Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα μανουλίτσες!

Σήμερα το κοριτσάκι μου γίνεται 8 μηνών!!!

Χ Α Ρ Ο Υ Μ Ε Ν Α

Ο Γ Δ Ο Α

Μ Η Ν Ο Γ Ε Ν Ε Θ Λ Ι Α!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανουλίνια!

Μια δύσκολη νύχτα είχαμε σήμερα με πολλά πολλά ξυπνήματα. Τώρα μόλις κοιμήθηκε αφού είναι κομμάτια ο Νικόλας μου και βρήκα την ευκαιρία να σας πω μια καλημέρα.

Εργαζόμενες μάνες κουράγιο! Σας σκέφτομαι πολύ και σας θαυμάζω! Μακάρι να τα καταφέρω κι εγώ όταν γυρίσω στη δουλειά.

Μαρία (angicat) ΔΕΝ χάνουν τις ουσίες τους τα φρούτα είπα στον ατμό, σύμφωνα με τη γιατρό. Αρα no problem. Ασε που την ιδέα την πήρα από σένα που έλεγες ότι ο Λευτεράκης δεν ήθελε κρύα τα φρούτα και κάπως τα ζέσταινες (δεν θυμάμαι αν είχες πει στον ατμό όμως).

Μαράκι η γιατρός είναι πολύ τυπική με τη διατροφή και ίσως και αυστηρή. Θεωρεί πως από τη στιγμή που η βασική τροφή του μωρού είναι το γάλα μέχρι το χρόνο κάθε βήμα πρέπει να γίνεται αργά. Ετσι τηρήσαμε και με το παραπάνω τον 6μηνο αποκλειστικό θηλασμό και τώρα με αργά και σταθερά βήματα εισάγουμε (ίσως πολύ προσεχτικά) τις τροφές.

Οπως έχω ξαναπεί δεν βιάζομαι. Θα μάθει να τρώει. Οσο είμαι σπίτι και δεν επιστρέφω δουλειά ακόμα δεν αγχώνομαι.

Δεσποινάκι μου να χαίρεσαι τη μπουμπινέλ σου!!! Να είναι πάντα καλά!

Οσο για το μωράκι με το πρόβλημα στο ματάκι θα συμφωνήσω κι εγώ μαζί σου.

Βάλια μπράβο για τον μικρούλη σου! Ολα καλά!

X4pTp3.png

Σήμερα το κοριτσάκι μου γίνεται 8 μηνών!!!

Να σου ζήσει το πιο γλυκό τατατατα που έχω ακούσει ποτέ!

εγώ η άχρηστη που έχω το δίπλωμα σαράντα χρόνια,ποτέ δεν έιχα δικό μου αυτοκίνητο και πια έχω ξεχάσει να οδηγώ τι θα κάνω τώρα με το παιδι????????μου έχει κοστίσει πολύ που δεν μπορώ να την πηγαίνω βολτίτσες.......

Εμένα να δεις. Τώρα που έκανα την μηχανή λέω να τελειώνω και με το αμάξι αλλά δεν έμεινε σάλιο από λεφτά για να πάρω αυτοκίνητο οπότε από την άλλη λέω να μαζέψω κανένα φράγκο και μετά να το κάνω. Βρήκα μερικά με 3000-4000? μεταχειρισμένα μικρά. Μπορεί να τα καταφέρω μέχρι το Πάσχα και να πάρω. Αν έχω και αμάξι πιο εύκολα θα μάθω να οδηγώ.

Μαρία στείλε κανα γάλα για πρωινό με κορν φλείκς γιατι με την ακρίβεια που χει πέσει θα πίνουμε νερό για πρωινό στο τέλος!

Ακριβώς! Δεν μένει τίποτα! Καλά εμείς έσοδα μηδέν. Ότι βγάζει η σχολή αλλά εκεί πάνε όλα τα λεφτά γιατί έχουμε δάνειο και τρελό ενοίκιο! Έπαιξα προχτές τζόκερ και δεν έπιασα ούτε έναν αριθμό. Έπαιξα 2?! Δηλαδή 4 φορές. Ε στις 4 φορές δεν έπιασα ούτε ένα νούμερο! Άσεεεεεεεεεε το πήρα το μνμ!

Χτες το βράδυ κοιμηθήκαμε ήρεμα! Δεν ξύπνησε καθόλου. Το πρωί που του έβαλα πάλι θερμόμετρο είχε 37.2 αλλά τίποτε άλλο. Ούτε βήχα, ούτε μυξούλες και είναι κ μέσα στο κέφι!!! Αρα μπορεί να ήταν τυχαίο και απλά να μην είναι τίποτα ;)

Τέλεια Βάλια μου. Είδες περδίκι το μωρουλίνι σου!!!

Μαρία (angicat) θα ρυθμιστεί η παραγωγή σε λίγες μέρες. Κρίμα που δεν παίρνουν το γάλα στην Αλεξανδρούπολη. Μήπως να τηλεφωνούσες στο Έλενα, έχεις και στην κατάψυξη γάλα αν θυμάμαι καλά ε;

Ναι αλλά πως θα το στείλω; Θα πάρω σήμερα να δω τι θα μου πουν.

Εμείς ξυπνήσαμε 7!!! Άκουσον άκουσον. Τον πήρα στο κρεββάτι και έπαιζε μέχρι τις 8. Μετά μας σφαλιάρωνε να ξυπνήσουμε και στο τέλος μας τραβούσε και τα μαλλιά οπότε στις 8 τον ταΐσαμε και μπήκα να κάνω και μια άντληση. Στις 10 όπως είναι φυσικό κλάταρε και τον έβαλα να κοιμηθεί. Μαγείρεψα, έβαλα σκούπα, ξεσκόνισα, έβαλα πλυντήριο, έπλυνα μπαλκόνι και τώρα τον περιμένω να ξυπνήσει με έναν καφέ στο χέρι. Αύριο τελικά θα κλείσουμε το φροντιστήριο όλε!!!!! Οπότε δεν θα κάνω μάθημα. Έχω όμως ένα ιδιαίτερο που δεν μπορώ να ακυρώσω.

mU4Ep3.png

Μαγείρεψα' date=' έβαλα σκούπα, ξεσκόνισα, έβαλα πλυντήριο, έπλυνα μπαλκόνι και τώρα τον περιμένω να ξυπνήσει με έναν καφέ στο χέρι[/color'][/u].

Μαρίαααααααααααααααα,μην τα λες αυτά ρεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!

σε μας ρε,που ούτε τα δόντια μου δεν προλαβαίνω να πλύνω και ξυπνάει:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

θα τρελαθώ!!!!!!!!!!!!!!

θα πηδηχτώ από το παραθυρο:tongue:

μην την αφήσεις καθόλου την οδήγηση!κάνε συχνά ώσπου να πάρεις αμάξι!με το καλό και σύντομα!!!!

να φροντίσεις να χαρείς την αυριανή μερα!!!

''εσείς κι εγώ...

Διαφημίσεις

Μαρία (angicat) ΔΕΝ χάνουν τις ουσίες τους τα φρούτα είπα στον ατμό, σύμφωνα με τη γιατρό. Αρα no problem. Ασε που την ιδέα την πήρα από σένα που έλεγες ότι ο Λευτεράκης δεν ήθελε κρύα τα φρούτα και κάπως τα ζέσταινες (δεν θυμάμαι αν είχες πει στον ατμό όμως).

Ναι ναι ναι το περάσαμε κι εμείς αυτό το στάδιο αλλά ήταν τυχαίο ότι τα έτρωγε αφού τελικά πότε τα έτρωγε και πότε όχι. Χθες μου έκανε το τελείως κουλό και δεν ήθελε να φάει τα φρούτα του. Ξέρω ότι αν βάλω πολύ πορτοκάλι ή μανταρίνι δεν του αρέσει αλλά χθες που δεν είχα και αχλάδι να του βάλω (ξέμεινα η καημένη) , έβαλα και παραπάνω μανταρίνι και δεν έφαγε παρά μόνο 100μλ και ήπιε και 100μλ γάλα.

mU4Ep3.png

ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΒΑΖΩ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ!αφιερωμένο στην κορούλα μου!

http://www.youtube.com/watch?v=vo4EeNV_R4U

τέλειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να την χαίρεσαι!!!!!!!!!!!

''εσείς κι εγώ...

Μαρίαααααααααααααααα,μην τα λες αυτά ρεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!

σε μας ρε,που ούτε τα δόντια μου δεν προλαβαίνω να πλύνω και ξυπνάει:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

θα τρελαθώ!!!!!!!!!!!!!!

θα πηδηχτώ από το παραθυρο:tongue:

μην την αφήσεις καθόλου την οδήγηση!κάνε συχνά ώσπου να πάρεις αμάξι!με το καλό και σύντομα!!!!

να φροντίσεις να χαρείς την αυριανή μερα!!!

Έχω γίνει τιραμόλαααααααα σου λέω. Τώρα τον ακούω στρυφογυρίζει και σε λίγο θα ξυπνήσει να φάει φρούτα στο ηλιόλουστο πεντακάθαρο μπαλκόνι μας.

mU4Ep3.png

δεν έφαγε παρά μόνο 100μλ .

Μαρίααααααααααααααααααααααααααα λέω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εμένα τρωει-αν φαει 10 μλ.....

''εσείς κι εγώ...

Έχω γίνει τιραμόλαααααααα σου λέω. Τώρα τον ακούω στρυφογυρίζει και σε λίγο θα ξυπνήσει να φάει φρούτα στο ηλιόλουστο πεντακάθαρο μπαλκόνι μας.

χαχα!εμένα αν ξυπνήσει και θελήσει να φάει φρούτα,θα τις τα σερβίρω στο φανταστικό λασπωμένο και γεμάτο φύλλα μπαλκόνι μας!!Κι αν δεν της αρέσει θα τη μεταφέρω στο σκονισμένο και γεμάτο ασιδέρωτα σαλόνι μας!!!!!!:D:D:D

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

χαχα!εμένα αν ξυπνήσει και θελήσει να φάει φρούτα,θα τις τα σερβίρω στο φανταστικό λασπωμένο και γεμάτο φύλλα μπαλκόνι μας!!Κι αν δεν της αρέσει θα τη μεταφέρω στο σκονισμένο και γεμάτο ασιδέρωτα σαλόνι μας!!!!!!:D:D:D

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ μαρή Άντζυ!!!!!!!!!!! Λιώνωωωωωωω!

Έτσι ήταν το δικό μου χθες αλλά το έκανα σήμερα.

mU4Ep3.png

Πήρα στο Έλενα και μου είπαν ότι πρέπει να κάνω εξετάσεις και να τα στείλω με ψυγειάκι και πως δεν έχουν σύμβαση με κούριερ δωρεάν οπότε επιβαρύνομαι και το κόστος μεταφοράς. Δεν αξίζει μάλλον. Θα μου στείλουν στο φαξ λεπτομέρειες.

mU4Ep3.png

χαχαχα!!!

Στο μπαλκόνι δεν τον έχω ταίσει ποτέ. Τον ταίζω μπροστά στην μπαλκονόπορτα αλλά όταν αφαιρείται δεν ανοίγει το στόμα με τίποτα.

(Τα 100ml που είναι και λίγα θα τα αφήσω ασχολίαστα!!!!)

X4pTp3.png

Καλημερα φιλες!!!!!

Δσεποινακι να χαιρασαι το ζουζουι!!!!!Χρονια πολλα στη μπουμπινελ μας!!!!!Χαρουμενα μηνογενεθλια!!!!!!!8 μηνες ε?????:shock::shock::shock:Απιστευτο!

Ευχαριστουμε για το κερασμα!!!

Εμεις ξυπνησαμε 8 φαγαμε και ξανακοιμηθηκαμε για καμια ωρα.Τωρα φαγαμε φρουτο.Σε λιγακι θα τον παω στη γιαγια και θα παω μαγαζι για λιγο.Θελω να πεταχτω και στη λαικη με βιολογικα που χει σημερα:rolleyes:να παω και σ/μ και χασαπη και μονο που τα γραφω βαριεμαι:confused::confused::confused::confused:

Παω να ετοιμαστω να την κανω!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...