Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , linaa είπε:

Αν έχεις αμφιβολίες για το αποτέλεσμα μπορείς να πάρεις κ μια δεύτερη γνώμη . Μπορείς να κλείσεις ένα ραντεβού στην Αθήνα σε ένα δημόσιο νοσοκομείο να δείξεις τις εξετάσεις σου Κ ρωτήσεις ότι απορία έχεις. 

Ο φόβος είναι φυσιολογικό κομμάτι πριν από κάποιο χειρουργείο. Τώρα όλα τα υπόλοιπα που σκέφτεσε δεν έχουν καμία υπόσταση. Πουθενά δεν θα επιρεασει η αφαίρεση της σάλπιγγας ... Μπορείς να μιλήσεις με κάποιον ψυχολόγο αν νιώθεις ότι έχεις υπερβολικό ανχος. 

Προσπαθώ να διαχειριστώ απίστευτα το άγχος μου...Έχω μεγαλώσει 34 γαρ,έχω φάει πολλά χαστούκια κ προσπαθώ να βλέπω ορθολογιστικά τα πράγματα.. Τουτέστιν κ που έχεις μια σάλπιγγα εδώ και 10 χρονιά δεν υπήρξε καμία εγκυμοσύνη....Αλλά κάτι με πιάνει...Κάτι φευγαλέες σκέψεις που με τρελαίνουν...

Θεωρώ ότι θα δείξω τη σαλπιγγογραφια νσε ακόμη ένα γιατρό όπως είπες κ έπειτα θα πάω να κάνω το χειρουργείο...που εκεί σκέφτομαι να τους πω ,πως αν δεν είναι υδροσαλπιγγα μη την αφαιρείτε..Αλλά ξέρω πολύ καλά ότι δεν θα το κάνουν...

Όσο για ψυχολόγο ,έχω περάσει τόσα πολλά που δεν νομίζω ότι μπορώ να βοηθήθω πια... Προσπαθώ να με συνέφερω εγώ ...Είναι αυτό που λένε καλύτερος γιατρός είναι ο ίδιος σου ο εαυτός....Χωρίς να θέλω να αδικήσω το κλάδο ,εγω έτσι νιώθω πια

Κορίτσια δεν μπόρεσα να καταλάβω για ποιον λόγο μιλάτε για διατροφή για να ρυθμιστούν οι ορμόνες η για κάτι άλλο;

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βάσω μου (ή Βασιλικη προτιμας) να σας ζήσει και πάλι η Ραφαήλια!!! Να είναι γερή κι ευτυχισμένη!!!

Ειρηνη πως καταφερνεις και δουλεύεις στο σπίτι με τα δυο ζουζούνια είναι άξιο απορίας και συγχρητηρίων!!!!

Δέσποινα όταν ακούω κάτι τέτοια κάνω τον σταυρό μου και προσεύχομαι να είναι το τελευταίο άσχημο που ακούμε...

Ο Δημήτρης μου είναι μεσα στο πάρκο και επειδη του έχω βάλει πολλά παιχνίδια έχει κατενθουσιαστει!!! Το ένα πιάνει το άλλο αφήνει!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Στο μητερα εμενα με καισαρικη αν θυμαμαι καλα μας πηγε γυρω στα 2,500 με καλο φαγητο όμως χαχαχχα!!!!Τωρα ο γιατρος μου πηγε κ στο Γαια όπως κανουν οι περισσοτεροι τωρα .αν αντεχουμε οικονομικα λεμε να ξαναπ΄με στον ιδιο γιατρο δεν θελουμε να αλλαξουμε αλλα μας προβληματιζει πολυ το μαιευτηριο ειναι πολλα τ λεφτα ρε γμτ:(και λεμε μηπως αντεξουμε το Γαια αλλα μεχρι τοτε ποιος ζει ποιος πεθαινει ε????????????

Με όλα αυτά που ακούμε γνώμη μου είναι αν έχεις εμπιστοσύνη στο γιατρό σου να πας όπου είναι εκείνος!!!!Ο λόγος που σκέφτομαι το δεύτερο παιδί είναι κυρίως και τα έξοδα της γέννας!!!!Που σύνολο με γιατρό,μαίες,μαιευτήριο είναι γύρω στα 5000...πολύ χονδρικά!!!!Αλλά αν είναι ο γιατρός σε ιδιωτικό τι να κάνουμε;;;;

Πολύ λυπάμαι για το μπεμπάκι!!!

Ρώτησε και η Αντζυ...αυτό δεν μπορούσαν να το δουν στη β' επιπέδου για παράδειγμα...και αν είχε κάνει αμνιοπαρακέντηση αφού είναι "σύνδρομο" θα το έβλεπαν...Γιατί ρε κορίτσια δεν σας το έχω ξαναπεί αλλά επειδή μου έτυχε κι επρεπε να κάνω αμνιοπαρακέντηση στον 6ο...πολύ το σκέφτομαι και στο 2ο να κάνω από τον 3ο...για να είμαι σίγουρη...

θα περασες λουκι κ εσυ μάλλον αλεξανδρα μου εγω πάντως πάντα ελεγα χιλιες φορες να μην κάνω παιδι παρα να δω κατι στη μεση της εγκυμοσυνης κ να πρεπει να αποφασισω αν πρεπει να διακοψω ΄όχι. θα χα τυψεις για όλη μου τη ζωη. πολυ δυσκολες αποφασεις. τωρα τι συζητηση πιασαμε όμως!!!!!!!!!!!!!!!!!:(:(:(:(:(:(

Χριστίνα θα συμφωνήσω με τα κορίτσια ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείς για την ανάπτυξη του μωρού!!! Το μωρο σου πήρε 300 γρ!!! Κι οπως λεει και η έμπειρη μανα, Ειρηνη, η αναπτυξη τους δεν θα είναι τόσο αποτομη απο εδώ και στο εξής!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Βάσω μου (ή Βασιλικη προτιμας) να σας ζήσει και πάλι η Ραφαήλια!!! Να είναι γερή κι ευτυχισμένη!!!

Ειρηνη πως καταφερνεις και δουλεύεις στο σπίτι με τα δυο ζουζούνια είναι άξιο απορίας και συγχρητηρίων!!!!

Δέσποινα όταν ακούω κάτι τέτοια κάνω τον σταυρό μου και προσεύχομαι να είναι το τελευταίο άσχημο που ακούμε...

Ο Δημήτρης μου είναι μεσα στο πάρκο και επειδη του έχω βάλει πολλά παιχνίδια έχει κατενθουσιαστει!!! Το ένα πιάνει το άλλο αφήνει!

ευχαριστω κοπελα μ ----Βασιλικη συνηθως με φωναζουν εσεις οπως σας αρεσει πειτε με :P:p:p

Διαφημίσεις

Με όλα αυτά που ακούμε γνώμη μου είναι αν έχεις εμπιστοσύνη στο γιατρό σου να πας όπου είναι εκείνος!!!!Ο λόγος που σκέφτομαι το δεύτερο παιδί είναι κυρίως και τα έξοδα της γέννας!!!!Που σύνολο με γιατρό,μαίες,μαιευτήριο είναι γύρω στα 5000...πολύ χονδρικά!!!!Αλλά αν είναι ο γιατρός σε ιδιωτικό τι να κάνουμε;;;;

δικιο εχεις θα το ξανασκεφτουμε μεχρι τοτε:tongue::tongue::tongue::tongue:

Κοριτσια χωρις να θελω να αγχωνω πολλα δε φαινονται στους υπερυχους κ το λεω λογω εμπειριας απο τη δουλεια με τα παιδια με αναπηρίες που δουλευω γιαυτο ο Θεος να φυλαει κ τα αγεννητα μωρα και τα γεννημενα:oops::oops::oops::oops::oops:

Δυστυχωωωωωωωως............

Δηλαδη απο την εμεπειρια σου μεχρι ποτε βολευει η ολοσωμη φορμουλα????? και ειναι καλυτερα απο 1 ετους ας πουμε οι κανονικες φορμουλες??? παντοφλακια ποτε βαζουμε στα παιδια???τις κρατανε στα ποδια τους όμως????

Ο Στελιος δεν τα εβγαζε ποτεεεεεεεε Η μπουμπου απο τωρα τα τραβαει και τα βγαζει ολα

Αλλα θελω δε θελω ειμαι στο βγαλε-βαλε Αφου τη βαζω καω σε "στρωσιδια' για να καταφρει να σηκωθει παραδειγμα...Στη στρατα βεβαια δεν μπορει να τα βγαλει

Κατα βασει εχω ηδη σταματηει τα φορμακια με μεσα το ποδι...μονο κανενα 2ωρο "ηρεμιας" της φοραω

andria Δουλευεω το μεσημερι οταν γυρναω που κοιμουνται

Και το βραδυ μετα τις 11 που ξανακοιμουνται

Με το που θα ξυπνησουν παιζουμε, τρωμε κλπ... Και οταν παραεχω δουλεια ανλαμβανει ο μπαμπας το παιχνιδι απο τις 8μιση-9 για να δουλεψω περισσοτερο

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΒΓΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΝΩ 2 ΑΚΟΜΗ ΔΟΝΤΑΚΙΑ???????!!!!!!!

Το ενα ισα που φαινεται δλδ.........ΣΥΝΟΛΟ 4 !!!

Σας αφηνω τωρα γιατι αρχισε το παιχνιδι!!!!! Ξυπνησαν τα μαμουνακια και παω να παιξω κι εγω μαζι τους

φιλιααααααα

QuW0p3.png

Βασιλική να σου ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά να είσαι χιλιόχρονη η μικρή Ραφαηλία και πάντα ευτυχισμένη και υγιής! Να τη χαίρεστε!

Παντοφλάκια εγώ φοράω από τώρα στον Νικόλα. Και κάθονται στα πόδια του μια χαρά. Κατά κανόνα μόνο στον ύπνο του βάζω ολόσωμα γιατί δεν τον διευκολύνουν να στέκεται όρθιος. Γλυστράει.

Δέσποινα εύχομαι περαστικά στο μωράκι! Ελπίζω να είναι της πιο ελαφριάς μορφής και σύντομα να βρεθεί θεραπεία. Μα καλά 1 στο 1.000.000!!! Τι είναι αυτοάνοσο;

Βάσω μου μπράβο στο Γιωργάκη μας! Μεγάλωσε πολύ!!!

X4pTp3.png

Καλησπέρα πάλι!!!

Διάβασα και εγώ για την Κρίστυ και νευρίασα και εγώ με τη γιατρό σου που σε στεναχώρησε πιθανως χωρίς λόγο. Θα συμφωνήσω με τη Δέσποινα οτι η μέτρηση του ύψους μπορεί πολύ εύκολα να γίνει λάθος. Επίσης τα 300γρ εμένα μου ακούγονται μια χαρά, και εμείς για 3 μήνες τόσο πέρναμε. Φάντασου οτι η μικρή μας ήταν απο τα μεγαλύτερα μωρά που γεννήθηκαν (4.050) και στην πορεία έγινε από τα μωράκια με το χαμηλότερο βάρος (από τα κορίτσια που τα λέμε εδω), είμαστε τωρα 7.700 και ο γιατρός δεν με άγχωσε ποτέ, εφόσον είμαστε μέσα στις καμπύλες. Προσπάθησε να μην αγχώνεσαι και σύντομα θα δεις το κοριτσάκι σου θα τρώει καλύτερα.

Μαράκιους με το καλό και η δική σας βάφτιση!!! Μου αρέσουν πολύ γάμοι και βαφτίσεις στην διάρκεια των γιορτών, νομίζω γίνονται ακομα πιο γιορτινές. Όσο για την επιστροφή στη δουλειά, σίγουρα για όλες μας θα είναι δύσκολο.

Ειρήνη τι να πω για τον εργοδότη σου? Ελπίζω σύντομα να σε πληρώσει και να εκτιμάει το γεγονός οτι κουβαλάς δουλειά και στο σπίτι.

Δέσποινα, μακάρι να μπορέσουν έστω και ελάχιστα να μπορέσουν να κάνουν κάτι για το παιδάκι και να ελαφρύνει κάπως η κατάσταση. Πάντως έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα και συχνά ακούμε δυσάρεστα το πρώτο που όλοι πλέον σκεφτόμααστε είναι υγεία!

Βάσω περιμένουμε νέα από τον γιατρό!

Μαρία συγχαρητηρία για το δίπλωμα!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

Ενα σωρό σελίδες γράψατε από το μεσημέρι και μετά :shock::shock:

Αντε να δω τι θυμάμαι τώρα...

Καταρχήν Βασιλική μου και πάλι να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου, τη Ραφαηλία!!! Να είναι γερή και καλότυχη στη ζωή της!

Μαράκι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ!!! ;)

Χριστίνα μου δεν χρειάζεται να χαλιέσαι. Μια χαρά είναι το παιδάκι σου.

Και εμένα αυτό το μήνα πήρε πιο λίγα γραμμάρια απο την μικρή σου. Και για το ύψος μην ανησυχείς. Μου είχε πει η παιδίατρος ότι δεν πέρνουν στάνταρ κάθε μήνα ύψος τα παιδιά. Δεν θέλω να σε πέρνει απο κάτω. Και θα μάθει να τρώει το κοριτσάκι σου. Θα το δεις. Θέλει υπομονή. Κι εμείς όταν αρχίσαμε μεσημεριανό δεν έτρωγε και μου έκανε γκριμάτσες εμετού αλλά τώρα το τρώει όλο. Θέλει τον χρόνο της η μικρή και όλα θα πάνε καλά! ;)

Αχ βρε Ειρηνάκι εσύ δεν θα ηρεμήσεις ποτέ με την δουλειά;;; :mad::mad::mad:

Δεσποινάκι μου δεν έχω λόγια... Στενοχωρήθηκα. Ο Θεός να φυλάει...

Μακάρι να πάνε όλα καλά.

Βάσω μπράβο στο Γιωργάκη! Παίδαρος!

Η μαμά μου μου είπε ότι ο μικρός το μεσημέρι δεν είχε κ τρελη διάθεση για φαγητό αλλά μόλις με είδε άρχισε τα χαμόγελα. Το απόγευμα ήταν τα χεράκια του ζεστά και έβαλα θερμόμετρο και είχε 37.2 και πριν τον κάνω μπάνιο ξανάβαλα και είχε 37.8 (βέβαια κουνιόταν όλη την ώρα). ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ;;; Εχει να βγει από την Πέμπτη με τα εμβόλια το παιδί μου... Να ήταν λάθος θερμομέτρηση;;; Δεν έχει κάποιο άλλο σύμπτωμα... Θα τρελαθώ αν αρρώστησε... Από που βρε κορίτσια;;; Μακάρι να μην είναι τίποτα και απλά να είναι τα κ@λ@δόντια....

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Μου αρέσει πολύ το Βασιλική!!

Se ευχαριστώ πρωτη φορα μου το λενε οτιεχω ωραιο ονομα εμενα πάλι μου αρεσει και το δικο σου πολυ Αννα καλα δε λέω ή μπερδευτικα???? ή Ανδριάνα μου ειχες πει ????ειτε εστι ειτε αλλιως ωραια κ τα δυο:tongue::tongue::tongue:

Ενα σωρό σελίδες γράψατε από το μεσημέρι και μετά :shock::shock:

Αντε να δω τι θυμάμαι τώρα...

Καταρχήν Βασιλική μου και πάλι να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου, τη Ραφαηλία!!! Να είναι γερή και καλότυχη στη ζωή της!

Μαράκι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ!!! ;)

Χριστίνα μου δεν χρειάζεται να χαλιέσαι. Μια χαρά είναι το παιδάκι σου.

Και εμένα αυτό το μήνα πήρε πιο λίγα γραμμάρια απο την μικρή σου. Και για το ύψος μην ανησυχείς. Μου είχε πει η παιδίατρος ότι δεν πέρνουν στάνταρ κάθε μήνα ύψος τα παιδιά. Δεν θέλω να σε πέρνει απο κάτω. Και θα μάθει να τρώει το κοριτσάκι σου. Θα το δεις. Θέλει υπομονή. Κι εμείς όταν αρχίσαμε μεσημεριανό δεν έτρωγε και μου έκανε γκριμάτσες εμετού αλλά τώρα το τρώει όλο. Θέλει τον χρόνο της η μικρή και όλα θα πάνε καλά! ;)

Αχ βρε Ειρηνάκι εσύ δεν θα ηρεμήσεις ποτέ με την δουλειά;;; :mad::mad::mad:

Δεσποινάκι μου δεν έχω λόγια... Στενοχωρήθηκα. Ο Θεός να φυλάει...

Μακάρι να πάνε όλα καλά.

Βάσω μπράβο στο Γιωργάκη! Παίδαρος!

Η μαμά μου μου είπε ότι ο μικρός το μεσημέρι δεν είχε κ τρελη διάθεση για φαγητό αλλά μόλις με είδε άρχισε τα χαμόγελα. Το απόγευμα ήταν τα χεράκια του ζεστά και έβαλα θερμόμετρο και είχε 37.2 και πριν τον κάνω μπάνιο ξανάβαλα και είχε 37.8 (βέβαια κουνιόταν όλη την ώρα). ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ;;; Εχει να βγει από την Πέμπτη με τα εμβόλια το παιδί μου... Να ήταν λάθος θερμομέτρηση;;; Δεν έχει κάποιο άλλο σύμπτωμα... Θα τρελαθώ αν αρρώστησε... Από που βρε κορίτσια;;; Μακάρι να μην είναι τίποτα και απλά να είναι τα κ@λ@δόντια....

Σε ευχαριστώ πολυ κοπέλα μου

Αν ξερω καλα μεχρι 37,9 δεν θεωρειται πυρετος μήπως ήταν πολυ ντυμένος??????

Βεβαια οπως κ να το κανουμε μεταφερουμε κ εμεις μικροβια απο εξω καμια φορα ειναι αναποφευκτο

Αν σε ανυσηχεο δωσε του κ λιγο ντεπονάκι για να εχει πιο ησυχει νυχτα απο διαθεση ειναι καλα?????

Βασιλική να σου ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά να είσαι χιλιόχρονη η μικρή Ραφαηλία και πάντα ευτυχισμένη και υγιής! Να τη χαίρεστε!

Παντοφλάκια εγώ φοράω από τώρα στον Νικόλα. Και κάθονται στα πόδια του μια χαρά. Κατά κανόνα μόνο στον ύπνο του βάζω ολόσωμα γιατί δεν τον διευκολύνουν να στέκεται όρθιος. Γλυστράει.

Δέσποινα εύχομαι περαστικά στο μωράκι! Ελπίζω να είναι της πιο ελαφριάς μορφής και σύντομα να βρεθεί θεραπεία. Μα καλά 1 στο 1.000.000!!! Τι είναι αυτοάνοσο;

Βάσω μου μπράβο στο Γιωργάκη μας! Μεγάλωσε πολύ!!!

Σε ευχαριστω κ εσενα Δημητρα μου και εσεις με το καλο

φορας και παντοφλακια και του μενουν??? τ ι να πω στης δικιας μου τιποτα δεν της μενει στα ποδια όλα τα πετα ειναι μονιμως παγωμενα κ νευριάζω φοβάμαι μην την αρπάξει κ ετσι:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Σε ευχαριστω κ εσενα Δημητρα μου και εσεις με το καλο

φορας και παντοφλακια και του μενουν??? τ ι να πω στης δικιας μου τιποτα δεν της μενει στα ποδια όλα τα πετα ειναι μονιμως παγωμενα κ νευριάζω φοβάμαι μην την αρπάξει κ ετσι:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Να'σαι καλά.

Του μένουν γιατί είναι στο πάνω μέρος σφιχτούλη σαν σοσονάκι. Θα βγουν μετά από πολύ παιχνίδι και "τρέξιμο".

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...