυμεις!!Να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!

Ειρηνη να χαιρεσαι και εσυ τη μαμα σου!

Εμεις ξυπνησαμε 8 φαγαμε και εκει που τον πηρε ο υπνος ειχε παρκαρει μια κ@...λα και δεν χωρουσε να περασει το λεωφορειο με αποτελεσμα να κορναρουν καμια 10αρια αυτοκινητα μαζι και να ξυπνησει, και μεχρι τωρα ητανε μεσα στη γκρινια και τωρα καταφερα και τον κοιμησα.Φρουτο δεν εχει φαει ακομα:confused::confused:το γ@....με το προγραμμα σημερα.

Μεχρι στιγμης εχει πολυ ωραια μερα...και ψιλοζεστη για να δουμε..............

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...