Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

σε αυτο καταληξαμε.θα το παραγγειλουμε απο βδομαδα. τιμη μας ειπαν 620?.

angel μου ευχαριστω αλλα δεν θελω αλλο σκυλακι. ισως οταν μεγαλωσει ο μπεμπης να παρουμε για να το χερεται κι αυτος.

a%3E

Εμας μας είπαν 710 από τα prenatal.Τί γίνεται ρε συ;;Είναι το peg perego pliko switch;;;

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

σε αυτο καταληξαμε.θα το παραγγειλουμε απο βδομαδα. τιμη μας ειπαν 620?.

angel μου ευχαριστω αλλα δεν θελω αλλο σκυλακι. ισως οταν μεγαλωσει ο μπεμπης να παρουμε για να το χερεται κι αυτος.

a%3E

Λυπάμαι για το σκυλάκι σου... :( Σε καταλαβαίνω γιατί και εμείς εχουμε σκύλο και όταν του κάναμε στείρωση είχα στενοχωρηθεί πολυ...και δυστηχώς κόκκαλα δεν κάνει να τρώνε...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

βρε κοριτσια την Πεμπτη θα παω να κανω ερευνα αγορας για καλαθουνα,λεω να παω να δω και σε αυτο το μαγαζι στο Περιστερι που λεγαμε.ξερει καμια σας αλλου που να χει ??

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

βρε κοριτσια την Πεμπτη θα παω να κανω ερευνα αγορας για καλαθουνα,λεω να παω να δω και σε αυτο το μαγαζι στο Περιστερι που λεγαμε.ξερει καμια σας αλλου που να χει ??

Στο mother baby λες??? Εχει πάρα πολύ καλές τιμές, να πας!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Δεσποινακι λυπαμαι για το σκυλακι σου. Καταλαβαινω γιατι κι εγω ειχα παντα και σκυλακια και γατακια. Προσπαθησε-οπως ειπες- να μην το σκεφτεσαι και στενοχωριεται και το μωρακι σου.

Βικυ μου, εχεις δικιο. Τα ρουχαλακια δεν τα βαζω στς ντουλαπες ακομα (οχι οτι εχω ντουλαπα για το παιδικο αλλα λεμε) για να τα βλεπω και να χαιρομαι. Ειναι τοσο ομορφα ολα και τοσα πολλα! Θα'θελα να σας τα δειξω αλλα ειναι τοσα πολλα που ειναι αδυνατο να τα φωτογραφισω ολα και δεν θελω να αδικησω κανενα. Να'ναι καλα οι ανθρωποι που μας τα στειλαν!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

ΝΑΙ ΣΤΟ MOTHERBABY ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ,ΘΑ ΜΕ ΠΑΕΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΡΕΠΟ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ.ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΜΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΚΑΠΟΥ(ΘΕΛΟΩ ΝΑ ΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΠΡΩΤΑ!!)

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Εμας μας είπαν 710 από τα prenatal.Τί γίνεται ρε συ;;Είναι το peg perego pliko switch;;;

ναι αυτο ειναι το μοντελο. δεν εχετε εκει κοντα καταστημα Λητω να ρωτησετε? ειναι μεγαλη η διαφορα.

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

Θα πω στη μαμα άμα είναι να ρωτήσει στη Θεσσαλονίκη στα Λητώ.Είναι 100 ευρώ σχεδόν η διαφορά.Άσε που μας είπαν ότι θα μπορούμε να το παραγγείλουμε από το Φεβρουάριο και μετά γιατί είναι τα καινούρια μοντέλα.

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Κορίτσια μου καλημέρα σε όλες! ελπίζω να στε πολυ πολύ καλά, δε μπαίνω συχνά λόγω φόρτου εργασίας. Κατι διάβασα τώρα οτι κανονίζετε συνάντηση. Όποια με έχει φίλη στο φεισμπουκ ας μου στείλει εκει μήνυμα να ενημερωθώ, μήπως και ειδωθούμε!

Κατα τα αλλα, βλέπω όλες έχετε κάνει τις αγορές σας, εγώ δεν έχω ούτε σαλιάρα!!! τιποτα, όμως! τελείως στον κόσμο μου!!! χαχαχα

τί σκέφτεται μια μαμά, στο blog:

http://oimpompires.blogspot.com

9NJ6.jpgRJvQp3.png

KZxPp3.png

καλημέρα σας!

nikole καλώς μας ήρθες,με το καλό να έρθουν όοοολα τα μωράκια μας!!!

Μarakious με το καλό να πάρεις την άδειά σου και να την περάσεις ήρεμα και γλυκά γλυκά!

despoina λυπάμαι πολύ για το σκυλάκι σου,ξέρω πόσο άδικο είναι να χάνεις έτσι μια ψυχούλα....όμως ότι είναι να γίνει δε μπορείς να το αποτρέψεις,μόνο να το δεχτείς.με τον καιρό θα σου είναι πιο εύκολο..

angel τι τούρτα είπες?????? l a c t a ????αμαν....ποιός τη φτιάχνει??πές μου και όταν θα μπορώ να φάω θα πω στον αδερφο μου που μένει Αθήνα να μου φέρει!!

ρε παιδιά δε μπορώ ούτε εγώ να βρώ άκρη με τις τιμές στα καρότσια κτλ.άσε που Πάτρα δεν υπάρχουν όλα τα πολυκαταστήματα...επίσης δεν έχουμε καταλήξει ακόμα σε τι ακριβώς χρειαζόμαστε,καρότσι τριπλό η μονό&καλαθούνα&κάθισμα αυτοκινήτου,λίκνο ή κούνια....δεν ξέρω τίποτα!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ!!!

Εχω αποτρελαθει τελειως πια! Απο την αναμονη και την αγωνια μαλλον!

Σας διαβαζω συνεχεια και δεν σας προλαβαινω!!!

Χαιρομαι που περνουν οι μερες πιο γρηγορα για μενα τωρα, απο τοτε που εκανα το β' επιπεδου και ειναι ολα καλα, ο μπεμπης, η περιδεση στη θεση της και ο τραχηλος 300χιλ.! Παμε πολυ καλα μου ειπε ο γιατρος και ουτως ή αλλως δεν περπαταω πολυ δεν κανω τιποτα το ιδιαιτερο και τις περισσοτερες ωρες ειμαι ξαπλα στο σπιτι.

Ψωνισα αρκετα πραγματακια ετσι για να αλλαξει η ψυχολογια μου, οπως και να χει πρεπει να ψωνισω τωρα γιατι μετα θα μεγαλωσει ο μπεμπης και δεν θα μπορω να παω για ψωνια...

Ακομη και τωρα περπαταω και στα 10 μετρα ποναει η μεση μου! Εχει να γίνει...

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ !!!:lol:

opGup3.png

gKjZp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ!!!

Εχω αποτρελαθει τελειως πια! Απο την αναμονη και την αγωνια μαλλον!

Σας διαβαζω συνεχεια και δεν σας προλαβαινω!!!

Χαιρομαι που περνουν οι μερες πιο γρηγορα για μενα τωρα, απο τοτε που εκανα το β' επιπεδου και ειναι ολα καλα, ο μπεμπης, η περιδεση στη θεση της και ο τραχηλος 300χιλ.! Παμε πολυ καλα μου ειπε ο γιατρος και ουτως ή αλλως δεν περπαταω πολυ δεν κανω τιποτα το ιδιαιτερο και τις περισσοτερες ωρες ειμαι ξαπλα στο σπιτι.

Ψωνισα αρκετα πραγματακια ετσι για να αλλαξει η ψυχολογια μου, οπως και να χει πρεπει να ψωνισω τωρα γιατι μετα θα μεγαλωσει ο μπεμπης και δεν θα μπορω να παω για ψωνια...

Ακομη και τωρα περπαταω και στα 10 μετρα ποναει η μεση μου! Εχει να γίνει...

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ !!!:lol:

Μπράβο που όλα είναι καλά!!! Και θα συνεχίσουν να είναι μέχρι το τέλος!!!

Να προσέχεις!!! ;)

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημερα μανουλες!!Τι μου κανετε?Βλεπω μιλατε για αγορες

σημερα ε??

Και εγω το μεσημερακι λεω να παω μια βολτα απο τα ΛΗΤΩ

γιατι τις τελευταιες μερες με εχει πιασει ενα χαζο αγχος

και θελω να τελειωνω με τις αγορες για το bebe.

Οποτε μια και απο επιπλα τα περισσοτερα τα εχω παραγγειλει

λεω να παω να αγορασω και κανενα φορμακι γιατι στα jumbo

δεν ειχε αυτα που ανοιγουν απο μπροστα οποτε θα παω στα ΛΗΤΩ

να σκασω λιγα λεφτα παραπανω:confused::confused::confused:

Ουφ!!Αφηστε που ειδα στον υπνο μου οτι γεννησα με καισαρικη

και δεν πονουσα καθολου!!!!Και χαρηκα!!!!Ελεος!!:P:p:p

Αngel 09 μπράβο κοριτσάκι μου,χαίρομαι πολύ για σένα που σου πάνε όλα καλά,μακάρι να φτάσεις έτσι και κυρίως με αυτήν την ψυχολογία ως το τέλος!

καλορίζικα να είναι και τα πραγματάκια που πήρες,με το καλό να τα χαρεί ο μπέμπης σου!!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

ΜΠΡΑΒΟ ANGEL09 MOY!!OΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ,ΝΑ ΣΑΙ ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ!

ΒΑΛΙΑ ΜΟΥ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΠΡΟΟΔΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ :-(

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΕΔΩ,ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ..ΠΟΙΑ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΠΡΩΤΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ..ΠΟΤΕ ΘΑ ΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ..ΔΕ ΜΠΟΡΩ!!ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...