Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Καλημέρα, 

Αυτά κάνω, κυκλικά, βάρη, μπάρα, 1 φορά την εβδομάδα cross. Αλλά νιώθω κομπλέ μετά. Πριν 6 μήνες πήγαινα σε ένα τέρμα γυμναστηριακο στυλ, όλοι φέτες και στεγνοί, semi personal έκανα εκεί , για 3 μήνες. Έχασα 10 κιλα της εγκυμοσύνης και εκεί ένιωθα ότι ζαλίζομαι κάθε μέρα. Τώρα είμαι καλά και τρώω τα πάντα. Πάω για την μέση μου και για ενδυνάμωση. Δεν κάνω διατροφή, κάνω την κλασική, την μεσογειακή. 
      παντως τα κιλά μου τα ανέβαζαν ποιο γρηγορα. 
      πιλατες που έκανα, δυστυχώς μάλλον δεν πήγαινα σε καλό, επειδή δεν είμαι γυμνασμένη, δεν μπορούσα να κάνω καμία άσκηση περίπου. Ότι κάναμε με πόδια στον αέρα δεν μπορούσα να τα κρατήσω με τίποτα. Δεν μου έβγαλε αυτό τον ενθουσιασμό που μου βγάζουν τα ομαδικά τα γρήγορα, τα κυκλικά, με μουσική. Το semi personal.

Βαρέθηκα με το αργό στυλ. Και αγχώθηκα τώρα. Γιατί είμαι ευαίσθητη με τις ορμονεσ Μου. Αλλά αν επηρεάζει το άγχος, και εμένα με χαλαρώνει αυτό του είδους γυμναστική, κάνω και λάθος γυμναστικη μετα; Τέλεια χαχαχα

Χθες διάβαζα ότι για να επηρεάζει η γυμναστική, πρέπει να ζορίζουμε πάρα πολύ το σώμα μας, να καίμε το λίπος που χρειαζόμαστε , αυτό που λέμε να στεγνώσουμε (το λίπος χρειάζεται, είναι αναγκαίο) και επηρεάζετε η υπόφυση, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα οιστρογόνα. Να χάνουμε κύκλους ή να κοπεί τελείως η περίοδος. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Η μαμά μου μου είπε ότι ο μικρός το μεσημέρι δεν είχε κ τρελη διάθεση για φαγητό αλλά μόλις με είδε άρχισε τα χαμόγελα. Το απόγευμα ήταν τα χεράκια του ζεστά και έβαλα θερμόμετρο και είχε 37.2 και πριν τον κάνω μπάνιο ξανάβαλα και είχε 37.8 (βέβαια κουνιόταν όλη την ώρα). ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ;;; Εχει να βγει από την Πέμπτη με τα εμβόλια το παιδί μου... Να ήταν λάθος θερμομέτρηση;;; Δεν έχει κάποιο άλλο σύμπτωμα... Θα τρελαθώ αν αρρώστησε... Από που βρε κορίτσια;;; Μακάρι να μην είναι τίποτα και απλά να είναι τα κ@λ@δόντια....

Περαστικά στο μπεμπάκι Βάλια μου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα μανουλίτσες. Σας διάβασα με διαλλείματα και δεν θυμάμαι πολλά.

Στενοχωρήθηκα με το μωράκι και το ματάκι του. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να γιατρευτεί. Πολύ κρίμα το καημενάκι να ταλαιπωρείται. Ας βοηθήσει ο Θεούλης να πάνε όλα καλά και να μην παθαίνουν τέτοια πράγματα τα μωράκια.

Ειρήνη, πώς τα καταφέρνεις πραγματικά απορώ. Μπράβο κοπέλα μου!

Μαρία, συγχαρητήρια για το δίπλωμα. Καλές βόλτες!

Κρίστυ, ούτε η Αθηνά πήρε ύψος τον περασμένο μήνα. Και πήρε μόνο 250 γραμ. Και η γιατρός δεν είπε τίποτα. Μιά χαρά όλα μας είπε. Και δεν είναι και κανένα βαρύ μωρό. 68 πόντους και 7 κιλά ήταν όταν πήγαμε την τελευταία φορά πριν δυό βδομάδες. Ο κάθε γιατρός κλασσικά έχει τα δικά του αλλά είναι λάθος να σε στενοχωρεί και να σε αγχώνει χωρίς λόγο. Μια χαρά είναι το μωράκι σου και θα αρχίσει να τρώει και καλύτερα σιγά σιγά. Πάντως κορίτσια, όσες έχετε πρόβλημα με το φρούτο, δοκιμάστε τον τρόπο της Δήμητρας στον ατμό. Η δικιά μου τρελάθηκε χθες! Ο Κ. βέβαια δεν της το'κανε σήμερα.

Με τα λαχανικά έχουμε λίγο θεματάκι. Και χθες (πρώτη μέρα) και σήμερα έφαγε πολύ λίγες κουταλίτσες. Αύριο θα βάλει λιγότερο κολοκύθι μήπως δεν της αρέσει αυτό.

Βρε κορίτσια, έχει καμμία νέα απ΄το Βικάκι? Έχει μέρες να μπει ή μου φαίνεται?

Αντζούλα χαίρομαι που περάσατε όμορφα. Κάθε χρόνο και πιό όμορφα κοριτσάκι μου και πάντα αγαπημένοι και ευτυχισμένοι να'στε.

Ξανά να μας ζήσουν τα νεοφώτιστα και τα νιόπαντρα. Κάθε ευτυχία!

Συγχωρέστε με που δεν σχολιάζω άλλα. Δεν τα θυμάμαι όλα δυστυχώς και απ΄το κινητό είναι αδύνατο να γυρίζω πίσω να βλέπω. Σας φιλώ μανουλίτσες. Καληνύχτα!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Βλέπω "το νησί" και διαβάζω ταυτόχρονα.

Βάλια, ας ελπίσουμε να μην είναι τπτ! Δυστυχώς οι ιώσεις είναι αναπόφευκτες τώρα το χειμώνα και νομίζω πως δε θα τη γλιτώσουμε... :-(

Βασιλική, εγώ στο Θοδωρή φοράω ολόσωμα φορμάκια που έχουν πατούνι (με αντιολισθητικούς πάτους τα μεγαλύτερα νούμερα) γιατί οι κάλτσες του βγαίνουν κάθε δύο λεπτά και έχω βαρεθεί να του τις φοράω ξανά και ξανά!

Δήμητρα, πόση ώρα τα αφήνεις τα φούτα στον ατμό; Ισχύει για όλα ή μόνο αχλάδι και μήλο; Θα το δοκιμάσω αν είναι!

Δέσποινα, ευτυχώς που το παιδάκι βλέπει τουλάχιστον... Είναι κρίμα να ταλαιπωρούνται έτσι τα μικρούλια. Ελπίζω όμως οι γονείς να το κάνουν να νιώθει πως δεν υστερεί και να έχει εκτός αυτού μια πολύ φυσιολογική ζωή!

Ειρήνη, σου δίνουν 5 δεκάρες και νομίζουν πως τους ανήκεις! Κι όλοι έτσι είναι στο γραφείο; Μα τί μπαμπούλας... Δεν μπορείς σιγά σιγά να κάνεις ξεκάθαρο πως έχεις κάποια όρια; Πάντως καλό με όλα και σιδερένια τα δοντάκια!

Η Άννυ και η Βίκυ πού είναι???

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Βάλια μου, περαστικό να είναι. Αλλά αν έχει καλή διάθεση δεν χρειάζεται να ανησυχείς.

Μαράκι μίλησα εγώ με τη Βίκυ. Καλά είναι απλά με έχει αρκετό χρόνο και δεν προλαβαίνει να μπαίνει.

Οσο για τα φρούτα στον ατμό που κολλάει ο Κ; Εγώ που ρώτησα τη γιατρό μου είπε ότι δεν χάνουν τισ ουσίες τους κι αφού έτσι τα τρώει δεν υπάρχει πρόβλημα. Γιατί δεν παίρνετε κι εσείς ένα τηλέφωνο τη δικιά σας να το επιβεβαιώσετε;

Οσο για τα λαχανικά κι εμείς τα ίδια. Μόνο χθες και σήμερα έφαγε περίπου 5 κουταλιές αφού προσθέσαμε λίγο ρύζι (σύμφωνα με οδηγίες της γιατρού). Θέλει υπομονή.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Δήμητρα, πόση ώρα τα αφήνεις τα φούτα στον ατμό; Ισχύει για όλα ή μόνο αχλάδι και μήλο; Θα το δοκιμάσω αν είναι!

Τα αφήνω περίπου 5 λεπτά. Μην γίνουν και κομπόστα. Δεν ξέρω για τα άλλα φρούτα. Δεν ρώτησα γιατί δεν με αφήνει η ντοκ. να προσθέσω κάτι άλλο ακόμα.

X4pTp3.png

Κοριτσακια

εκανα ενα διαλειμματακι απο δουλεια να μπανιαρισουμε τα ζουζουνια μας και να δωσουμε γαλατακια και ειπα να πω μια καληνυχτα

Βαλια, παρακολυθησε το μην κανει πανω απο 38. Ελπιζω να μην την πατησατε και να ειναι απο τα δοντακια

Οντως... η Βικυ μαλλον εχει μερες να μας πει τα νεα της, αλλα υποθετω πως κι εκεινη προσπαθει να προσαρμοστει και να επαναπροσδιορισει το προγραμμα της, τωρα που γυρισε στη δοιυλεια

Οσο για τη δικη μου δουλεια...τι να πω βρε κοριτσια

Ακουτε εμενα που γκρινιαζω και πριγραφω τι περναω και μου συμπαραστεκεστε ΚΑΙ ΣΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!

Πρωτον να σας πω οτι ολος ο κοσμος απορει πως τα προλαβαιω ολα και μου αρκουν οι 5 ωρες υπνου...........Ολοι εκτος απο το μποσσ φυσικ!

Δευτερον να σας πω, πως με οοοοοοοολα αυτα που κανω και θυσιαζω, το αποτελεσμα ειναι εστω με γκρινια και 4-5 μερες καθυστερηση ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΙ!

Στους περισσοτερους χρωσταει 4500-5000 ισως κ παραπανω!!!!!!!!!! Αφου τους εχει ενα χρονο εναντι στο εναντι........Τν βλεπω για φουντο με λιγα λογια ΚΑΙ ΘΑ ΕΜΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΛΑΙΝΕ ΟΙ ΡΕΓΓΕΣ!

QuW0p3.png

Ειρήνη, τι να πω? Ελπίζω τουλάχιστον να μην κλείσει και χάσεις την δουλειά σου. Δύσκολοι καιροί για να μην έχουμε δουλειά. Αλήθεια, θύμησέ μου, ποιό είναι το αντικείμενό σου?

Δήμητρα, ο Κ. δεν κολλάει πουθενά, απλώς μάλλον βαριέται να τα κάνει έτσι. Προτιμάει να ταλαιπωρείται ταϊζοντάς την, τι να πω. Μιλάμε ότι το παιδί ξετρελάθηκε όταν τα έκανα στον ατμό. Κρίμα που δεν τα κάνει κι αυτός.

Ιωάννα, εγώ έκανα το μήλο και το αχλάδι στον ατμό και πρόσθεσα μπανάνα ωμή. Επίσης, ανακάλυψα ότι τρελαίνεται να πιπιλάει μανταρίνι. Μόνο που ψιλοφοβάμαι μην μου πνιγεί. Κατά τ'αλλα τρελαίνεται!

Δήμητρα, πώς και δεν σου δίνει κι άλλα φρούτα? Σ'ευχαριστώ που μου'πες για την Βίκυ γιατί ανησυχούσα. Είναι πολύ δύσκολο να τα προλαβαίνεις όλα. Την καταλαβαίνω. Εγώ αν δεν είχα το κινητό να μπαίνω, μάλλον δεν θα με βλέπατε κι εμένα.

Σας καληνυχτώ γιατί πέρασε η ώρα. Φιλάκια μανουλίτσες.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

γεια σας κ απο εμας.η κλειω στο κρεβατι της κ εγω βλεπω Master chef.σημερα πηγαμε ικεα,καφε,στην μαμα μου,κ πολυ παιχνιδι..τι θυμαμαι τωρα.

οτι Ειρηνη εχεις βγαλει μαλλον αλλα 5 χερια κ αλλα 10 ποδια κ δεν μας το λες!:tongue:οσο για την δουλεια που πληρωνεσε να κανεις τον σταυρο σου!εμενα μου χρωστανε ακομη την αδεια:shock:κ στους αλλους, μισθους απο τον Αυγουστο σχεδον κ ειναι κ αυτοι με εναντι.κ εγω για τον πουλο με βλεπω κ να δουμε τι θα κανουμε.ηδη εχω αγχωθει!

Μαρια μπραβο για το διπλωμα,τωρα εισαι νομιμη,δεν θα σε καρφωσω:tongue:

Βαλια ελπιζω να ειναι καλυτερα το παιδακι σου κ να μην ταλαιπωρηθει.

Δεσποινα πολυ στεναχωρηθηκα για το μωρακι.ελπιζω να βρεθει θεραπεια κ να περασουν ολα!

Τανια θελω φωτο με το νυφικο κ το λαπτοπ!καλα να περασετε κουκλα μου!!!!!

Βασιλικη κ παλι να σου ζησει η Ραφαηλια.εγω δεν εχω βρει ή δεν εχω δει φορμακια με πατουσακι απο κατω στο νουμερο μας.φοραμε ρουχα για 12 κ 18 μηνων.τις καλτσες κ τα παπουτσια τα κυνηγαμε κ εμεις ακομη κ στον δρομο!μου φωναζουν οι περαστικοι ''κυρια το παπουτσακι σας!''χαχαχα:D

Κριστυ δεν θα πω κ εγω για την γιατρο σου γιατι οσες με ξερουν καλα ξερουν κ το μεγαλο μου στομα!!!:mad:απλα μην ακους!

η Κλειω σημερα εφαγε με περισοοτερη ορεξη τα λαχανικα με το μοσχαρι ,ισως επειδη εβαλα πορτοκαλι πιπερια!Αλεξ δοκιμασε το κ αυτο.οπως επισης εφαγε αυτη τη χαζη ετοιμη φρουτοκρεμα σε βαζακι.γιατι να τους αρεσουν τα ετοιματζιδικα????

τι αλλο...τι αλλο...??

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Ειρήνη, τι να πω? Ελπίζω τουλάχιστον να μην κλείσει και χάσεις την δουλειά σου. Δύσκολοι καιροί για να μην έχουμε δουλειά. Αλήθεια, θύμησέ μου, ποιό είναι το αντικείμενό σου?

Δήμητρα, ο Κ. δεν κολλάει πουθενά, απλώς μάλλον βαριέται να τα κάνει έτσι. Προτιμάει να ταλαιπωρείται ταϊζοντάς την, τι να πω. Μιλάμε ότι το παιδί ξετρελάθηκε όταν τα έκανα στον ατμό. Κρίμα που δεν τα κάνει κι αυτός.

Ιωάννα, εγώ έκανα το μήλο και το αχλάδι στον ατμό και πρόσθεσα μπανάνα ωμή. Επίσης, ανακάλυψα ότι τρελαίνεται να πιπιλάει μανταρίνι. Μόνο που ψιλοφοβάμαι μην μου πνιγεί. Κατά τ'αλλα τρελαίνεται!

Δήμητρα, πώς και δεν σου δίνει κι άλλα φρούτα? Σ'ευχαριστώ που μου'πες για την Βίκυ γιατί ανησυχούσα. Είναι πολύ δύσκολο να τα προλαβαίνεις όλα. Την καταλαβαίνω. Εγώ αν δεν είχα το κινητό να μπαίνω, μάλλον δεν θα με βλέπατε κι εμένα.

Σας καληνυχτώ γιατί πέρασε η ώρα. Φιλάκια μανουλίτσες.

ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΙΠΙΛΑΕΙ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΠΝΙΓΕΙ...

καληνυχτα !

Γενικα βρε κοριτσια τους δινετε στο χερακι να τρωνε μονα τους? Εμενα η σκατουλα μου δεν μπορει ακομη... Ενω ο Στελιος στην ηλικια της επιανε μονος του ψωμακι και φετα πορτοκαλι (καλα...δεν το συζηταμε το πως γινοταν το μουτρακι του...αλλα δεν πειραζει...) και νερο και γαλα επινε μονος του, η μπουμπουκα μου δεν το χει ακομα το θεμα!

Θα πιει λιγο γαλα...αλλα μετα το χανει. Τα μωρουλια σας πως τα πανε?

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΙΠΙΛΑΕΙ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΠΝΙΓΕΙ...

καληνυχτα !

Γενικα βρε κοριτσια τους δινετε στο χερακι να τρωνε μονα τους? Εμενα η σκατουλα μου δεν μπορει ακομη... Ενω ο Στελιος στην ηλικια της επιανε μονος του ψωμακι και φετα πορτοκαλι (καλα...δεν το συζηταμε το πως γινοταν το μουτρακι του...αλλα δεν πειραζει...) και νερο και γαλα επινε μονος του, η μπουμπουκα μου δεν το χει ακομα το θεμα!

Θα πιει λιγο γαλα...αλλα μετα το χανει. Τα μωρουλια σας πως τα πανε?

εγω της εχω δωσει μπισκοτακι αλλα οταν το παιρνω να κοψω το παπαριασμενο νευριαζει κ κλαιει,επισης χθες της εδωσα αγγουρι αλλα της γλυστρουσε απο το χερι,νερο ''πινει'' με το εκπαιδευτηκο μονη της αλλα τα μισα κ παραπανω τα φτυνει μαζι με σαλια.

μανταρινι της βαζω στην φρουτοκρεμα κ δειχνει να της αρεσει πολυ.

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

κοριτσακια γεια σας! εχω μερες να μπω για διαφορους λογους!καταρχην να ευχηθω και απο εδω στην Τανια μας να ζησουν ευτυχισμενοι αγαπημενοι και ερωτευμενοι μεχρι τα βαθια γεραματα... ηταν πανεμορφη... και γενικα ολα ηταν πολυ ομορφα!!!!

Ήσουν στην βάφτιση; Εγώ γιατί δεν σε είδα. Έχεις ένα καρότσι Peg Perego μαύρο/ασημί; Έχεις γαλανά μάτια; (νομίζω ξέρω ποιά είσαι).

Δεν θα σχολιάσω πολύ την γιατρό. Μόνο πες μου σε ποιον πας. Σου απάντησαν και τα κορίτσια και δεν θα πρέπει να αγχώνεσαι καθόλου. Είναι μέσα στις καμπύλες και αυτό φτάνει. Άλλοτε παίρνουν πολύ άλλοτε λίγο

Για την φρουτόκρεμα εαν έχετε την άδεια από τους γιατρούς σας δοκιμάστε αβοκάντο και μάνγκο, της δικιάς μου της αρέσουν τελικά!

Και ο Λευτεράκης τρελαίνεται για Αβοκάντο. Μάνγκο δεν έδωσα ακόμα αλλά δεν το τρώω ούτε κι εγώ.

αβοκάντο πήρα κι εγώ προχτές που το χα δει στης Ολίβιας το site (εγω δεν ρωτάω τι με αφήνει,κρίνω μόνη μου χαχα!)

Έχω λιώσει στα γέλια με τις ατάκες σου σήμερα!

Δεν διαβασα νεα σας απλα μπηκα να σας πω τα νεα απο την βαπτιση μας

Βαπτηστηκαμε την κυριακη και πηραμε το ονομα Ραφαηλια --απλα το ξαναλέω για να μς μαθετε κ εμας:tongue::tongue::tongue::tongue:

Βασιλική να σου ζήσει η Ραφαηλία σου. Όσο για τα ρούχα εμείς πήραμε πάρα πολλά και άλλαξα κι εγώ αλλά 2 ετών, όχι παραπάνω. Πήρα και φόρμες αρκετές. Βέβαια πολλοί μου έφεραν από μόνοι τους ρούχα για πάνω από 2 ετών. Ας ελπίσουμε να τα φορέσει.

Τι να πω, πραγματικα πρεπει να ευχαιριστουμε το Θεο, την τυχη μας, δεν ξερω ποιον αλλο,για την υγεια μας και της οικογενειας μας καθε μερα, και να προσπαθουμε να μην αναλωνομαστε σε χαζα πραγματα.

Κρίμα για το μωράκι. Ελπίζω μόνο να μην είναι τόσο σοβαρό. Και πόσο δίκιο έχεις.

κατι τετοιο σκεφτομαι Επισης θελω να αλλαξω μερικα με ολοσωμες φορμες για το σπιτι κανεις δεν μου εφερε Ειναι το μονο που φτουραει στη μπέμπα μου γιατι φορμα με καλτσα την κάλτσα την πετα συνεχεια και ειναι γυμνα τα ποδια ενω με τη ολοσωμη ειναι πιο ντυμενη ετσι λεω

Εγώ του φοράω κάτι μαλακά παπουτσάκια σαν παντοφλίτσες και τις ολόσωμες μόνο στον ύπνο και αν! Και τότε χωρίς κάλτσες. Βέβαια ότι βολέψει το κάθε μωρουλίνι και την μανούλα του.

( συν κάτι σερβιετες κτλ που πήρα!χαχα) μας πήγε 1.800 ?

Τρελά γέλια έριξα με την πάρτη σου σήμερα φιλενάδα! Το ξαναλέω!!!

Γυρισαμε και εμεις απο τον γιατρο!

Ειμαστε 900γρ επανω δηλαδη 8700:shock:και 71 ποντους:PΤο μοναδικο που προσθεσε στη διατροφη μας ειναι η φαριν λακτε!Κατα τ αλλα μενουμε στο μοσχαρι-καροτο-πατατα-κολοκυθι!Και απο φρουτα μπορουμε να βαλουμε μανταρινι και χυμο ροδι.Αυτααα!

Τέλεια. Κοτζάμ παιδί!! Ωρέ μπράβο!!!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΒΓΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΝΩ 2 ΑΚΟΜΗ ΔΟΝΤΑΚΙΑ???????!!!!!!!

Το ενα ισα που φαινεται δλδ.........ΣΥΝΟΛΟ 4 !!!

Πιράνχας!!!!!!!! μιαμ μιαμ!! Θα μας φάει!!!!!!!!!!! Βάλε μας καμιά φωτό.

Η μαμά μου μου είπε ότι ο μικρός το μεσημέρι δεν είχε κ τρελη διάθεση για φαγητό αλλά μόλις με είδε άρχισε τα χαμόγελα. Το απόγευμα ήταν τα χεράκια του ζεστά και έβαλα θερμόμετρο και είχε 37.2 και πριν τον κάνω μπάνιο ξανάβαλα και είχε 37.8 (βέβαια κουνιόταν όλη την ώρα). ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ;;; Εχει να βγει από την Πέμπτη με τα εμβόλια το παιδί μου... Να ήταν λάθος θερμομέτρηση;;; Δεν έχει κάποιο άλλο σύμπτωμα... Θα τρελαθώ αν αρρώστησε... Από που βρε κορίτσια;;; Μακάρι να μην είναι τίποτα και απλά να είναι τα κ@λ@δόντια....

Μην αγχώνεσαι. Είμαι σίγουρη ότι θα είναι μια χαρά το παλικαράκι σου. Και οι ιώσεις μέσα στο πρόγραμμα είναι και να ευχόμαστε τόσο μικρά να είναι τα ζόρια τους!!! Κουράγιο φιλενάδα!

Μαράκι μίλησα εγώ με τη Βίκυ. Καλά είναι απλά με έχει αρκετό χρόνο και δεν προλαβαίνει να μπαίνει.

.....

Οσο για τα φρούτα στον ατμό που κολλάει ο Κ; Εγώ που ρώτησα τη γιατρό μου είπε ότι δεν χάνουν τισ ουσίες τους κι αφού έτσι τα τρώει δεν υπάρχει πρόβλημα. Γιατί δεν παίρνετε κι εσείς ένα τηλέφωνο τη δικιά σας να το επιβεβαιώσετε;

Άντε μωρέ! Μην τρελαινόμαστε. Χάνουν ουσίες!!! Σιγά! Ας τα φάει το παιδί και τηγανιτά. Πάλι κάτι θα πάρει!!! Όπως τα θέλει το κάθε μωράκι είναι μια χαρά. Ας γίνει η αρχή και μετά να δεις πως θα τα τρώνε και ωμά. Μπράβο ο Νικόλας που μας οδηγεί!

Επίσης, ανακάλυψα ότι τρελαίνεται να πιπιλάει μανταρίνι. Μόνο που ψιλοφοβάμαι μην μου πνιγεί. Κατά τ'αλλα τρελαίνεται!

Κι εμένα και του αγόρασα το Nuby το διχτάκι The Nibbler! και το ρουφάει, το χτυπάει στα γόνατα, στο καρεκλάκι!!! Γεμίζει ζουμιά όλ όβερ!!!! Αλλά χαλάλι τόσο που το φχαριστιέται!

tableware_5360_hdr_1.jpg

mU4Ep3.png

Αυτο ειπα Αννυ μου........επειδη στους αλλους χρωσταει πολλααααααα Γι αυτο κανω υπομονη

Ποιο ειναι το εκπαδευτικο για το νερο καλεεεεεεεεε?????

cups0_hdr_1.jpg

Κάτι τέτοιο εννοεί η Άννυ φαντάζομαι!

mU4Ep3.png

Σταμάτησα και την μεσημεριανή άντληση μήπως και μειωθεί λίγο το γάλα γιατί θα αρχίσω να τυροκομάω σε λίγο! Ήρθα σπίτι πρησμένη και έβγαλα πριν καμιά ώρα 400μλ!!!!! Ενώ έβγαζα 250μλ αυτή την ώρα και 150 το μεσημέρι. Συνολικά δλδ πάλι τα ίδια έβγαλα. Ελπίζω να μειωθεί σιγά σιγά γιατί δεν ξέρω τι να το κάνω.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...