Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κ εγω τωρα ηρθα σπιτι!πηγα λιγο στην ξαδερφη ...κ πειναωωωω...πολυ κρυο κοριτσαρες εξω!

Nikole καλως ηρθες στην παρεα μας κ με το καλο κ σενα η μπουμπου σου!

οτι χρειαστεις εδω ειμαστε...

:-P

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΟΥΝ ΔΕΙ ΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ!ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΛΕΣ!

ΑΝΝΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ??κρεβατακι κτλ της μπουμπους??

ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΚΑΩ ΑΠΟ ΑΓΩΝΙΑ!!

ΠΑΩ ΛΙΓΟ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ,ΘΑ ΞΑΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΜΕΡΑ ΜΟΥ!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλησπέρα!

Τί κάνετε μαμακούλες;

Νικόλ, welcome!

Irev, κάτι τέτοια με εκνευρίζουν αφάνταστα... Έχεις θέμα με τοξοπλάσμωση;

Πάντως καλά κάνεις και την κάνεις αύριο σε ιδιωτικό ιατρείο για να πάρεις και τα αποτελέσματα την ίδια μέρα... Εύχομαι να είναι τα καλύτερα! Και για το doppler!

Και φυσικά καλό κουράγιο με την αναζήτηση σπιτιού! Πότε σχεδιάζετε να φύγετε;

Σήμερα πήγα στο πρώτο μάθημα τοκετού στο ιπποκράτειο και μου άρεσε αν και στην αρχή ήταν λίγο βαρετά γιατί μας είπαν για τα αναπαραγωγικά συστήματα και των 2 φύλων και για τη σύλληψη... (Καλέ, δεν χρειαζόμασταν ειδικό μάθημα! ;) Τα καταφέραμε αρκετά καλά απ' ό,τι φαίνεται! :tongue:)

Μετά μας είπαν για τον πόνο του τοκετού και πού οφείλεται σε καθένα από τα 3 στάδια και τέλος για την επισκληρίδιο. Αυτά τα τελευταία είχαν ενδιαφέρον!

Την Τετάρτη το επόμενο!

Θάλεια, εσύ πότε θα ξαναπάς; Και πώς σου φάνηκε;

Annie, εγώ ήμουν στη μικρότερη εβδομάδα εκεί -έστω και με μικρή διαφορά- οπότε μην ανησυχείς, θα σε πάρουν σύντομα!

Βλέπω σχεδιάζετε συνάντηση στην Αθήνα, πουλάκια μου! Μια χαρά! Εμείς οι Θεσσαλονικιές θα πάμε αύριο μαζί σε μια συνάντηση της La Leche Ligue, για το θηλασμό!

Πήρα σήμερα για πληροφορίες στον "Άγιο Λουκά" (μάλλον προς τα εκεί μας βλέπω!) και μου έδωσαν και τιμές αλλά μου είπαν μετά το 2ο μισό του Φεβρουαρίου θα γίνει αύξηση 10%! Αργήσαμε λίγο! :tongue:

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλημερα κοριτσια

nikole καλως μας ηρθες και με το καλο η μπουμπου σου.

Χτες ειχα το πρωτο μαθημα στην Ευτοκια και ειμαι καταενθουσιασμενη αν και πρωτη μερα.

Περιμενω πως και πως να περασουν οι μερες την επομενη Τεταρτη σταματαω απο δουλεια,και λεμε να ξεκινησουμε με το δωματιο.

Απο καροτσι εχω παρει το Χplory "Strokke"εδω και κανενα μηνα απο Ιnternet +καθισμα Recarro σε καλη τιμη.

Πεμπτη παιρνω την βεβαιωση του γιατρου μου και απο εβδομαδα εχω ραντεβου με τον γιατρο του ΙΚΑ.

Δυστυχως το Σαββατο κοριτσια δεν μπορω γιατι δουλευω αλλα την επομενη φορα χαρα μου να σας γνωρισω απο κοντα.

Τα φιλια μου

Καλημεραααααααααααααα:)

k30rm7.png

Καλημέρα μανούλες και καλως ήρθες nicole!!! Με το καλό το κοριτσάκι σου!!! Εδώ είμαστε μια μεγάλη και ωραία παρέα και θα σου λύνουμε ότι απορία έχεις!!!

irev μου τι να σου πω για το ΙΚΑ.... Είναι άπεχτοι όλοι εκεί μέσα... Εσύ δεν μας είπες αν θα σε γνωρίσουμε;;;

Κοιμόσαστε όλες βρε ακόμα;;;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια! Ολο το βραδυ δεν κοιμηθηκα καλα. Σκεφτομουν οτι το μωρο βγαινει μια βδομαδα μικροτερο στον υπερηχο, ενω ειμαι σιγουρη για την ημ/νια συλληψης και δεν μπορουσα να ησυχασω. Ετσι σηκωθηκα νωρις νωρις κι εψαχνα στον υπολογιστη. Τελικα μαλλον δεν πρεπει να ανησυχω. Αλλα ετσι ειμαστε οι μαμαδες. Απ'την ημερα που μαθαινουμε οτι εχουμε μια ψυχουλα μεσα μας και μεχρι να πεθανουμε, ανησυχουμε για αυτην. Να'ναι παντα γερά ολα τους!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα μανούλες!!!Αχ τί ωραία που θα συναντηθείτε όλες!!!!Εγώ δυστυχώς μένω επαρχία.

maraki2108 πόσο σε καταλαβαίνω να ' ξερες!!!!!Μην ανησυχείς πάντως, το βασικό είναι να αναπτύσετε καλά το παιδί.

irev μου είναι πολύ αναίσθητοι όλοι εκεί μέσα, παίζουν με τα νεύρα και τις αγωνίες μας......

nicole καλώς μας ήρθες με το καλό η κορούλα σου.Το πρώτο σου είναι;;;

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και απο μενα μανουλες!!!ευτυχως δεν ξενυχτησα και πολυ το βραδυ,1 η ωρα κοιμηθηκα και σηκωθηκα τωρα!!ακομα δεν εχουμε βρει στανταρ μερα για τη συναντηση μας,γιατι δεν εχουμε συμμετοχη απο ολες!ας το δουν ολες πρωτα,να μας πουν και που μενουν και θα βρουμε ακρη!!δε θα αφησουμε καμια απ'εξω!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα μανουλες! ελπιζω να ειστε ολες καλα. τι ωραια που κανονιζετε συναντηση!

taniabell να βρεθουμε κι εμεις που ειμαστε κοντα! αληθεια απο που θα παρετε τα πραγματακια σας? εμεις απο το Λητω. τα διαλεξαμε αλλα θα παμε την αλλη βδομαδα να τα παραγγειλουμε γιατι θα κανουν ενα μηνα να ερθουν. το καροτασκι μας ειναι αυτο το πορτοκαλι.

δυστυχως χθες πεθανε το σκυλακι μου. δεν μπορω να το πιστεψω. πεθανε απο πληγη που του εκανε στο στομαχι ενα κοκκαλο που εφαγε. αν εχετε σκυλακια μην τους δινετε ποτε κοκκαλο. εγω δεν το ηξερα κ ειχε φαει παρα πολλες φορες αλλα η κτηνιατρος μας ειπε οτι μια φορα γινεται το κακο. τωρα προσπαθω να ειμαι οσο πιο καλα μπορω για χαρη του μωρου μου.

φιλακια σε ολες!

a%3E

post-25620-14825439969657_thumb.jpg

Επεξεργάστηκαν by despoina82

pHNqp3.png9S1np2.png

καλημέρα κορίτσια!!

irev μου ΑΠΕΡΑΝΤΟ το ΙΚΑ, το ξέρω ότι σε φτάνει στα άκρα, λίγο υπομονή τον φάγαμε τον γαϊδαρο.... αφού μου φαίνεται ότι πριν κλείσω την βαλίτσα του μαιευτηρίου θα "πακετάρω" και το τηλέφωνο του Τριανταφυλλόπουλου για παν ενδεχόμενο.....ξέρω και εγώ τί μπορεί να συμβεί? Έλενα είναι αυτό....

maraki μια χαρούλα οι εξετάσεις σου!! μην μου στεναχωριέσαι!! και εγώ αν θυμάμαι καλά μου είχε βγάλει σε έναν υπέρηχο την μπέμπα μεγαλύτερη και δεδομένων τν προβλημάτων του αλφα τεστ είχα πάθει αμόκ, αλλά τον άλλο μήνα βγήκε οκ. Θυμάσαι τί μας έλεγαν την προηγούμενη εβδομάδα για την ακρίβεια του υπέρηχου? Στατιστική είναι όλα αυτά ..... Τί γίνεται με τα μωρουδιακά σου που ήρθαν προχτές? Με αυτά θα 'πρεπε να ασχολείσαι εεεεεεεε?????????????

nicole καλώς ήρθες στην παρέα μας!! και εγώ στο Έλενα θα είμαι τέλη Μάρτη με αρχές Γενάρη. Με το καλό γλυκιά μου

Κορίτσια μου έφερε ο καλός μου εχτές την τούρτα της Lacta ...αππαπαπαππαπα ΚΟΛΑΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ (να την δοκιμάσετε, την προτείνω ανεπιφύλακτα.....)

Ελπίζω να είσαστε όλες καλά, και σιγά σιγά να σταματάμε από την δουλειά ε??????

Φιλάκια σε όλες!!

GaiGp3.png

το καροτασκι μας ειναι αυτο το πορτοκαλι.

δυστυχως χθες πεθανε το σκυλακι μου. δεν μπορω να το πιστεψω. πεθανε απο πληγη που του εκανε στο στομαχι ενα κοκκαλο που εφαγε. αν εχετε σκυλακια μην τους δινετε ποτε κοκκαλο. εγω δεν το ηξερα κ ειχε φαει παρα πολλες φορες αλλα η κτηνιατρος μας ειπε οτι μια φορα γινεται το κακο. τωρα προσπαθω να ειμαι οσο πιο καλα μπορω για χαρη του μωρου μου.

φιλακια σε ολες!

Κοριτσάρα μου λυπάμαι πολύ για το σκυλάκι σας, σε καταλαβαίνω πραγματικά. Αν θελήσεις καινούργιο σκυλακι (μικρόσωμο) πες μου να σου κοιτάξω..... Είναι τα άτιμα φοβερή συντροφιά....

Μεγειά και το καροτσάκι σας!!! Είναι φανταστικο!!! Καλές βόλτες!!

GaiGp3.png

despoina σε καταλαβαίνω γιατί κι εγώ έχω σκυλάκι και το λατρεύω......

Αυτό είναι το καροτσάκι σου;;;Κι εμείς αυτό λέμε να πάρουμε αλλά σε πράσσινο

σε αυτο καταληξαμε.θα το παραγγειλουμε απο βδομαδα. τιμη μας ειπαν 620?.

angel μου ευχαριστω αλλα δεν θελω αλλο σκυλακι. ισως οταν μεγαλωσει ο μπεμπης να παρουμε για να το χερεται κι αυτος.

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...