Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ναι ναι ναι το περάσαμε κι εμείς αυτό το στάδιο αλλά ήταν τυχαίο ότι τα έτρωγε αφού τελικά πότε τα έτρωγε και πότε όχι. Χθες μου έκανε το τελείως κουλό και δεν ήθελε να φάει τα φρούτα του. Ξέρω ότι αν βάλω πολύ πορτοκάλι ή μανταρίνι δεν του αρέσει αλλά χθες που δεν είχα και αχλάδι να του βάλω (ξέμεινα η καημένη) , έβαλα και παραπάνω μανταρίνι και δεν έφαγε παρά μόνο 100μλ και ήπιε και 100μλ γάλα.

Ρε Μαράκι πόσο τρώει συνήθως;;;Εμείς για να φάμε 100ml φρουτόκρεμα κάνουμε πάρτυ!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Σήμερα έκανα αυτό με τον ατμό...αλλά δε νομίζω να το έκανα καλά με τον τρόπο που μου είπες Δημητρούλα!!!!Θα πρέπει να πάρω ειδικό σκεύος!!!Παρόλα αυτά μάλλον καταλαβε κάτι διαφορετικό και με πολύ πολύ κόπο πρέπει να φάγαμε πάνω από 100!!!!!γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχα!εμένα αν ξυπνήσει και θελήσει να φάει φρούτα,θα τις τα σερβίρω στο φανταστικό λασπωμένο και γεμάτο φύλλα μπαλκόνι μας!!Κι αν δεν της αρέσει θα τη μεταφέρω στο σκονισμένο και γεμάτο ασιδέρωτα σαλόνι μας!!!!!!:D:D:D

χαχαχαχαχαχαχαχα....Άντζυ έλα να δεις πιο είναι πιο βρώμικο...και για ασιδέρωτα σας είπα ότι θα βάλω σίδερο ε;;;ΆΚΥΡΟ!!!!Πάω στο γιατρό στο ΙΚΑ να μου γράψει το εμβόλιο της μικρής!!!!!

Ρε Μαράκι πόσο τρώει συνήθως;;;Εμείς για να φάμε 100ml φρουτόκρεμα κάνουμε πάρτυ!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Σήμερα έκανα αυτό με τον ατμό...αλλά δε νομίζω να το έκανα καλά με τον τρόπο που μου είπες Δημητρούλα!!!!Θα πρέπει να πάρω ειδικό σκεύος!!!Παρόλα αυτά μάλλον καταλαβε κάτι διαφορετικό και με πολύ πολύ κόπο πρέπει να φάγαμε πάνω από 100!!!!!γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!

be82842895fe0c05f24c7ee92c39c673.png

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

αύριο το μεσημεράκι ραντεβού με τα καρότσια μας στο Φλοίσβο για κούνιες,τάισμα,καροτσάδα και καφεδάκι!!

Είμαστε μέσα ήδη:

Βικάκι

Άντζυ

Δημητρούλα

Αλεξάνδρα

Βασούλα,Άννη,Βάλια,Μαράκιους,Χριστίνα????ποια μπορεί αύριο?

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Μπράβο Αλεξάνδρα!! Είναι η μέρα σήμερα. Κι ο Νικόλας πρέπει να έφαγε περίπου 100ml λαχανικά. Μετά είχε κρυώσει τόσο που δεν τρωγόταν και να ήθελε.

Αλήθεια τι κάνετε αν κρυώσει; Το ξαναζεσταίνετε και πως;

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Δήμητρα κανονικά το ζεσταίνεις σε μπεν μαρί, αλλά είναι λίγο πακέτο γιατί διακόπτεις το τάισμα, περιμένεις να ζεσταθεί κ.λ.π. Εγώ έχω χρησιμοποιήσει και μικροκύματα κ στην περίπτωση που λες και για να ξεπαγώσω γεύμα από κατάψυξη αλλά δεν ξέρω αν συστήνεται. Πάντως βολεύει.

mWsZp3.png

Γεια σας από την δουλειά. Σε λίγο μπαίνω για μάθημα. Εμείς φάγαμε όλη την φρουτόκρεμα γύρω στα 200μλ σήμερα αλλά δεν έβαλα μανταρίνι. Του αρέσει να το ρουφάει αλλά δεν του αρέσει να το αλέθω και να το τρώει.

Μπράβο Αλεξάνδρα! Μια χαρά τα καταφέρατε και ο Νικόλας μπράβο του!!

Εμένα στην αρχή που κρύωνε δεν το έδινα και δεν το ζέσταινα. Δεν με βόλεψε ποτέ να το ζεστάνω. Μια φορά το έβαλα στο μπρίκι αλλά κόλλησε και δεν το έδωσα τελικά. Μπελάς. Πάντως ξέρω ότι υπάρχουν πιατάκια που βάζεις βραστό νερό στο κάτω μέρος και το φαγητό από πάνω. Εγώ όμως τα φοβάμαι λίγο, μην γίνει κανένα ατύχημα με το βραστό νερό τόσο κοντά στο παιδί. Δήμητρα μην αγχώνεσαι, σε λίγο καιρό δεν θα προλαβαίνει να κρυώσει όπως κι εμάς τώρα. Μπορείς σαν ιδέα να το δίνεις λίγο νωρίτερα δλδ αρκετά ζεστό αλλά να παίρνεις κουταλίτσες από πάνω πάνω που κρυώνει, έτσι το κάτω θα είναι πάντα ζεστότερο. Δοκίμασε τι σας βολεύει!

mU4Ep3.png

Δήμητρα κανονικά το ζεσταίνεις σε μπεν μαρί, αλλά είναι λίγο πακέτο γιατί διακόπτεις το τάισμα, περιμένεις να ζεσταθεί κ.λ.π. Εγώ έχω χρησιμοποιήσει και μικροκύματα κ στην περίπτωση που λες και για να ξεπαγώσω γεύμα από κατάψυξη αλλά δεν ξέρω αν συστήνεται. Πάντως βολεύει.

Κανονικά απαγορεύεται για τον ίδιο λόγο που απαγορεύεται και σε εμάς. Αλλά στο εξωτερικό όλες το ζεσταίνουν στα μικροκύματα και δεν είδα να ανεβαίνει στα ύψη η θνησιμότητα. Εγώ πάντως δεν το βάζω γιατί δεν το αντέχει η συνείδησή μου. Για εμάς όμως χρησιμοποιώ μικροκύματα μερικές φορές την εβδομάδα.

mU4Ep3.png

Κανονικά απαγορεύεται για τον ίδιο λόγο που απαγορεύεται και σε εμάς. Αλλά στο εξωτερικό όλες το ζεσταίνουν στα μικροκύματα και δεν είδα να ανεβαίνει στα ύψη η θνησιμότητα. Εγώ πάντως δεν το βάζω γιατί δεν το αντέχει η συνείδησή μου. Για εμάς όμως χρησιμοποιώ μικροκύματα μερικές φορές την εβδομάδα.

Μαρία μου κι εγώ στο εξωτερικό είμαι:tongue::tongue::tongue:

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο Αλεξάνδρα!! Είναι η μέρα σήμερα. Κι ο Νικόλας πρέπει να έφαγε περίπου 100ml λαχανικά. Μετά είχε κρυώσει τόσο που δεν τρωγόταν και να ήθελε.

Αλήθεια τι κάνετε αν κρυώσει; Το ξαναζεσταίνετε και πως;

Εγώ Δημητρούλα δεν το ξαναζεσταίνω....όσο φάει εκείνη την ώρα...ειδικά εαν είναι δεύτερη μέρα και το έχω ζεστάνει ήδη μία φορά...:D...

Όσο για τα μικροκύματα εμένα ο γιατρός μου το επιτρέπει...αλλά ακολουθώ τους κανόνες που κάνω τόσα χρόνια και σε μας...πάντα σκεπασμένα...και ποτέ δεν τα τρώμε πολύ καυτά...περιμένω λίγο και μετά...τώρα το γιατί δεν το θυμάμαι...ξέρω ότι έτσι πρέπει να κάνω και το κάνω...:tongue:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=28229&page=110

εδώ έχω βάλει το κείμενο της φίλης μου που θέλει βοήθεια με το θηλασμό!αν κάποια μπορει και νομίζει οτι έχει κάτι να της πει ως συμβουλή ή λύση ή ακόμα και απλά ενθάρρυνση,ας γραψει εκεί!ευχαριστώ :-)

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Γεια σας φιλες!!!Επιτελους απο το πρωι τωρα εστρωσα τον κ@λο μου κατω!

Πηγα λαικη σ/μ και πλαισιο να παρω κατι για το μαγαζι.Δουλεια σημερα δεν προλαβα να κανω!

Τωρα εβαλα να φαω σολωμο με σαλατουλα.

Αυριο αν δεν εχω δουλεια εννοειτε πως θα ερθω!!!!!!!!!!;););)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...