Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Που ειστε μανουλακια? Πηγατε για νανι?

Εγω αυριο δε θα παω γραφειο λογω διαδηλωσεων κι ετσι θα δουλεψω απο το σπιτι...αλλα... full time!

Ελπιζω την επομενη φορα να τα καταφερω. Και η ιδεα για "δυτικα" ακουγεται επισης καλη! ;)

Βρε Αντζυ αν δοκιμασες διαφορες μαρκες κρεμα κ δεν της αρεσουν γιατι δε δοκιμαζεις γιαουρτακι? Δε σας αφηνει ο γιατρος?

Και μενα η δικη μου 3 απογευματα τωρα ουτε που την πλησιασε την κρεμα κι ετσι σημερα παλι γιαουρτακι

Αννυ...Τζεκο θα σε φωναζω :D :D :D

Ελα παραδεξου το...την ντοπαρεις τη μικρη, δεν μπορει......χαχα :lol:

Να τη χαιρεσαι τη γυναικαρα σου!

QuW0p3.png

Τελικά τι θα κάνουμε κορίτσια αύριο αν βρέχει;;;;;

ας δουμε καιρό το πρωί,αφου έχουμε χρόνο,και αποφασίζουμε~! μη χαθείτε να μπείτε το πρωί να συννενοηθούμε!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

πηγαμε πηραμε κ εμεις τζελ για τα δοντια γιατι λυσσαξε σημερα η Κλειω απ την γκρινια.κ ο ντοκ ειπε οτι θα σκασουν οπου να ναι γιατι ειναι πολυ πρισμενα τα ουλα της.

Άντε με το καλό! Τέτοιο έδινε η αδερφή μου στον ανιψιό με το χέρι. Έπιανε! Τρελαινόταν κι αυτός για την γεύση ούζου. Εμείς ούτε τα καταλάβαμε πότε βγήκαν 2 δόντια.

αυτο το τζελ κάνει δουλειά λέτε?

λοιπόν της εκανα την κρέμα βανίλια-3η μέρα σερί που το κανει αυτό-με την 1η κουταλιά αρχίζει το κλάμα,γυρίζει απο την άλλη και ξεκινάει το ουρλιαχτό..την ΄παιρνω αγκαλιά κ της βάζω στο μίξερ 1 ακτινίδιο,μισή μπανάνα και 1 μικρό μανταρίνι.γίνεται μια πράσινη αηδία γεμάτη μαύρα σουσαμάκια απο το ακτινίδιο και κανω απόπειρα να της δωσω να δω αν αυτο θα το καταπιεί.....

το αποτέλεσμα?το φαγε ολο!δοκιμασα εν τω μεταξυ κι ηταν μια ξινίλα και μισή! της έκανα και τεστ εναλλαγή μια κουταλιά βανίλια μηπως ξεγελαστεί κι ανοιξει το στόμα και άρχισε πάλι να κλαίει

ουφ

τι έχει πάθει με αυτη τη ρημαδοκρέμα?

δηλ θα τρωει 2 φορες τη μέρα φρουτοκρεμα??

Αχ το μπισκοτάκι!! Δοκίμασες μπισκοτόκρεμα; Κρέμα με δημητριακά; Μπορεί το παιδί να θέλει να φάει μπισκότα!!

Η ΑΘηνούλα σήμερα έφαγε όλο της το φαγητό! Και το φρούτο, και ας μην το έκανε στον ατμό, και τα λαχανικά (πρώτη φορά που της άρεσαν!) και φυσικά το ρυζάλευρο που πάντα έτρωγε-δεν μπορώ να πω.

ΕΛπίζω να συνεχίσει έτσι. Το μόνο που με στενοχωρεί είναι ότι δεν πίνει καθόλου νερό. Και ο Κ. δεν της βάζει αλλά και όταν γυρνάω εγώ το απόγευμα και προσπαθώ δεν το πίνει.Εγώ τώρα θηλάζω μόνο πρωί-βράδυ (και μεταμεσονύχτια που σχεδόν πάντα ξυπνάει). Ελπίζω να μην μου πάθει καμμιά αφυδάτωση. Εσάς πίνουν νερό?

Κι εμείς στην αρχή δεν πίναμε νερό. Σταδιακά αρχίσαμε να πίνουμε μισή ώρα περίπου μετά το μεσημεριανό. Τώρα πλέον μάθαμε και το εκπαιδευτικό ποτηράκι και πίνουμε 100-150μλ νερό σε όλη την διάρκεια της μέρας. Όταν τον πάω στις κούνιες τα πρωινά του παίρνω μαζί το νερό αντί για πιπίλα και παιχνίδι, οπότε παίζει με αυτό μέχρι να φτάσουμε και πίνει κιόλας. Και η πεθερά μου επιμένει στο νερό.

Καλησπέρα κι από εμενα! Εμείς μόλις γυρίσαμε από την αδερφή μου στην Πετρούπολη! Ο Δημήτρης ξετρελενεται με τα ξαδέρφια του και καθόταν μαζί τους κι επαιζε στο χαλί... Ολοκληρο παιδάκι μου φαινόταν :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τι ωραία εικόνα πρέπει να ήταν. Εμάς τα ξαδέρφια μας είναι 1000χμ μακριά. Να ευχαριστιέστε οικογένεια όποτε μπορείτε! Εμένα μου λείπει πάρα πολύ το σόι μου και με απασχολεί που δεν είναι κοντά στο παιδί μου.

Έβγαλα πάλι 400μλ (390μλ για την ακρίβεια). Δοκίμασα να βγάλω λιγότερο αλλά μένει νερουλό το γάλα σι θρού (!) και το βγάζω όλο για να πάρω και το λιπαρό. Θα γράψω ένα μειλ στην Αγλαΐα να ρωτήσω. 2η μέρα σήμερα που έκοψα την μεσημεριανή άντληση και τι κατάφερα; Τίποτα! Βγάζω με μια άντληση το 80% της ημερήσιας κατανάλωσης.

Εν τω μεταξύ, μου είχε πει και μια κοπέλα όταν θα κόψω τις αντλήσεις θα μου λείψουν γιατί είναι το μισάωρο της μέρας που δεν σε ενοχλεί κανείς και επειδή εγώ αντλώ μπροστά στον υπολογιστή πάντα μου άρεσε η όλη διαδικασία. Το έβλεπα σαν ξεκούραση από τις 1000 υποχρεώσεις.

mU4Ep3.png

Εγω με αυτη την αλοιφη δεν εβλεπα και μεγαλη διαφορα στο Στελιο. Οχι οτι πονουσε και πολυ, αλλα λιγη γκρινια την ειχε... Και η μικρη τωρα με τα 4 δοντακια της...μια χαρα

Τα πρωτα ουτε που τα καταλαβαμε, στα δευτερα τωρα ψιλογκρινιαζει.

Μαρια σε καταλαβαινω γι αυτο που λες για την αποσταση... Εγω τι να πω που το ξαδερφακι μας μενει μολις 8χλμ μακρια και ζητημα αν θα το δουμε 2-3 φορες το χρονο... Κι αυτο πικρα ειναι πιστεψε με...ισως και μεγαλυτερη

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια διαβασα ολα αυτα που γραψατε και πραγματικα σας ευχαριστω... τωρα εγω γιατι το πηρα τοσο κατακαρδα δεν ξερω... δευτερη μερα που της εκανα φαγακι και με την πρωτη κουταλια αρχισε να πνιγεται προσπαθουσε να κανει εμετο μελανιασε εγινε μωβ.... χεστηκα......... τα ειδα ολα!!!Θα το σκεφτω αν θα ξαναπροσπαθησω... τουλαχιστον να ειναι εδω και ο Δημητρης γιατι μονη μου φοβαμαι πια!!

Μαρακι εγω ειμαι αυτη που λες!Εχω πρασινα ματια γαλανα εχει η μπεμπα... και ναι το καροτσι ειναι αυτο που λες αρα εγω ημουν!!!εγω παντως και να σε ειδα δεν σε αναγνωριζω,γιατι δεν ηρθες βρε να γνωριστουμε????Θα χαιρομουν πολυ!!

Αννυ μου... πες μου σε παρακαλω.... τι της δινεις της Κλειουλας???Φτου σας!!!ΚΟΠΕΛΑΡΑ και κουκλαρα.... παντα γερη να ειναι!!!οπως και ολα τα μωρακια βεβαια....!

Σας καληνυχτω.... φιλια!!!

Kαλα Ειρηνη εχω ριξει το γελιο της αρκουδας!!!ακου Τζεκο!!!

η Κλειω εχει το dna του μπαμπα της!χαχαχαχα αλλα αναβολικα δεν παιρνουν!χαχαχαχ

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

κοριτσια διαβασα ολα αυτα που γραψατε και πραγματικα σας ευχαριστω... τωρα εγω γιατι το πηρα τοσο κατακαρδα δεν ξερω... δευτερη μερα που της εκανα φαγακι και με την πρωτη κουταλια αρχισε να πνιγεται προσπαθουσε να κανει εμετο μελανιασε εγινε μωβ.... χεστηκα......... τα ειδα ολα!!!Θα το σκεφτω αν θα ξαναπροσπαθησω... τουλαχιστον να ειναι εδω και ο Δημητρης γιατι μονη μου φοβαμαι πια!!

Γιατί βρε Χριστίνα πνίγηκε το μπεμπάκι;;;;θα τρόμαξες πολύ ε;;;Τι της έδωσες;;;

Kαλα Ειρηνη εχω ριξει το γελιο της αρκουδας!!!ακου Τζεκο!!!

η Κλειω εχει το dna του μπαμπα της!χαχαχαχα αλλα αναβολικα δεν παιρνουν!χαχαχαχ

ΚΙ ΕΓΩ ΣΑ ΧΑΖΗ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΓΕΛΑΩ :lol:

Σκεψου ... ΜΙΣ ΕΛΛΑΣ 2026! :-):-)

QuW0p3.png

Χριστινα σε καταλαβαινω

Εμενα ο Στελιος πνιγοταν με το νερο (επινε με το μπιμπερο αοπ 10 μερων και ηθελε πολυυυυυ) Και ηθελα παντα να ειναι καποιος σπιτι οταν του εδινα τον πρωτο καιρο

QuW0p3.png

Μαρακι εγω ειμαι αυτη που λες!Εχω πρασινα ματια γαλανα εχει η μπεμπα... και ναι το καροτσι ειναι αυτο που λες αρα εγω ημουν!!!εγω παντως και να σε ειδα δεν σε αναγνωριζω,γιατι δεν ηρθες βρε να γνωριστουμε????Θα χαιρομουν πολυ!!

Σας καληνυχτω.... φιλια!!!

Μην αγχώνεσαι με το φαγητό. Μπορείς όμως τις πρώτες μέρες να την ταΐζεις με τον άντρα σου μαζί. Μην το σκέφτεσαι και την πάθεις σαν εμένα με την φοβία για το φαγητό. Χαλαρά!

Σε κοιτούσα σχετικά επίμονα περιμένοντας να μιλήσεις κι εσύ. Περίμενα ότι θα ήσουν στην βάφτιση και είχα το νου μου. Όλες οι άλλες είχαν αγοράκια. Εγώ σε κάποια φάση την ώρα την βάφτισης στεκόμουν στην αριστερή πλευρά στις εικόνες όπως εσείς στεκόσασταν στην δεξιά. Αλλά τι να έρθω να σου πω. Είναι η Χριστίνα από το πάρεντς; και αν δεν ήσουν τι να εξηγήσω τώρα μέσα στο μυστήριο. Δεν με πήρες χαμπάρι που κοιτούσα σαν χαζό; χαχα έχουμε το ίδιο καρότσι σε μπεζ. Σου στέλνω σε πμ το κινητό μου.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...