Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Καλημέρα, 

Αυτά κάνω, κυκλικά, βάρη, μπάρα, 1 φορά την εβδομάδα cross. Αλλά νιώθω κομπλέ μετά. Πριν 6 μήνες πήγαινα σε ένα τέρμα γυμναστηριακο στυλ, όλοι φέτες και στεγνοί, semi personal έκανα εκεί , για 3 μήνες. Έχασα 10 κιλα της εγκυμοσύνης και εκεί ένιωθα ότι ζαλίζομαι κάθε μέρα. Τώρα είμαι καλά και τρώω τα πάντα. Πάω για την μέση μου και για ενδυνάμωση. Δεν κάνω διατροφή, κάνω την κλασική, την μεσογειακή. 
      παντως τα κιλά μου τα ανέβαζαν ποιο γρηγορα. 
      πιλατες που έκανα, δυστυχώς μάλλον δεν πήγαινα σε καλό, επειδή δεν είμαι γυμνασμένη, δεν μπορούσα να κάνω καμία άσκηση περίπου. Ότι κάναμε με πόδια στον αέρα δεν μπορούσα να τα κρατήσω με τίποτα. Δεν μου έβγαλε αυτό τον ενθουσιασμό που μου βγάζουν τα ομαδικά τα γρήγορα, τα κυκλικά, με μουσική. Το semi personal.

Βαρέθηκα με το αργό στυλ. Και αγχώθηκα τώρα. Γιατί είμαι ευαίσθητη με τις ορμονεσ Μου. Αλλά αν επηρεάζει το άγχος, και εμένα με χαλαρώνει αυτό του είδους γυμναστική, κάνω και λάθος γυμναστικη μετα; Τέλεια χαχαχα

Χθες διάβαζα ότι για να επηρεάζει η γυμναστική, πρέπει να ζορίζουμε πάρα πολύ το σώμα μας, να καίμε το λίπος που χρειαζόμαστε , αυτό που λέμε να στεγνώσουμε (το λίπος χρειάζεται, είναι αναγκαίο) και επηρεάζετε η υπόφυση, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα οιστρογόνα. Να χάνουμε κύκλους ή να κοπεί τελείως η περίοδος. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αν έχεις μεγάλο σουρωτήρι βάλτο πάνω από μια κατσαρόλα, βάλε τα φρούτα μέσα και θα γίνει μια χαρά στον ατμό.

Τέλεια ιδέα!!!!Θα το κάνω αύριο...:D...Ευχαριστωωωωωωωωωωωω!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Άντζυ όποτε θέλετε για καφεδάκι να κανονίσουμε!!!!Πείτε μου και θα έρθω να σας καθοδηγήσω!!!!Γιατί είμαι και πολύ driver!!!!χαχαχαχαχα...Μετά να δω πως θα παρκάρω Περιστέρι!!!!:tongue:

Α καλά για να σας ενημερώσω πως πάει και το βάρος της δικής μου μπουμπούς....Πήγαμε στο γιατρό 22/10 ήταν 7 ακριβώς...Πριν μία εβδομάδα ήταν 7290..και χθες ήταν 7180...αλλά ο γιατρός θα δει από μήνα σε μήνα...όχι ενδιάμεσα...κι έτσι αποφάσισα να κρύψω τη ζυγαριά γιατί είναι πειρασμός και επηρεάζομαι....

και σήμερα δεν έφαγε ούτε φρούτο...αλλά ούτε το κοτοπουλάκι της...:mad:

ποια μπορεί για καφεδάκι και κούνιες στο Φλοίσβο την Τετάρτη? μεσημεράκι!δηλώστε συμμετοχές με ώρα που μπορείτε για να κανονίσουμε μωρουδοσυνάντηση!!:P

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ποια μπορεί για καφεδάκι και κούνιες στο Φλοίσβο την Τετάρτη? μεσημεράκι!δηλώστε συμμετοχές με ώρα που μπορείτε για να κανονίσουμε μωρουδοσυνάντηση!!:P

Υπολογιζέ με.

X4pTp3.png

΄

Εγώ μπορώ...κατά τις 3...και αν μου κάνει κ@λ%ς το πρόγραμμά της θα την ταΐσω εκεί!!!!!Άντζυ όταν καταλήξουμε να συνεννοηθούμε για ραντεβού στο γνωστό μέρος!!!!:tongue:

Διαφημίσεις

Μαζευτηκατε ή εξαφανιστηκατε παλι...

Κανω ενα διαλειμμα απο την κ@λοδουλεια (ναι η ηλιθια...συνζεχιζω να δουλευω ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ..........)

και ειδα οτι παλι κανονιζετε συναντηση καθημερινη! Φτου σας που δε με κανετε παρεα!

Οσο για το αβοκαντο λενε οτι εχει "οσες βιταμινες εχουν ολα τα φρουτα μαζι".......λεμε τωρα

Παντως ο Στελιος δεν το τρωει (του ειχα δωσει μετα το χρονο) --- εδω που τα λεμε ουτε εγω το τρωω...δε μ αρεσει

Αλλα στη μπουμπου δε ρωτησα τη γιατρο ποτε μπορω να της δωσω

Οσο για το βαρος...και μενα μονο 300γρ πηρε τον προηγουμενο μηνα. Βεβαια πηρε 4 ποντους, αλλα και ον προ-προηγουμενο παραδειγμα πηρε περισσοτερο βαρος και μονο 1μιση ποντο... Μην τρελαθουμε, σιγα πια με τα γραμμαρια. Δε μας φτανει το δικο μας αγχος... να μας αγχωνουν κι αλλο οι γιατροι ???? α πα πα

Και η θκατουλα μου εκανε 1μιση μηνα να φαει "καλη ποσοτητα" --- μονο γαλα ηθελε

QuW0p3.png

Φιλεναδες καλησπέρα

Να ζησουν τα νεοφωτιστα

Δεν διαβασα νεα σας απλα μπηκα να σας πω τα νεα απο την βαπτιση μας

Βαπτηστηκαμε την κυριακη και πηραμε το ονομα Ραφαηλια --απλα το ξαναλέω για να μς μαθετε κ εμας:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ο καιρος τελικα ήταν καλος Το παιδι ομως ρε παιδια απο την ώρα που ξεκινησε μεχρι που τελειωσε το μυστηριο δεν σταματησε να κλαιει τετοιο πραμα δεν το εχει ξανακάνει :oops::oops::oops:.Δε καθοταν ουτε στην δικη μου αγκαλια ουτε του πατερα της ουτε στις γιαιγιαδες ουτε πουθενα μον κλαμα .Οταν τελειωσαν όλα ξεραθηκε στον υπνο .Λιγο στεναχωρηθηκαμε αλλα μετα στο τραπέζι αρχισε πΑΛΙ Τα γελια κ βρηκε τον εαυτο της παλι:D:D:D:D:D:D

Κατα ταλα πηραμε πολλα δωρα κ δεν μπορ να αποφασισω ποια να κρατησω και ποια να αλλαξω

Λέω μερικα να τα αλλαξω μεμεγαλυτερα νουμερα για 2-3 ετων τι λετε????? εσεις τι κανατε με τις αλλαγες των ρουχων?????

Κλαιει τωρα κ λεω να την παρω μια βολτα στο σουπερ μαρκετ

φιλακια

Γεια σας, μολις φαγαμε το υπολοιπο μισο απο το φαγητο μας και παιζουμε στο κρεββατακι μας.Μαρια μου συγχαρητηρια για το διπλωμα, καλα ταξιδια να χεις!

Λοιπον και εμεις φαγαμε ανανα και μας αρεσε πολυ!Ηταν ωριμος οποτε και πολυ γλυκος και ο μικρος οταν τελειωσε εβαλε τις φωνες!Για δοκιμαστε το γιατι εχει και πολλες βιταμινες ειναι και λιποδιαλυτικος(αυτο για εμας που καποιες το εχουμε αναγκη!).

Αγγελικη μη σκεφτεσαι την επιστροφη στη δουλεια, προσπαθησε να χαρεις τις ολοκληρες ημερες που εχεις με τη μικρη σου, βγειτε βολτουλες, καντε αγκαλιτσες και γενικα να ειστε οσο περισσοτερο μπορειτε μαζι.Μετα θα ειναι λιγο (εως πολυ) περιεργα που δε θα την εχεις μαζι σου αλλα θα αντεχεις, τουλαχιστον μεχρι να πας σπιτι.Δεν συνηθιζεται, δεν ξεπερνιεται με τιποτα.Απλα δεν μπορεις να κανεις διαφορετικα οποτε και προσπαθεις να αντεξεις (συγνωμη εαν σε ριχνω αλλα Δευτερα σημερα και σκεφτομαι ποτε θα ρθει η Παρασκευη να εχω τον Λαζαρη μου συνεχεια αγκαλια, καπως ετσι πιστευω οτι νιωθουν ολες οι εργαζομενες μανουλες).

Δε σας ειπα και τα ασχημα νεα που εχω με ενα δικο μου μωρακι, της οικογενειας.Ειναι τριων μηνων η μπεμπα και μετα απο εξεταση στον οφθαλμιατρο (ειχε ενα μικρο αιμαγγειωμα κοντα στο ματι το οποιο αποδειχθηκε μηδαμινης σημασιας), βγηκε οτι στο ενα της ματακι δε βλεπει καλα, κατι με το οπτικο νευρο.Αυτο δημιουργηθηκε απο την κοιλια, ειναι συνδρομο, συμβαινει πολυ σπανια και δεν εχει θεραπεια.Οι γονεις βεβαια κοντευουν να τρελαθουν.Οι περισσοτεροι το ανακαλυπτουν αργοτερα οταν το παιδι δεν εχει καλη ισορροπια ή δυσκολευεται να δει μικρα αντικειμενα οποτε και πηγαινουν για εξεταση στο γιατρο.Τι να πω, πραγματικα πρεπει να ευχαιριστουμε το Θεο, την τυχη μας, δεν ξερω ποιον αλλο,για την υγεια μας και της οικογενειας μας καθε μερα, και να προσπαθουμε να μην αναλωνομαστε σε χαζα πραγματα.

Μαζευτηκατε ή εξαφανιστηκατε παλι...

Κανω ενα διαλειμμα απο την κ@λοδουλεια (ναι η ηλιθια...συνζεχιζω να δουλευω ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ..........)

και ειδα οτι παλι κανονιζετε συναντηση καθημερινη! Φτου σας που δε με κανετε παρεα!

Οσο για το αβοκαντο λενε οτι εχει "οσες βιταμινες εχουν ολα τα φρουτα μαζι".......λεμε τωρα

Παντως ο Στελιος δεν το τρωει (του ειχα δωσει μετα το χρονο) --- εδω που τα λεμε ουτε εγω το τρωω...δε μ αρεσει

Αλλα στη μπουμπου δε ρωτησα τη γιατρο ποτε μπορω να της δωσω

Οσο για το βαρος...και μενα μονο 300γρ πηρε τον προηγουμενο μηνα. Βεβαια πηρε 4 ποντους, αλλα και ον προ-προηγουμενο παραδειγμα πηρε περισσοτερο βαρος και μονο 1μιση ποντο... Μην τρελαθουμε, σιγα πια με τα γραμμαρια. Δε μας φτανει το δικο μας αγχος... να μας αγχωνουν κι αλλο οι γιατροι ???? α πα πα

Και η θκατουλα μου εκανε 1μιση μηνα να φαει "καλη ποσοτητα" --- μονο γαλα ηθελε

Πολλη δουλεια βρε Ειρηνη μου σε υποχρεώνουν αυτο να το κανεις??????ποτε να τα προλαβεις όλα:?::?::?::?::?:κουραγιο ευχομαι Βοηθεια εχεις:?::?::?:

Βασω να σου ζησει η μικρη Ραφαηλια, εγω με τα δωρα αλλαξα πολλα και τα πηρα για του χρονου το χειμωνα και 2-3 για του παραχρονου.Κυριως τα αλλαξα με φορμες γιατι απο οτι μου εχουν πει σε εκεινη την ηλικια χρειαζομαστε πολλες.

Διαφημίσεις

Ειρήνη τι ώρα τελειώνεις από τη δουλειά;;;Γιατί και τα Σαββατοκύριακα είναι δύσκολα!!!Συνήθως καθόμαστε οικογενειακώς!!!!Εγώ για παράδειγμα σκ φεύγω εκτός Αθηνών!!!!:(

Πολλη δουλεια βρε Ειρηνη μου σε υποχρεώνουν αυτο να το κανεις??????ποτε να τα προλαβεις όλα:?::?::?::?::?:κουραγιο ευχομαι Βοηθεια εχεις:?::?::?:

Οσο να ναι "με υποχρεωνουν"...λες να ειμαι τοσο μαζοχα βρε κοριτσι? Ειναι "νομος" που περιπλανιεται στην ατμοσφαιρα στην εταιρεια...αν καταλαβες τι εννοω... πως οταν πρεπει να βγει η δουλεια --- ΘΑ ΒΓΕΙ!!!

Να σου ζησει η Ραφαηλια!!! Οσο για τα δωρα...στο Στελιο με ειχαν γεμισει ρουχα!

Κι οπως ειπε και η Δεσποινα... κι εγω ειχα παρει και για την επομενη χρονια

QuW0p3.png

Γεια σας!

Τί κάνετε; Σας γράφω από τη Βέροια που μένουμε με το Θοδωρή ως αύριο! Ήρθαμε για τις εκλογές και είπαμε να μείνουμε 2 βράδια να ξεκουραστεί ο μπαμπάς γιατί τα βραδινά ξενύχτια τον έχουν κάνει ράκος. Τον τελευταίο καιρό ξυπνάει 5-6 φορές το βράδυ και ουρλιάζει ακόμη και αφού θηλάσει οπότε χρειάζεται κανονικό νανούρισμα και σερνόμαστε και οι 2 με τη διαφορά πως εγώ κοιμάμαι τα πρωινά ενώ ο Στέλιος, όχι...

Και στα ευχάριστα τώρα!!!

Τάνια μου κάθε ευτυχίασας εύχομαι!!! Γεροί και αγαπημένοι να είστε και με πολλά ζουζουνάκια! Να χαίρεστε και την Θεοδώρα σας, πολύ χαίρομαι που ήταν τόσο άνετη!!!

Χριστίνα και Βασιλική, καλοφωτισμένοι ο Στάθης κι η Ραφαηλία, να τα χαίρεστε και να είναι γερά!!!

Άντζυ και Άννυ, ευτυχισμένοι κι αγαπημένοι να είστε, να είναι ονειρεμένη η ζωή σας!

Δέσποινα και Άντζυ, με συγκινείτε φίλες που με ψάξατε! Εδώ στρώνω επιδερμίδα με 3-4 νταντάδες! :D;):tongue:

Άννυ, έγινε η αρχή που είναι δύσκολη τώρα θα βγαίνετε πιο άνετα! Η Κλειώ μια χαράκοιμήθηκε το γλυκό μου, σαν να σας δίνει το πράσινο φώς!

Χριστίνα, συμφωνώ με τα κορίτσια για το βάρος που πήρε!!! Μην τρελαίνεσαι! Και το λες και μόνη σου, τί άλλο μπορείς να κάνεις; Μετο ζόρι δεν ανοίγει το στόμα. Να σου πω τί μου είπε ο δικός μου; Ό,τι θέλει ας φάει. Αν δε θέλει να μη φάει τίποτα και να μην αρχίσουμε με παιχνίδια και τρέλες για να φάει για να μην συνηθίσει και μετά τρώει μόνο έτσι. Καισυμφωνώ με αυτό. Ας ρυθμίσουν μόνα την πείνα του και τον κορεσμό τους, αυτό είναι το θέμα, να μάθουν όχι να πάρουν ένα κιλό το μήνα!

Κορίτσια, δε θυμάμαι κάτι άλλο, λυπάμαι!!!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Γεια σας, μολις φαγαμε το υπολοιπο μισο απο το φαγητο μας και παιζουμε στο κρεββατακι μας.Μαρια μου συγχαρητηρια για το διπλωμα, καλα ταξιδια να χεις!

Λοιπον και εμεις φαγαμε ανανα και μας αρεσε πολυ!Ηταν ωριμος οποτε και πολυ γλυκος και ο μικρος οταν τελειωσε εβαλε τις φωνες!Για δοκιμαστε το γιατι εχει και πολλες βιταμινες ειναι και λιποδιαλυτικος(αυτο για εμας που καποιες το εχουμε αναγκη!).

Αγγελικη μη σκεφτεσαι την επιστροφη στη δουλεια, προσπαθησε να χαρεις τις ολοκληρες ημερες που εχεις με τη μικρη σου, βγειτε βολτουλες, καντε αγκαλιτσες και γενικα να ειστε οσο περισσοτερο μπορειτε μαζι.Μετα θα ειναι λιγο (εως πολυ) περιεργα που δε θα την εχεις μαζι σου αλλα θα αντεχεις, τουλαχιστον μεχρι να πας σπιτι.Δεν συνηθιζεται, δεν ξεπερνιεται με τιποτα.Απλα δεν μπορεις να κανεις διαφορετικα οποτε και προσπαθεις να αντεξεις (συγνωμη εαν σε ριχνω αλλα Δευτερα σημερα και σκεφτομαι ποτε θα ρθει η Παρασκευη να εχω τον Λαζαρη μου συνεχεια αγκαλια, καπως ετσι πιστευω οτι νιωθουν ολες οι εργαζομενες μανουλες).

Δε σας ειπα και τα ασχημα νεα που εχω με ενα δικο μου μωρακι, της οικογενειας.Ειναι τριων μηνων η μπεμπα και μετα απο εξεταση στον οφθαλμιατρο (ειχε ενα μικρο αιμαγγειωμα κοντα στο ματι το οποιο αποδειχθηκε μηδαμινης σημασιας), βγηκε οτι στο ενα της ματακι δε βλεπει καλα, κατι με το οπτικο νευρο.Αυτο δημιουργηθηκε απο την κοιλια, ειναι συνδρομο, συμβαινει πολυ σπανια και δεν εχει θεραπεια.Οι γονεις βεβαια κοντευουν να τρελαθουν.Οι περισσοτεροι το ανακαλυπτουν αργοτερα οταν το παιδι δεν εχει καλη ισορροπια ή δυσκολευεται να δει μικρα αντικειμενα οποτε και πηγαινουν για εξεταση στο γιατρο.Τι να πω, πραγματικα πρεπει να ευχαιριστουμε το Θεο, την τυχη μας, δεν ξερω ποιον αλλο,για την υγεια μας και της οικογενειας μας καθε μερα, και να προσπαθουμε να μην αναλωνομαστε σε χαζα πραγματα.

καλησπε΄ρα Δεσποινα

αυτο ισχυει πρεπει να ευχαριστουμε το Θεο για την υγεια των παιδιών μας και να μη τα θεωρουμε όλα δεδομενα και να εκτιμουμε τα μικρα

τα λέω για να τα κουω και εγω αυτα

Ο καιρος τελικα ήταν καλος Το παιδι ομως ρε παιδια απο την ώρα που ξεκινησε μεχρι που τελειωσε το μυστηριο δεν σταματησε να κλαιει τετοιο πραμα δεν το εχει ξανακάνει :oops::oops::oops:.Δε καθοταν ουτε στην δικη μου αγκαλια ουτε του πατερα της ουτε στις γιαιγιαδες ουτε πουθενα μον κλαμα .Οταν τελειωσαν όλα ξεραθηκε στον υπνο .Λιγο στεναχωρηθηκαμε αλλα μετα στο τραπέζι αρχισε πΑΛΙ Τα γελια κ βρηκε τον εαυτο της παλι:D:D:D:D:D:D

Το καημένο το μπεμπάκι!!!!

Να σας ζήσει η Ραφαηλία σας!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...