Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας μανουλίτσες!!!!

Επέστρεψα κι εγώ!!!!Η μπουμπού τώρα είναι καλύτερα...τελικά πήρε σιρόπι Aerolin γιατί είχε βήχα...σα να είχε φλέμα!!!Γενικά δεν τρώμε και καλά...μάλλον είναι και τα δοντάκια που δε λένε να βγουν....

Το φαγητό μας πάει απο το κακό στο χειρότερο...Δεν πίνουμε το γάλα όπως πριν...φρουτόκρεμα με το ζόρι...το κρεατάκι με τα λαχανικά σχεδόν όλο (πάλι καλά)...φαρίν αν και η αγαπημένη μας με χίλια ζόρια τη μισή...και το βράδυ μπορεί καθόλου γάλα...αλλά θα περιμένω γιατί μπορεί να είναι λόγω βήχα...δοντιών....μέχρι την επόμενη εβδομάδα που θα πάμε στο γιατρό μας ελπίζω να είναι καλύτερα!!!!

Τάνια μου να ζήσετε!!!Πάντα ευτυχισμένοι!!!!:D...Καλοφώτιστη και η Θεοδώρα!!!!

Βάσω και Χριστίνα καλοφώτιστα τα μπεμπάκια σας!!!!:D

Δημητρούλα μπράβο στο Νικολάκη που έχει 2 δοντάκια!!!:D

Άντζυ μπράβο και στη Μπισκοτίνα!!!!Μα τι έγινε;;;Όλα τα μπεμπάκια δοντάκια!!!!ΤΕΛΕΙΑ!!!!Ρε τη Χρυσανθούλα κάνει και ζήλιες;;;;...:D

Σχετικά με τα βαζάκια...κι εμένα την πρώτη φορά που της έδωσα το έφαγε...αλλά βρώμαγε ρε γμτ και είπα ότι δεν θα της ξαναδώσω...

Χρόνια πολλά και σε σας φιλεναδίτσα!!!!!:D

Μαρία(AngiCat) Θα το κοιτάξω!!!Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα δει θερμοκρασία αλλά γενικά δεν έχει κρύο το σπίτι και καλοριφέρ δεν ανάβουμε ακόμη!!!

Συγχαρητήρια και για το δίπλωμα!!!!

Θάλια μπράβο για τα αποτελέσματα σας!!!!

Σας έπρηξα!!!!!Φιλάκια!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα μανούλες!

Τάνια μου χάρηκα πολύ που τα περάσατε τέλεια! Καλό ταξίδι αύριο και να γυρίσετε με το καλό με τις ομορφότερες αναμνήσεις!

Αντε Αλεξάνδρα μου επιτέλους!!! Μας έλειψες!

Μαρία συγχαρητήρια για το δίπλωμα.

Χριστίνα τι βλακείες λέει ο γιατρός σας και σε στενοχωρεί. Τις καμπύλες ανάπτυξης πρέπει να κοιτάς και τίποτα άλλο. Κι εμείς δεν πήραμε πόντο αυτό το μήνα. Στους 69 μείναμε και πήρε 420 γραμμάρια (αγοράκι έτσι). Μας είπε ότι αναπτύσσετε φυσιολογικότατα και ότι όλα είναι άψογα. Είμαστε αισίως 7820γρ.

Βάλε το ύψος και το βάρος στις καμπύλες που έχει στο βιβλιάριο και πες του να σου πει αν είναι εντάξει ή όχι. Αν όχι (που πολύ αμφιβάλλω) να σου πει τι πρέπει να κάνετε κι όχι να σε κάνει να αισθάνεσαι άσχημα. Ακούς εκεί. Τα πήρα μεσημεριάτικα...

X4pTp3.png

Βάλε το ύψος και το βάρος στις καμπύλες που έχει στο βιβλιάριο και πες του να σου πει αν είναι εντάξει ή όχι. Αν όχι (που πολύ αμφιβάλλω) να σου πει τι πρέπει να κάνετε κι όχι να σε κάνει να αισθάνεσαι άσχημα. Ακούς εκεί. Τα πήρα μεσημεριάτικα...

Δημητρούλα θα συμφωνήσω μαζί σου!!!!Και μένα δεν παίρνει τρελό βάρος αλλά στις καμπύλες είναι μια χαρά!!!!Κάθε φορά που πάω μου λέει που βρίσκεται με τα άλλα παιδάκια στην ηλικία της!!!!Και στις καμπύλες που τα έβαλα στο βιβλιάριο είναι σε όλα στη μέση!!!!

Κι εμένα μου λείψατε πολύ!!!!Αλλά φροντίζουμε για το καλοκαίρι της μπουμπούς τα σκ...;)

Οσες έχετ θέμα με τη φρουτόκρεμα δοκιμάστε το κόλπο με τον ατμό. Πιάνειιιιιι!!!!!

Πρέπει να το δοκιμάσω οπωσδήποτε...πρέπει να πάω να πάρω κάτι σαν κι αυτό που έχεις!!!!:D

Διαφημίσεις

κοριτσακια γεια σας! εχω μερες να μπω για διαφορους λογους!καταρχην να ευχηθω και απο εδω στην Τανια μας να ζησουν ευτυχισμενοι αγαπημενοι και ερωτευμενοι μεχρι τα βαθια γεραματα... ηταν πανεμορφη... και γενικα ολα ηταν πολυ ομορφα!!!!

Δεν εχω διαβασει τα νεα σας γιατι δεν εχω και πολυ κεφι... περναω δυσκολα με τη μπεμπα ξαναρχισε παλι γκρινιες ολη μερα και εκτος αυτου πηγαμε παιδιατρο και επεσα ψυχολογικα γιατι η μπεμπουλα δεν πηρε ουτε 1 ποντο υψος εμεινε στους 68 και πηρε μονο 300 γραμμαρια βαρος... γενικα μας ειπε οτι δεν τα πηγαμε καλα απ'οτι φαινεται με τις στερεες και πρεπει να της δινω μεγαλυτερες ποσοτητες φαγητου!αλλα πως ρε κοριτσια???γινεται με το ζορι???ε και οπως καταλαβαινετε επεσα....

νομιζω εχει επετειο η Αντζυ??? Να ζησετε καλη μου να χαιροσαστε το γλυκο σας μωρακι και με το καλο και ενα δευτερο!!!

Και κατι βαφτισια διαβασα.... να χαιρονται οι γονεις τα νεοφωτιστα με το ονοματακι τους!!!

Κατα τα αλλα μας ειπε να ξεκινησουμε και κοτοπουλακι εκανα μια προσπαθεια αλλα παραλιγο να κανει εμετο.... ολα σκ.....τα πανε!!!

τελοσπαντων... σας φιλω ολες,καλο σας απογευμα!!

μόλις έγραψα ένα κατεβατό και η κόρη μου επενέβη και το σβησε όλοοοοοο!!!:shock::shock::shock:οπότε πάω πάλι απο την αρχή!Χριστινάκι μου,αν μέναμε κοντά ,θα φρόντιζα να σε μαλώναμε όλες απο κοντά για τις βλακείες που σκέφτεσαι! δυστυχώς δε μένουμε όμως,άρα θα το κάνω απο δω!ΚΑΛΕ ΠΗΡΕ 300 γρ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΕΣ ΚΙΟΛΑΣ? δηλ αν έχανε τι θα κάνες? δεν πήρε κανένα πόντο,και τι μ'αυτό?αν δεν πάρουν 1 πόντο το μήνα κάτι δεν πάει καλά σου πε η παιδίατρος σου? και ενώ πήρε η μικρή 300 γρ σου πε οτι δεν είναι καλή? μωρή πες της καλή δεν είναι η μούρη σου!ακους εκεί!συγνώμη κιολας αλλά οπως λέει η φίλη Αννη μου φαινεται χαζιά η παιδίατρος σου! δεν εχω δει κανένα παιδάκι να τρώει με το ζόρι,το καθενα θέλει το χρόνο του! εμένα που δεν τρώει καθόλου τι να κάνω? να πέσω σε κατάθλιψη??σιγά!οταν θελήσει κι έχει ανάγκη θα φάει! εξάλλου βρε Χριστινάκι μου τα 300γρ που πήρε είναι πολύυυυυ καλά!οπου και να διαβάσεις ή να ρωτήσεις θα στο πουν.μην επηρεάζεσαι απο τις θεωρίες της γιατρού!αν θέλει να τις κάνει πράξη στα δικά της παιδιά!και μη μασάς!όσο έχουμε άγχος τους το μεταδίδουμε!πειραματίσου με τα φαγητά ,πάρε ιδέες και απο τα κορίτσια που τα μωρά τους τρώνε ηδη και οσο θέλει να φάει θα φάει!

πες τωρα πως τα περάσατε χτες να ξε-συγχυστώ!!:D

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Τι κανετε μανουλο-μωρουλακια?

Εγω τα εχω παρει χοντρα γιατι ετρεχα σαν το Βεγγο στα πρακτορεια για να γλιτωσει ο μ@λακας λεφτα...και παρ ολα αυτα δεν πληρωθηκα και του ειπα οτι θα μου κοψουν το ρευμα αν δεν πλξρωθωωωωωωωωωω ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!!!!!!!!

Ετσι μου ρχεται να παω αυριο το πρωι κι αν μου πει δεν εχει λεφτα να φυγω οπισθεν ολοταχως! Αλλα απο την αλλη ... σιγα μη του δωσω τη χαρα να μου αφαιρει κ ημερομισθια!

...τα ειπα και ξεσπασα...........

Χριστίνα να τον χαιρεστε το νεοφωτιστο και μεγεια κ το δοντακι

Τανια να ζησετε και παλι κα να χαιρεστε την πριγκιπισα σας. Χαιρομαι που πηγαν ολα τελεια

Εννοειται αγωνιουμε για τις φωτο

Κορίτσια μπήκα γρήγορα να σας πω πως πέρασα το δίπλωμα. Θα τα πούμε το βράδυ.

Σ υ γ χ α ρ η τ η ρ ι α !!!

christy Μην τρελλαινεσαι βρε κοριτσι μου για την αναπτυξη. Δε γινεται καθε μηνα να παιρνει 5 ποντους! Συμφωνω με τα αλλα κοριτσια, να βαζεις στις καμπυλες τις μετρησεις και μην αγχωνεσαι. Κατ αρχην ολες να ξερετε πως οσο πλησιζαουμε στο τελευταιο 3μηνο (9-12 μηνων) η αναπτυξη δε θα ειναι πια με τοοσ γρηγορους ρυθμους

Και καθε παιδι εχει τους δικους του ρυθμους αναπτυξης Ποτε μη μπαινετε σε συγκρισεις. Εδω εγω που εχω 2 ζουζουνια --------- δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους

Εγραψα πολυ βιαστηκα γιατι πρεπει να κοιμησω τη μικρη

φιλια κ ελπιζω να προλαβω να μιλησω με καμια σας το βραδακι

QuW0p3.png

άντε Αλεξάνδρα μου μας έλειψες! καλά τα περάσατε? η μπουμπού τι κάνει?

άντε φίλες να μαζευτούμε για κανα καφεδάκι αυτη την εβδομάδα ε! εμένα με πάει η Αλεξ παντού,αρα πείτε όλες πότε μπορείτε,βάση του δικού της προγράμματος!χαχα!

σήμερα το ρίξαμε κι εμεις στη δίαιτα και θα φάμε φακές..

Η Αννυ που εχει εξαφανιστεί σήμερα όλη μέρα??????

Ειρηνάκι χέστο το boss...όλοι τα ίδια ...είναι!

Μαρία congratulations για το δίπλωμα!!!!πως το μιλάω το αγγλικό ε!

Μαράκιους μη λες τη φραση επιστροφή στη δουλειά,και μονο στη σκέψη σκάω...:-(

κι εγώ τέλος Ιανουαρίου γυρνάω..ουφ!πότε θα ρθεις μαζι μας για καφέ οεο???

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Καλησπέρα κορίτσια,

Σας διαβάζω αποσπασματικά και τώρα είπα να γράψω γιατί νευρίασα κι εγώ με τον γιατρό της Κρίστυ! Με προλάβατε φυσικά αλλά δεν πειράζει!

Κρίστυ μην σκας και μην αγχώνεσαι! 300γρ ειναι μια χαρά, σύμφωνα με την δικιά μου παιδίατρο και μηδενική αύξηση βάρους για ένα μηνα στο στάδιο εισαγωγής στις στερεές δεν θεωρείται πρόβλημα. Αρκεί να μην χάνουν βάρος. Όσο για το ύψος, παίζει πάρα πολύ και το ενδεχόμενο λάθους είτε σε αυτήν την μέτρηση είτε στην προηγούμενη.

Αυτό που κυρίως με νευρίασε είναι ότι ο γιατρός σου είπε ότι "δεν τα πήγατε πολύ καλά" σαν να σε κατηγορεί για κάτι. Τι να κάνεις δηλαδή να το μπουκώνεις με το ζόρι το μωρό;

Μαρία συγχαρητήρια για το δίπλωμα,

Βάσω πες μας μετά τα νεα από γιατρό,

Βίκυ και Αννι που είστε;

Για την φρουτόκρεμα εαν έχετε την άδεια από τους γιατρούς σας δοκιμάστε αβοκάντο και μάνγκο, της δικιάς μου της αρέσουν τελικά!

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

κι η Ιωαννούλα κι οι Δεσποινες...που πηγατε όλες?ΆΝΝΥΥΥ,ΒΙΚΥΥΥΥ,ΙΩΑΝΝΑΑΑΑ!!!

Δέσποινεςςςςςςς..!χαχα!μ'ακούει κανέις??

ρε φίλη τσιχλόφουσκα,αβοκάντο πήρα κι εγώ προχτές που το χα δει στης Ολίβιας το site (εγω δεν ρωτάω τι με αφήνει,κρίνω μόνη μου χαχα!) αλλά ρε συ δεν γινοταν κρέμα! ήταν όλο κομματάκια,σκληρό και πικρό! μπας και διάλεξα λάθος? εσύ πως το βάζεις? το μάνγκο ποιο είναι,το πορτοκαλί? ουφ δεν τα τρωω αυτά και δεν τα ξέρω!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Φιλη το αβοκαντο πρέπει να είναι ώριμο, δηλαδή πολύ σκούρο πράσινο απέξω και μαλάκο όταν το πιανεις. Το μάνγκο είναι απέξω πράσινο με πορτοκαλί, όσο πιο πορτοκαλί τόσο πιο ώριμο.

mWsZp3.png

Όποια ξέρει μια ευκολη συνταγή με σολωμό με σώζει για το βράδυ!

1.Πανεύκολη και νόστιμη και για μένα που δε το τρώω σχεδόν ποτέ!

http://www.sintagespareas.gr/sintages/solomos-psitos-sto-gkril.html

2.και αυτό με ρυζάκι θα ναι μούρλια!

http://www.sintagespareas.gr/sintages/solomos-me-krasi-se-7-lepta.html

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...