Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερουδια, παλι καφε βλεπω κανονιζετε και ζηλευω!!Αντε και αυριο δε δουλευω λετε μηπως να πεταχτω;

Εμενα κοριτσια κατα παραδοξο τροπο τρωει περισσοτερο οταν το φαγητο ειναι κρυο, εννοω οχι απο ψυγειο αλλα θερμοκρασια περιβαλλοντος.Αβυσσος το στομα αυτου του παιδιου..

Μικροκυματα εμεις χρησιμοποιουμε αρκετα συχνα στο σπιτι, μονο ζεσταμα ποτε ξεπαγωμα αλλα για το παιδι δεν υπηρχε λογος εως τωρα γιατι μαγειρευω καθημερινα.Αφηστε που εγω εχω και τις μαμαδες οι οποιες στο κατω κατω τι αλλο εχουν να κανουν το πρωι οταν ο μπεμπης κοιμαται;

Τωρα σηκωθηκε, θα φαμε το μεσημεριανο μας που οπως εχω πει εχει καταντησει απογευματινο και θα τον παω στη μαμα μου γιατι εχω γυμναστηριο.Κιλα δεν εχω χασει ενα μηνα τωρα, αλλα νομιζω σα να μαζευω λιγο στα ποδια, η κοιλια βεβαια εκει, απτοητη (οχι οτι κανω και καμια προσπαθεια να την ριξω βεβαια, τσακιζω καθημερινα πολλα γλυκα).

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα μανούλες!!!

Σας διαβάζω τουλάχιστον μισή ώρα και κρατάω σημειώσεις να μην ξεχάσω χαχαχαχαχα

Νικόλ πάμε γερά, η Αναστασία είναι ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣΣΣΣΣ!!!

Θάλεια μου μπράβο για τα καλά σας αποτελέσματα!!!

Τάνια μου να ζήσετε κοριτσάρα μου και να σας ζήσει η πεταλουδίτσα σας!!! (επισήμως πλέον Θεοδώρα!!!!)

Βασιλική και Χριστίνα να σας ζήσουν!!!! Να έχουν πάντα υγεία και χαρά στη ζωή τους και να είναι τυχερά

Άντζυ μου χρόνια πολλά για την επαίτειό σας!!!! Να τα χιλιάσετε αγαπημένοι με πολλάααααα μωράκιαααααα!!!

Αννυ μου να τα χιλιάσετε κοριτσάρα!!!! Την επόμενη φορά δεν θα έχεις τόσο άγχος και θα περάσεις ακόμα καλύτερα!

Σε ζηλεύω όμως φίλη μου .....

Ειρήνη να τον χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!! Να χαίρεται την οικογένειά του!!!

Χριστινάκι με γειά τα δοντάκια σας!!

Χριστινάκι (christy) μου, αχ κοριτσάρα σφαλιάρες θέλει ο γιατρός σας, 300 γρ είναι πάρα πολύ καλα ρε συ, ήμαρτον!!

Σαν πόσο θα έπρεπε δλδ να πάρει? Και για το μπόι οι μετρήσεις είναι στο περίπου αρα μπορει να πήρε και να μην μέτρησε

σωστα ο γιατρός.

Ύγεία πάνω απ' όλα!!!!!!!!

Άλεξ μου και εμένα μου κάνει γυμνάσια ρε γμττττττ με το φαγητό. Την μισή μας μέρα (μισή της μισής δλδ...) την περνάμε στο καρεκλάκι..προσπαθόντας....

Μαρία συγχαρητήρια για το δίπλωμα!!!

Ειρήνη δεν είσαι εσύ ο Βέγγος εγώ είμαι. Εσύ είσαι η σούπεργούμανννννννν!!!!! χαχαχαχα

Δεσποινάκι να τους εκατομμυριάσετε τους μήνες σας!!!! Μπούμπι μου χρόνια σου πολλάαααα!!!!!!

Διάβασα ότι με ψάχνετε, ευχαριστώ φιλενάδες μου για το ενδιαφέρον σας!!!

Πολλά δεν προλαβαίνω να σχολιάσω, αλλά έχω την φίλη μας την Λούση με σούπερ ντούπερ γκρίνια από το Σάββατο και τώρα πάλι κλαίει, οπότε επιστρέφωωωω

GaiGp3.png

Που είσαι Θανάσηηηηηηηη (Βέγγο);;;

Σε χάσαμε φίλη κ μας έλειψες! Τι έπαθε το Λουσάκι;

Πάω να μαζέψω την εορτάζουσα μπουμπινέλ να πάμε σπίτι και θα σας δω αργότερα!

Μαράκι σε μερικά θέματα προτιμώ να είμαι τύπου αγγλίδας/αμερικανίδας παρά κλασσικής ελληνίδας μάνας;)

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

Τα δικά μας, εμείς βγάλαμε και τα 2 πάνω δοντάκια, οπότε έχουμε και εμείς 4 πλέον είμαστε κουνέλια χαχαχα. Αλλά όσο δεν καταλάβαμε τα πρώτα, τόσο την έχουν τυρρανίσει τα τωρινά με γκρίνια, μουρμούρα κλπ. Την Κυριακή της έδωσα ντεπονάκι γιατί το λυπήθηκα το καημένο. Ανακουφίστηκε όμως αμέσως...

Η γιαγιά μας, έχει κάνει το δικό της πρόγραμμα, αφήνει το Λουσάκι νηστικό μέχρι τις 2.15 -ενώ πρέπει το αργότερο μέχρι τις 1 να έχει φάει-που πάω εγώ να την πάρω και εκείνη την ώρα κάνει ότι αλέθει την χορτόσουπα και καλά να την ταίσω εγώ. Αλλά του Λουσάκι όταν με βλέπει θέλει μεμέ και όχι κουτάλι. Οπότε την πάω σπίτι γαντζωμένη πάνω μου, κλαίγοντας, την θηλάζω, και μετά παίζειιιιιιιιιιιιιιιι με την μαμά 2 -3 ώρες. Μόλις πάω να της δώσω χορτόσουπα κάνει ότι νυστάζει οπότε το πετάω συνήθως.Οπότε πάει η ώρα 6 και έχουμε φάει ελάχιστα. Πολύ στεναχωριέμαι, δεν με ακούει η γιαγιά και όλος ο κόπος πάει στράφι. Κάθε μέρα έχουμε νέο γολγοθά, ένα νέο κακό χούι και είμαι σκασμένη.

Πάλι έχουμε γκρίνιες, θα τα πούμε αργότερα!!

GaiGp3.png

Πως μου ειστε κοριτσακια?

Πριν λιγο ηρθα και "παλευω" να σας διαβασω..σορυ που δε θυμαμαι κ πολλα...

bubbles χαρουμενα μηνογεννεθλιακια!

Οσο για το παιδακι κ τον προγεννητικο ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ! Αν θυμαστε καποιες απο εσας, κ μενα στο β' επιπεδου με ειχαν τρελλανει πως μπορει το μωρο να εχει διαφορα...απο προβλημα καρδιας μεχρι κυστικη ινωση που σημαινε πως θα ηταν τυχερο ΑΝ εκανε μεταμοσχευση νεφρου να ζησει...κλπ κλπ Μεχρι να κανουμε υπερηχο καρδιας εμβρυου, να περασουν 2 βδομαδες γαι επανεξεταση β' επιπεδου κλπ... εκτος του οτι ειχα χασει 20 χρονια απο τη ζωη μου... Το βασικο ερωτημα ηταν...αντε και μας λεν 100% πως κατι εχει το παιδι... Κοντευα 7 μηνων...τι θα εκανα? ουφ! Τα θυμηθηκα και με επιασε ενα βαρος στην καρδια παλι...

Βικυ γουελκαμ μπακ...Πολυ μ αρεσε το σχολιο για τη σούπεργούμαν χαχαχαχα

Ωχ ξυπνησαν τα σκατουλια

Τα υπολοιπα μεταααααααααα

τσαο

QuW0p3.png

ηρθαμε κ εμεις απο τον γιατρο!καναμε κ το εμβολιο κ η Κλειω σπαραξε στο κλαμα.ενω τις 2 προηγουμενες φορες ουτε κιχ δεν ειχε βγαλει.

η Κλειω ειναι 9800Kg κ 76εκ.μου ειπε αν θελω να βαλω αστρακι η ρυζακι στο φαγητο της αλλα δεν το εχει αναγκη.(λογω κιλων):|

τωρα κοιμαται κ περιμενω να ξυπησει να την παω μια βολτιτσα!

Βικακυυυυυ που εισαι ρε???καλα γιατι δεν της βαζεις χερι της μανας σου?γιατι να χαλαει το προγραμμα που τοσο προσπαθεις να φτιαξεις?κ τι κανει δηλ?ολη μερα παιζουν?πωπω καπως ετσι ειναι η πεθερα μου:mad:

Ααα!οσες εχετε ασφαλειες δημοσιου στα παιδια προσεξτε!τα φαρμακεια απο χθες δεν δεχονται συνταγες δημοσιου γιατι λεει ειναι απληρωτοι!ρωτηστε γιατι θα πρεπει να πληρωσετε τα εμβολια!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Τα δικά μας, εμείς βγάλαμε και τα 2 πάνω δοντάκια, οπότε έχουμε και εμείς 4 πλέον είμαστε κουνέλια χαχαχα. Αλλά όσο δεν καταλάβαμε τα πρώτα, τόσο την έχουν τυρρανίσει τα τωρινά με γκρίνια, μουρμούρα κλπ. Την Κυριακή της έδωσα ντεπονάκι γιατί το λυπήθηκα το καημένο. Ανακουφίστηκε όμως αμέσως...

Η γιαγιά μας, έχει κάνει το δικό της πρόγραμμα, αφήνει το Λουσάκι νηστικό μέχρι τις 2.15 -ενώ πρέπει το αργότερο μέχρι τις 1 να έχει φάει-που πάω εγώ να την πάρω και εκείνη την ώρα κάνει ότι αλέθει την χορτόσουπα και καλά να την ταίσω εγώ. Αλλά του Λουσάκι όταν με βλέπει θέλει μεμέ και όχι κουτάλι. Οπότε την πάω σπίτι γαντζωμένη πάνω μου, κλαίγοντας, την θηλάζω, και μετά παίζειιιιιιιιιιιιιιιι με την μαμά 2 -3 ώρες. Μόλις πάω να της δώσω χορτόσουπα κάνει ότι νυστάζει οπότε το πετάω συνήθως.Οπότε πάει η ώρα 6 και έχουμε φάει ελάχιστα. Πολύ στεναχωριέμαι, δεν με ακούει η γιαγιά και όλος ο κόπος πάει στράφι. Κάθε μέρα έχουμε νέο γολγοθά, ένα νέο κακό χούι και είμαι σκασμένη.

βρε Βικάκι μου ,Βέγγο!!! τι τραβάς η εργαζόμενη μάνα!! ουφ..μίλα ήρεμα στη μαμά σου (μην έρθω εκεί πες της, χαχα!) και εξήγησε της ότι όλο αυτό έχει επιπτώσεις σε σένα μετά. (αν την απειλήσεις οτι θα αφήνεις την Λούση στη γειτόνισσα λες να συγκινηθεί??!)

γι αύριο εισαι μέσα εσύ?

ηρθαμε κ εμεις απο τον γιατρο!καναμε κ το εμβολιο κ η Κλειω σπαραξε στο κλαμα.ενω τις 2 προηγουμενες φορες ουτε κιχ δεν ειχε βγαλει.

η Κλειω ειναι 9800Kg κ 76εκ.μου ειπε αν θελω να βαλω αστρακι η ρυζακι στο φαγητο της αλλα δεν το εχει αναγκη.(λογω κιλων):|

τωρα κοιμαται κ περιμενω να ξυπησει να την παω μια βολτιτσα!

Βικακυυυυυ που εισαι ρε???καλα γιατι δεν της βαζεις χερι της μανας σου?γιατι να χαλαει το προγραμμα που τοσο προσπαθεις να φτιαξεις?κ τι κανει δηλ?ολη μερα παιζουν?πωπω καπως ετσι ειναι η πεθερα μου:mad:

Ααα!οσες εχετε ασφαλειες δημοσιου στα παιδια προσεξτε!τα φαρμακεια απο χθες δεν δεχονται συνταγες δημοσιου γιατι λεει ειναι απληρωτοι!ρωτηστε γιατι θα πρεπει να πληρωσετε τα εμβολια!

ΚΛΕΙΩ-ΘΗΡΙΟ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!φτου σου κοριτσάρα μου!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Ήρθα και εγώ, πήγαμε μέχρι το φαρμακείο να δώσω κάτι συνταγές που χρώσταγα από το εμβόλιο της μπουμπούς.

Ρε Άννυ ΦΤΟΥ ΣΚΟΡΔΑ στην Κλειούλα μας, μα τίιιιιιιιιι πίνει???? Μπράβο ρε κοριτσάρα μου, πάντα γερές και δυνατές, Κλειούλα κοπελάρα μου εσύ!!

Άσε ρε συ, της τα λέω, μέχρι και ψέματα της είπα ότι το είπα στη γιατρό και φωνάζει, και μπαινάκης βγαινάκης. Τα έχει κάνει θκατά και αυτός είναι ο λόγος που τραβιέμαι τα απογεύματα. Ένιγουέι.

Αντζούλα μου φυσικά και είμαι μέσα για αύριο....

GaiGp3.png

Αφηστε που εγω εχω και τις μαμαδες οι οποιες στο κατω κατω τι αλλο εχουν να κανουν το πρωι οταν ο μπεμπης κοιμαται;

Αμ εσύ είσαι τυχερή αν τις έχεις και τις δύο!!! Φτου φτου σκόρδα, γερές να ναι! Ταυτόχρονα έρχονται; Τέλεια. Η μια το μωρό και η άλλη το σπίτι. ΠΩΠΩ ζηλεύωωωωωωωωωωωω!!!

Αχ Βικάκι μου τι τραβάς κι εσύ με την δουλειά και με τις αλλαγές στο πρόγραμμα. Μου θυμίζεις τον γολγοθά του Σεπτέμβρη που μου στοίχισε σε πολλά. Ελπίζω να τα βρεις με την μαμά σου και να την κουμαντάρεις. Χρειάζονται μωρέ κι αυτές τον χρόνο τους. Πάντως μην στεναχωριέσαι, σε καμιά 20αριά μέρες θα έχεις συνηθίσει κι εσύ το νέο πρόγραμμα και θα έχεις μπει σε μια σειρά. Φιλάκια, να ξέρεις ότι σε σκέφτομαι και συμπάσχω!

Θεέ μου!!!!!! Φτου φτου φτου!!!! Κοπελάρα μου!!!!!!! Άκου εκεί 76 πόντους. Μας έχει φάει λάχανο όλους!!!!!!!!!!! Ο Λευτεράκης αρχίζει να φοβάται ότι θα τον δέρνει! χαχαχαχα Ζαργάνα μου!!!

Μπορείς να βάζεις αλλά ελάχιστο. Εγώ βάζω 2 κουταλίτσες αστράκι στα 3 γεύματα μπας και μετριάσουμε την αύξηση βάρους του. Νομίζω με την φαρίν λακτέ που κόψαμε αυτόν τον μήνα θα πάρουμε νορμάλ βάρος γιατί πολύ στρουμπουλέψαμε!

Εγώ είμαι στην αίθουσα και γράφουμε ΤΕΣΤ πάλι.

mU4Ep3.png

αγαπες να σας ρωτησω..τραχανα δινει καμια???κ αν ναι πως τον κανετε?

Μαρια πολυ γελασα με το ξυλο..χαχαχα!!!ναι ψηλωσε πολυ κ απορω..κ εγω κ ο Κ εχουμε νορμαλ υψος.

θελω κ εγω καφε.....αντε Θεσσαλονικιες!

πηγαμε πηραμε κ εμεις τζελ για τα δοντια γιατι λυσσαξε σημερα η Κλειω απ την γκρινια.κ ο ντοκ ειπε οτι θα σκασουν οπου να ναι γιατι ειναι πολυ πρισμενα τα ουλα της.

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

αυτο το τζελ κάνει δουλειά λέτε?

λοιπόν της εκανα την κρέμα βανίλια-3η μέρα σερί που το κανει αυτό-με την 1η κουταλιά αρχίζει το κλάμα,γυρίζει απο την άλλη και ξεκινάει το ουρλιαχτό..την ΄παιρνω αγκαλιά κ της βάζω στο μίξερ 1 ακτινίδιο,μισή μπανάνα και 1 μικρό μανταρίνι.γίνεται μια πράσινη αηδία γεμάτη μαύρα σουσαμάκια απο το ακτινίδιο και κανω απόπειρα να της δωσω να δω αν αυτο θα το καταπιεί.....

το αποτέλεσμα?το φαγε ολο!δοκιμασα εν τω μεταξυ κι ηταν μια ξινίλα και μισή! της έκανα και τεστ εναλλαγή μια κουταλιά βανίλια μηπως ξεγελαστεί κι ανοιξει το στόμα και άρχισε πάλι να κλαίει

ουφ

τι έχει πάθει με αυτη τη ρημαδοκρέμα?

δηλ θα τρωει 2 φορες τη μέρα φρουτοκρεμα??

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...