Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια....Έχοντας προγραμματισει την αφαίρεση υδροσπαλπιγγας σε κάνα μήνα από όσο μου είπαν από το νοσοκομείο Ιωαννίνων αρχίζω κ νιώθω περίεργα.. ξέρω είναι αυτό που πρέπει να κάνω αλλά μπαίνω σε σκέψεις ότι αν δεν πετύχω δεν θα υπάρχει καμία ελπίδα να μείνω φυσιολογικά έγκυος. Όταν έκανα τις σαλπιγογραφία το υγρό πέρασε και βγαίνοντας από το δωμάτιο με ρώτησαν άμα θέλω να κάνω εξωσωματική και μου φάνηκε ότι έγραψαν το αποτέλεσμα χονδρικά για να με βοηθήσουνε για την επιτροπή. Την τσαλπιγκογραφία την έχει δει ένας γιατρός ο οποίος συμφώνησε αποτέλεσμα και επίσης την είδε και ο γιατρός στο νοσοκομείο τον ιωαννίνων ο οποίος φάνηκε να μην δίνει και ιδιαίτερη προσοχή διάβασε απλά το υδροσάλπιγγα λέει ότι εντάξει για να λένε είναι υδροσάλπιγγα... Έχω κλείσει ραντεβού για την επιτροπή τέλεια απριλίου και απλά κάθε μέρα στο μυαλό μου κατακλύζει το ενδεχόμενο να πάω χωρίς να αφαιρέσω τη σάλπιγγα. Πόσο δύσκολο είναι ψυχολογικά να αφαιρέσεις και την τελευταία σου ελπίδα για φυσιολογική σύλληψη. Νιώθω οτι ψυχολογικά θα αλλάξω έπειτα  από την αφαίρεση ακόμα και στο ερωτικό κομμάτι

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αυτο ειπα Αννυ μου........επειδη στους αλλους χρωσταει πολλααααααα Γι αυτο κανω υπομονη

Ποιο ειναι το εκπαδευτικο για το νερο καλεεεεεεεεε?????

ενα ποτηρακι πλαστικο με χερουλακια ειναι καλε .της nuby συγκεκριμενα εχω εγω.

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σταμάτησα και την μεσημεριανή άντληση μήπως και μειωθεί λίγο το γάλα γιατί θα αρχίσω να τυροκομάω σε λίγο! Ήρθα σπίτι πρησμένη και έβγαλα πριν καμιά ώρα 400μλ!!!!! Ενώ έβγαζα 250μλ αυτή την ώρα και 150 το μεσημέρι. Συνολικά δλδ πάλι τα ίδια έβγαλα. Ελπίζω να μειωθεί σιγά σιγά γιατί δεν ξέρω τι να το κάνω.

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

δεν στελνεις κανα γαλα σε κανα νοσοκομιο?????

φτου σου κοπελα μου!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Γεια σας μανες!

Περασα να πω ενα "γεια" μιας και μου εφυγε ο υπνος ενω πριν μιση ωρα κουτουλουσα:tongue:Εκατσα να δω λιγο sex and the city να νυσταξω.Μεχρι στιγμης ακολουθω κατα γραμμα την διαιτα που ξεκινησα σημερα.....αλλα εχω λυσσαξει!!!Θελω να φαω γλυκοοοοοοο!!Κρατιεμαι με νυχια και με δοντια ομως-μεχρι στιγμης:tongue::tongue:

Βασιλικη να σου ζησει και παλι η Ραφαηλια!

Βαλια μου ισως να ειναι απο τα δοντακια του!Και ισως και γι αυτο να μην εφαγε και καλα σημερα, αν τον ενοχλουν~λογικο;)Μεχρι 38,2 ή 38,3 (και σε αυτο οι γιατροι δεν τα βρισκου για ακομα μια φορα) λενε οτι ειναι δοντια, αν δεν εχει κρυωσει.Ελπιζω να ειναι δοντια!

Δεσποινα στεναχωρεθηκα πολυ με το μωρουλι!Γιατι ρε γμτ να γινονται αυτα???Εχει προχωρησει τοσο η επιστημη και παρ ολα αυτα υπαρχουν πραγματα που δεν φαινονται στον προγεννητικο:(:(

Αννυ ξεσαλωσατε με το Κλειουλακι σημερα ε???Τι παθαινουν τα παιδια με τα ετοιμα???Οεο??Ειναι πιο νοστιμα?Δεν εχω δοκιμασει απ αυτα!Παντως και εμενα τα ετοιματζιδικα μου αρεσουν:tongue::tongue:Οτι ειναι παχυντικο και ανθυγιεινο!Περιεργο ε??

Τι αλλο ξεχναω???

Καληνύχτα μανουλίτσες!!!!

Αύριο θα δοκιμάσουμε τη συνταγή του Νικολάκη για τα φρούτα και ελπίζω να τα καταφέρουμε!!!

Το διχτάκι το έχω κι εγώ και είναι πολύ καλό...από το ποτηράκι δεν πίνει νερό...και γενικά δεν πίνει...παρά μόνο αν της κρατάω το μπιμπερό και της το πετάω εγώ στο στόμα...ανάποδο παιδί....:tongue:

Κοιμήθηκε σχετικά νωρίς σήμερα...12 παρά...και ελπίζω να έχουμε ένα ήσυχο βράδυ!!!!

Βασούλα όλα καλά με τη δίαιτα...!!!!...και τι να το κάνεις το γλυκό;;;...μόνο τύψεις θα σου μείνουν μετά που χάλασες τη δίαιτα....:tongue:...πιες νεράκι!!!!

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

δεν στελνεις κανα γαλα σε κανα νοσοκομιο?????

φτου σου κοπελα μου!

Πήρα στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, στο τμήμα νεογνών και είπαν ότι δεν δέχονται δωρεές (!)

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανουλίτσες!

Σήμερα το κοριτσάκι μου γίνεται 8 μηνών!!!

Σε ένδειξη συμπαράστασης στις αγωνιζόμενες φίλες που κάνουν δίαιτα δεν θα κεράσω γλυκάκι!! Φρουτάκια διαιτητικά!buffet%20fruit.jpg

mWsZp3.png

καλημέρα κοριτσάκια!

τι κάνετε?εγώ ξύπνησα το πρωί με έναν τρελό πονοκέφαλο:confused::confused::confused:η Γεωργία μου κοιμάται για λίγο...

Ιωάννα σου το κάνει κάθε βράδυ αυτό???????????

ρε παιδί μου και μένα το κάνει πια συνέχεια,5-6 φορές κάθε βράδυ μέσα στον ύπνο της κλαψουρίζει,ξυπνάει και πρέπει να πεταχτώ πολύ γρήγορα,να της βάλω την πιπίλα πριν ξυπνήσει για τα καλά και πρέπει να την νανουρίσω στην αγκαλιά μου κανένα μισάωρο για να κοιμηθεί....δεν ξέρω γιατί το κάνει,τι την ενοχλεί...έχω δοκιμάσει τα πάντα σε θερμοκρασία,ντύσιμο,φως κτλ...ή πιάνεται γιατί δεν αλλάζει εύκολα πλευρό ή τι?????????????τα'χω παίξει μιλάμε,ούτε το βράδυ να μην υσηχάζω...το σκατό!

Τάνια μου να ζήσετε!!!!!!!!!τις καλύτερες μου ευχές για μια ζωή ονειρεμένη!!!!!!!!!!!!

να σας ζήσει και η πεταλουδίτσα σας,να'ναι πάντα η ζωή της γεμάτη φως και χαρά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βάσω να σας ζήσει κι εσάς η Ραφαηλία σας!!!!!!!!!!(μην τυχόν της κόψετε το όνομα,ε?:tongue:)να'ναι πάντα γερή!!!!!!!!!!

να ζήσει και σένα ο μικρός σας Χριστινάκι!!!πήρε το όνομα του πατερούλη σου,ε?να είναι πάντα γερός και τυχερός στη ζωή του!!!!!!!!!!!!

Μαρία συγχαρητήρια για το δίπλωμα!!!!!!!!

εγώ η άχρηστη που έχω το δίπλωμα σαράντα χρόνια,ποτέ δεν έιχα δικό μου αυτοκίνητο και πια έχω ξεχάσει να οδηγώ τι θα κάνω τώρα με το παιδι????????μου έχει κοστίσει πολύ που δεν μπορώ να την πηγαίνω βολτίτσες.......

Δέσποινα εύχομαι το μωράκι να έχει την πιο απλή μορφή του συνδρόμου,να ελπίζετε οτι έτσι θα είναι,αν και δεν μπορώ να φανταστώ την αγωνία των γονιών...........

Νικολ μου τι κάνει το κοριτσάκι μας?????εύχομαι να είστε καλά!

η Βίκη τρέχει,ε?καλό κουράγια φιλενάδα!!

Ειρήνη καλή δύναμη και σε σένα!

Αντζυ μου χαίρομαι πολύ που περάσατε καλά!!!!!!!!ναι,το τζάκι,οι καναπέδες και τα μπαλόνια με το ήλιο είναι όλα τα λεφτα!

Μαράκιους με το καλό η βάπτισή σας!!!

Άννυ σε καταλαβαίνω,αλλα να κανονίσεις πολύ σύντομα την επόμενη έξοδο!

εγώ προχθες βγήκα με τις φίλες μου για δυο ωρίτσες μετά πό μήηηηηνες και η μικρή ενώ ήταν να κοιμηθεί πάλι δεν έκλεισε μάτι,ούρλιαζε,χτυπιόταν και έμεινε ξύπνια μέχρι που γύρισα και την βρήκα τόσο κουρασμένη...μαλιστα...δηλαδή να ξέρω οτι όταν φεύγω δεν θα κοιμάται καθόλου και θα ταλαιπωρείται.ωραία,ε?αχχχ......

Βάλια πως είναι ο μικρός σήμερα?εύχομαι καλύτερα!

συγνώμη για το μεγάλο ποστ,έιχα πολλά να πω!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

καλημέρα κι απο μενα μανουλίνια μου!συμπαραστέκομαι κι εγω και μαζί με τα φρουτάκια θα πιούμε κι ένα χυμό πορτοκάλι να δυναμώσουμε!!

1.jpg

Βάλια μου πως ειναι σήμερα ο Κωνσταντίνος σου,πώς ήταν το βράδυ σας? μακάρι να μην έχει πυρετό..

Βασούλα καλέ τι θηρίο έγινε ο Γιώργης μας!!! πιάσαν τόπο τα πασαλείμματα με κρέμες τελικά!φτου το αγορι μας! :-)

Μαρία στείλε κανα γάλα για πρωινό με κορν φλείκς γιατι με την ακρίβεια που χει πέσει θα πίνουμε νερό για πρωινό στο τέλος!

Δεσποινάκι μου,φίλη,σε άφησα για το τέλος! δεν το πιστεύω οτι η μπουμπινέλ μας,η μασκότ με τη μοικάνα μαλλί,το κορίτσι τατατατατα πήγε κιόλας 8 μηνών!!!

να τη χαιρομαστε,χιλιόχρονη και πάντα γερή και ευτυχισμένη να ναι! άντε με το καλό να ρθει το Πάσχα να έρθετε Ελλάδα να κάνουμε κάτι τσάρκες!!!!!!μούρλιαααααααα!!

και μόνο λόγω των γενεθλίων της μπουμπινέλ κερνάω και μια τούρτα- ΜΙΚΡΗ όμως- να φάνε όσες ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΙΤΑ!

cake.jpg

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημέρα μανουλίτσες!!!

Σήμερα αποφάσισα να κάνω το σίδερο..και όλη μέρα να σιδερώνω...δεν παίζει να τελειώσω...:mad:...αν ξεκολλήσω και από αυτόν τον υπολογιστή...;)

Δέσποινα χαρούμενα μηνογενεθλιάκια στη Μπουμπινέλ!!!!:D

Βάλια πώς είναι ο μικρούλης σήμερα;;;

Καλημέρα!!!

Σας ευχαριστώ όλες σας για το ενδιαφέρον. :)

Χτες το βράδυ κοιμηθήκαμε ήρεμα! Δεν ξύπνησε καθόλου. Το πρωί που του έβαλα πάλι θερμόμετρο είχε 37.2 αλλά τίποτε άλλο. Ούτε βήχα, ούτε μυξούλες και είναι κ μέσα στο κέφι!!! Αρα μπορεί να ήταν τυχαίο και απλά να μην είναι τίποτα ;)

Δέσποινα μου να χαίρεσαι την κορούλα σου!!! Το μεγαλύτερο παιδάκι της παρέας μας!!! Πάντα ευτυχισμένη, γερή και χαρούμενη!!! :tongue:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Αντζουλίνι η περιγραφή μπουμπινέλ όλα τα λεφτά!:D

Atlantis και Ιωάννα κουράγιο κορίτσια, κάποτε θα κοιμηθούν δεν μπορεί. Εγώ έχω εναποθέσει τις ελπίδες μου στην μετά δοντιών εποχή.

Μαρία (angicat) θα ρυθμιστεί η παραγωγή σε λίγες μέρες. Κρίμα που δεν παίρνουν το γάλα στην Αλεξανδρούπολη. Μήπως να τηλεφωνούσες στο Έλενα, έχεις και στην κατάψυξη γάλα αν θυμάμαι καλά ε;

Το διχτάκι το έχουμε κι εμείς, πλάκα έχει αλλά λερώνει πάρα πολύ! Τώρα για κομματάκια κι εγώ θέλω να της δίνω αλλά μετά την περιπέτεια της Ιωάννας έχω φοβηθεί.

Βάλια περαστικά σας, μάλλον δεν θα ήταν τίποτα!

Δέσποινα για το παιδάκι που είπες εύχομαι ότι καλύτερο, αλλά βρε κορίτσια αυτό με τον προγεννητικό που λέτε, δεν το κατάλαβα. Δηλαδή αν μας έλεγαν στον 6ο μήνα ότι το μωρό θα έχει ένα πρόβλημα όρασης, τι θα κάναμε; Απλώς θα το ξέραμε νωρίτερα. Καταλαβαίνω την αγωνία και τον πόνο για τους γονείς αλλά σκεφτείτε το κι αλλιώς, αν είναι όπως κατάλαβα μόνο ένα πρόβλημα όρασης. Δεν παύει να είναι ένα ζουζουνάκι όπως τα δικά μας που πέρα από την αγωνία θα δώσει στους γονείς του πολλές πολλές χαρές, όπως και τα δικά μας μωράκια. Κι όπως πολύ γλυκά είπε η Άντζι αν χρειαστεί θα του δείξουν τον κόσμο μέσα από τα μάτια τους.

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...