Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα!!! Σήμερα δεν πρόλαβα να σας γράψω το πρωί μιας και βγήκαμε βολτίτσα, οπότε δεν είναι σίγουρο οτι θυμάμαι πολλά.

Δήμητρα συμπάσχω και εμείς χθες ξυπνήσαμε 5 φορές και την μια από αυτές έμεινε για 1:30 ώρα ξυπνητή! Και εγώ όπως η Δέσποινα ελπίζω οτι η ανησυχία οφείλετε στα δόντια και ελπίζω σε καλύτερες νύχτες. Ευτυχώς κοιμηθήκαμε το μεσημέρι μια ώρα και ήρθα και έστρωσα.

Μπουμπινελάκι, έγινες κιόλας 8 μηνών!!! Χρόνια σου πολλά!!!

Άννυ η Κλειώ αυτο το μήνα πρέπει να πήρε πολλούς πόντους ε? Καλά λέμε οτι αυτο το κουκλι θα γίνει μοντέλο!!!

Βίκυ δεν σου φτάνει το τρέξιμο με τη δουλειά έχεις τη μάνα σου να μην καταλαβαίνει. Εσύ πάντως συνέχισε να της λες κάθε μέρα οτι πρέπει να τηρεί το πρόγραμμα που της λες, μπας και κάποια στιγμή το καταλάβει.Εγω νομίζω πάντως οτι την ζορίζει αρκετα η Λούση με το φαγητό και γι΄αυτο προσπαθεί να το αποφύγει. Μεγειά και τα δοντάκια σας, τα κάνατε κιόλας τέσσερα!!!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλώς το Βικάκι!

Μας έλειψες.

Εγώ μπήκα να σας δείξω κάτι που μόλις βρήκα και μ'έκανε αν γελάσω...:

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=664802#post664802

Γειά σου βρε Δήμητρα χάκερ!!!!!!!!! Μα καλά, πώς το ξετρύπωσες?:tongue::tongue::P:p:p

Και εμάς μας λείψατεεεεεεεεεεε!!!! Πολύ!!!

GaiGp3.png

Καλησπέρα!!!!

Πήγαμε στο γιατρό....μας έγραψε το εμβόλιο του πνευμονιόκοκκου για Νοέμβρη και του Μηνιγγιτιδιόκοκκου για Δεκέμβρη!!!!(αν τα γράφω καλά, δεν θυμάμαι αν λέγονται ακριβώς έτσι)...Μην με κράξετε!!!!:tongue:

Ακροάστηκε και τη μπουμπού που της είχε δώσει Aerolin...μου είπε ότι είναι μια χαρά...παρόλα αυτά να συνεχίσουμε το σιροπάκι μέχρι τη συμπλήρωση μίας εβδομάδας!!!!

Σήμερα από φαγητό τα πήγαμε πάρα πολύ καλά...:D

Βικούλα που ήσουν χαμένη;;;Τρέχεις ε;;;Άντε πολύ χαίρομαι που θα τα πούμε και από κοντά αύριο!!!!

Βγάλατε κι άλλα δοντάκια!!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!!Τώρα για το πρόγραμμα τι να πω...Ελπίζω να στρώσει η γιαγιάκα και να συνηθίσει...

Άννυυυυυυ μπράβο στο Κλειουλίνι!!!!Σκόρδα και μπιπ το μπεμπάκι!!!!Ολόκληρο παιδί!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

Της βάζω κι εγώ Mundisal για τα ούλα και την ανακουφίζει πάρα πολύ!!!!Αυτές τις μέρες που τις βάζω μου ρουφάει το χέρι....ουουουουου...ΠΡΟΣΟΧΗ όμως οι γιατροί λένε μέχρι 3 φορές το πολύ την ημέρα!!!!

Άντζυ δεν τα πιάνουμε πουθενά τα μπεμπάκια μας!!!!!:tongue:

Τι μάρκα της δίνεις;;;;

Γεια κοριτσοπουλα!!!!!!

Που εισαι βρε Βικυυυυυυ????Μαυρα ματια καναμε να σε διαβασουμε!!!Μας ελειψες βρε φιλη!!Αχ αυτη η μαμα!Μαλλον ειχανε θερμο επεισοδιο και αποφευγει να την ταισει:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Αντζυ προφανως της αρεσουν τα πικρα....:rolleyes:δεν της βαζεις μεσα στην βανιλια λιγο λεμονακι να την φαει αφου δεν ειναι των γλυκων???:tongue::tongue::tongue::tongue:Θα μπουχτισε στην κοιλια σου απο τα πολλα γλυκα και δεν θα θελει αλλο!!Χιχιχιχιχι!!!:D:D

Αντε να σας δω αυριο γιατι εχω παθει συνδρομο στερησης!!!Θα εχει καλο καιρο?Ακουσε καμια??

Ο μικρος ειναι ετοιμος για υπνο και εγω ψηνω μπιφτεκακια να τα χτυπησω με σαλατουλα.Αυτα τα ολιγα.....

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Είχα εδώ μια φίλη μου (αν θυμάστε που έχασε πέρυσι το μωράκι της) και είναι έγκυος. Ευτυχώς πάνε καλά όλα και περιμένει κοριτσάκι.

Για αύριο μέσα αλλά άκουσα για βροχές ρε γαμώτο. Ελπίζω να μας κάνει καλό καιρό. Αν βρέχει τι κάνουμε;;; Εγω δεν έχω τρόπο να πάω αλλού.

Βίκυ μάλωσε τη μαμά σου. Αντε τώρα!!!

Κλειώωωωωωωωωω!!! Κοπελάρα μου εσύ!

X4pTp3.png

Καλησπέρα μανουλίτσες. Κοίμησα το ζουζουνάκι μου και ήρθα κι εγώ. Διάβασα πολλά αλλά θυμάμαι λίγα, κλασσικά...

Χρόνια Πολλά στην μπουμπι! 8 μηνών κιόλας?! Να εκατοστήσει τα χρόνια!

Άννυ παιδί μου, τι την ταϊζεις?! Μπράβο στην κοριτσάρα σου. Εκτός από καρακουκλάρα θα γίνει και γυναικάρα!

Βικάκι, καλώς ήλθες. Υπομονή κοριτσάκι μου, τι να πω? Προσπάθησε με το καλό να της δώσεις να καταλάβει. Χλωμό βέβαια. Δυστυχώς όταν λείπουμε εμείς κάνουν ότι θέλουν και δεν μπορούμε να το ελέγξουμε. Με γειά και τα δοντάκια της Λούσης και στα άλλα μωράκια που βγάλανε.

Τι άλλα? Πάλι ξέχασα...

Η ΑΘηνούλα σήμερα έφαγε όλο της το φαγητό! Και το φρούτο, και ας μην το έκανε στον ατμό, και τα λαχανικά (πρώτη φορά που της άρεσαν!) και φυσικά το ρυζάλευρο που πάντα έτρωγε-δεν μπορώ να πω.

ΕΛπίζω να συνεχίσει έτσι. Το μόνο που με στενοχωρεί είναι ότι δεν πίνει καθόλου νερό. Και ο Κ. δεν της βάζει αλλά και όταν γυρνάω εγώ το απόγευμα και προσπαθώ δεν το πίνει.Εγώ τώρα θηλάζω μόνο πρωί-βράδυ (και μεταμεσονύχτια που σχεδόν πάντα ξυπνάει). Ελπίζω να μην μου πάθει καμμιά αφυδάτωση. Εσάς πίνουν νερό?

Χθες ξύπνησε στις 4:00 και μέχρί τις 5:30 ήταν ξύπνια. Τελικά την πήρα στο κρεβάτι μας και κοιμήθηκε. Εγώ βέβαια σερνόμουν στην δουλειά, και ακόμα φυσικά, οπότε και θα πάω νωρίς για ύπνο.

Σας φιλώ όλες και τα μωράκια. Να περάσετε τέλεια όσες βρεθείτε αύριο, και κάντε και καμμιά κουνιά για την Αθηνούλα που δεν την έχουμε πάει ποτέ.

Καληνύχτα!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Μανουλίτσες σας ευχαριστούμε για τις ευχές. Η μπουμπινέλ κοιμήθηκε ενώ της τραγουδούσα το "χάρτινο το φεγγαράκι", μάλλον για να μην με ακούει:tongue::tongue:

Κλειουλίνι είσαι φοβερή!!! Άννι εγώ έκανα τραχανά ξινό, νερόβραστο με ελάχιστο λάδι στο τέλος, δεν έφαγε μπουκιά, δεν τον άλεσα:rolleyes:

Νερό ελάχιστο πίνει με το εκπαιδευτικό, πιο πολύ παίζει. Κούνιες και εμείς δεν έχουμε πάει, δεν έχω εντοπίσει κούνιες για βρέφη δυστυχώς.

Βίκυ εντόπισε το πρόβλημα της μαμάς σου με την χορτόσουπα και λύσε το πριν εξοντωθείτε όλοι, π.χ αν βαριέται να την αλέθει πήγαινε μπολάκι έτοιμη αλεσμένη κ μόνο να την ζεστάνει, ή άλλαξε την σειρά γευμάτων, να την ταίζει πχ κρέμα το μεσημέρι και εσύ το φαγητό μετά, λέω ιδέες, εσύ ξέρεις τι να κάνεις.

mWsZp3.png

Καλησπέρα κι από εμενα! Εμείς μόλις γυρίσαμε από την αδερφή μου στην Πετρούπολη! Ο Δημήτρης ξετρελενεται με τα ξαδέρφια του και καθόταν μαζί τους κι επαιζε στο χαλί... Ολοκληρο παιδάκι μου φαινόταν :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αννυ κοριτσι μου ελά πες μας, κάτι της δίνεις, δεν μπορεί τέτοιος κορίτσαρος!!!

Βικάκι πολύ χάρηκα που η μικρή μας Λουσυ έβγαλε και τα δύο πάνω δοντάκια!!! Μεγειά σας!!! Με την μάνα σου, τι να πω... ΥΠΟΜΟΝΗ!

Για αυριο είναι 17 Νοεμβρη κι επειδη θα είναι κλειστό το κεντρο θα έχει πολύ κίνηση και δεν θέλω να το ρισκάρω με τον μικρό μεσα στο αμαξι... Είναι που είναι μακρυα ο Φλοίσβος, θα έρθει να δέσει. Πάντως θερμή παράκληση την επομενη φορά που θα κανονιστεί συνάντηση ας αυζητήσουμε και το μέρος που θα γίνει, ώστε να καταφέρουμε να βρεθούμε όλες μαζι, όχι βόρειες και νοτιες :tongue::tongue::tongue:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Δήμητρα δεν έχει εκεί κοντά κανένα εμπορικό με Parking που να μπορούμε να κάτσουμε και για καφέ;;;Αλλά να μπορώ να το βρω γιατί θα με ακολουθούν και άλλοι....χιχιχιχιχιχι

Μαράκι ούτε εμένα πίνει νερό....Μόνο αν της το πετάω εγώ στο στόμα σαν παιχνίδι!!!!

Για αυριο είναι 17 Νοεμβρη κι επειδη θα είναι κλειστό το κεντρο θα έχει πολύ κίνηση και δεν θέλω να το ρισκάρω με τον μικρό μεσα στο αμαξι... Είναι που είναι μακρυα ο Φλοίσβος, θα έρθει να δέσει. Πάντως θερμή παράκληση την επομενη φορά που θα κανονιστεί συνάντηση ας αυζητήσουμε και το μέρος που θα γίνει, ώστε να καταφέρουμε να βρεθούμε όλες μαζι, όχι βόρειες και νοτιες :tongue::tongue::tongue:

Εγώ που είμαι δυτικά και είναι στη μέση περίπου μπορούμε να κανονίσουμε και κάπου εδώ!!!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγώ που είμαι δυτικά και είναι στη μέση περίπου μπορούμε να κανονίσουμε και κάπου εδώ!!!:tongue:

Εμένα με βολεύει το Περιστέρι ( είναι το πατρικό μου στον Κολωνό :tongue::tongue::tongue:)

Καληνύχτα κορίτσια μου.

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

ΕΓΩ που είμαι όπου φυσάει ο άνεμος???? που να πάω??? ουφ! λοιπον! εγώ δηλώνω οτι όπου πηγαίνει η Αλεξάνδρα πάω κι εγώ ,γιατί την ακολουθώ! άρα κανονίζετε,λέει το ok και έρχομαι κι εγώ ξωπίσω!χαχα!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Θα βρεχει αυριο???Εγω ειδα στο meteo οτι απο το απογευμα και μετα θα εχει καταιγιδα.Anyway βλεπουμε!

Αννη Χαλανδρι δε μενεις??10 λεπτα μακρυα ειμαστε!;)Εγω απο Νεα Ιωνια βγαινω εθνικη οδο και σε 15 λεπτα το πολυ ειμαι κατω!Το κεντρο ειναι πολυ πακετο!Αν ρωτησεις και τα κοριτσια φτανω παντα πρωτη αν και απο μακρυα!;)Τελος παντων!Εγω ειμαι για οπου θελετε!

Μαράκι μου το πρόγραμμα σου με τη δουλειά είναι πολύ δύσκολο.ε?καταλαβαίνω..όποτε έχεις χρόνο θα μας πεις και θα κανονίσουμε συνάντηση και θα δεις τι κούνιες θα κάνει η Αθηνούλα με τα φιλαράκια της !!! :-)

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Θα βρεχει αυριο???Εγω ειδα στο meteo οτι απο το απογευμα και μετα θα εχει καταιγιδα.Anyway βλεπουμε!

Αννυ Χαλανδρι δε μενεις??10 λεπτα μακρυα ειμαστε!;)Εγω απο Νεα Ιωνια βγαινω εθνικη οδο και σε 15 λεπτα το πολυ ειμαι κατω!Το κεντρο ειναι πολυ πακετο!Αν ρωτησεις και τα κοριτσια φτανω παντα πρωτη αν και απο μακρυα!;)Τελος παντων!Εγω ειμαι για οπου θελετε!

αυτό είναι αλήθεια!! κι εγώ φτάνω ΠΑΝΤΑ τελευταία κι ας είμαι κι ακριβώς δίπλα !(πχ στο Ρέντη) χαχα:D

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...