Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Αυτά κάνω, κυκλικά, βάρη, μπάρα, 1 φορά την εβδομάδα cross. Αλλά νιώθω κομπλέ μετά. Πριν 6 μήνες πήγαινα σε ένα τέρμα γυμναστηριακο στυλ, όλοι φέτες και στεγνοί, semi personal έκανα εκεί , για 3 μήνες. Έχασα 10 κιλα της εγκυμοσύνης και εκεί ένιωθα ότι ζαλίζομαι κάθε μέρα. Τώρα είμαι καλά και τρώω τα πάντα. Πάω για την μέση μου και για ενδυνάμωση. Δεν κάνω διατροφή, κάνω την κλασική, την μεσογειακή. 
      παντως τα κιλά μου τα ανέβαζαν ποιο γρηγορα. 
      πιλατες που έκανα, δυστυχώς μάλλον δεν πήγαινα σε καλό, επειδή δεν είμαι γυμνασμένη, δεν μπορούσα να κάνω καμία άσκηση περίπου. Ότι κάναμε με πόδια στον αέρα δεν μπορούσα να τα κρατήσω με τίποτα. Δεν μου έβγαλε αυτό τον ενθουσιασμό που μου βγάζουν τα ομαδικά τα γρήγορα, τα κυκλικά, με μουσική. Το semi personal.

Βαρέθηκα με το αργό στυλ. Και αγχώθηκα τώρα. Γιατί είμαι ευαίσθητη με τις ορμονεσ Μου. Αλλά αν επηρεάζει το άγχος, και εμένα με χαλαρώνει αυτό του είδους γυμναστική, κάνω και λάθος γυμναστικη μετα; Τέλεια χαχαχα

Χθες διάβαζα ότι για να επηρεάζει η γυμναστική, πρέπει να ζορίζουμε πάρα πολύ το σώμα μας, να καίμε το λίπος που χρειαζόμαστε , αυτό που λέμε να στεγνώσουμε (το λίπος χρειάζεται, είναι αναγκαίο) και επηρεάζετε η υπόφυση, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα οιστρογόνα. Να χάνουμε κύκλους ή να κοπεί τελείως η περίοδος. 

Καλημέρα, 

Οι ακρότητες είναι αυτό που  δημιουργούν πρόβλημα. Να  κάνεις την γυμναστική σου σε φυσιολογικά πλαίσια,  οποιοδήποτε είδος γυμναστικής, δεν πιστεύω ότι θα επηρεάσει τον κύκλο σου. Οι δίαιτες χωρις υδατάνθρακες ( έχω ακούσει διατροφολογους που δίνουν τέτοιες διαιτες) και η εξαντλητική γυμναστική επηρεάζουν. 
      Αν ήταν έτσι, όσες γυναίκες έκαναν γυμναστική δεν θα έμεναν έγκυες. Οποτε μην αγχώνεσαι! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βασω να σου ζησει η μικρη Ραφαηλια, εγω με τα δωρα αλλαξα πολλα και τα πηρα για του χρονου το χειμωνα και 2-3 για του παραχρονου.Κυριως τα αλλαξα με φορμες γιατι απο οτι μου εχουν πει σε εκεινη την ηλικια χρειαζομαστε πολλες.

κατι τετοιο σκεφτομαι Επισης θελω να αλλαξω μερικα με ολοσωμες φορμες για το σπιτι κανεις δεν μου εφερε Ειναι το μονο που φτουραει στη μπέμπα μου γιατι φορμα με καλτσα την κάλτσα την πετα συνεχεια και ειναι γυμνα τα ποδια ενω με τη ολοσωμη ειναι πιο ντυμενη ετσι λεω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βάσω να σου ζήσει η Ραφαηλία σας! πάντα υγεία πάνω απο όλα! αφου το ευχαριστηθηκε μετά ,δεν πειραζει,όλα λίγο πολύ κλαίνε!

Δεσποινάκι μου με το θέμα δουλειάς έχεις απόλυτο δίκιο,δε θα πρεπε να μιλάω καν τη στιγμη που πολλές απο σας ήδη εργάζεστε και το ζείτε,αλλά είναι που ειναι και χάλια το περιβάλλον της δουλειάς που θα γυρίσω και κυρίως το αφεντικό κι έτσι έχω και άγχος και στεναχωρια ....:-(

τι λες ρε γμτ με το μωράκι?δεν μπορουσε να φανει στους υπέρηχους δηλ αυτο αφου το ειχε πριν γεννηθεί?και τους είπαν δηλ σίγουρα οτι δεν υπάρχει θεραπεία? ουφ...υγεια να χουμε και να λεμε και χιλια ευχαριστω τη μερα πρέπει. μακάρι οι γονεις να ηρεμησουν και να συνεχισουν τη ζωη με το κοριτσάκι τους σα να μην άλλαξε τιποτα!θα της δείχνουν εξάλλου τη ζωή μεσα απο τα δικά τους μάτια πρωτα..

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Ειρήνη τι ώρα τελειώνεις από τη δουλειά;;;Γιατί και τα Σαββατοκύριακα είναι δύσκολα!!!Συνήθως καθόμαστε οικογενειακώς!!!!Εγώ για παράδειγμα σκ φεύγω εκτός Αθηνών!!!!:(

Σχολαω 4 κεντρο και μενω Νεα Ιωνια.........και να θελα δλδ καθημερινη (που δυσκολο) θα εφτανα καλες 7 στο Φλοισβο (μαυρη νυχτα, τωρα που σκοτεινιαζει απο τις 5!

Ιωαννα απο οτι καταλαβα ξεκουραζεστε μαμα κ μπαμπας!

Μπραβο. Καντε το τωρα που μπορειτε

Εγω τα Χριστουγεννα πειμενω μπας και χτυπησω καμια αδεια

Δεσποινα...στεναχωρηθηκα για το μωρακι

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΛΑ!!!

Δεν μπορω να ακουω για μωρουλινια...με παιρνει απο κατω.. Εμεις ειχαμε πολλααααα προβληματα με το βαφτισιμιο μου (15 χρονων σημερα βεβαια) οταν γεννηθηκε και ειχαμε τραβηξει ολοι μεγαλο λουκι (βεβαια κυριως οι γονεις του)

Βλεποντας ομως το τι ελεγαν τοτε οι γιατροι και το ποιος ειναι σημερα... ΠΑΝΤΑ ΕΛΠΙΖΩ!!!!!

QuW0p3.png

Οσο να ναι "με υποχρεωνουν"...λες να ειμαι τοσο μαζοχα βρε κοριτσι? Ειναι "νομος" που περιπλανιεται στην ατμοσφαιρα στην εταιρεια...αν καταλαβες τι εννοω... πως οταν πρεπει να βγει η δουλεια --- ΘΑ ΒΓΕΙ!!!

Να σου ζησει η Ραφαηλια!!! Οσο για τα δωρα...στο Στελιο με ειχαν γεμισει ρουχα!

Κι οπως ειπε και η Δεσποινα... κι εγω ειχα παρει και για την επομενη χρονια

καταλαβα ειναι μάλλον δυσκολα τα πραγματα στην εταιρεια Ειρηρνη μουαλλα ετσι ειναι στον ιδιωτικο τομεα σκληρα:mad::-x:-x:-x

κατι τετοιο σκεφτομαι Επισης θελω να αλλαξω μερικα με ολοσωμες φορμες για το σπιτι κανεις δεν μου εφερε Ειναι το μονο που φτουραει στη μπέμπα μου γιατι φορμα με καλτσα την κάλτσα την πετα συνεχεια και ειναι γυμνα τα ποδια ενω με τη ολοσωμη ειναι πιο ντυμενη ετσι λεω

Και μενα τα ιδια κανει η μικρη...δε μενει ουτε παπουτσι ουτε καλτσα (αν μπορουσε θα εβγαζε κ το παντελονι..........χαχαχα) Αλλα οσο μεγαλωνουν και μπαινουν στρατα και σηλωνονται κλπ... δε βολευει ρουχο με μεσα το ποδι, γιατι θα πρεπει να της φορας παντοφλακια κ παπουτσακια

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Νομιζω οτι δεν φαινοταν στους υπερηχους, γενικα ειναι μια παθηση που λιγα πραγματα ξερουν για αυτην γιατι ειναι οπως σας ειπα σπανια (1 στο εκατομμυριο).Μπορει απο το να μη ξεχωριζει τα χρωματα που ειναι η ηπια μορφη εως να μη βλεπει καθολου απο αυτο το ματι (κατι που δε θελω να το σκεφτομαι).Θα δουμε μετα απο εξετασεις στο εξωτερικο τι θα μας πουνε και πως θα εξελιχθει.

Αλεξανδρα Αντζυ Ιωάννα Δεσποινα ειρηνη ευχαριστω για τις ευχες σας

να σας ζησουν κ τα δικα σας κ πάντα χαρες να εχετε

Αντζυ κατι τελειως ασχετο ήθελα να σε ρωτησω εδω κ καιρο κ όλο το ξεχναω μια που το θυμηθηκα λοιπον ήθελα να σε ρωτησω:: ποσο σας κοστισε η όλη ιστορια στο Γαια????? Ισχυει οτι ειναι λιγο πιο οικονομικο απο τα άλλα?????

:confused::confused:

Ιωαννάκι μου η καλύτερη του χωριού εισαι!χαχα! αραξε τώρα που μπορείς να ξεκουραστεί κι ο ξενύχτης μπαμπάκας και να αλλάξει και παραστασεις ο άυπνος Θοδωρής μας :-) !!

Ειρηνη εσύ μπορείς μονο σ/κ? αχ αυτή η δουλειά γμτ σου τρωει όλη τη μέρα..πω πω!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Νομιζω οτι δεν φαινοταν στους υπερηχους, γενικα ειναι μια παθηση που λιγα πραγματα ξερουν για αυτην γιατι ειναι οπως σας ειπα σπανια (1 στο εκατομμυριο).Μπορει απο το να μη ξεχωριζει τα χρωματα που ειναι η ηπια μορφη εως να μη βλεπει καθολου απο αυτο το ματι (κατι που δε θελω να το σκεφτομαι).Θα δουμε μετα απο εξετασεις στο εξωτερικο τι θα μας πουνε και πως θα εξελιχθει.

Ευχομαι να πεφτουν αρκετα εξω οι γιατροι (αλλωστε δε θα ναι πρωτη φορα) και τουλαχιστον να μην ειναι κατι μονιμο... Να ειναι κατι αντιμετωπισιμο...οσο δυσκολος κι αν θα ειναι ο δρομος...

QuW0p3.png

Κοριτσια χωρις να θελω να αγχωνω πολλα δε φαινονται στους υπερυχους κ το λεω λογω εμπειριας απο τη δουλεια με τα παιδια με αναπηρίες που δουλευω γιαυτο ο Θεος να φυλαει κ τα αγεννητα μωρα και τα γεννημενα:oops::oops::oops::oops::oops:

Διαφημίσεις

Αλεξανδρα Αντζυ Ιωάννα Δεσποινα ειρηνη ευχαριστω για τις ευχες σας

να σας ζησουν κ τα δικα σας κ πάντα χαρες να εχετε

Αντζυ κατι τελειως ασχετο ήθελα να σε ρωτησω εδω κ καιρο κ όλο το ξεχναω μια που το θυμηθηκα λοιπον ήθελα να σε ρωτησω:: ποσο σας κοστισε η όλη ιστορια στο Γαια????? Ισχυει οτι ειναι λιγο πιο οικονομικο απο τα άλλα?????

:confused::confused:

με καισαρική που γέννησα εγώ και με την λάμπα για τον ίκτερο που μπήκε η μπέμπα λίγο ( συν κάτι σερβιετες κτλ που πήρα!χαχα) μας πήγε 1.800 € σε σχέση με το Μητέρα που για καισαρική θα μας πήγαινε κανα 2-2.200 νομίζω! έχει διαφορες,ναι,και στο φυσιολογικό πιο πολυ! αλλά δεν ειναι θεμα τα 200 και 300 ευρω τοσο,οσο οτι σαν μαιευτήριο λογω του οτι ειναι και καινουριο ισως ειναι τοοοοοοοοοοσο διαφορετικο απο τα άλλα ! σε εξυπηρετηση,προσωπικο,φαι(βασικο χαχα!!)

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Και μενα τα ιδια κανει η μικρη...δε μενει ουτε παπουτσι ουτε καλτσα (αν μπορουσε θα εβγαζε κ το παντελονι..........χαχαχα) Αλλα οσο μεγαλωνουν και μπαινουν στρατα και σηλωνονται κλπ... δε βολευει ρουχο με μεσα το ποδι, γιατι θα πρεπει να της φορας παντοφλακια κ παπουτσακια

Δηλαδη απο την εμεπειρια σου μεχρι ποτε βολευει η ολοσωμη φορμουλα????? και ειναι καλυτερα απο 1 ετους ας πουμε οι κανονικες φορμουλες??? παντοφλακια ποτε βαζουμε στα παιδια???τις κρατανε στα ποδια τους όμως????

Γυρισαμε και εμεις απο τον γιατρο!

Ειμαστε 900γρ επανω δηλαδη 8700:shock:και 71 ποντους:PΤο μοναδικο που προσθεσε στη διατροφη μας ειναι η φαριν λακτε!Κατα τ αλλα μενουμε στο μοσχαρι-καροτο-πατατα-κολοκυθι!Και απο φρουτα μπορουμε να βαλουμε μανταρινι και χυμο ροδι.Αυτααα!

Για την Τεταρτη αν δεν εχει δουλεια στο μαγαζι και μπορεσω να φυγω ειμαι μεσα!Αν και εκεινη την ωρα τρωμε το μεσημεριανο μας αλλα το πολυ πολυ να τον ταισω εκει.Βλεπουμε;)

Μα που ειναι η φιλη Βικυ???????????????

Δε σας ειπα και τα ασχημα νεα που εχω με ενα δικο μου μωρακι, της οικογενειας.Ειναι τριων μηνων η μπεμπα και μετα απο εξεταση στον οφθαλμιατρο (ειχε ενα μικρο αιμαγγειωμα κοντα στο ματι το οποιο αποδειχθηκε μηδαμινης σημασιας), βγηκε οτι στο ενα της ματακι δε βλεπει καλα, κατι με το οπτικο νευρο.Αυτο δημιουργηθηκε απο την κοιλια, ειναι συνδρομο, συμβαινει πολυ σπανια και δεν εχει θεραπεια.Οι γονεις βεβαια κοντευουν να τρελαθουν.Οι περισσοτεροι το ανακαλυπτουν αργοτερα οταν το παιδι δεν εχει καλη ισορροπια ή δυσκολευεται να δει μικρα αντικειμενα οποτε και πηγαινουν για εξεταση στο γιατρο.Τι να πω, πραγματικα πρεπει να ευχαιριστουμε το Θεο, την τυχη μας, δεν ξερω ποιον αλλο,για την υγεια μας και της οικογενειας μας καθε μερα, και να προσπαθουμε να μην αναλωνομαστε σε χαζα πραγματα.

Πολύ λυπάμαι για το μπεμπάκι!!!

Ρώτησε και η Αντζυ...αυτό δεν μπορούσαν να το δουν στη β' επιπέδου για παράδειγμα...και αν είχε κάνει αμνιοπαρακέντηση αφού είναι "σύνδρομο" θα το έβλεπαν...Γιατί ρε κορίτσια δεν σας το έχω ξαναπεί αλλά επειδή μου έτυχε κι επρεπε να κάνω αμνιοπαρακέντηση στον 6ο...πολύ το σκέφτομαι και στο 2ο να κάνω από τον 3ο...για να είμαι σίγουρη...

με καισαρική που γέννησα εγώ και με την λάμπα για τον ίκτερο που μπήκε η μπέμπα λίγο ( συν κάτι σερβιετες κτλ που πήρα!χαχα) μας πήγε 1.800 € σε σχέση με το Μητέρα που για καισαρική θα μας πήγαινε κανα 2-2.200 νομίζω! έχει διαφορες,ναι,και στο φυσιολογικό πιο πολυ! αλλά δεν ειναι θεμα τα 200 και 300 ευρω τοσο,οσο οτι σαν μαιευτήριο λογω του οτι ειναι και καινουριο ισως ειναι τοοοοοοοοοοσο διαφορετικο απο τα άλλα ! σε εξυπηρετηση,προσωπικο,φαι(βασικο χαχα!!)

Στο μητερα εμενα με καισαρικη αν θυμαμαι καλα μας πηγε γυρω στα 2,500 με καλο φαγητο όμως χαχαχχα!!!!Τωρα ο γιατρος μου πηγε κ στο Γαια όπως κανουν οι περισσοτεροι τωρα .αν αντεχουμε οικονομικα λεμε να ξαναπ΄με στον ιδιο γιατρο δεν θελουμε να αλλαξουμε αλλα μας προβληματιζει πολυ το μαιευτηριο ειναι πολλα τ λεφτα ρε γμτ:(και λεμε μηπως αντεξουμε το Γαια αλλα μεχρι τοτε ποιος ζει ποιος πεθαινει ε????????????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...