Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα φίλες μου γλυκές!!!!!!!!!!ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές σας!να είμαστε όλες ευτυχισμένες και υγιείς με τις οικογένειες μας!:-)

*Τάνια μου να ζήσετε κουκλάρα μου και να είστε μια γροθιά πάντα ενωμένοι με τον αντρούλη σου,την νεοφώτιστη Θεοδώρα και όσα άλλα παιδάκια κανετε!!!!πραγματικά ήσουν απίθανη φίλη-νύφη,,μπραβο και στη ρεπόρτερ Μαρία για τις φωτο!!!

*Χριστινάκι και Βάσω να σας ζησουν τα νεοφώτιστα παιδάκια σας,Στάθης και Ραφαηλία και να ναι πάντα γερά και δυνατά!

εμείς χτες πήγαμε εκδρομούλα στα Καλάβρυτα,είχε πολύ ωραίο καιρό,ήπιαμε καφεδάκι και φάγαμε λουκουμάδες στο http://www.grandchalet-ms.gr/ που μας πρότεινε η Μαρία(atlantis) κι ήταν φοβερά,εκεί η μπίσκοτ ξεσάλωσε στους καναπέδες,της χαρισαν κι ένα μπαλόνι με ήλιο και λύσσαξε!κάναμε βόλτες στην πλατεία,πήραμε μέλι και ροδοζάχαρη που μας είπε η φίλη Νικόλ,κουραμπιέδες και γενικά ο,τι τρώγεται!χαχα!φάγαμε και αρνί,κατσίκι και ολα τα συναφή κι οπως καταλαβαίνετε γυρίσαμε 21:15 κάπου το βραδυ κομμάτια....κάναμε τη μικρή μπάνιο και πέσαμε ξεροί!κρέμα χτες δεν έφαγε καθόλου,2 κουταλιές με το ζόρι!

Αυτά θυμάμαι!εχω και φωτο να σας βάλω μετά,αλλά πρεπει πρώτα να καθαρίσω αυτό το χάος εδώ μέσα!

η Βίκυ κι η Αλεξάνδρα που χάθηκαν???

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

coffee-cup.jpg

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Τάνια μου να ζήσετε, να είσαστε πάντα χαρούμενη κ ευτυχισμένοι και να χαιρόσαστε κ τη νεοφώτιστη κορούλα σας! Πάντα γερή και καλότυχη!!! Περιμένουμε να μας πεις τα νέα!!!

Χριστινάκι και Βασιλική να σας ζήσουν τα παιδάκια σας!!! Γερά και καλότυχα!

Αντζυ και Αννη να ζήσετε!

Θάλεια μου τέλεια νέα με την εξέταση!!! Υπάρχει περίπτωση δλδ κ ο δικός μου να είναι εντάξει; Θα ξανακάνετε την εξέταση αργότερα;

Βικάκι που είσαι καλή μου;;; Ολα καλά ή σε τρέχει το Λουσάκι;;;

Εμείς καλά περάσαμε το ΣΚ. Σάββατο πρωί ήρθε η νονά μας για καφεδάκι, το μεσημέρι ήρθαν τα πεθερικά μου (φαεινή ιδέα του αντρούλη μου για να μην ξεκουραστώ) και το απόγευμα η κουνιάδα μου με τον άντρα της. Και χτες φάγαμε στους γονείς μου!

Ο Κωνσταντίνος μου γεύτηκε και τις χυλοπίτες και σήμερα θα φάει ρυζάκι με κοτόπουλο και την Τετάρτη λέω να του δώσουμε φακές!!! Εχετε καμιά ιδέα με συνταγές να προτίνεται τώρα που το παιδάκι μου τρώει αρκετά;;;;;

Παρατήρησα οτι ο μικρός μου όταν κάθεται στη μοκέτα και παίζει με τα παιχνίδια του, οταν ακουεί μουσική χορεύει!!! Πολύ γέλιο!!! Κ χτες του έδειξε ο Δημήτρης πως να σηκώνετε στην κουνια του και μετά το έκανε μόνος του το αγοράκι μου!!! Για να δω κ τις επόμενες μέρες τι θα κάνει!!!

Αυτά... μάλλον σας έπρηξα με την πρωινή φλυαρία μου...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Το οτι θα σας εγραφα φορώντας το νυφικό ΄δεν το φανταζόμουν ποτέ :tongue:! Ηρθαμε στο σπίτι και περιμενουμε το φωτογραφο να παμε για φωτογράφηση και γω βρηκα την ευκαιρια να μπω λιγάκι!

ΣΑς ευχαριστώ πολυ΄για οτς ευχές σας!!!

Μαρια μου ευχαριστω πολύ που ήρθατε αλλά στεναχωρήθηκα που δεν πρόλαβα να σας χαιρετησω... να ρθειτε όποτε θέλετε και στο ΄σπίτι για να σας ευχαριστήσουμε αλλα και να τα πούμε!

Χριστινα μου σε ευχαριστω πολύ που ήασουν εκεί!!! ( το μαλλι σου τέλειο)

Ολα πήγαν τέλεια!!! Ενω τις προηγουμενες είχα πάρα πολύ άγχος που μου προκαλούσε εκνευρισμο χτες ξύπνησα με καταπληκτικη διάθεση και πολύ κέφι!!!

Ο γάμος πήγε παρα πολυ καλα και η βάπτιση ακόμη καλύτερα! Η μικρη δεν έκλαψε καθόλου, ια ισα που την ώρα της βουτιας γελούσε κιόλας, και όταν ο παπας την άλοιφε με λαδακι στο πρόσωπο αυτη το έγλειφε χααχαχα

Στο κέντρο δεν κοιμήθηκε καθόλου κα ιαν και κουρασμενη διατήρησε το κέφι της!

Πραγαμτικα ηταν όλα τέλιεα και όπως τα έιχα ονειρευτει!!! Το ότι είμαι πολύ πολύ ευτυχισμένη είναι περιττό να το πώ!!!!!!!!!

Φωτογραφικο υλικο μολις μπορέσω και συγκεντρωσω θα το δείτε αμέσως!!!

Καλοφώτιστα και τα υπόλοιπα μωράκια που βαπτίστηκαν!!!

Φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Μαρια μου ευχαριστω πολύ που ήρθατε αλλά στεναχωρήθηκα που δεν πρόλαβα να σας χαιρετησω... να ρθειτε όποτε θέλετε και στο ΄σπίτι για να σας ευχαριστήσουμε αλλα και να τα πούμε!

Χριστινα μου σε ευχαριστω πολύ που ήασουν εκεί!!! ( το μαλλι σου τέλειο)

Η αλήθεια είναι ότι φύγαμε λίγο άρον άρον αλλά έπρεπε να πάμε να ψηφίσουμε και δεν θέλαμε να σε διακόψουμε στο χορό! Δώσαμε όμως τις ευχές μας στην νεοφώτιστη! Όταν μιλήσει θα σας το πει!

Ευχαριστούμε πολύ που μας καλέσατε. Το καταφχαρηστηθήκαμε και οι τρεις! Με συγκίνησες κοριτσάκι! Να στε γεροί και ευτυχισμένοι όλοι μαζί! Οικογενειακώς!!!

Φωτό δεν βγάλατε χθες;

mU4Ep3.png

ΝΥΦΗ ΜΟΥ!!!!!!!ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ!!

μπραβο που τα περάσατε τέλεια!! τρέξε πουδραρίσου τώρα για τις φώτο ε!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κούκλες!!!

Τάνια μου θελω και φωτο με το νυφικο και το λαπτοπ στο χέρι!!! Χαίρομαι που περάσατε τέλεια και ο γάμος σας θα είναι μια εύχαριστη ανάμνηση. Να περάσετε το ίδιο τέλεια και στο ταξίδι σας!!!

Βάλια δεν θα χρειαστει μάλλον να ξανακάνουμε εξέταση. Βέβαια δεν μίλησα με τον γιατρό, αλλά εφόσον τα αποτελέσματα βγήκαν αρνητικά νομίζω δεν ξαναλλάζει η κατάσταση.

Άντζυ θέλουμε και από εσένα φωτο να δούμε πως περάσατε. Όσο για τα διάφορα φαγώσιμα που ανέφερες τα παραβλέπω, γιατί πήρα απόφαση να ξεκινήσω δίαιτα ξανά. Βέβαια για τις δίαιτες της δευτέρας ξέρετε τι λένε...

Βίκυ που είσαι καλέ? Σε χάσαμε!!!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Καλησπερα μανες!!!!

Μπραβο Τανια μου!!!Χαιρομαι πολυ που ολα ηταν τοσο τελεια!!!!Και παλι να ζησετε και να χαιρεστε την Θεοδωρα!!!!!!!

Αντζυ μου μπραβο και σε εσας που περασατε τοσο ομορφα!Περιμενουμε φωτο!Οσο για αυτα που πηρες δεν θα σχολιασω γιατι θα μου τρεχουν τα σαλια πρωι πρωι!

Εμεις ξυπνησαμε 7 φαγαμε και ξανακοιμηθηκαμε μανα και γιος.......Κατα τις 11 φαγαμε φρουτο και τωρα κοιμαται παλι.Σημερα δεν θα παω δουλεια οποτε θα απολαυσω το παιδακι μου μια μερα ακομα!Το απογευμα εχουμε παιδιατρο, ευτυχως οχι εμβολιο!Να δουμε αν θα μας επιτρεψει να φαμε κατι αλλο......

Σημερα το πρωι ανεβηκα στην ζυγαρια που λετε......και ξεκιναω διαιτα:(:(:(:(Οχι οτι περιμενα να ανεβω για να δω οτι εχω γινει βουβαλα....το ηξερα αλλα δεν εκανα τιποτα!Με το φαγητο θα την παλεψω πιστευω, αλλα με τα γλυκα τι θα κανω????????Υπαρχει γλυκο που να μην παχαινει????Οεο?Τι λεω μεσημεριατικα ε?Παλι σας ζαλισα!

Marakius αυτο που έγινε με εσένα την ομάδα στο φεις συνέβη σε πολλά κορίτσια από εδώ, κάποιο θέμα έχει και βγάζει άτομα εκτος. Δεν μας είπες όμως και κανένα νέο σου, πως τα πάτε με την κορούλα σου? Την βαφτίσατε?

Ευχαριστώ μπορώ να μπω κανονικά πάλι :)

ναι έχετε δίκαιο και από την λίστα των φίλων έχασα αρκετά άτομα..

Εμείς από προσκλητήρια/μπομπονιέρες/φόρεμα/νονό/ναό και ξενοδοχείο για την βάπτιση όλα εντάξει ,γύρω στα Χριστούγεννα θα κοιτάξουμε και τα υπόλοιπα τις μικρής και μάλλον και κανένα φόρεμα για εμένα

Η βάπτισή θα γίνει στις 23/1 παραμονή της γιορτής της (Πολυξένη) έτσι λέγανε την πεθερά μου.

Στις 15 πρέπει να γυρίσω στην δουλειά :(

έχει έρθει η μαμά μου μπας και την κρατήσει λιγάκι να μάθει και άλλο κόσμο άλλα τίποτα κλαίει.

Από την γέννηση μέχρι τώρα πάνω μου είμαι να σκάσω με αυτό το θέμα...

αυτά τα νέα μου :)

Τα υπόλοιπα θα τα πούμε με καφεδάκι μιας που το υποσχέθηκα στην angie για την επόμενη συνάντηση

τα φιλιά μου σε όλες

k30rm7.png

Ευχαριστώ μπορώ να μπω κανονικά πάλι :)

ναι έχετε δίκαιο και από την λίστα των φίλων έχασα αρκετά άτομα..

Εμείς από προσκλητήρια/μπομπονιέρες/φόρεμα/νονό/ναό και ξενοδοχείο για την βάπτιση όλα εντάξει ,γύρω στα Χριστούγεννα θα κοιτάξουμε και τα υπόλοιπα τις μικρής και μάλλον και κανένα φόρεμα για εμένα

Η βάπτισή θα γίνει στις 23/1 παραμονή της γιορτής της (Πολυξένη) έτσι λέγανε την πεθερά μου.

Στις 15 πρέπει να γυρίσω στην δουλειά :(

έχει έρθει η μαμά μου μπας και την κρατήσει λιγάκι να μάθει και άλλο κόσμο άλλα τίποτα κλαίει.

Από την γέννηση μέχρι τώρα πάνω μου είμαι να σκάσω με αυτό το θέμα...

αυτά τα νέα μου :)

Τα υπόλοιπα θα τα πούμε με καφεδάκι μιας που το υποσχέθηκα στην angie για την επόμενη συνάντηση

τα φιλιά μου σε όλες

Να μπαίνεις πιο συχνά να μας λες τα νέα σου!!! Στις 15 Δεκεμβρίου εννοείς; Σε ένα μήνα; Κουράγιο κοριτσάκι μου. Θα είναι δύσκολο στην αρχή αλλά θα στρώει η μικρή σου. Που θα πάει;;;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα ή καλησπέρα καλύτερα! Εμείς πηγαμε στις κούνιες, μιας που έχει πολύ καλό καιρό, και ο Δημήτρης μου το κατα ευχαριστήθηκε!!!!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Ο Κωνσταντίνος μου γεύτηκε και τις χυλοπίτες και σήμερα θα φάει ρυζάκι με κοτόπουλο και την Τετάρτη λέω να του δώσουμε φακές!!! Εχετε καμιά ιδέα με συνταγές να προτίνεται τώρα που το παιδάκι μου τρώει αρκετά;;;;;

Παρατήρησα οτι ο μικρός μου όταν κάθεται στη μοκέτα και παίζει με τα παιχνίδια του, οταν ακουεί μουσική χορεύει!!! Πολύ γέλιο!!! Κ χτες του έδειξε ο Δημήτρης πως να σηκώνετε στην κουνια του και μετά το έκανε μόνος του το αγοράκι μου!!! Για να δω κ τις επόμενες μέρες τι θα κάνει!!!

Αυτά... μάλλον σας έπρηξα με την πρωινή φλυαρία μου...

Βάλια μου νομίζω ότι πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή στο Dancing with the stars!!!!! :tongue::tongue::tongue:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα ή καλησπέρα καλύτερα! Εμείς πηγαμε στις κούνιες, μιας που έχει πολύ καλό καιρό, και ο Δημήτρης μου το κατα ευχαριστήθηκε!!!!

Βάλια μου νομίζω ότι πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή στο Dancing with the stars!!!!! :tongue::tongue::tongue:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Λες ε;;;;;

Να κανονίσουμε να πάμε και μαζί στις κούνιες!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

κοριτσακια γεια σας! εχω μερες να μπω για διαφορους λογους!καταρχην να ευχηθω και απο εδω στην Τανια μας να ζησουν ευτυχισμενοι αγαπημενοι και ερωτευμενοι μεχρι τα βαθια γεραματα... ηταν πανεμορφη... και γενικα ολα ηταν πολυ ομορφα!!!!

Δεν εχω διαβασει τα νεα σας γιατι δεν εχω και πολυ κεφι... περναω δυσκολα με τη μπεμπα ξαναρχισε παλι γκρινιες ολη μερα και εκτος αυτου πηγαμε παιδιατρο και επεσα ψυχολογικα γιατι η μπεμπουλα δεν πηρε ουτε 1 ποντο υψος εμεινε στους 68 και πηρε μονο 300 γραμμαρια βαρος... γενικα μας ειπε οτι δεν τα πηγαμε καλα απ'οτι φαινεται με τις στερεες και πρεπει να της δινω μεγαλυτερες ποσοτητες φαγητου!αλλα πως ρε κοριτσια???γινεται με το ζορι???ε και οπως καταλαβαινετε επεσα....

νομιζω εχει επετειο η Αντζυ??? Να ζησετε καλη μου να χαιροσαστε το γλυκο σας μωρακι και με το καλο και ενα δευτερο!!!

Και κατι βαφτισια διαβασα.... να χαιρονται οι γονεις τα νεοφωτιστα με το ονοματακι τους!!!

Κατα τα αλλα μας ειπε να ξεκινησουμε και κοτοπουλακι εκανα μια προσπαθεια αλλα παραλιγο να κανει εμετο.... ολα σκ.....τα πανε!!!

τελοσπαντων... σας φιλω ολες,καλο σας απογευμα!!

Να μπαίνεις πιο συχνά να μας λες τα νέα σου!!! Στις 15 Δεκεμβρίου εννοείς; Σε ένα μήνα; Κουράγιο κοριτσάκι μου. Θα είναι δύσκολο στην αρχή αλλά θα στρώει η μικρή σου. Που θα πάει;;;

15 Ιανουαρίου 2011 θα γυρίσω μια εβδομάδα πριν την βάπτιση:) καλά τα κατάφερα

μακάρι valia γιατί οι γονείς είναι μακριά και έχω κανονίσει με μια κοπέλα που θα την κοιτάει ένα 6ωρό ..

k30rm7.png

Να μαι παλι!!

Χριστινα μου γιατι πεφτεις βρε?Ολα τα μωρακια εχουν γκρινια!Ισως να βγαζει δοντια!Ειναι λογικο!Οσο για το υψος και της Δημητρας δεν πηρε αυτο το μην αλλα δεν μας ειπε να τιης το σχολιασε ο γιατρος!

Και αφου πηρε και 300γρ ειναι μια χαρα!Αν δεν επαιρνε καθολου θα ηταν το θεμα!Θα μαθου σιγα σιγα να τρωνε!Δεν γεννηθηκαν να τα ξερουν ολα!;);)Σιγα σιγα με υπομονη!

Αντε να δουμε σημερα που θα παμε γιατρο τι θα πει και σε εμας!

Εφαγε και κοιμαται ο ζουζουνος μου και 4:30 πρεπει να φυγουμε και συνηθως μετα το φαι κοιμαται ενα δυωρο στανταρ.....τι να τον κανω?Δεν θελω να τον ξυπνησω γμτ..................:(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...